Koti Artikkelit Juhani Keräsen puhe Tampereella: video ja teksti

Juhani Keräsen puhe Tampereella: video ja teksti

9

Viime lauantaina Vastarintaliike järjesti Tampereella suurta huomiota keränneen mielenosoituksen järjestön poliittista kielto-oikeudenkäyntiä vastaan. Tapahtumassa puheita pitivät liikkeen aktivistit Petri Nordman, Johannes Murto, Juhani Keränen sekä Janne Moilanen.

Julkaisemme lähiaikoina jokaisen puheen erillisenä videona. Alla on kuultavana Juhani Keräsen puhe, joka kuultiin lauantaina toisena.

Lue mielenosoituksen taustoista artikkeleistamme “Tampereen mielenosoitus ja kansallismielinen yhtenäisyys”,“Tampereen mielenosoitus oli menestys!”, “Suomi on muuttumassa monikulttuuriseksi valvontayhteiskunnaksi”, “Lue suojelupoliisin lausunto Vastarintaliikkeestä” sekä “Poliisihallitus: kansallissosialistit eivät nauti sananvapauden suojaa”!

Puhe tekstimuodossa:

Olemme kokoontuneet osoittamaan mieltämme sitä mielipidevainoa vastaan, jota globalistien hallitsema järjestelmä harjoittaa. Vastarintaliikkeen kieltokanteessa ei ole ainoastaan kyse yhden järjestön kieltämisestä, vaan suuremmasta kuviosta ja siitä, että olemme tiellä voittoa kohti.

Tänä päivänä miljoonat suomalaiset elävät yhä siinä uskossa, että poliittinen eliitti on kansamme ja lastemme puolella. Globalistien hallitsema järjestelmä pystyy vielä sumuttamaan kansaamme siihen uskoon, että kaikki on hallinnassa eikä ole mitään syytä huoleen. Korruptoituneen globalistisen eliitin ylläpitämä järjestelmä, jolla kansa saadaan pysymään aisoissa, ei toimi lyijyllä ja suoranaisella kärsimyksellä, kuten juutalaisen Karl Marxin kehittämä kommunismi piti alistamansa kansansa hallinnassa. Ei, globalistien hallitsema järjestelmä pitääkin kansan aisoissa täyttämällä ne yksinkertaiset himot ja halut, joita ihmisellä on.

Globalistinen järjestelmä tarjoaa elämän täydeltä sirkushuveja sekä yksinkertaisia ja helppoja nautintoja, mistä se pyytää maksuna, että unohtaisimme, miten tuleville sukupolville käy. Se pyytää, että antautuisimme järjestelmälle, jonka ainoana tarkoituksena on alistaa ja orjuuttaa kansaamme ja lapsiamme. Sen tavoitteena on tuhota kansamme identiteetti, myrkyttää verenperimämme ja myydä kansallisomaisuutemme ulkomaalaisille ylikansallisille yrityksille. Se tahtoo pakottaa lapsemme loputtomaan materialistiseen kuluttamiseen ja aineelliseen janoon, johon ei tule ikinä tyydytystä.

Tämä tulevaisuus odottaa rotuamme, kansaamme ja lapsiamme.

Te ette ole kuitenkaan tyytyneet tähän. Te olette todenneet, että asioiden on pakko muuttua ja että meidän tulee toimia sen mukaisesti.

Vastarintaliikkeen kieltokanne on hyökkäys teitä kohtaan, jotka haluatte toiminnalla muuttaa yhteiskuntaamme, koska olette todenneet, että valheita täynnä olevat poliittiset puolueet tulevat ainoastaan auttamaan globalisteja kansamme ja lastemme orjuuttamisessa.

Se, että teidänlaisia suomalaisia – miehiä ja naisia, vanhoja ja nuoria – löytyy vielä kansamme keskuudesta, se on arvokkain asia, mitä kansaltamme voi tänä päivänä löytyä. Te pystytte paremmin kuin kukaan muu muuttamaan tämän yhteiskunnan. Ei sen takia, että meillä olisi loputtomat rahavarannot kuten vihollisellamme, eikä sen vuoksi, että meillä olisi ylivoimaisesti enemmän miehiä kuin vihollisellamme.

Teillä on nimittäin täysi oikeutus luoda sellainen yhteiskunta, jossa suomalaisten ja lastemme etu on ylimmäisenä. Teillä on myös se palava tahto, suorastaan tarve korjata vääryys ja tuoda oikeuteen ne, jotka ovat osallistuneet kansamme mädättämiseen ja lastemme tulevaisuuden tuhoamiseen.

