Koti Artikkelit Vastarintaliike PolPo teki rikosilmoituksen Merilahden koulutempauksesta – mutta ei maahanmuuttajaväkivallasta!

PolPo teki rikosilmoituksen Merilahden koulutempauksesta – mutta ei maahanmuuttajaväkivallasta!

53
Jari Taponen on hyökännyt ankarasti kansallismielisten laillisia kampanjoita vastaan. Samalla hän flirttailee avoimesti väkivaltavasemmiston kanssa. Kuvassa Taponen ja Suvi Auvinen.

Vastarintaliike järjesti 25. huhtikuuta väkivallattoman tempauksen Merilahden koulun vieressä Helsingissä kiinnittääkseen kansalaisten huomion koulun monikulttuuriseen väkivaltaongelmaan. Poliittinen poliisi (PolPo) ei ole puuttunut maahanmuuttajaväkivaltaan – sen sijaan PolPo teki rikosilmoituksen Vastarintaliikkeestä!

Helsingin Uutiset julkaisi tänään artikkelin otsikolla “Uusnatsien koulumielenosoituksesta rikosilmoitus – poliisilla tiukka linja PVL:n puuhiin”. Sen sijaan Helsingin poliisi ei ole tehnyt ilmoitusta Merilahden koulusta vuodetuissa videoissa esiintyvistä rikoksista, joissa maahanmuuttajat pahoinpitelevät, kiristävät ja ahdistelevat suomalaislapsia.

Rikosilmoituksesta kertoi tunnettu kulttuurimarxistipoliisi Jari Taponen. Taponen on erityisen mielenkiintoinen hahmo siksi, että hän on julkisuudessa esiintynyt äärivasemmistoaktivisti Suvi Auvisen ystävänä. Auvinen on iloinnut sosiaalisessa mediassa muun muassa lapsiperheeseen kohdistetusta tuhopolttoiskusta. Taposen viestinnän perusteella “väärät mielipiteet” ovat vaarallisempia kuin tuhopoltot.

Taponen valehteli medialle, että Vastarintaliike olisi etukäteen tarvinnut poliisilta luvan muutaman hengen tempaukseen, joka kesti noin kymmenen minuutin ajan. Suomen laki ei kuitenkaan edellytä ilmoituksen tekemistä. Toisin sanoen rikosilmoitus tehtiin pelottelutarkoituksessa, jotta suomalaiset eivät tulevaisuudessa uskaltaisi puhua julkisesti maahanmuuttajaväkivallasta.

PolPo on aiemminkin tehnyt perättömiä rikosilmoituksia Vastarintaliikkeen toiminnasta, kun järjestö on tiedottanut suomalaisia monikulttuurisuuden aiheuttamista riskeistä. Näin PolPo kuormittaa tahallisesti Suomen oikeuslaitosta ja veronmaksajia sekä vaarantaa suomalaisten turvallisuuden.

Esimerkiksi vuonna 2015 Vastarintaliike jakoi vastaanottokeskusten lähelle tiedotteita, joissa kerrottiin siirtolaisten korkeista raiskaus- ja väkivaltarikostilastoista. PolPo teki tiedotteista rikosilmoituksia, mutta joutui pian puhjenneen rikosaallon vuoksi myöntämään lopulta, että kaikki tiedotteiden sisältämät väitteet pitivät paikkansa.

Jos tahdot vastustaa suomalaisen poliisin ja koulujärjestelmän rappiota, liity Vastarintaliikkeeseen jo tänään TÄÄLLÄ.

Lue myös: Suorana Helsingistä: monikulttuurista koululaitosta vastaan!

53 KOMMENTIT

 1. Minustakin tehtiin rikosilmoitus vaikka en edes ole liikkeen jäsen 🙁

  • Tsemppiä sinulle! Sairasta, että koulu, poliisi ja yhteiskunta kääntyvät niitä suomalaisia vastaan, jotka yrittävät puhua rotuväkivaltaa vastaan 🙁

  • Voi p*rse. Kiinnostaisi tietää kuka sen teki ja mikä on rikosnimike. Videointi ilman kulttuurimarxista tarkoitusperää?

   • Veikkaan, että se cuck-opettaja joka kuvaili temmi jöpöttävänä videota, teki rikosilmon. Kimpassa varmasti niiden suvakkilehmien kanssa, onnensa kukkuloilla olivat, reppanat.

  • Eiköhän poliisitarkastaja Måns Enqvist hoida opetuksen antamisen, Taponen saa kunnolla pamppua heidän sadomasokistileikeissä.

