Koti Uutisia Pohjoismaat Vastarintaliike yllätti Ruotsin PolPon

Vastarintaliike yllätti Ruotsin PolPon

16

Viime vuosien aikana Ruotsin poliittinen poliisi on käyttäytynyt erittäin epäasiallisesti Pohjoismaista Vastarintaliikettä kohtaan. Kerta toisensa jälkeen maan poliisi on muun muassa muuttanut liikkeen järjestämien mielenosoitusten reittiä, pitkittänyt hakuprosesseja ja keksinyt esteitä. Tästä syystä liike on varoittanut poliisia siitä, että jos muutosta ei tapahdu, tulee liike jättämään poliisin kokonaan sivuun mielenosoituksia suunnitellessa. Poliisille on tehty selväksi, että Ruotsin perustuslaki ei velvoita ilmoittamaan mielenosoituksesta etukäteen, joten kaikki kommunikointi heidän kanssaan on tähän asti ollut liikkeen hyväntahtoisuutta heitä kohtaan.

Lauantaina Pohjoismainen Vastarintaliike osoitti Ruotsin poliisille, ettei liike tarvitse heidän apuaan mielenosoituksen järjestämiseen, ja kun liike itse järjestää tapahtuman, sujuu kaikki rauhallisemmin kuin silloin, kun poliisi on läsnä. Kyseisestä mielenosoituksesta ei oltu ilmoitettu julkisesti missään, ja siihen osallistuivat vain ne, jotka pääsivät lyhyellä varoitusajalla paikalle. Siitä huolimatta paikalle saapui suuri määrä kansallissosialisteja muistuttamaan kansaa siitä, että Vastarintaliike on se ainoa oikea oppositio.

Tapahtuman kohokohdat ovat nähtävissä alla olevassa videossa (mainosten esto-ohjelmat saattavat aiheuttaa ongelmia videon katsomisessa).

Voit katsoa koko mielenosoituksen täsä.

16 KOMMENTIT

 1. Hienoa, näin sitä pitää. Mihin korruptoituneita ja provokatiivisia posliineja tarvitseekaan.

 2. Se, että vastarintaliike ei luota valtioon, on vasta alkusoittoa sille, että koko kansan luottamus romahtaa.
  — Viimeistään sitten, kun eläkkeet pitäisi maksaa, mutta rahat onkin jo käytetty; säästetty valtion velkakirjoihin ja osakkeiden markkina-arvot ovat olemassa vain paperilla.
  — Mutta todennäköisesti paljon aikaisemmin.

  Valtio pelkää jo nyt omaa kansaansa. Sen takia sensuurilait ja kansalaisten vakoilu.
  — Kansalaisten jatkuva ja systemaattinen vakoilu on suomalaisille tuttua jo vuosilta noin 1915 hujakoilla.

  Meidän pitää varautua tilanteeseen, että kansalaisten luottamus valtioon loppuu äkillisesti. Kansanjoukot vellovat kaduilla ja veri virtaa. Vastakkain ovat kansa ja valtio.
  — Silloin poliittiset opportunistit valmiine suunnitelmineen ja ulkomaisine apureineen ovat liikkeellä anastaakseen valtiovallan itselle.
  — — Tällaisessa tilanteessa Leninkin nousi valtaan.
  — Pahimmassa tilanteessa “EU:n armeijan” ulkomaiset sotajoukot ovat Helsingin kaduilla kovat piipussa.

  • “— Pahimmassa tilanteessa ”EU:n armeijan” ulkomaiset sotajoukot ovat Helsingin kaduilla kovat piipussa.”

   Sitähän varten niitä EU-joukkoja valmistellaan. Pelotellaan ihmisiä isolla pahalla venäjällä, mutta todellisuudessa ne luodaan vain sen takia, että jos jossain EU:n vasalliosavaltiossa tapahtuisi kansannousu, se pystytään helposti tukahduttamaan syytämällä eurooppalaiset toistensa kimppuun.

   • Vieläpä suomen perustuslakia muutettiin niin, että ulkomaiset voimat voivat tarpeen vaatiessa ottaa ohjat käsiinsä eli suomen hallitus syrjäytetään ja eu:n virkamieshallitus astuu ohjaksiin.
    Tämä muutos oli yksi niistä ehdoista, joilla suomi hyväksyttiin eu:n jäseneksi eli itsenäisyydestä luopuminen.

    • Onneksi ryssä pelastaa ja rahoittaa. Putin on kaikkien äärinationalistien ystävä, sekopää mutta kuitenkin.

     • En ymmärtänyt voitko selventää. Kuka rahoittaa ja ketä, kuka pelastaa ja kenet? Onko Putin joku Sauron joka näkee kaikkialle ja ohjailee kaikkea? Eihän se edes pidä venäläisistä nationalisteista.

   • Mikä minua eniten huolestuttaa näissä EUna-armeijapuheissa, on niiden alkuunpanija; Macron. Ukko on pahimman sortin kulttuurimarxisti, kansansa hylännyt mutiaistennuolija ja piiloperverssi, jonka aikaansaannoksia vihaa jo valtaosa häntä äänestäneistäkin. Jos sitä ukkoa ei saada kammettua syrjään, voi tulla ihan mitä tahansa. Lapuan lähettiläälle, 338lle töitä, jos minulta kysytään.

 3. Ruotsidemokraatit lopettivat autojen poltattamisen heti vaalien jälkeen. Kyllä niillä on tyhmä johtaja ja muijansa vielä tyhmempi.

  • Ja natsit teki judeista lampunvarjostimia ja kutisti niiden päitä. Sit ne teki vielä jutkuista saippuaa. Kuvittele. SAIPPUAA.

   • Ja kuvittele sitä kasvihuonekaasujen ja pienhiukkasten määrää, mikä siitä lähti kun ne poltti kuusi miljoonaa niistä neljästä miljoonasta, jotka asui Saksassa. Karmeeta, ilmankos vihreät on niille katkeria. Sen takia nykyään on keskitysleireillä katalysaattoripakko ja hiukkassuodattimet joka piipussa.

 4. Porukka repee kun pappa tulee sössöttään että “noi murhasi 6 miljoonaa juutalaista”. Niin kyllä repesin minäkin. 😀
  Hyvä PVL!

 5. Mahtavan näköistä! Hymyilin ääneen kun tämä vaari tuli sekoilemaan 6 miljoonasta jutkusta 😀

 6. Miksi videolla ne naiset heilutteli aivaimiaan? Tarkoittiko se että:”Jette bra!!”.

  • Ikävää, että Vastarintaliike pilasi näiden naisten ihanan shoppailureissun. Päivä alkoi mukavasti ja päättyi avainten heilutteluun.

   Tällaista ei toivoisi kenellekään.

 7. Osaako joku tosiaan valaista, tuon avainten helistelyn merkitystä? YLE:llähän vastaavaa toimintaa suositeltiin raiskaajan, tai muun arabin häätämiseksi, mutta Ruotsissa voi samalla eleellä olla erilainen merkitys…

  • Ruotsalainen vasemmisto on tehnyt sitä jo pitkään. Sillä yritetään pitää meteliä ja ärsyttää. Kuten he aina tekevät sillä argumentteja heillä ei ole.

Comments are closed.