Koti Uutisia Pohjoismaat Entistä useampi ruotsalainen on epävarma sukupuolesta

Entistä useampi ruotsalainen on epävarma sukupuolesta

16

Yhä useampi ruotsalainen saa diagnoosin sukupuoli-dysforia, joka on “lääketieteellinen” termi henkilöille, jotka ovat epävarmoja omasta sukupuolestaan. Diagnoosi on yleistynyt varsinkin nuorten ja lasten keskuudessa. Siinä missä vuonna 2005 vain yksi 100 000 ruotsalaisesta sai diagnoosin sukupuoli-dysforia, annettiin se vuonna 2015 jo kahdeksalle 100 000 ruotsalaisesta.

Psykologit ovat nyt huolissaan kehityksestä – eivät siksi, että diagnoosi yleistyy, vaan siksi, ettei valtio anna tarpeeksi rahallista tukea näille “potilaille”. Suurinta huolta aiheuttavat pitkät jonotusajat diagnoosin saamiselle. Astrid Lindgrenin lastensairaalassa lapset joutuvat odottamaan jopa kymmenen kuukautta saadakseen poliittisen aivopesusairauden diagnoosin.

– Olisi tärkeää lyhentää odotusaikoja. Monet voivat huonosti, kertoo psykologi Hanna Bergman, joka työskentelee sairaalan sukupuolen identifiointiosastolla.

Lähde: SVT

16 KOMMENTIT

 1. Piti katsoa housujen sisään ja munat ovat tallella, mitä suurimmalla todennäköisyydellä olen mies ei mitään epäilystä.

 2. Hej mammor, är jag en pojke eller en tjej?

  Vi vet ej, men det spelar ingen roll. Du kan välja dinsjälv.

  Jättebra! Då kan jag knulla med mej! Tack, pappor… eh, jag menar mammor.. eller..?

   • Ja, men problemet är vilket är mamma… Kan inte göra skillnad mellan dem, när man talar om prideflagganföräldrar… 👯‍♂️ … 👭 … 👀

 3. Jos on niin sekaisin, että ei tiedä mitkä elimet sieltä alakerrasta löytyy niin sitten onkin aika mennä pakkohoitoon… hyvin on juutalainen sateenkaaripropaganda syöpynyt ruotsalaisnuorten aivoihin, siellä koukkunokat hierovat jällee käsiään.

 4. Miten kahdeksan ihmistä 100 000:sta kuormittaa koko Ruotsin lääkärilaitoksen tukkoon? Minusta tuo määrä hukkuu pilkun pyöristyksiin.

  Mutta se että ruotsalaiset ovat entistä epävarmempia sukupuolestaan, siinä lienee kyse siitä että pojista tehdään tyttöjä mutta tytöistä ei tehdä poikia. Harvoin lööpit julkaisevat niitä uutisia joissa naisesta tulee mies. Mutta runsaasti niitä joissa mies “eheytyy” naiseksi. …olenkogan lukenut liian monta Reginaa?

  Summasummaarum. Yhteiskunta kasvaa kokonaisuudessaan kieroon. Tämän olisi pitänyt herättää päättäjät jo vuosikymmeniä sitten. Mutta ei. Päinvastoin. Heitetään lisää bensaa liekkeihin.

  Onko tuo Karmaa, mene ja tiedä. Mutta syvältä joutuvat ruotsalaiset nousemaan. Se on varma.

 5. Mikäköhän myrkky tuon aiheuttaa? Henkinen ja fyysinen myrkky, siis. Tuo psyykkinen puolihan me tiedeteään: (((media))).

  • Myrkyn nimi on estrogeeni – naisgormooni, joka tulee naisten elimistöön mm. E-pillereiden kanssa ja erittyy muoveista (virvoitusjuomien pullot). Myös transvestiittien hormoni”hoidot” sisältävät estrogeneja. Siten näiden estrogeenejä sisältävä virtsa tulee vesisöihin ja kiertää takaisin juomaveteen.

   Kun “naiseellisia” hinttareita on nykyisin niin runsaasti, syntyy epäilys: mikä jos näitä estrogeenejä lisätään virvoitus- ja energiajuomiin määrätietoisesti? Esimerkiksi Cocacolaan ja muihin vastaaviin hinttareiden, antifan ja liberaalien virvoitusjuomiin; ainakin empiirinen korrelaatio on havaittavissa. Teknisesti se on toteuttavissa helpostikin, kun virvoitusjuomien valmistajat suuret korporaatiot ovat kaikki sionistien hallussa.