   • Muuten, suurinta osaa Polpon porukasta pidetään kurissa homoudella, pedofilialla tai zoofilialla kiristämällä. Ei ole sattumaa, että Polpon porukasta suurin osa on sairaita pervoja.
    Aikaisemmin kiristysotteessa pitämiseen riitti homous, hyvänä esimerkkinä Seppo Tiitinen, joka toimi mm. Supon päällikkönä.

    • Heh, Seppo “Isä” Tiitinen. Sitten on Harri “Tekokyrpä” Saaristola ym. vekkuleita.

 2. Tuolla näkyi olleen oppilailla mielenilmauksen aikana hauskaa. Kulttuurimarxistiopettajat ainoina järkyttyneitä.

  70-luvun opettajalakon aikaan oli koulun edessä villmpää menoa kun opet kovaäänisten kanssa protestoivat kehnoja palkkoja. Ei tullut silloin radikaalien opettajien toiminnasta rikosilmoituksia. Radikaali toiminta on aina ollut osa poliittista vaikuttamista ja sen tuleekin saada olla!

 3. Tähän ollaan tultu. Sen sijaan, että poliisi tutkisi oikeita rikoksia, niin poliisi tekee rikosilmoituksia tavallisista suomalaisista, jotka käyttävät oikeuttansa sananvapauteen. Esiintyykö poliisi tässä nyt asianomistajana?

  Eräs varma keino saada viranomaisvaino päälle on paljastaa viranomaisten korruptiota. Tarvittaessa syytteet keksitään. Tämä on maan tapa.

 4. Suomen poliittinen poliisi voi syyttää itseään siitä, että yleinen epäluottamus ja viha poliisia kohtaan on jatkuvassa kasvussa. Luulevatko ne oikeasti pelottelevansa näillä perättömillä rikosilmoituksilla kansallismieliset hiljaiseksi? Ei, tämä(kin) ainoastaan lisää sitä kuuluisaa taistelutahtoa, koska tapaus osoittaa, että järjestelmämme on korruptoitunut ja mätä. Nämä häpeälliset kansanpetturit aktiivisesti työskentelevät kansamme hyvinvointia ja vahvaa tulevaisuutta vastaan. Saastat ulos! Eläköön voitto!

  • Säälittäväksi on juutalainen mädätys ja kiristys saanut viranomaisemme ja instanssimme. Emme luovuta, vaan panemme lisää vettä myllyyn vain.

   Kaikki paikalle 12.5.!

 5. Olemme luisumassa aikaan, jolloin vain ja ainoastaan kansalaiset voivat turvata omien kansalaisten turvallisuuden. Poliisille voi tehdä ilmoituksen, mutta turha odottaa heiltä mitää toimintaa. Suosittelen kaikkia liittymään kamppailulajien piiriin, sinusta se turvallisuus alkaa.

  • Lähes 30 v alan kokemuksella kehoitan samaan. Johonkin itsepuolustuspainotteiseen lajiin jossa turhat hienokikkailut on jätetty pois. Mitään akupisteitä on turha lähteä etsimään kun tilanne on päällä veri täynnä adrenaliinia. Se aiheuttaa hienomotoriikan katoamisen ja näkökentän kaventumisen. Myös ympäristön huomionti jää taka-alalle kun keho ja mieli siirtyvät “taistele tai pakene”-moodiin.

  • Poliisiin ei kannata ottaa koskaan yhteyttä. Hoitakaa kaikenlaiset ongelmat itse.

 6. Jälleen kerran hyvin alhaista ja säälittävää toimintaa Polpolta.

 7. PolPon pojat sahasivat oksansa poikki jo aika päiviä sitten. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi liittoutua vihollisten kanssa kun oma isänmaallinen kansa käänsi heille selkänsä maanpetturuuden takia.

  • Sanoisin että ihmiset pedoista.

   On ihmiset, luonto sekä eläimet. Sen harmonian ulkopuolella ovat nämä pedot.

 8. Sisällissotaa käydään jo, tosin hiljaisella liekillä.

  Vihollinen ei kuitenkaan ole ääliömusta tai raiskaaja Lähi-Idästä. Hän on parhaimmillaankin vain rikollinen ja rikollisille löytyy aina rangaistus. Tästä ei ole huolta.

  Vihollisia ovat juuri tuo pari tuossa ja juuri nuo toimittajat ja juuri nuo opettajat. Puhumattakaan poliitikoista, jotka oman etunsa takia myyvät kansansa.

