Koti Uutisia Kansallismieliset arvostelevat Suomen Sisua

Kansallismieliset arvostelevat Suomen Sisua

30

Monet kansallismieliset ovat alkaneet arvostella “kansallismielisten yhteistyöjärjestöksi” itseään kutsuvaa Suomen Sisua. Arvosteluryöppy sai alkunsa siitä, kun Suomen Sisu kehotti julkisesti kannattajiaan boikotoimaan Vastarintaliikkeen mielenosoitusta Tampereella sekä antoi hyväksyntänsä poliittisen poliisin ajojahdille liikettä kohtaan. Arvostelijoiden mukaan Suomen Sisu pyrkii miellyttämään tahoja, jotka eivät tule koskaan olemaan tyytyväisiä heidän toimintaansa riippumatta siitä, mitä he sanovat, tekevät, jättävät sanomatta tai tekemättä.

Kansallismielinen blogaaja Tiina Wiik kirjoitti päivää ennen Tampereen mielenosoitusta tekstin “Miksi en todellakaan ala irtisanoutumaan natseista”. Tekstissään hän tuo esille, ettei kansallismielisillä ole mitään syytä mielistellä niitä, jotka eivät kuitenkaan tule missään tapauksessa hyväksymään ajamaamme politiikkaa. Tällä hän viittaa globalisaatioaatteen kannattajiin ja erityisesti vasemmistolaisiin toimittajiin ja muihin sosiaalisen median vasemmistovalittajiin.

Wiik tuo myös tekstissään esille toisen näkökulman aiheeseen: tärkeintä on nyt turvata kansamme olemassaolo ja sitten keskustella pienimmistä yksityiskohdista muiden poliittisten kysymysten parissa:

“Ensimmäinen asia on turvata kantasuomalaisten asema ja tulevaisuus omassa maassaan, sen jälkeen voidaan katsoa, millaisen valtion se kansa pidemmän päälle haluaa. Tämän vuoksi mikä tahansa ryhmä, joka haluaa estää suomalaisten tulemisen jyrätyksi, kuten monissa Euroopan kaupungeissa niiden eurooppalainen alkuperäisväestö on tullut, ja joka haluaa tukea muita eurooppalaisia kansoja samassa asiassa, on ensisijaisimman ongelmamme suhteen liittolainen.”

Viime perjantaina verkkolehti Nykysuomessa sekä Magneettimediassa julkaistiin K. Virtanen -nimisen henkilön allekirjoittama teksti, jossa käydään läpi Suomen Sisun tökeröä toimintaa muita kansallismielisiä kohtaan. Tekstin mukaan Sisu ei kestä valtamedian luomaa painetta vaan pyrkii mielistelemään sitä. Tekstissä myös tuodaan esille, ettei järjestön mielistely tuonut heille heidän kaipaamaansa hyväksyntää vasemmistolta, vaan ainoastaan “räkäistä naurua ja kyynistä ivaa.”

Tekstisisältö ja kirjoituksen pointti tiivistetäänkin yhteen väliin seuraavasti:

“Lyhyesti: Sisu kehotti kansallismielisiä boikotoimaan sananvapausmielenosoitusta; Sisu valehteli, ettei PolPon kieltokanne Vastarintaliikettä vastaan ole ideologinen, vaikka kieltokanne nimenomaan ottaa toistuvasti kantaa järjestön ideologiaan [3]; Sisu vannoo luottavansa ajatusrikostuomioita kansallismielisille ja ehdollisia tuomioita pedofiileille jakavaan ‘oikeuslaitokseen’; Sisu kannattaa Vastarintaliikkeen kieltämistä. – – Kovin ruma lista. Eikö tämän pitänyt olla kansallismielisten ‘yhteistyöjärjestö’?”

Voit lukea tekstin kokonaisuudessaan tästä linkistä: http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/10/27/vierailijan-kynasta-sisu-kaulassa-suomen-sisu-eliitin-tyokaluna/

30 KOMMENTIT

 1. Asiallista kritiikkiä. Siionin Sisu taitaa kaatua omaan arvottomaan arvopohjaansa, joka toimiikin hyvänä esimerkkinä vielä pohtiville kansallismielisille missä näiden piirien selkäranka on.

