Koti Uutisia Trump syyttää Venäjää ja Irania “elukka-Assadin” tukemisesta

Trump syyttää Venäjää ja Irania “elukka-Assadin” tukemisesta

9

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on ottanut rajusti kantaa Syyriassa tapahtuneeseen kaasuhyökkäykseen, joka tapahtui lähes USA:n edellisen ohjusiskun vuosipäivänä.

Trump syyttää Vladimir Putinia, Venäjää ja Irania alueen tuoreesta “kaasuiskusta” sekä vaatii heitä ottamaan vastuun Syyrian presidentti Bašar al-Assadin tukemisesta. Trump kutsuu Assadia “elukaksi”. Trumpin mielestä myös Barack Obaman aikainen Syyrian-politiikka on osasyyllinen tilanteeseen.

Uutisoimme aikaisemmin Trumpin päätöksestä lopettaa Yhdysvaltojen sotatoimet Syyriassa, mikä on raivostuttanut Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun. Useat aiemmatkin Syyrian “kaasuiskut” ovat osoittautuneet huijauksiksi, minkä vuoksi monet epäilevät, että uuden “kaasuiskun” takana ovat Syyrian sodan lobbaajat, jotka tahtovat Yhdysvaltojen sotilaiden pysyvän alueella.

“Jos presidentti Obama olisi ylittänyt määräämänsä ‘punaisen rajan’, Syyrian katastrofi olisi loppunut kauan sitten! Elukka-Assad olisi historiaa!”, Trump jyrisi tuoreessa twiitissään, joka varmasti miellytti Israelia. Toisessa twiitissään hän jatkoi:

“Monia on kuollut, mukaan lukien naisia ja lapsia, tässä järjettömässä kemiallisessa iskussa Syyriassa. Alue, jolla kyseinen julmuus on tapahtunut, on eristetty ja Syyrian armeijan piirittämä, ja se on täysin suljettu ulkomaailmalta.

Presidentti Putin, Venäjä ja Iran ovat vastuussa elukka-Assadin tukemisesta. Tämä on kova hinta maksettavaksi. Avatkaa alue välittömästi lääkinnälliselle avulle ja tutkijoille. Jälleen yksi humanitaarinen katastrofi ilman mitään syytä. SAIRASTA!”

 

Lähteet: CNN, Yle

9 KOMMENTIT

 1. Venäläiset tarkkailijat eivät ole havainneet mitään viitteitä mistään kaasuiskuista Syrian Douman kaupunginosassa, mikä nyt tietysti on täysin selvää tai jos kaasuja olisi levitelty, olisi se tehty motissa olevien Jewhadistien toimesta ja tietysti kansainvälisten isäntiensä käskystä.

  https://www.almasdarnews.com/article/breaking-russian-military-finds-no-trace-of-chemical-weapons-usage-in-syrias-douma-city-points-out-fake-white-helmet-photos/

  Maailmaa pyöritetään Sionistien tehtailemien Vale-uutisten ja Vale-False-flagien kautta.

  Sopivasti vielä Israelkin käytti tilaisuutta hyväksi ja teki ohjusiskun Syyrian lentotukikohtaan jossa kuoli 14 ihmistä.

 2. Juutalaisten sätkynukke, jonninjoutavaa ja perusteetonta älämölöä turvastaan päästelevä pelle. Ja jengi vielä MAGA-lippis hiessä hurraa ‘Muricaa ja Israelia…

 3. Kyllä se vaan on niin, että ellei olisi sätkynukke, niin tulisi äkkiä “kennedyt”…

  • Totta. Trump on kuitenkin joissain, lähinnä sisäpoliittisissa asioissa, sätkinyt varsin päättäväisesti narustavetelijöitä vastaankin -Deep state on ottanut viimeisen vuoden aikana turpaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tämä Syyrian hässäkkä on yhteinen ansa mihin halutaan Putinin lisäksi myös Trump

   • Hyvinkin mahdollista, sillä aina kun Trump yrittää lähentyä Putinia tai vaikkapa Kimiä, niin johan alkaa Syyriasta nousta “kaasun” lemu. Äärimmäisen likaista juutalaisvetoista politiikkaa; siitä se ällöttävin lemu nousee!

    • Se on varmasti melkoista nuorallatanssia; jos pidät oman pääsi niin siihen ilmestyy äkin reikä ja toimiminen omien periaatteiden vastaisesti syö varmasti miestä rotan lailla. Ei käy kateeksi kuin korkeintaan palkkapussia.

 4. Vapaamurari paska trumppi! Pettäny kaikki puheet omat torninsa syttyy palamaan kuin taika iskusta! Joo henki lähtis jos jutikoita vastustaa!!

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.se/2018/04/atlantit.html

  Hyvä sivu kertoo muurareista ja niin sanotusta varjo hallituksesta, mutta lukekaa kommentit kuinka saatanan idiootti tämänkin sivun pitäjä on ei kuulemma juutalaiset! Ei kuulemma edes ole lukenut tai kuullut talmudista!!

  • Oliko ehdotuksia Trumpin tilalle? Taika-Jim? Mustanaamio? vai kenties Batman? Vaatimustaso on nimittäin senverran korkealla että jotain taikavoimia omaava henkilö niiden täyttämiseen tarvitaan.

   • Teräsmiehen ja Taika-Jimin muodostama koalitio voisi olla toimiva vaihtoehto. Ääni heille.

Comments are closed.