  Ja näiden takana on se oikea perivihollinen, kyllä, juuri he, ne jotka määkivät (mm. aikaisemmin Pressiklubissa, muistattehan tämän määkijän) erilaisilla foorumeilla.

  Mikään ei muutu hyökkäämällä rikollisten kimppuun, itse asiassa sitä harhainen eliitti juuri ajaa takaa, se haluaakin yllyttää kansan rikollisia vastaan ja sitten lopullisesti kahlita kansan ja vapauttaa rikolliset. Tämä on todellisen eliitin, kyllä, juuri heidän, klassinen tapa toimia.

  Oikean vihollisen on hyvä tietää, että heidät tunnetaan. He ovat tuttuja, oikein tuttuja.

 9. Nyt PVL:ltä tiukka linja poliisia vastaan. Mielenosoituksen saa järjestää kuka tahansa jos se ei uhkaa kenenkään terveyttä tai omaisuutta. Eikä tässä kohtaa kumpikaan kohta toteutunut. Poliisilla ei ole mitään sanottavaa tästäkään tempeuksesta. Hylsy tulee että napsahtaa.

  Sitä paitsi, tämäkään mielenosoitus ei ole “hyvien tapojen vastainen” koska siinä tuotiin esille vain totuus. Kaikki eivät pidä totuudesta, ja sekös kirvelee…

 10. Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

   • Todista väitteesi. Se että itse olet värillinen sekaseksuaali ei tee muista sellaisia.

    • Omasta syrjäytymisestään juutalaisten syyn tehnyt runkkari sössöttää todistamisesta. Sieg heil sun heiluvilles. 😀

     • Kun järki ei riitä eikä kykyjä ole voi odottaa juuri tämänkaltaista henkevää ja älyllisesti salamoivaa argumentointia. Sattuiko ympärileikkaus pahastikin? Ajattelemista se näyttäisi häiritsevän pahasti.

     • Oli rabbilla krapulapäivä ja lipsahti veitsi hiukan….siksi ulvoo täällä henkistä häpeensä ja vihaansa parempiaan kohtaan 😀

     • Tarttui mohelilta hepatiitti, herpes ja HI-V brit milahin yhteydessä pojalle. Oy vey.

   • 33 vuotta saman naisen kanssa eläneenä itse suunnittelemassa ja rakentamassa (myös lvis-muuraustyöt) talossa kasvattaen kaksi korkeakoulutettua (biologi ja insinööri)lasta, sanoisin “Jesse fani”lle ; ryömi takaisin sinne piffiin tai rasmukseen,tai takaisin sinne koloon mistä olet esiin ryöminyt.

 11. Nyt jopa Helsingin varapormestari haaska kuuppa tuomitsee oletetun rasismin, muttei KOULUVÄKIVALTAA! Antirasisti on koodisana antivalkoiselle!

  • Puhutko siitä saastasta, joka päätyi tänne perheenyhdistämisen kautta ja jonka täysin hyödytöntä kommari isää edelleen elatamme, koska meille on velvollisuus ja se on oikeudenmukaista?

   • Kuoppaan tai Kabuliin takaisin koukkunokkahuora isäpappoineen. Perkele, että pistää vihaksi oikein.

    Muistakaa myös että “antisemitismi” on juutalainen Moritz Steinschneiderin keksimä termi, joka tarkoittaa antiVALKOISTA. Ja juutalaisethan eivät ole Nooan Seem-pojasta l. valkoisia, vaan RUSKEAA paskaa arabien kanssa — eli ovat Jaafetin jälkeläisiä, EIVÄT Seemin.

    Kaiken koukkunokkapaskat onnistuvatkin kääntämään 180° ja punaniskat sekä hipsterihintit uskovat, perkele!

 12. Natsit, kulkekaa pystypäin, niin yletätte 150 sentin korkeuteen niin kuin Jesse!

 13. Poliisi ja oikeislaitos ovat surkeita vitsejä. Nauran iloisesti jokaisesta ammutusta Polposta – tekevät kaikkensa ansaitakseen.

 14. Kuka nussii Jessen mutsia nyt kun Jesse on linnassa? Flyin’ Finnilläkin on oma mutsinsa nussittavana niin ei retardikaan joka reikään ehdi.

  • Oletko Jimin diileri? Trollauksen katkerasta sävystä päätellen et ole vieläkään löytänyt uutta vakioasiakasta?

  • Pysyisit Mr Kekä vaan yhdessä pseudonymissä niin saisit edes 0,1% uskottavuutta hourailuihisi. Ymmärrän että munattomuus harmittaa mutta en minä sinua kuohinut.

