Koti Uutisia Ulkomaat Joukkoraiskaajille hoitotuomiot Ruotsissa

Joukkoraiskaajille hoitotuomiot Ruotsissa

4

Viime syyskuussa kolme 17-vuotiasta nuorta miestä syyllistyi Ruotsissa joukkoraiskaukseen. Miesten uhrina oli 40-vuotias nainen, jonka kimppuun he hyökkäsivät pyörätien varrella.

Poliisi pidätti pian tapahtuneen jälkeen kaksi epäiltyä tekijää. Kolmatta tekijää ei ole vieläkään pystytty tunnistamaan. Tekijät on nyt tuomittu suljettuun hoitoon, jonka jälkeen heidät karkotetaan maasta.

Tuomioistuimen mielestä teko oli raaka, koska uhri raiskattiin useampaan otteeseen. Tekijät myös valokuvasivat uhria nöyryyttävällä tavalla.

Miehet kiistivät syytteet ja väittivät, että nainen olisi itse ehdottanut seksiä heidän kanssaan.

Lähde: Göteborgs-Posten

4 KOMMENTIT

  1. Kerrankin asiallinen tuomio! Kuinkahan iso meteli nousee punarkkisuvakkien keskuudessa karkotuksesta? Kansalaiskeräys ja addressi varmasti jo tekeillä veikkaan ma…

    • Karkotus ei riitä. Sama kuin päästäisi koiran veräjästä.
      Vankilatuomio pitäisi tuosta tulla kuritushuoneen muodossa jonka jälkeen tulisi karkotus.
      Mielestäni ulkomaalaisille tulisi antaa 2-3x kovemmat tuomiot kuin normaalisti. Se toimisi hyvin elintasosurffareita vastaan jotka tulevat Eurooppaan tekemään rikoksia.

  2. Sama vitun virsi joka kerta näillä maahantunkeutuneilla raiskariapinoilla: “nainen ehdotti seksiä” “nainen oikeen kerjäs”… Kuritushuone ja kuolemantuomio takaisin Pohjolaan, nämäkin saastat pääsevät ilman rangaistusta siitä, että ovat traumatisoineet ja pilanneet tämänkin naisen loppuelämän. Kuinka moni näistä raiskatuista naisista tekee itsemurhan, kun psyykkinen puoli on niin riekaleina tällaisen jälkeen? Ja jos joku vinkuu tuomittujen inhimillisestä kohtelusta, niin nämä saastat eivät ole teoillaan osoittaneet mitään inhimillisyyttä, niin miksi itse sitä ansaitsisivat? Kotopuolessaan tuskin saavat yhtään mitään rangaistusta tästä, muutenkin teko tapahtui Ruotsissa, joten tämä maastakarkoitus on vain vapautus näille. Ja tämä yksi tekijä, joka on edelleen kateissa, Ruotsin PolPolla on resursseja lähettää 40 miestä pidättämään yksi kansallissosialisti, mutta raiskarit ja murhaajat kirmaavat vapaana kaduilla, kun PolPon toiminta on niin tehotonta.

Comments are closed.