Koti Uutisia Kotimaa Kaleva: siirtolaisten käännytysleiri muistuttaa “historian keskitysleirejä”

Kaleva: siirtolaisten käännytysleiri muistuttaa “historian keskitysleirejä”

3
Maahantunkeutujien viesti: “Avatkaa [rajat] tai kuolkaa!”
Kulttuurimarxistinen sanomalehti Kaleva ottaa tuoreessa pääkirjoituksessaan kantaa Itävallan ja Tanskan ehdotukseen siitä, että laittomille maahantunkeutujille perustettaisiin eurooppalainen käännytysleiri. Hankkeen vastustajien mielestä idea muistuttaa juutalaisten “holokaustia”.

Kalevan mukaan “koontileiri ei ole pysyvä ratkaisu”, vaikka jopa Saksan ja Hollanin kaltaiset monikulttuurisuutta fanaattisesti ajavat valtiot ovat alkaneet lämmetä ajatukselle. Hankkeen saamasta poliittisesta tuesta huolimatta Kaleva vaatii, että asiassa “edetään harkiten”.

Lehti väittää myös, että on eurooppalaisten vastuulla varmistaa, että leiri sijaitsisi laittomien siirtolaisten kannalta otollisella maaperällä. Esimerkiksi Egypti, Georgia ja Balkan epäilyttävät Kalevaa, sillä “osa näistä maista on aivan liian turvattomia ja alttiita pakolaisten sortotoimille”. Kysymys kuuluu, miksi Euroopan tulisi järjestää luksusoltavat ihmisille, jotka ovat tunkeutuneet mantereellemme rikollisesti?

“Pitää muistaa, että EU:lla ei arvoyhteisönä ole varaa lipsua ihmisoikeuskysymyksissä tuumaakaan. Euroopan historia keskitysleireineen kannattaa ottaa puheenvuoroissa huomioon. EU:lla ei ole varaa oppimestarointiin”, Kaleva kirjoittaa.

Myös juutalaiset lobbausjärjestöt ovat usein väittäneet, ettei Euroopalla ole oikeutta sulkea rajoja “holokaustin” vuoksi.

Lähde: Kaleva

3 KOMMENTIT

  1. Tämä menohan alkaa muistuttaa “Natsi-Saksaa”, miten nuo “rasistit” kehtaavat edes ehdottaa moista? Euroopalla ei ole oikeutta sulkea rajoja tai oikeutta edes sanoa mitään, koska “holokausti” ja ihmisoikeudet. 🙂

  2. Siellä oli “viisaita” lausuntoja kommenttiosiossa vaan turha lie yrittää saada omaa mielipidettä julkaistuksi kyseisen totuuden torven sivulla.

  3. Jaa, että Neuvostoliiton keskitysleirivangeilla Siperiassa oli sitten hyvät olot kuin toisin väitetään.
    Niin “pakolaisethan” pitää laskea Eurooppaan sortamaan rodultaan valkoista eurooppalaista kansakuntia ja elämään meidän kustantamana, joka merkitsee yhteiskuntarauhan ja säällisen sivistyneen elämänmuodon kuoliniskua, joka on juutalaisten märkä uni tappaa pois eurooppalainen kristitty valkoinen rotu, koska se on juutalaisten sionistien ja koronkiskureiden pahin kilpailija niin älyltään ja käytännön lahjakkuudeltaan, paitsi. että juutaliset ovat keskittyneet pelkästään riistämään muita kansakuntia kuin verijuotikkaat ja lapamadot joita he pitävät pakanoina eli goyimeina, joila ei ole mitään ihmisarvoa eikä -oikeuksia edes olla kenties muutoin kuin orjina, mutta “parhaan käyttöpäivän” mennessä ohi voi tuon eläimen asteella olevan hylkiön tappaa pois kuin kärpäsen ja vetää rinkitanssit päälle. Ja kuin tyhmä nauta käy tämä valkoinen rotu kuolemaansa kohti teurastajan pakeille, ehkä vasta viime metreillä käsittäen mitä häntä odottaa, mutta se on auttamatta jo liian myöhäistä.

Comments are closed.