 15. Anustapilla varustettu Jari”Tuhkamuna”Taponen yhtyy Suvi”Apua,mä en voi hengittää”Auviseen.

  • Jaa tämä on se muikkeli joka huusi poliisien alla että ei voi hengittää. No, ilmaa riitti ainakin huutoon.

   Mitäs se tekikään että poliisit sen raudotti? Eikö se poistunut paikalta käskyistä huolimatta vai provosoikos se riittävästi?

   Hitsi että vieläkin näen sieluni silmin sen videon… Ja hymyilyttää..

   • Puhevammais-koukkunokka-kehitysvamma-Auvinen sössötti ettei videossa voinut olla hän, sillä hän “twiittasi” samaan aikaan toisaalta.

    Niin, kukaan muuhan ei voinut hänen Twitter-tiliään käyttää samanaikaisesti.

 16. Kuulostaa epäilyttävältä ja laillisten periaatteiden vastaiselta, että poliisi tekee rikosilmoituksia, joita sitten itse alkaa tutkia.

  — Rikosilmoituksen tekemisellä poliisista tulee tämän epäilty-rikos -tapahtuman osapuoli.

  Tällainen on aivan verrattavissa siihen, että palolaitos lähettää palomiehiään sytyttelemään tulipaloja, jotta olisi sitten jotain mitä sammuttaa.

  • Normaalia juutalaisen dialektiikan pohjalta syntyvää äxöniä. Tuota palomiesvertausta olen itsekin aina käyttänyt.

 17. Mitä odotitte — palkintoa?

  Ei luovuteta taistelua. Jokaisella on oma tapansa vaikuttaa. Omani on radikalismi eli äärimmäiset keinot. Isken mädättäjämedioita, vastaanottokeskuksia ja vihollisia vastaan suoraan. Tappouhkaukset mätäpäille ja maksetuille valhetelijoille eli kansanedustajille on myös oiva keino.

  Pelkkä tarrojen liimailu ei riitä — muistakaa se.

 18. Auvinen, Jantunen, Creutz, Härkönen, Meriläinen, Sinnemäki — melkoisia valkoisia neekereitä ovat nämä suvakkihuorat. Ja puhevamma löytyy aina, totta kai. Ei YLElle tai muihin verovaroistamme maksettaviin mätävirkoihin muutoin pääsekään. Taposesta voisi tehdä makkaraa ja syöttää neekereille. Sen jälkeen AIDS-apinat jauhetaan lihajalosteiksi ja syötetään kalliolaisille.

  Tällaista mietin äsken saunassa: (((USA))) ja (((Hollywood))) rummuttavat rauhan ja rakkauden sanomaa, mutta ovat silti aloittamassa sotia vailla mitään valideja syitä joka puolella maailmaa. Amerikkalaisten suurin pelko ja vihollinen ovat kommunistit (joita vastaan on monessa sodassa taisteltu), mutta silti talmudistinen yliherra on itse kommunisti eli bolševikki eli marxisti eli ortodoksiJUUTALAINEN.

  “Holokausti” on se mätä selkäranka, jonka ympärille tämä koko moraalisesti skitsofreninen, amerikkalaishapatuksen kyllästämä valheiden verkko punotaan. Ei ihme että kaikki voivat pahoin ja mikään ei ole oikein.

 19. Niin, ja älkää unohtako että “rasisti” on juutalaisen murhaajan ja rikollisen Lev Davidovich Bronsteinin keksimä termi. Tämä juutalainen pun(i)kki tunnettiin myös nimellä “Leon Trotsky”. Onneksi jutikan aina erottaa. Se on kuin pedon merkki jota nämä loiset kantavat!

  Älkää välittäkö siitä mitä muut puhuvat. Jos joku teidät kansallissosialismin tai terveen muukalaisvihan takia joksikin leimaa, niin joutavat moiset vassarit pois elämistänne vallan hyvin!

  Ruskeita, keltaisia ja mustia torakoita EI PIDÄ MISSÄÄN NIMESSÄ PÄÄSTÄÄ sivistyneisiin maihin parasiiteiksi. Tehdään selväksi maanpettureille ja tälle importoidulle saastalle, että emme heitä kunnioita, vaan aikomuksemme on puhdistaa maa heistä.