Tänään, kun mietimme tulevaisuutta sekä sitä, miten tuleva oikeudenkäynti tulee vaikuttamaan Vastarintaliikkeeseen ja yleiseen kansallismieliseen kenttään, on tärkeää huomata, että kieltokanne on todiste siitä, että korruptoituneen eliitin hallitsema järjestelmä ei ole voittamaton.

Vastarintaliikkeen aktivistit, jäsenet, tukijäsenet ja tukijat: olette antaneet viikoittain henkilökohtaisesta ajastanne liikkeelle; olette olleet valmiita antamaan taloudellisesta hyvinvoinnistanne, jos tarvis; olette olleet valmiita antamaan vapautenne, ja osa on myös kärsinyt liikkeen puolesta, jos niin on täytynyt.

Tämä on säikäyttänyt suomalaisvastaisen järjestelmän, koska se pelkää, että sama henki ja tahto leviää entistä enemmän kansan keskuuteen. Siksi meidät halutaan kieltää.

Olkoon tämä todisteena kaikille niille, jotka eivät ole ainoastaan meitä epäilleet, vaan jotka ovat epäilleet radikaalin kansallismielisen ja kansallissosialistisen katutoiminnan vaikutusmahdollisuuksia. Tämä kieltokanne todistaa myös niille, jotka päivittelevät, ettei yhteiskuntaamme voi muuttaa, että asia on aivan toisin. Olemme saaneet järjestelmän pelkäämään – ei rahalla, ei ylivoimaisella voimasuhteella vaan vapaaehtoisuudella ja palavalla tahdolla luoda lapsillemme yhteiskunta, jossa he voivat elää.

Suomalainen Waffen-SS-vapaaehtoinen kirjoitti ennen Itä-Euroopan vapaustaistelujen alkua spekuloiden tulevaa sotaa mutta todeten lopuksi viitaten tulevan taistelun tarkoitukseen, että “pääasia on, että tulevien sukupolvien Suomessa ei tarvitsisi sotia käydä niin kuin meidän, eikä kansan aina tarvitsisi olla peloissaan”.

Sama tarkoitus on meidänkin työllämme ja kamppailullamme: että lapsemme saavat yhteiskunnan, Pohjolan, Euroopan, jossa lapsemme voisivat elää turvassa ja hyvinvoivina irrallaan globalisteista, ahneista korkoa kiskovista pankkiireista ja omaa kansaansa selkään puukottavista itsekkäistä politiikoista.

Kiitos.

9 KOMMENTIT

 1. Hieno ja innostava puhe Keräseltä!

  “Suomalainen Waffen-SS-vapaaehtoinen kirjoitti ennen Itä-Euroopan vapaustaistelujen alkua spekuloiden tulevaa sotaa mutta todeten lopuksi viitaten tulevan taistelun tarkoitukseen, että ‘pääasia on, että tulevien sukupolvien Suomessa ei tarvitsisi sotia käydä niin kuin meidän, eikä kansan aina tarvitsisi olla peloissaan’.”

  Tässähän kansallissosialismin uhrihenki tiivistyy täydellisesti!

 2. Hyvä puhe myös Juhani Keräseltä! Kiitos! Hyvä kun tämä on tekstitetty ruotsiksi.

  Leffaus YouTubeen kanava Hegesippus La 21.10.2017

 3. Nykyinen presidentti Niinistö on kansansa murhaaja ja pyöveli.Salaiset sopimukset NWO porukan kanssa, joka ei vähääkään piittaa tavallisten varsinkaan vähätuloisten kansalaisten ihmisoikeuksista.Hän on NWO vasalli.Käyttää häikäilemättömästi ihmisiä pelinappuloina varmistaakseen oman asemansa.Patologinen psykopaatti.Tiedän sen mistä kirjoitan.Miksi kukaan toimittaja ei häneltä kysy suoraan mikä oli syy että viime vuonna 2016 kuoli eniten suomalaisia toisen maailmansodan jälkeen?Ns rauhan aikana.

