Koti Uutisia Donald Trump julisti hyökkäävänsä Syyriaan

Donald Trump julisti hyökkäävänsä Syyriaan

33
Donald Trump Israelissa.

Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump julisti tänään suunnittelevansa ohjusiskua Syyriaan. Trump kertoi Israelia ilahduttaneista sota-aikeistaan tavoilleen uskollisesti Twitterissä. Sionistinen lobby on patistanut Trumpia pommittamaan Syyriaa koko hänen presidenttikautensa ajan.

Uhkausviestissään Trump nimitti Syyrian presidentti Bašar al-Assadia jälleen “elukaksi”, vaikka Assad pyrki rakentamaan Yhdysvaltojen kanssa kunnioittavampia suhteita Trumpin presidenttikauden alussa. Koska Amerikan Valkoista taloa komentava Israel vastustaa Assadia, ei Trump ole valmis rakentamaan rauhaa Syyriassa.

Venäjä on ilmoittanut ampuvansa alas amerikkalaisten ohjukset, mikäli hyökkäys Syyriaa vastaan alkaa. Tähän Trump vastasi viittaamalla valeuutisiin, joiden mukaan Assad tappaisi syyrialaisia “kaasulla”:

“Valmistaudu, Venäjä, sillä ne [ohjukset] ovat tulossa ja ne ovat hienoja, uusia ja ‘älykkäitä’. Teidän ei olisi pitänyt liittoutua sellaisen elukan kanssa, joka murhaa omia kansalaisia kaasulla ja nauttii siitä!”

Trumpin kirjoitus on järkyttänyt monia hänen äänestäjiään, jotka luulivat, että uusi presidentti vastustaisi edeltäjistään poiketen Israelin nimissä käytyjä verisiä sotia. Sosiaalinen media täyttyikin pian kuvamuokkauksista, joissa Trump esitetään Israelin vähä-älyisenä sätkynukkena.
 

Lue myös:

Trump syyttää Venäjää ja Irania “elukka-Assadin” tukemisesta
Israel vastustaa aselepoa Syyriassa militanttien antisionistien pelossa
Israelilaisministeri: Syyria kuin natsi-Saksa, Assad salamurhattava

33 KOMMENTIT

 1. Kiitos USA:n sionistihallituksen ja Israelin alkaa Kolmas maailmansota, tästä se lähtee, että USA/Israel VS Venäjä/Assad ottaa sotilaallisesti yhteen. Ketkäs sen toisenkin maailmansodan aloitti, juutalaiset, julistamalla Saksalle sodan.

 2. “E-E-e-eeeheiii Trump pelaa vaan 5D-shakkia!! nih!”
  -kosher-nationalistit persulaiset hommafoorumi-pellet

  • Tuo Trumpin ja Israelin ylistys joiltain “kansallismielisiltä” on kyllä uskomatonta scheissee. Idiootteja saa olla, että fanittaa Trumpia, päästään vialla olevaa kapitalistisikaa ja terroristivaltio Israelia.

   • Valitettavasti Suomenkin tunnetut tubettaja “kansallismieliset” sekä säälittävät “vaihtoehtomediat” palvovat sokeasti Trumpia & Usraelia. Kaikki on aina vain ja ainoastaan suvakkien ja muslimien vika, Yhdysvallat ovat aina oikeassa ja Trump ei voi tehdä väärin. Heh!

    • MV-lehti on hyvä julkaisu, enkä ole siellä nähnyt Trumpin tai Israelin palvontaa, ellei yhtä typerää sionistia lasketa, joka kommenttiosiossa kirjoittelee.

