Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Vasemmisto kriisissä – yhä useampi työläinen vaatii maahanmuuttovastaista politiikkaa

Vasemmisto kriisissä – yhä useampi työläinen vaatii maahanmuuttovastaista politiikkaa

7

Talousjulkaisu Bloombergin mukaan Ruotsin vasemmisto on joutunut kriisiin eduskuntavaalien lähestyessä. Marxistit ovat kadottamassa poliittisen toimintansa selkärangan eli tavalliset palkansaajat. “Työväenliike” on menettämässä työväen kannatuksen maahanmuuttokysymyksen vuoksi.

Bloomberg haastatteli Ruotsin suurimman liiton, ammatillisen keskusjärjestö LO:n johtajaa Karl-Petter Thorwaldssonia, jonka mukaan poliittinen ilmapiiri työpaikoilla ei koskaan ole ollut yhtä ristiriitainen. Yhä useampi työntekijä on päättänyt haastaa vanhan ay-eliitin, koska liitot ovat kannattaneet väestönvaihtoon johtanutta avointa maahanmuuttopolitiikkaa.

LO on Ruotsin sosiaalidemokraattien tärkein taloudellinen tukija. Bloombergin mukaan puolue voi kuitenkin kohdata tässä kuussa koko historiansa katastrofaalisimmat vaalit kulttuurimarxistisen maahanmuuttopolitiikkansa ansiosta.

– Työpaikoilla on meneillään kova taistelu kahden osapuolen [vasemmiston ja maahanmuuttokriitikoiden] välillä. Se on kuin astuisi kuumaan veteen, kuvaili Thorwaldsson ay-lobbaajien vierailuja työpaikoilla.

Vasemmisto onkin turvautunut huikeisiin vaalilupauksiin huijatakseen maahanmuuttopolitiikan suututtamien ruotsalaisten äänet takaisin itselleen. Vasemmisto on väittänyt muun muassa ajavansa uusia lomaviikkoja perheille sekä työpäivien pituuden leikkaamista kuuteen tuntiin. Harva uskoo, että lupauksille on katetta.

LO:n epätoivoinen vaalikampanja huipentuu alkavalla viikolla, kun ay-lobbaajat ottavat yhteyttä puoleen miljoonaan äänestäjään sekä järjestävät puhetilaisuuksia useilla työpaikoilla eri puolilla maata.

Lähde: Bloomberg

7 KOMMENTIT

 1. Vasemmisto ja kulttuurimarxistit ovat kaikkialla säälittäviä ja noloja nysvöjä. Ketkä selkärangattomat nilviäiset edes äänestävät näitä.

  • Hintit, alkoholistit ja työttömät. Eli helsinkiläiset. Lähinnä itä-sellaiset. Kallio on perkeleen hyvä esimerkki.

   Luulisi että vassariapinat eivät tahtoisi importoituja apinoita tänne viemään heidän fatta-pennosiaan, mutta taitaa musta AIDS-kyrpä maistua pojille ja joillekin tytöille(?)kin.

 2. Pohjolassa on vain yksi vaihtoehto työväelle ja se on kansallissosialismi, joka ei jaa omaa kansaa ja rotua eri yhteiskuntaluokkiin ja sukupuolia sotaan toisiaan vastaan.

  Jokaisella valkoisella on oikeus tuntea olevansa arvokas osa omaa yhteisöään ja tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitys.

  Tämä ei tietenkään kelpaa (((globalisteille))), joille valkoisten yhteisöllisyys ja rakkaus omaa kansaa kohtaan on myrkkyä.

  • Juutalaisia vituttaa, kun mohel imee pippelistä vauvana ja naisetkin ovat kaikki hevosen näköisiä.

 3. Pitikö todella mennä näin pitkälle ennenkuin työväestö tajusi etteivät sossut aja työväestön asiaa? Tilanne Ruotsissa on hyvin pitkälti menetetty eikä sen korjaaminen ole enää mahdollista. Suomessa tilanteen korjaaminen olisi vielä mahdollista mutta työntekijöitä ei kiinnosta politiikka tai sitten ne äänestävät sossuja kuten ennenkin. Miksi eläkeläiset ja maanviljelistä äänestävät niitä tahoja jotka tuhoavat heidän tulevaisuutensa? En ymmärrä.

  No, onneksi meillä on tuo testilabra: Ruotsi. Sieltä näkee hyvää esimerkkiä. Ja mitä tulee Norjaan… Maan väestö vähenee seuravien vuosien aikana niin rajusti että se on heikko jo sinänsä. Helppo miehitettävä. Eikä suuri määrä ulkomaalaisia asukkaita lähde puolustamaan maata koska se ei ole niiden isänmaa.

 4. Vasemmistoa ei todellakaan ole kiinnostanut sen enempää duunarien kuin muidenkaan omien kansalaisten etu, poislukien tietysti heidân hyväveli/siskojärjestelmänsä muita hiukan tasa-arvoisemmat jäsenet.

  Onhan se nähty, että mutiaiset, kamelikuskit ja muut luonnonoikut ovat lähellä heidän sydämiään ja ilmeisesti myös genitaalialueitaan. Ja ne tuovat usein mukanaan (tautien lisäksi) kivoja tuliaisia, joita on mukava pössytellä.

Comments are closed.