Koti Uutisia Video: israelilainen sotilas tappaa puolustuskyvyttömän palestiinalaisen

Video: israelilainen sotilas tappaa puolustuskyvyttömän palestiinalaisen

9

Video, jolla israelilainen tarkka-ampuja tappaa puolustuskyvyttömän palestiinalaisen, on johtanut suureen kritiikkiin ympäri maailman. Videolla näkyy selvästi, kuinka israelilainen tarkka-ampuja ampuu paikallaan seisovaa puolustuskyvytöntä palestiinalaista. Heti ampumisen jälkeen muut sotilaat iloitsevat juuri tapahtunutta murhaa.

Koska tapaus on herättänyt maailmalla suurta paheksuntaa, on Israelin puolustusvoimat sanonut tutkivansa tapahtumaa. Jää nähtäväksi, johtaako tutkinta tuomioon sotarikoksista. Israelilla on myös ollut tapana vapauttaa sotarikoksista syytetyt sotilaansa aikaisin vankilasta.

Myös maan poliittisella johdolla on ollut tapana ylistää maan sotilaiden tekemiä rikoksia. Esimerkiksi Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ylisti äskettäin niitä sotilaita, jotka muutamia viikkoja sitten tappoivat 16 palestiinalaista Gazassa.

Lähteet: RT, Nordfront.se (1, 2)

9 KOMMENTIT

  1. Nilviäiset vaan nauraa murhattuuan puolustuskyvyttömän ihmisen. On varmaan ponteva olo. Rohkea teko. No ei mitään muuta voi koukkunokilta odottaakaan.

  2. Talmudin kun lukee, niin tällaiset uutiset ei ihmetytä lainkaan. Oksettavaa!

  3. Samantapainen kohtaus on nähty usein juutalaisten tekemissä elokuvissa, tosin ampujana saksalainen sotilas. Myös kirjallisuudessa juutalaiskirjailijat mielellään fantasioivat saksalaisten huvittelumielessä tekemillä teloituksilla. Ilmeisesti projisoivat omia mielihalujaan saksalaisiin. Sairas kansa.

    • Sama huomio. Saksa on aina se pahis ja sen sotilaat joitakin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta (mm. Peckinpahin Rautaristi ja Die Brücke) verenhimoisia raakalaisia tai tunteettomia psykopaatteja. Sairasta tosiaankin.

  4. Tämä on jo saanut valtamediastakin palstatilaa, ainakin IS uutisoi asiasta. Helppoahan se on kiväärillä kiveä vastaan, tähän nämä juutalaissaastat pyrkivät niin Euroopassa, kuin jenkeissä. Aseet pois kansalaisilta niin eivät voi puolustautua sortajilta.

  5. Hyi vittu mikä teko. Toivottavasti Israelista tehdään hiekkaa Idän sotamahtien toimesta samalla, kun USA:n lentotukialukset upotetaan Välimeren pohjaan.

  6. Hommafoorumilaisen runkkumatskua. Runkkaavat kuola valuen kuolleiden palestiinalaisten kuville israelin lippua heiluttaen.

Comments are closed.