 2. Syy, miksi jotkut kansallismieliset joutuvat selittelemään omia tekemisiään esim medialle, on se, etteivät he ole rehellisiä tai sitten he ovat aatteellisesti hukassa tai muuten vaan sekaisin (tyyliin Jiri Keronen). Vastarintaliikehän ei ole koskaan joutunut selittelemään tai perääntymään liikaa somettavien kulttuurimarxistien edessä, koska järjestö on aina ollut rehellinen aatteestaan. Koska kansallissosialismi perustiuu puhtaaseen logiikkaan, ei kansallissosialistit myöskään ole hukassa aatteensa kanssa. Sisun kannattaisi ottaa tästä oppia, sillä siitä on tulossa hylkiöporukka kansallismielisten keskuudessa.

 3. Puhdistakaa itsenne myyristä jos kannatatte aitoa kansallissosialismia. Tutkikaa taustat tarkemmin,alkaen sieltä G.S lähtien.

 4. Mutta eikös näin ollut että Sisun rivijäseniä oli mukana Tampereella johdon kehotuksista huolimatta, osoittamassa mm. tyytymättömyyttä omaan heikkoon johtoonsa ja vastustamassa piipun kääntämistä omiin?

  • Tuo kirjoitus kohdistuukin Suomen Sisun johtoon. Siinä myös kyseenalaistetaan Olli Immosen todellinen johtoasema. Rivijäsenet järjestössä ovat varmasti pääosin vilpittömiä kansallismielisiä.

 5. Minä en oikein ymmärrä, että mitä Sisu tekee? Mikä sen tavoite on, ja millä keinoin se siihen pyrkii? Jos olen oikein ymmärtänyt, niin he järjestävät (sinänsä toki) hienoja illallisia soihtujen valossa jne. Varmasti kaunista ja tunnelmallista, mutta miten Sisu näkyy kaduilla, tavallisen suomalaisen arjessa? Tekeekö se hyväntekeväisyystyötä?

  • Vastasit juuri omaan kysymykseesi, eli illallisia soihtujen valossa. Kultalusikat suussa syntyneiden pönöttely klubi, “koska ei ole ideologiaa, niin mennään nyt vaikka näin”.

 6. SISU on petosta kuin oli persutkin Soinin aikaan.Kannattaa olla varovainen mihin uskoo ja mihin ei.

  • Perussionistit ovat edelleenkin petosta, he olivat aina petosta ja tulevat aina olemaan petosta tulevaisuudessakin. Sillä ei ole merkitystä “johtaako’ kyseistä puoluetta Soini taikka Halla-aho kun puolue palvelee 100% globalistien agendaa.
   Kyseessä on hallittu oppositio.

   Sisuhan on vain persujen jatkumo joten luonnollisesti tarkoitus on sama; toimia vain venttiilinä kriittisille tarjoamatta mitään ratkaisuja.

   Avoimen sionistinen FDL on samoin hallittua oppositiota.

   Kaikki kolme edellä mainittua edistävät siten kansamme murhaa.

 7. Ennen vanhaan myös MV-lehti olisi julkaissut tämän. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja nykyisin se onkin juuri tällaisten persujen äänitorvi.

   • Totta. Sitä ei myöskään kannata pitää minään suomalaisten puolella olevana.
    Täytyy toimittajien olla siellä todella vähä-älyisiä jos luulevat että Huhtasaari ja persut ovat suomalaisten asialla.

    Tai sitten tahallaan johtavat vajaaälyisiä lukijoitaan harhaan, eli ovat vihollisen agendaa edistämässä. Annetaan kansalle turhaa toivoa vaikka kaikki puolueet ovat vihollisen hallinnassa..

 8. Sisussa on mukana järkevääkin porukkaa. PolSi (poliittinen Sisu) siellä irtisanoutuu kaikesta paniikissa. Luulisi yli 10 vuotta skenessä opettaneen, että irtisanoutumisen tie on umpikuja? Nyt kun Huhtasaari vannoo televisiossa uskollisuuttaan Israelille, häntä pakotetaan jo telaketjufeministiksi Veitolan tyyliin. Ajojahti ei tule loppumaan koskaan, sillä totalitaristi (lue ääriliberaali) hyväksyy vain hänen oman aatteensa.

