Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Bloomberg: juutalaispankit rahoittavat homolobbausta nyt Kiinassa

Bloomberg: juutalaispankit rahoittavat homolobbausta nyt Kiinassa

1

Talousjulkaisu Bloombergin mukaan joukko juutalaisjohtoisia kansainvälisiä pankkeja ja rahastoja yrittää ajaa länsimaista tuttua homolobbausta nyt myös Kiinaan.

Finanssieliitti tukee kaikilla mantereilla kulttuurimarxistista politiikkaa, sillä perinteisten arvojen tuhoaminen johtaa aina kansallisvaltioiden heikentymiseen ja siten yksityisen rahanvallan vahvistumiseen.

Bloomberg kirjoittaa, että homolobbausrintamaa tukevat Kiinassa erityisesti Goldman Sachs, BlackRock ja Deutsche Bank, jotka ovat kaikki juutalaisten perustamia rahoituslaitoksia. Lobbaus kohdistuu erityisesti Hong Kongiin, joka on manner-Kiinaa liberaalimpi ja kansainvälisempi finanssikeskus.

Pankkiirit kertovat vaativansa Hong Kongia säätämään entistä homomyönteisempiä lakeja, jotta alue houkuttelisi lisää homopankkiireja Kiinaan työskentelemään koronkiskonnan parissa. Tällä hetkellä homoliitot eivät ole maassa laillisia.

Juutalaisperusteiset pankit tukevat nyt homoaktivisteja, jotka ovat haastaneet Hong Kongin oikeuteen seksuaalivähemmistöjen “syrjinnästä”. Lisäksi finanssieliitti on Bloombergin mukaan tukenut muun muassa paikallista Pride-kulkuetta.

Lähde: Bloomberg

1 KOMMENTTI

Comments are closed.