Koti Uutisia Ulkomaat Bašar al-Assad sanoo juutalaisten käyttävän holokaustia poliittisena välineenä

Bašar al-Assad sanoo juutalaisten käyttävän holokaustia poliittisena välineenä

11

Osa Syyrian presidentti Bašar al-Assadin haastattelun poisleikatuista osuuksista on tullut julki. Kyseisessä haastattelun osiossa haastattelija kysyy al-Assadilta, uskooko hän holokaustin olevan valhe. Tähän al-Assad vastaa, ettei kyse ole siitä, onko se valhe vai ei, vaan siitä, että ihmisiä kuoli. Hän lisäsi, että venäläisiäkin kuoli kahdeksan miljoonaa toisessa maailmansodassa, mutta heistä ei puhuta.

Al-Assad myös ihmettelee, mitä palestiinalaiset ovat tehneet tai miten he liittyvät holokaustiin, koska Israel haluaa rangaista juuri heitä holokaustin tapahtumista.

 

11 KOMMENTIT

  1. Erinomainen vastaus, tässä miehessä huokuu todellinen sivistys.
    Toimittajaukolla on juuri sellainen kunnon selkäänpuukottajan virne naamalla. kun hän esittää kysymyksen, mutta kaikki ei menekkään nuottien mukaan kun Assad pyyhkii äijällä mattoa 100-0.

  2. Assad on todellakin malliesimekki, miten liian viisas ja itsenäinen valtionjohtaja yritetään kammeta pois häiritsemästä keinolla millä hyvänsä. Näinhän kävi Gaddafillekin.

    • Gaddafistakin maalailtiin vaikka minkälaista roistoa, ja hyvin onnistui, ikävä kyllä. Lopulta maa pommitettiin sekasortoon Gaddafi tapettiin. Ranskan vehkeily oli ällöttävää. Mutta Assad on pitänyt hyvin pintansa. Täysi tuki hänelle!

  3. Puoli miljoonaakin on aika todennäköisesti vielä vähän yläkanttiin, puhumattakaan sitten siitä mitä itse kuolinsyyt olivat.

    • Natsien suunnitelmat eivät ehtineet tosiaankaan täysin toteutua. Eloon jäi liikaa, ja nyt noita intellektuelleja sikiää entiseen malliin. Maailman pitäisi kuulua tyhmille ja korkeintaan keskinkertaisille.

Comments are closed.