Koti Uutisia Juutalainen sijoitusyhtiö tuhosi Yhdysvaltojen vanhimman asevalmistajan

Juutalainen sijoitusyhtiö tuhosi Yhdysvaltojen vanhimman asevalmistajan

14
Stephen Feinberg.

Kansallinen Vastarinta uutisoi helmikuussa, että suuret pankit, merkittävät juutalaiset painostusjärjestöt sekä valtamedia ovat aloittaneet rajun kampanjan amerikkalaisten siviilien aseoikeuksia vastaan. Tuolloin kirjoitimme, että kampanjan tavoite on kansalaisten aseistariisunta, joka johtaa entistä keskitetympään monikulttuuriseen poliisivaltioon.

Juutalainen sijoitusyhtiö Cerberus kapusi tällä viikolla teemaa sivuten otsikoihin, sillä se onnistui tuhoamaan velan avulla Amerikan vanhimman aseidenvalmistajan Remingtonin. Vuonna 1816 perustettu Remington jätti konkurssipaperinsa viranomaisille samana päivänä, kun kulttuurimarxistiset ja globalistiset ryhmät järjestivät valtavia aseidenvastaisia marsseja Yhdysvalloissa.

Juutalaismiljardööri Stephen Feinbergin johtama Cerberus ajoi Remingtonin vakaviin miljardin dollarin velkavaikeuksiin alun perin jo 2007. Cerberus hankki Remingtonin itselleen niin sanotulla velkavivutetulla yrityskaappaustekniikalla, jossa kaupat tehdään velkarahalla ja lainan vakuutena käytetään valtauksen kohteena olevaa yhtiötä. Cerberusin käyttämää valtaustekniikkaa pidetään yleisesti parasiittimaisena rikolliskapitalismina, koska valtaaja saa haluamansa käytännössä ilmaiseksi hyvien pankkisuhteiden ja velkakeinottelun avulla. Valtaajan ei tarvitse käyttää vakuutena omia varojaan, vaan panttina käytetään uhria.

Usein korkomenot katetaan velkavaltauksissa esimerkiksi irtisanomalla työntekijöitä tai muilla yritystä tuhoavilla “uudistuksilla”. Toisin sanoen Feinbergin yhtiö kääri voitot samalla kun Remingtonin omistajat, työntekijät, yhteistyökumppanit ja asiakkaat joutuivat maksamaan velkakulut omasta selkänahastaan. Tekniikka tuli tunnetuksi 1980-luvulla, kun juutalainen Wall Street -keinottelija Henry Kravis tuhosi sen avulla lukemattomia yhtiöitä.

Cerberus imi Amerikan vanhimman asevalmistajan kuiviin rikkauksista, minkä jälkeen Remington tapettiin konkurssimenettelyllä. Yleensä vastaavat yritysmaailman palkkamurhat tuomitaan laajasti jopa valtamediaa myöten, mutta koska Remington valmisti aseita, ei lehdistöltä ole herunut sympatiaa Feinbergin uhreille.

Andrew Ross Sorkin.

Remingtonin konkurssi käynnistyi vain muutama viikko sen jälkeen, kun juutalainen Andrew Ross Sorkin kirjoitti The New York Times -lehteen kuohuttaneen artikkelin “Kuinka pankit voivat kontrolloida asekauppaa, mikäli Washington ei suostu”. Sorkinin mukaan pankkiirien tulisi entistä selvemmin astua lainsäätäjien ja demokratian yläpuolelle, jotta politiikkaa voitaisiin yhä tehokkaammin ohjata juutalaistoimittajalle mieluisaan suuntaan.

Sorkinin mukaan pankkien ohella koko finanssisektorin tulisi asettua nyt lainsäätäjiä vastaan ja käyttää omia pakkokeinojaan asevapauksien hävittämiseksi. Juutalaistoimittaja kutsui talkoisiin kaikki suuret nimet Mastercardista JPMorganiin. Sorkin muistutti, että pankit ovat ennenkin säätäneet omia “lakejaan” ja estäneet laillisten tuotteiden (kuten kryptovaluuttojen) myymisen omilla alustoillaan.

