Koti Uutisia Bloomberg: Goldman Sachsin seuraavakin johtaja juutalainen

Bloomberg: Goldman Sachsin seuraavakin johtaja juutalainen

4
David Solomon.

Talousjulkaisu Bloombergin mukaan maailman poliittisesti vaikutusvaltaisimpana pidetyn pankin, Goldman Sachsin, seuraavakin johtaja on juutalainen. Arvuuttelu pankin nykyisen toimitusjohtajan, juutalaisen Lloyd Blankfeinin, seuraajasta on kestänyt jo vuosia. Nyt seuraajaksi on varmistumassa pankin johtoryhmään kuuluva juutalainen David Solomon.

Median mukaan Solomonin ainut realistinen haastaja oli myös juutalainen – Harvey Schwartz. Hävittyään valtataistelun Schwartz päätti jättää pankin. Solomon nousi koronkiskureiden tähdeksi työskennellessään juutalaisen Alan Schwartzin johtamassa Bear Stearns -pankissa, joka romahti talousrikostensa painosta finanssikriisin yhteydessä 2008.

Lähes 150-vuotiaan juutalaispankki Goldman Sachsin poliittinen vaikutusvalta on vain kasvanut ajan saatossa, ohittaen muun muassa juutalaisen Rothschild-dynastian. Kun Donald Trump nousi Yhdysvaltojen presidentiksi, nimitti hän Valkoiseen taloon ennätysmäärän Goldman-väkeä. Trump valitsi Goldmanin suosikin myös maan keskuspankki Fedin uudeksi johtajaksi.

Vaikka valtamediassa käydään jatkuvasti kiihkeää keskustelua siitä, että suuryhtiöiden täytyy olla etnisesti mahdollisimman “monimuotoisia”, ei Goldman Sachsia koskaan mainita tässä yhteydessä. Olisihan epäkorrektia tuoda esille, että kansainvälistä politiikkaa hallitsevan pankin korkeimpaan johtoon nimitetään vuosikymmenestä toiseen pelkkiä juutalaisia.

 

Lähde: Bloomberg

4 KOMMENTIT

  1. Ja tämähän ei ole juutalaista ylivaltaa vaan (((puhdasta sattumaa))).

    • Nämä (((sattumat))) tuntuvat seuraavan (((vainottua kansaa))) vähän kaikessa.

  2. Ja mitäs muuta luulitte? Se joka kuvitteli että johtaja ei olisi sionisti, on naivi. Tuolle tasolle ei päästä ellei ole todella vihkiytynyt ja todella käyttökelpoinen käsikassara.

Comments are closed.