     • Muutama tuollainen on naamio. Ikävästi MV on ollut Putinin ja Molarin ym. linjoilla usein ja myös sionistisia uutisia on ollut ja lisäksi on aika vähän todella syvällistä ja todellisen kuvion paljastavaa. Pikemminkin on sitä toisen haaran sionismia eli kommunismin ym. siiven juttua

      SE ja SKE sekä Tiina Wiik ym. urpot ovat MV:n ansiosta suureksi osaksi ilmiöitä, kuten MV itsekin. Jotenkin tuntuu, että sen takana on Mossad apujärjestöineen, joihin luen myös FSB:n

     • Kuvitellaan että nuo esittämäsi kytkökset pitävät paikkaansa -ketkä jää sinun lisäksi edustamaan “oikeaa” näkemystä?

     • No ne oikeat aitsuomalaiset eli rehelliset ihmikset. Yleensä siis jonkin sortin kansallissosialistit. Ne, jotka tajuavat eivätkä valehtele eivätkä pelkää ajatella ääneen

 3. Tämän katastrofin verukkeella matuinvaasio lyödään oikein kunnolla ylikierroksilla. Tuo vuoden 2015 50k tulijaa on pientä tulevan rinnalla. Tähän vielä pikakäsittelyllä EU:n oma armeija pystyyn, niin saadaan hankalat maat ruotuun.

 4. Nuo Trumpin twitterin aivopierulausahdukset ovat niin typeriä, että voisi ajatuksena kuvitella Trumpin työhuoneessa, Trumpin läppärillä pari riidankylväjä koukkunokkaa kirjoittelemassa viestejä Trumpin nimissä pirullinen virne päällä…

 5. Venäjä kaatoi YKssa veto-oikeudellaan USAn ehsityksen kansainvälisen tutkimusryhmän perustamisesta Syrian väitetyn kaasuiskun takia. Ja ehdotti heti perään vastaavanlaista ryhmää joka tutkisi kyllä mahdollista käyttöä mutta ei etsisi eikä ennekaikkea nimeäisi mahdollisia käyttäjätahoja.

  Puhtaita jauhoja ei siellä ole kenelläkään pussissaan mutta tällä tempauksella Putainistiliitto ampui itseään jalkaan ja osoitti selkeästi että käytetty on ja kuka sen teki.

  • Älä valehtele sionisti!

   Venäjä ehdotti, että:
   1) OPCW suorittaisi tutkimuksen ja laatisi selostuksen asiasta
   2) Selostus olisi esitetty YK;bn Turvaneuvostolle, joka tekisi päätöksen.

   USA kaatoi tämän ehdotuksen.

   USA ehdotti, että:
   1) olisi koottu “riippumaton” komissio, joka koostuisi “tunnetuista asiantuntijoista”
   2) Komission johtopäätökset eivät tarvitse Turvaneuvoston vahvistusta eikä niitä saa kiistaa.

   Venäjä kaatoi tämän ehdotuksen.

   OPCW on valmiiksi toimiva ja ylesiesti hyväksytty ylin viranomainen alalla, jonka toiminta on läpinäkyvä. “Tunnetut spesialistit” taas niin epämäääräinen käsite että kokoonpano voidaan hyvinkin saada maksamalla, kuten USA tekee aina kun tarvetta on. Muistissa on vielä David Kellyn äkillinen “itsemurha” kun hän lähti koiransa päivittäiselle ulkoilulenkille, kun väitti ettei Irakilla ole massatuhoaseita ennen kuin Irakiin hyökättiin WMD verukkeella. Miljoona irakilaista on tapettu USAlaisten murhaajien toimesta, Irakin öljy on USAn hallinnassa, massatuhoaseita ei löytynyt.

   • Sorry vaan sinne trollitehtaaseen mutta USAn esitys oli ensin ja se ei miellyttänyt Venäjää koska siinä olisi yritetty löytää iskun tekijät.

    Venäjä kaatoi sen vetollaan (12. kerta turvallisuusneuvostossa Syyriaa koskevissa esityksissä) ja esitti oman versionsa jossa syyllistä ei missään nimessä olisi saanut etsiä tai nimetä. USA kaatoi sen koska mitä järkeä on tutkia epäiltyä sotarikosta jos syyllistä ei saa löytää?