  • Aika selkeästi et kyllä tiedä mistä kirjoitat. Presidentillä on erittäin vähän valtaa ja kykyä vaikuttaa muuten kuin pitämällä puheita. Niinnistö voi ehkä kannattaa ja haluta listaamiasi asioita, mutta ei hänellä ole kykyä niistä päättää. Sipilä ja häntä edeltävät pääministerit ne ovat jotka NWO:n kanssa ovat sopimuksia tehneet

 4. Outoa on että juuri Niinistön aikana ilmapiiri on muuttunut kammottavalla tavalla àjojahdiksi´täysin suojattomia kohtaan.Heille saa lyödä surutta natsileimat vaikka mummelin kohdalla.Sen jälkeen naapurit ja yhteisö `vainoavat´vuosi toisensa jälkeen, tietenkin niin että uhri saa hullun leiman.Tätä olen joutunut kokemaan yli viisi vuotta,Lontoon olympialaisten jälkeen.Epäilen että Niinistö vaan antaa tietyn masoniporukan vapaasti mellastaa, ajellen`raadot´kuoppaan.Ei muuta tarvitse kun vilkaista mm. kontulan metroaseman `taidetta´,niin siellähän paljaalla silmällä jo näkee minkätyyppisestä projektista on kyse.Tämä Vanha kun ei niele leimoja, kun kyseessä on pelkästään kristitystä, joka jumalan armosta on saanutt tai joutunut elämään suomessa.Kavahdan vallanpitäjiä ja poliitikkoja jotka ihmisiä leimaten nostavat itsensä jalustalle hyväntekijöinä.Ai niin,unohdin että se oli samaa jo KAKSITUHATTA vuotta sitten.

  • Ongelma on Niinnistöä vanhempi, Niinnistön aikana ovat vaan oireet tulleet näkyvimmiksi osittain Internetin saavutettua tietynlaisen omnipreesenssin. Jos joku “masoniporukka” mellastaa, niin ei se ole kiinni siitä että salliiko Niinnistö sen vai ei, koska “Koko Kansan Sale” on vain puhuva pää ja itsekkin vain sätkynukke. Presidentti on nykyisillä valtaoikeuksillaan mielipidevaikutta ja semmoisena presidenttiä tullaan käyttämään.

   En muuten yritä puolustella Niinistöä tai hänen rooliaan, mutta on turha syyttää nukkea siitä mitä käsi tekee.

 5. Ongelma on todella naailmanlaajuinen verkosto joka tässä vaiheessa omistaa maailman kaikki median vaikutuskanavat.Se mitä esim. Amerikassa ja kaikissa five eyes maissa tapahtuu,kylmää sydänta lukiessa netistä niistä ihmisoikusrikkomuksista täydellisen yksityisyyden varastamisesta aina siihen kun `maalitettu ihminen´jatkuvan vainon seurauksena romahtaa,siis kuolee.Tämäm natoprotokollan tyyppiset neutralointi operaatiot ovat juuri Niinistön,Sipilän hallituksen aikana päässeet luikertelemaan suomeen.Tiedän kaikesta kokemastani sen että myös suomessa masonit tätä harjoittaa,mukana valtionjohto jos halutaan päästä heille epämiellyttävistä yksilöistä eroon.

 6. Niinistö ja valtiojohto on mukana todella syvällä rikoksissa jossa tämä maailmanlaajuinen `hidden evil´on levittänyt lonkeronsa.Maailmassa on tällä hetkellä valtava kristittyjen vaino meneillään:Lontoon olympialaiset:masonien rituaali;kaksoistornien romahdus 911;masonien rituaali jne…Saatana ajoi naista takaa eli nwo`muuri`jossa jokainen ´tiiliskivi´tarkoittaa masonirikoksissa että kristityt ovat`muuratut´ulos heidän,rikollisen eliitin maailmasta.Vapaamuurarien itätuuliprojekti on meneillään…eli`new phoenix program`,jossa kammottavilla keinoilla neutraloidaan kristittyjä.Isis terrorijärjestö on masoniluomus kaikessa karmeudessaan:ja täällä suomessa on tällä hetkellä ihmisiä jotka on vartavasten palkattu ahdistelemaan uhrejaan.Se mitä Niinistö on `miehiään´,hän on itse sanonut olevansa nwo:n asialla,urakoi ei suinkaan suomen hyvaksi vaan kaikkein korruptoituneimman porukan suojelijana`.Hän on tämän maan jokaikisen julkimon asialla; sillä he ovat jokainen vasemman polun kulkijoina masonien tallissa tiiliskivinä.Kuulostaa sekopäiseltä mutta on totta.Viimeistään Obaman aikakaudella maailma on ajautunut täyteen laittomuuteen.Rukoilen jokaisen kristukseen uskovan puolesta,että Jumala antaa heille kestävyyttä ja viisautta nähdä asiat,sillä JOKAIKINEN POLIITIKKO ON SITOUTUNUT PELAAMAAN OMAN ROOLINSA pelkässä maailmanlaajuisessa petoksessa,myös Niinistö.

Comments are closed.