Koti Uutisia Juutalainen finanssiyhtiö alkoi kampanjoida asevalmistajia vastaan

Juutalainen finanssiyhtiö alkoi kampanjoida asevalmistajia vastaan

6
Laurence Fink oikealla.

Kansallinen Vastarinta uutisoi helmikuussa, että suuret pankit, merkittävät juutalaiset painostusjärjestöt sekä valtamedia ovat aloittaneet rajun kampanjan amerikkalaisten siviilien aseoikeuksia vastaan. Tuolloin kirjoitimme, että kampanjan tavoite on kansalaisten aseistariisunta, joka johtaa entistä keskitetympään monikulttuuriseen poliisivaltioon.

Maaliskuussa puolestaan uutisoimme, että juutalaisen Stephen Feinbergin johtama sijoitusyhtiö Cerberus onnistui tänä keväänä tuhoamaan Yhdysvaltojen vanhimman asevalmistajan Remingtonin. Samalla kirjoitimme, että juutalaisomisteisen The New York Timesin juutalainen taloustoimittaja Andrew Ross Sorkin vaati julkisesti finanssisektorin sotaa aseyhtiöitä vastaan.

Nyt rahaeliitin kampanja kansalaisten aseistariisumisen puolesta on saanut jatkoa, uutisoi Financial Times. Juutalaisen Laurence Finkin johtama BlackRock-sijoitusyhtiö on julistanut luoneensa aseita boikotoivia “sosiaalisesti vastuullisia” sijoitustuotteita, joihin suuret yhtiöt ja yhteisöt voivat ohjata säästönsä. Juutalainen Fink toteuttaa siis juutalaisen Sorkinin suunnitelmaa, jonka tavoite on asevapauksia kannattavien liikkeiden poliittisen vaikutusvallan tuhoaminen.

Mikäli BlackRockin aloittama trendi saa tuulta siipiensä alle, voivat lukuisat asevalmistajat menettää suurten sijoittajien kuten vakuutusyhtiöiden rahoituksen. Asevalmistajien konkurssit leikkaavat rajusti puolestaan asevapauksia kannattavien etujärjestöjen rahoitusta, mikä helpottaa huomattavasti asevastaisten lakien säätämistä.

Uutisoimme juutalaisesta BlackRockista viimeksi syksyllä, kun yhtiö ilmoitti alkavansa lobata rotukiintiöiden puolesta yritysmaailmassa. Käytännössä rotukiintiöt merkitsevät sitä, että epäpäteviä mustia tulee suosia rekrytoinnissa ammattitaitoisten valkoisten kustannuksella.
 

Lue myös: Aseet kuuluvat kansalaisille

6 KOMMENTIT

 1. Jos aseiden laillista omistamista aletaan jotenkin rajoittamaa tai vaatimaan niitä jollain verukkeella pois, niin se on takuuvarmaa, että silloin ne vain “katoavat” jonnekin. Laillisesti hommatuista aseista ei todellakaan luovuta milloinkaan tällaisen törkypolitiikan edessä!

 2. > aseita boikotoivia ”sosiaalisesti vastuullisia”
  > sijoitustuotteita,
  > …
  > Fink toteuttaa siis juutalaisen Sorkinin
  > suunnitelmaa

  Välttämättä kyse ei ole mistään “Sorokinin suunnitelmasta” vaan pelkästään siitä, että sijoitusyhtiö on haistanut markkinaraon. Maailmalla liikkuu valtavat määrät “sijoitus”rahaa, jota ohjataan poliittisilla päätöksillä. Esimerkiksi eläkeyhtiöiden varallisuus. Näitä yhtiöitä on helppo höynäyttää antamaan rahansa sijoitusyhtiö Cerberus’ille.

  • Näitä markkinarakoja luodaan nimenomaan järjestelmällisellä mielipiteenmuokkauksella, jossa esim. Sorkin/New York Times ovat avainroolissa.

  • Tästä “järjestelmällisestä mielipiteen­muokkauksesta” onkin tullut erittäin merkittävä tapa ansaita valtaa, rahaa ja arvostusta.

   — Ei voi mitään. Suuret massat ovat helposti johdateltavissa. Ovat aina olleet…

 3. Niinpä Aseet pois valkoisilta kristityiltä. Panssarivaunuja juutalaisille. Kalasnikoveja muslimeille. Machete veitsiä neekereille. Latinoille käsiaseita.
  Lopuksi pieni arvoitus, ei kompa. Kuka tästä ryhmästä maakaa vertavuotavan kadulla suolet pellolla tai reikiä päässä?

  Aivan oikein. Kaikki muut etniset ryhmät poislukien valkoiset, jotka tekevät rasistisia viha -murhia aina kun muun rotuiset vain kääntävätkin selkänsä.

Comments are closed.