Koti Uutisia Trump nimitti Goldman Sachsin suosikin Fedin johtajaksi

Trump nimitti Goldman Sachsin suosikin Fedin johtajaksi

14
Trump ja Jerome Powell.

Presidentinvaalien alla juutalaispankki Goldman Sachsia ankarasti kritisoinut Donald Trump on päättänyt nimittää maailman vaikutusvaltaisimman keskuspankin eli Yhdysvaltain Fedin johtoon Goldman Sachsin suosikkiehdokkaan Jerome Powellin. Päätös on jatkoa Trumpin lukemattomille rikotuille vaalilupauksille.

Juutalainen ja Goldman-taustainen Amerikan valtiovarainministeri Steven Mnuchin kannatti median ennakkotietojen mukaan juuri Powellia Fedin päälliköksi. Yleisradio muistutti eilen, että myös muu Wall Streetin finanssieliitti piti Powellia parhaana vaihtoehtona.

Pankkiirit rakastavat Powellia siksi, että tämä kannattaa niin sanottua määrällistä keventämistä. Kansankielellä tämä tarkoittaa politiikkaa, jossa keskuspankit lahjoittavat veronmaksajien rahat finanssieliitille sen sijaan, että raha käytettäisiin palveluiden ylläpitämiseen tai aitojen työpaikkojen luomiseen.

Fedin johtama kansainvälinen määrällinen keventäminen on jatkunut jo useita vuosia finanssikriisin jälkeen. Yksityiset liikepankit ovat saaneet kuukausittain jopa toistasataa miljardia dollaria veronmaksajien rahaa keskuspankeilta. Liikepankit ovat lainanneet rahat korkeammalla korolla yrityksille ja kuluttajille, mikä on johtanut velkakuplan kasvuun ja uuden finanssikriisin uhkaan.

Muun muassa Fedin nykyinen johtaja, juutalainen Janet Yellen, on kannattanut määrällistä keventämistä, joka on käytännössä hukuttanut länsimaat velkaan ja lisännyt merkittävästi pankkiirien poliittista valtaa. Trump väitti vaalien alla vastustavansa Yellenin politiikkaa, mutta nyt hän on antanut tukensa Powellille, joka jatkaa uskollisesti Yellenin jalanjäljissä. Trump siis valehteli kansalle Wall Streetin puolesta.

Fedin seuraavasta johtajasta käytiin kuukausien ajan kiivasta arvuuttelua. Ensimmäinen ennakkosuosikki oli Goldman-juutalainen Gary Cohn, mutta tämä joutui riitoihin Trumpin kanssa lobattuaan liian ankarasti monikulttuurisuuden puolesta. Seuraava ennakkosuosikki oli Juutalaisen maailmankongressin johtajan Ronald Lauderin vävy Kevin Warsh.

Monet kansallismieliset ovat pitäneet Powellia pienempänä pahana verrattuna Cohniin ja Warshiin. On kuitenkin tärkeää huomata, että juuri Powell oli finanssieliitin suurin suosikki virkaan. Trumpin siunauksella keskuspankit tulevat vastaisuudessakin jatkamaan rahan ja vallan siirtämistä kansalta globalistipankkiireille.

Fedin perusti 1900-luvun alussa juutalaispankkiiri Paul Warburg, ja kansallismieliset amerikkalaiset ovat vaatineet pankin lakkauttamista alusta alkaen. Vallanpitäjät eivät ole suostuneet tekemään Fedille kertaakaan täysimittaista tilintarkastusta, mikä on tulkittu merkiksi äärimmäisestä korruptiosta poliittisen ja taloudellisen eliitin riveissä.

 

Lue myös:

Yksi vihollinen – globalistit!
Globalismin poliittiset naamiot
Valta takaisin globalisteilta!

14 KOMMENTIT

 1. Ensimmäinen askel kaikkien globaalien ongelmien ratkaisuun: pankkiirit vankilaan!

 2. Ja edelleen (Suomessakin) “kansallismieliset” vaihtoehtomediat ja JewTubettajat palvovat tätä. Samat idiootit myös kailottaa äänestävänsä Laura “daavidintähti kaulassa” Huhtasaara. Palvovat kritiikittä suurta mestaria, Jussi Halla-ahoa, joka aseistaa saudeja että saadaan varmasti Jemenistä Suomeen pakolaisia ja kansanmurha etenemään. Kannattaahan hän myös TTIP/CETA vapaakauppasopimuksia ja toimii muutenkin täysin eurooppalaisen kantaväestön intressien vastaisesti.

 3. Niin tosiaan ja tämä on jälleen yksi sarjassa “uutiset joista MV vaikenee” xD

 4. Soldiers of Odin on ilmoittaunut äänestävänsä Huhtasaarta ja lisäksi pyytänyt muitakin äänestämään häntä.

  Ajatuksia?

  • No jaa, otathan huomioon, että vaikka SOO ottaa kantaa jossain määrin politiikkaan, ei siltikään sen ryhmän kannanottoja voi ottaa vakavasti, koska siltä puuttuu tarkka ja yhtenäinen ideologia/poliittinen suunta.

   Luulisin, että jos kenelle tahansa SOO:n jäsenellä selittäis miksi Huhtasaari on suoraan sanottuna “paskaa”, he ymmärtäisivät ja kääntäisivät kelkansa hänen suhteen. Tässä hyvä esimerkki: https://www.vastarinta.com/soldiers-of-odin-teki-pesaeron-sionistiseen-fdlaan/

   ^Kun SOO:lle selventää niin kyllä ne huomaa kuka on oikeesti suomalaisten puolella. Ja pitää vielä mainita, että heidän katupartiointi on kuitenkin sellaista, mitä ei tehdä opportunismin nimissä. Tottakai varmasti alussa on ollut porukkaa jotka on halunnut SOO takin, mutta ajan myötä nekin putoavat, kun tajuavat että ei katupartioinnissa jaeta mainetta ja kunniaa. Siellä on ainoastaan tilaa vilpittömille suomalaisille, jotka haluais vain paremman yhteiskunnan.