  Ns. suvaitsevat eivät hätkähdä roomalaisista tervehdyksistä tai roduista puhumisesta. Hehän olettavat jo valmiiksi, että kumpaakin tapahtuu! On siis turhaa antaa heille, sitä mistä he nauttivat, eli nöyristellä ja mielistellä heitä ja lähteä puolustuskannalle.

  Olen oppinut nauttimaan heidän vihastaan itseäni kohtaan. He eivät tiedä, mitä on olla vapaa sieluaan myöten, tietää olevansa sopusoinnussa luonnonlakien kanssa ja pitää totuutta korkeimpana arvona. Mekein käy heitä sääliksi, jos en muistaisi miten paljon pahaa he ovat saaneet aikaan vihaamalla meitä.

 9. Olen Suomen Sisun jäsen ja kyllä SuSi on pikemminkin kulttuuriyhdistys kuin aatteellinen kansallismielinen toimija. Mukava harrastus, mutta SuSi ei ole se, joka muuttaa Suomen.

 10. Sisulaisille: Irtaantukaa järjestöstänne ja liittyykää Vastarintaliikkeeseen! Tai edes perustakaa uusi järjestö!

  • Sisulaisilla on sionismi veressä. Ei sitä uudet yhdistykset miksikään muuta!

   • Sisun johtoväeltä puuttuu suoraselkäisyys, rivijäsenet ovat varmasti pääosin OK väkeä.

    • Tuo on samanlainen väite kuin väittäisit tavallisen israelilaisen olevan kunnon väkeä ja että vain sionistien johtajat ovat se ongelma.

     • Totta. Käsittääkseni Sisun liittymisehdoissa vaaditaan uskollisuutta Israelille ja kipapäille.

     • Noniin, arvon trollit: Sisun rivijäsenistössä tuskin löytyy poliittisia pyrkyreitä, vaan ihmisiä jotka haluavat jäsenyydellään antaa tukensa suomalaiskansalliselle taistelulle. Aikaansaamaton johto on hämännyt ihmisiä vuosien ajan, eikä massat yleensä jaksa ottaa selvää kaikista taustoista.

      Uskon, että rivijäsenet pääosin OK, mutta johto on läpimätä.

     • Nykyisenä lähes vapaan tiedon aikana, jolloin lähes kaikilla on pääsy nettiin, oikeasti suomalaisesta kansasta välittävä henkilö, eli kansallismielinen, olisi selvittänyt SuSi:n sionistikytkökset ennen liittymistä ja jättänyt väliin. Täten rivijäsenetkin antavat hyväksyntänsä tuolle sionismille ihan tietoisesti, eli eivät todellakaan halua antaa tukeansa oikealle “suomalaiskansalliselle taistelulle”. En ymmärrä tuommoista halua ja intoa puollustella ihmisiä jotka tekevät vihollisen työtä ja ovat siten itsekkin kansan vihollisia.

  • Miten sananvapaus liittyy tähän?

   Sisu sanoi kannattavansa PVL:n kieltoa sekä kannusti kansallismielisiä boikotoimaan sananvapausmarssia. Miten PVL rikkoo sananvapauden periaatetta sanomalla samat asiat Sisusta? Silmä silmästä jne.

   • Vastarintaliikehän ei tässä ketään arvostele, vaan muut kansallismieliset. En toki epäile hetkeäkään etteikö liikkeenkin parissa tätä Sisuun kohdistuvaa arvostelua kompattaisi.

 11. Mikä se sellainen “Suomen Sisu” on? Järjestö joka liukenee punaiseen maaliin ja keikaroi kipa päässä pakkasella.

  • Kyseessähän on kipapäiden ohjailema sionistinen valeoppositio.

 12. Meinaain josku erehtyä liittymään tähän sisuun, mutta onneks en ja löysin vastarintaliikkeen, no maksoin tukijäsenmaksun.katotaan mihi rahkeet riittää

Comments are closed.