Koti Uutisia Kotimaa Nykysuomen haastattelussa Vastarintaliike ja MV-media

Nykysuomen haastattelussa Vastarintaliike ja MV-media

3

Suosittu vaihtoehtomedia Nykysuomi haastatteli sunnuntaina Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Antti Niemeä sekä MV-median Juha Korhosta. Lehti kirjoittaa:

“Vieraanamme on Suomen kaksi kenties eniten mielipiteitä jakavaa sekä ehkäpä myöskin kärkiviisikossa mielipahaa aiheuttavaa miestä.

Nykysuomen sunnuntai-striimin vieraiksi saapuvat Pohjoismaisen vastarintaliikkeen Suomen osaston puheenjohtaja Antti Niemi, joka on paikalla puhumassa mm. PVL:n kieltämiseksi pystytettyä oikeus-sirkusta sekä MV-median hiljattain eronnut entinen päätoimittaja Juha Korhonen, jonka lukijat varmasti muistavat myöskin Nykysuomen kipparoimisesta ennen nykyisen päätoimittajan astumista puikkoihin.

Tämän lisäksi perataan normaaliin tapaan pintapuolisesti uutisviikkoa sekä etenkin Nykysuomen viikkokyselyä, joka tällä kertaa koski, ei enempää eikä vähempää kuin maahanmuuttoa!”

Haastattelut voi kuunnella BitChutessa. Jakso kestää yhteensä reilun tunnin.

3 KOMMENTIT

  1. Striimi katkesi ikävästi 31min kohdalla. Mutta ees-taas nuolella eikä montaa sekunttia jää pois.

  2. Juha “rahat on loppu” Korhonen, hilarious! 😀

    Siina taas kaksi valeoppositiota Nykysuomi ja Korhonen. Mihin toi Korhonen nyt MV-Lehden keskustelufoorumin lakkautettuaan suuntaakaan, niin pelkkää vahinkoa luvassa. Menisi nyt vaikka sitten sinne mainitsemansa Iltalehteen duuniin, niin ei olisi niin väliksikään.

Comments are closed.