   • Media ylläpitää sitä valheellista mielikuvaa siitä että persut ovat joku maahanmuuttokriittinen (ja siten absoluuttinen pahuus) puolue. Tämähän ei pidä paikkaansa. He ovat ainoastaan kriittisiä sen suhteen ovat maahanmuuttajat muslimeja vai eivät. Ottavat maahan ennemmin miljoona afrikkalaista kristittyä kuin miljoona valkoista eurooppalaista muslimia. Koska islam.

  • En kuulu Odineihin mutta olen sitä mieltä että antaa niiden äänestää.

   Olen muutamalle Persuihin pettyneelle ja nyt “puhdistuksen” myötä uudelleen Persuihin uskovalle koittanut selittää tästä mitä Vastarintaliike on sanonut jo vuosia, mutta ei mene perille. Juutalaiset on foliohattu-osastoa ja islam on pahempi uhka ja blaa blaa.

   Uskon ennemmin siihen että vasta siinä vaiheessa kun Huhtasaari ja Halla-aho kääntävät Soinimaisesti takkinsa, niin sitten vasta nämäkin tajuavat missä mennään. Eli äänestäkööt vaan, oppivatpahan kantapään kautta sitten ja se on mielestäni se ainut reitti jolla tämä auktoriteettiuskovainen lammaskansa oppii tajuamaan.

   Ne jotka tajuavat jo missä mennään, jättävät äänestämättä ja näin saadaan edes hitusen taas lisää painettua äänestysprosenttia ja siten valtapuolueiden vaalivoiton uskottavuutta alaspäin.

  • SOO taitaa järjestönä tukea kaikkia kansallismieliä (näin olen ymmärtänyt), eikä Laura Huhtasaari ole vielä isolle yleisölle päässyt todistamaan turhuuttaan, kuten Soini teki. Uskon, että ajan kanssa Odinitkin radikalisoituvat enemmän ja enemmän kansallissosialismin puoleen ja hylkäävät sionistien tukemisen.

   Itselläni ei Odineista pahaa sanottavaa ole; kyseessähän ei ole poliittinen järjestö vaan ryhmä, joka kokoaa vilpittömiä ja ylpeitä suomalaisia riveihinsä.

   • Soini kyllä tiesi mitä teki. Tony Halmeen ansiota Persujen menestys oli, Soini käytti sitä tylysti hyväkseen. Soini on ollut ihan alusta asti huijari, PS tarkoituksena oli vain kanavaoida tyytymättömien kansalaisten äänet yhteen ja lopulta pettää kaikki. Mikä johtaa vain ja ainoastaan entistäkin syvempään kahtiajakoon, koska Soini lopulta hoiti tehtävänsä huonosti.

 5. Mä en äänestä ketään, sit vasta ku on kansallisosialistinen puolue mitä äänestää

 6. Ja jotkut sanovat, että “valkoiset herrat” hallitsevat maailmaa… Suomessakin pressanvaaleissa jengi äänestää intopinkeenä sionisti Huhtasaarta ja eduskuntavaaleissa Jussin persuja, näiden islam-kriittisyyden takia. Rodullisiin kysymyksiin tai suomalaisvastaiseen juutalaiseen ylivaltaan mediassa ja finanssipuolella ei uskalleta ottaa kantaa, vaan puhutaan vain lähi-idän sortouskonnosta, jota on helppo kritisoida. Eli siis mitään oikeita ratkaisuja ei tulla tekemään. Kutsuvat itseään kansallismielisiksi vaikka tosiasiassa ovat globalisteja, kuten SD,AfD,FDL ym. populistijengit. Kansallissosialistit ovat siksi niin vihattuja, koska kansallissosialistit ovat AINOA kestävä ja tinkimätön vastavoima globalisteille.

  Olin muuten positiivisesti yllättynyt mm. Tiina Wiikin ja Junes Lokan kannanotoista ihan rodullisiin kysymyksiin siitä, että keille Suomi kuuluu. Näistä siis puhuivat Tampereen sananvapaus-mielenosoituksen aikoihin. Vaikka tämä aihe luulisi olevan hyvinkin arka paikka Lokalle.

  • Persut ovat valmiita täyttämään Suomen ei-valkoisilla, kunhan eivät vaan ole muslimeja. Se islam tuntuu olevan näille ainoa ongelma?

   Soinihan jopa ehdotti että mamuja on valistettava holokaustista. Valkoisten suomalaisten kansanmurha ei siis haittaa, mutta se koetaan uhkaksi että muslimeilla voi olla jotain antipatiaa juutalaisia kohtaan.

 7. Venezuela oli tänään uutisissa ja googlettelin. Tällainen löytyi:
  “The sanctions would prevent, for instance, a repeat of a $2.8 billion bond deal with Goldman Sachs reached earlier this year that gave the cash-strapped Venezuelan government an important lifeline.”
  https://www.washingtonpost.com/world/national-security/trump-administration-moves-to-restrict-venezuelan-access-to-us-financial-system/2017/08/25/18b22a5e-89ad-11e7-a50f-e0d4e6ec070a_story.html?utm_term=.16e8481bae4b

Comments are closed.