    Kerropas “Leo” joku järkevä toistan järkevä syy miksi Putainistiliitto ei missään tapauksessa halua syyllistä saatavan selville? Suojellaanko sillä Assadia vaiko kenties Netanjahua?

     • Kaasua tai ei sitä ei vielä tiedä pirukaan. Epäilin suuresti ensin mutta Putainistiliiton reaktio viittaa kyllä siihen suuntaan. Eli jos todisteita sen käytöstä löytyy niin syyllistä ei heidän mielestään olisi saanut etsiä. Onko järkee vai ei?

     • Voi olla, että se etsintä olisi estänyt juuri onnistuneen taistelun lopuunviemisen. Lisäksi vaatimukset kuulostavat propagandistisilta. Ainahan nuita iskuja on ennenkin valehdeltu silloin, kun kapinapesäke on häviämässä. Jos kaasua on, on Mossadin kapina-armeija tai iskuryhmä sen takana. Taattua sotafalseflagia Bin Ladenin ja kaksoistornien tapaan. Murhaajiahan ovat juuri Libyan, Saksan ja Syyrian tuhoajat itse

     • Em. syystä Venäjä ja Syyria kieltäytyivät, ellei koko uutinen ole väärennös. Päivää myöhemmin taistelut päättyivät ja tutkijat päästettiin asialle. Pommittajille tuli kiire hyödyntää vyörytystään. Mielikuvia luodaan ja kaikki johtajatkin äänessä ja YK ilman todisteita. Joillain on koko koneisto händyssä. Nyt sitten pommeja kehiin, niin ei niin nopeasti ala selvitä, että huijausta kaikki. Ja asia lienee muutenkin unohtunut, jos iso kahakka on aloitettu.

      Koko hässäkästä tuli heti mieleen lavastus jonkun ison jutun vuoksi. Kuten WTC-tornit/Bin Laden, Tonkinin lahti ym. ym.

    • Milloin “kaasuiskut” tapahtuvat? Aina kun juutalaisilla on tarvetta hyökätä Syyrialaisten kimppuun tai torjua Syyrialaisten voittoa.
     Tämä viimeinen oli vain kaksi päivää ennen kun koko Itä Ghouta ja nimenomaan viimeinen ISISin vastarinnan pesäke Dhoumassa oli valloitettu.

     Miten “kaasuiskut” todistetaan? Sekavillä kuvauksilla, ilman minkäänlaista käsitystä miten toimivat taistelukaasut ja miltä uhrit näyttävät ja miten aluetta puhdistetaan. On useita viedoita, jossa “uhrit” sitten nousevat kuolleista ja yhdet ja samat lapset ovat “uhreina” jopa kolmesti eri “kaasuiskuissa”.

     Ketkä on ekana “kaasuiskujen” sattuessa? Aina vain Israelin ja CIAn rahoittamat Valkoiset Kypärät.

     Huoimoon ottamisen arvoista myös on se, että ei koskaan “Asadin kaasuiskun” yhteydessä Syyrialaisille sotilaille olisi jaettu kaasunaamarit ja suojapuvut.

     Asad siis on niin tyhmä elukka että hyökkää kaasulla koska rakastaa tehdä pahuutta vaikka tietää seurauksena on USAn pommitus

     Flyin’Finn olet ihan oikeasti sionistinen trolli. Sinulla ei ole minkäänlaista käsitystä miten toimivat taistelukaasut, miten niitä käytetään ja mitkä ovat oikean kaasuhyökkäyksen seuraukset. Siis ei sionistien palveluksessa olevien “valkoisten kypärien” videopelleily vesiletjujen kanssa vaan ihan oikeasti.

     https://www.youtube.com/watch?v=kaVPG63Yi3M

     • Kuules hyvä trolli: sinä et vastannut kysymykseeni siitä miksi työnantajallesi on ehdottoman tärkeää että mahdollisen iskun tekijää ei saada selville.