   • Ei ole mahdollista. Sinulla on Leo pahoja harhoja. Uskotko lentokoneiden suihkuttamiin myrkkyvanoihin myös? Miten ne tai Coca-Colassa olevat myrkyt kohdistetaan vain tiettyihin ihmisiin? Ei ole mahdollista.

    • Miksi ei olisi? Tarvitaan motiivi ja mahdollisuus.

     Onko motiivia? Kyllä on, goyimien hävittäminen. “Naisistuminen” ja syntyvyyden vähentäminen hävittää goimit nopeampi kuin mikään verisin sota.
     Onko mahdollisuus? Kyllä on, kun juomatehtaalla sekoiteaan tiiviste veteen ja pullotetaan. Valmistamisen kaikki osaprosessit ovat hallinnassa, eikä kenelläkään työntekijöistä ole tietoa mitä tapahtuu muualla. Esimerkiksi fluoria lisätään vesijohtoveteen, ja sheeple juo eikä tee suurta numeroa. Miksi ei olisi lisätty jotakin muuta? kuten estrogeenejä – ja peitetarinana olikin jo kerrottu TV-sta, että vesistöissä on estrogeenejä ja että ne pääsevät vesijohtoveteen. Kukaan ei pysty todistamaan yhtään mitään, onko tuo sattuma vai tahallinen teko.

     Myrkkyvanoihin minulla ei ole syytä uskoa, koska teknisesti tälläinen tapa ei ole järkevä.

     Coca-colassa (se muuten oli vain esimerkki) olevat myrkyt kohdistuu tiettyihin ihmisiin, koska tietyt ihmiset (l. “target group”) juovat sitä. “Omille” taas olisi saarnattu: syökää/juokaa vain kosher ruokatarvikkeita! Ei tarvitse selittää mitään sen kummempi. Täten jyvät erottuvat akanoista, erillisen ruoan kautta. Samalla tavalla muuten toimii omien rokottaminen, jos “sattumalta” goimien keskuudessa tapahtuu pandemia. Esimerkiksi taho, jolla on: a) Ebola b) peroraalinen rokote Ebolaan ja c) ruokatarvikkeiden jakelu järjestelmä (kuten esim. kosherkaupat) – sellainen taho kyllä voisi saada aikaan ihmeitä!

     AINA kun on jotakin suurta tekemässä, tulee olla mukiin menevä peitetarina! Tämä on sääntö ilman poikkeuksia. Joten mikäli oikeassa operaatiossa jotakin kummallisuuksia paljastuu – tulee apuun se peitetarina. Esimerkiksi kun NL valmistui sotaan, piti tehdä liikekannallepano. Miten se tehdään jotta vihollinen ei huomaisi satojen tuhansien miesten kutsunnat? Ratkaisu: täytyy pidättää ne ja lähettää ne työleireihin. Kun H-hetki tulee, sieltä rintamalle lähtevät valmiit järjestetyt, puetut ja aseistetut divisioonat – eikä kukaan huomaa mitään. Miten militarisoida siviilituotanto? esim tykkiammusten sysyttimien valmistus? Ratkaisu: “täysin sattumalta” mustekynien runko on identtinen käsikranaatin rungon kanssa, ja mustekyniä valmistava tehdäs hetkessä siirtyy kynistä sytyttimien valmistukseen. Tai miten sotaan mobilisoidaan 200 tuhatta panssarivaunukuljettajaa? Ratkaisu: muka “tasa-arvon” edistämiseksi opetetaan 200 tuhatta naista traktoristeiksi!
     http://tehne.com/assets/i/upload/event/pinus-1933.jpg
     “Täysin sattumalta” maataloustraktorin ja panssarivaunun ohjaimet ovat identtiset, joten traktoristi siirtyy panssarivaunuun minimaalisella koulutuksella. Ja näin tehdään joka asiassa! Jokainen lääkäri, sairaanhoitaja, rautatieläinen on asevelvollinen. Ei ole mitään ihmeellsiä sattumia – kaikki mahdollinen suunnitellaan etukäteen.

     Minulla ei ole todisteita, on vain hypoteesi jolla on oikeus olemassaoloon kunnes se on kumottu teknisin aragumentein.

     • Enpä ole kauhean usein nähnyt tankissa ohjauspyörää, vaikka useampaa olen ihmetellyt.

      Olet muuten ainakin yhdessä asiassa täysin oikeassa: Hypoteesi, jolle ei ole todisteita. Ei minkäänlaisia.

  • Helpommin se niiden kanssa onnistuu kuin kotoperäisten raamatuntutkijoiden. Harry Potter on jehova.

Comments are closed.