“Yhdessä [finanssiyhtiöillä] on enemmän valtaa suhteessa aseteollisuuteen kuin kenelläkään lainsäätäjällä”, juutalaistoimittaja jyrisi ja kertoi käyttäneensä “viimeiset 72 tuntia soitellen ja lähettäen sähköposteja toimitusjohtajille näiden ideoiden kehittämiseksi”. Ensimmäinen Sorkinin filosofiaa käytännössä toteuttanut rahoitusjättiläinen olikin siis hänen heimoveljensä Feinberg.
 

Lähde: Bloomberg

14 KOMMENTIT

 1. Huh huh mikä kuvio jälleen. Ja pääpelureiden nimilista on jälleen kuin Tel Avivin puhelinluettelo 😀

 2. Kapitalistit ja vasemmistolaiset jälleen kerran yhdessä veneessä, tällä kertaa aseoikeuksia vastaan. Toivottavasti nuo vassarit alkaisi pikkuhiljaa ymmärtämään tätä kuplettia.

  • Ei mätäpää parane koskaan. Pään amputaatio l. erottaminen muusta ruumiista on ainoa toimivaksi havaittu hoitokeino. Pankit ovat Jewnited State of Zionissa KAIKEN yläpuolella. Olen tätä toitottanut jo vuosia.

   Toivottavasti muut lafkat oppivat tästä ettei talmudisteihin ja muihin Saatanan loisiin pidä luottaa tippaakaan ja yhdistävät voimansa taistelussa pahuutta vastaan.

 3. “Parasiittimaisena rikolliskapitalismina” — Tässä astuu kuvaan juutalaisten totaalinen moraalittomuus ja nk. “hedge-betting”, jossa meklarit surutta myyvät asiakkailleen — joihin kuuluu aivan tavallisia ihmisiä (joskin ahneita, typeriä ja naïveja) — suorastaan myrkyllisiä osakkeita tehdäkseen itse rahaa.

 4. Miksi MV-Media ei koskaan julkaise näitä tällaisia *oikeasti tärkeitä* artikkeleita?

  • Pitäiskö sun kysellä MV-medialta itseltään heidän julkaisupoliitikastaan tai jopa tarjota sinne juttuja ja juttuvinkkejä?

   Vai yritätkö synnyttää ristiriitoja kansallismielisten välille esittämällä epämääräisiä vihjailuja?

   • “Vai yritätkö synnyttää ristiriitoja kansallismielisten välille esittämällä epämääräisiä vihjailuja?”

    Olen kiinnittänyt huomiota samaan asiaan. Myös Junes Lokkaan ja Tiinaan liittyvissä jutuissa on aina nämä samat “kyseenalaistavat kommentit”.

    Ihan kuin suoraan jostain Varisverkoston nettiaktivistien toimintaohjeesta, mutta en nyt sano että niin oikeasti olisi…

   • 1488 — Lopeta nyt jo, hyvä mies. (((MV))) on pelkkää 100 %:ta syöpää. Ei siitä sen enempää.

 5. Nämä saastat ollaan ihan syystä karkoitettu yli 300 kertaa eri puolilta maailmaa ja niin tullaan karkoittamaan, kunnes jonain päivänä näiden parasiittien matka tyyssää kokonaan…

 6. Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

  • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

  • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

  • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

  • • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

   • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

   • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

   Tällä hetkellä kansalaisten verovaroilla maksetaan valtionlainojen korkomenoja eli elätetään JUUTALAISTA PARASIITTIA.

   • Tavalliset ihmiset eivät ymmärrä edes prosenttilaskuja. Joten heitä voi herätä todellisuuteen vain nälänhätä. Ehkä.

Comments are closed.