      Kuules hyvä trolli: ole hyvä ja todista väitteesi kuollseista nousseista iskujen uhreista. Linkki jollekin trollitehtaan ylläpitämälle satuilusivulle ei ole riittävä.

      Kuules hyvä trolli: miksi Asadin sotilaille pitäisi jakaa naamareita ja suojapukuja jos he ovat poissa kohdealueelta?

      Kuules hyvä trolli: sinulla ei ole hajuakaan mitä minä tiedän taistelukaasuista ja niiden ominaisuuksista. Voisin sanoa että huomattavasti enemmän kuin sinä tiedät Suomen kielen sija- ja aikamuodoista ja oikeinkirjoituksesta.

      Kuules hyvä trolli: sinua on hauska vedättää. Hermostumisesi määrä korreloi suoraan kirjoitusasuusi. Näyttäisi olevan verenpaineita. Putainistiksi käännyttäminen lienee verrattain samankaltaista kuin kadulla kiertelevien helluntailaisten yritykset; turhauttavaa. Helluntalaisten ei vain tarvitse pelätä erikoisannoksia FSB-mausteilla… 😀 8)

 6. Ollaanpa täällä hätäisiä. Trump kyllä osaa pelata. Älkää hätäilkö.

  • Olen joskus miettinyt samaa. Että ukko pelaa hienosti suunniteltua teatteria pystyäkseen ajamaan omaa agendaansa ikäänkuin salassa sivujuonena joka jää loisilta ja verenimijöiltä huomaamatta. Voisko olla?

 7. Pelokasta kansaa on helppo hallita.

  — Voisiko Trumpin uhkaus olla luonteeltaan sisäpoliittinen.
  — Tarvitseeko valtaeliitti sotaa?
  — Lisääkö Trumpin uhkaus kansalaisten pelkotiloja vai vähentääkö se niitä?

  • — Onko sittenkin kyse Washingtonin sisäisestä valtataistelusta?

   • Vai olisiko kyse siitä, että USA:n siionistihallitus ja presidentti ovat Israelin sätkynukkeja.

  • Olipa todella typerä vertaus. Hitler oli hieno mies ja vahva johtaja. Tuo kapitalistisika ei tule koskaan ole lähelläkään Hitleriä eikä edes verrattavissa häneen.

  • Ai kun olisikin niin saataisiin joku tolkku tähän hommaan. Vaan on hiukan liian tuulihattu ollakseen Aatun reinkarnaatio. Tai sitten vetää roolia ja tekee sen tosi hyvin.

 8. Sodat on helppo aloittaa, mutta niiden lopettaminen on vaikeaa.
  “Jouluksi kotiin”. Niinhän se taas menee vai kuinka?
  Olisin kaivanut Trumpina persettäni kun Netanjahnu sai itkupotkuraivarin ja sitten – yllätys, yllätys – tapahtui “kaasuisku” ,joita miesvaltaisessa yhteisössa tapahtuu jatkuvasti – Olisiko Syyrian presidentti Assad niin tyhmä, että tekisi kaasuiskun heti kun kuuli amerikkalaisten lähtevän helvettiin mokomasta Lähi-idän rotanloukusta, josta ei koidu kuin kuolleita amerikkalaisia sotilaita ja helvetinmoiset rahalliset kulut, josta itse Yhdysvallat ei hyödy yhtään mitään. Poislaskien – valtion valtiossa organisaation – aseteollisuuden, joka sotisi ympärivuotisesti ympäri maailmaa myydäkseen ja kehitelläkseen tositoimissa asejärjestelmiä, joita rikkaat öljy -arabit ja köyhät “täytyy saada kaikki lelut” – kehitysmaa diktaattorit ostavat.

  • Mitä todennäköisimmin iskun (jos sellainen todella tapahtui) takana on Israel ja jota Venäjä salaa tukee ja pönkää. Siksi Venäjälle on erittäin tärkeää ettei tekijää saada selville etteivät jäljet johtaisi sylttytehtaalle Moskovaan.

Comments are closed.