 20. Tilastot puhuvat hurjaa kieltään. Olen tämän ennenkin maininnut monessa yhteydessä: 90-luvulla kävi YLEn K. Tervo -ohjelmassa helsinkiläinen poliisipamppu kertomassa kuinka nk. “steissin somalit” tekevät SUURIMMAN OSAN SUOMEN taskuvarkauksista ja näpistyksistä suhteuttamatta edes tuota somalimäärää muuhun väestöön. Miettikää, jumalauta! YLEkin teki ennen hyvää ohjelmaa niin radiossa kuin TV:ssäkin. Nykyään juutalainen nurkkajumala eli TV ja radio pysyvät vaiti. Näin on ollut jo vuosikausia. Suosittelen kaikille. Tulee huomattavasti parempi ole, kun ei seuraa mitään uutisia lain. Vastarinta riittää minulle uutispuuroksi. Pysyy verenpaineet kunnossa.

  Vanhemmat, jotka antavat lastensa olla tekemisissä näiden kehitysmaaloisten kanssa, joutaisivat kuoppaan myöskin.

 21. Cuck-hintti kuvailee touhutippa tangoissaan: kohta pääsee lähettämään videon poliisille. Suvakismin mätä löyhkä pöllähtää myös noista naaraspuolisista opettajista. Voi veljet, mitäköhän paskaa kouluissa tänään opetetaan? Ei uskalla edes ajatella. Yliopistoissa haisee myös juutalainen valta todella rankasti. Nythän meidän petturihallitus tahtoo romuttaa jopa näiden yliopistojen valtionrahoituksen ja siirtää sen kokonaan goldmansachseille ja muille murhaajille. Sähköverkot, tiet ja pohjavedet myyty pois. Synkkä tulevaisuus vaanii.

  Joo, eihän se monikulttuuri toimi. Loistava esimerkki on Afganistan: tadžikeja, uzbekeja ja turkmeneja roudataan nyt Suomeen, kun niitä on 13,5 miljoonaa Paskanistanissa, eivätkä sopeudukaan sinne millään…

  Jeesus, auta meitä.

 22. Koukkunokka-Auviselta voisi hapensaannin katkaista kokonaan. (En saa henkee!) Tokkopa siellä yläkerrassa tuolla huoralla koskaan se kymenä on kiertänytkään.

 23. On oikein, että edes joku ryhmittymä laittaa itsensä suoraan alttiiksi puollustaakseen valkoisia suomalaisia lapsia nk. “monikulttuurisessa koulussa”, joka Ruotsin mallin mukaisesti tarkoittaa sitä, että kanta-asukas koululaiset ovat vapaata riistaa, vaikka tapettaviksi tai raiskattaviksi. Polpon kaltainen kommunisti paskalakki anarkistit kiinnostuvat vasta sitten “monikulttuurisen koulun” sisäisistä rikoksista, jos suomalainen tyttö tai poika ei osaa kuolla “kauniisti”, vaan “rasistisesti” itsepuollustautuu globalistien ja juutalaisten aikaansaamaa vääryyttä kohtaan omassa isänmaassaan, jossa suomalaiset ovat toisen luokan kansalaisia ja vailla oikeuksia tai ihmisarvoa, vaan kommunististen kulttuurimarxistien ja globalistien ja juutalaisen George Soroksen valkoisten kansanmurhaan tähtäävän politiikan uhreja vain siksi, että heidän ihonvärinsä on valkoinen ja isänmaanpetturit sadistisesti myötäjuoksevat lahjusten voimalla, sillä heillä ei ole sydäntä, vaan ainoastaan pohjaton ahneus ja kaksihaarainen kieli, joka kääntää hyvän pahaksi ja pahan hyväksi kuten Saatanan valtakunnan palvelijoiden määrä on tehdä ja hukuttaa vastuunsa ja ihmisyytensä viattomien verellä kuvitellen että palvellessaan pahaa he itse säilyttävät henkensä, rahansa, kunniansa ja ylpeytensä teoista, jotka hakevat alhaisuudessaan sekä sadistisessa irvokkuudessaan vertaa maailmanhistoriassa huomatakseen vain lopulta sen, että kun isäntä päättää vaihtaa renkejään heidän oma arvoton ja vailla kunniaa oleva loppunsa koitaa yhtä arvottomasti kuin heidän jotka he ovat oikeusmurhanneet ja murhanneet maireasti ylevää hymyään hymyillen ajatellen vain niitä likaisia hiluja, joita isäntä on heittänyt heille kuin luuita koiralle puolihuolimattomasti sisäistä tympeyttä tuntien ikuisista siipeilijöistä, joita ei edes heidän isäntä arvosta senkään vertaa kuin heitä, joita nuo lurjukset ovat tappaneet.

Comments are closed.