Koti Artikkelit Vastarintaliike Suomi on muuttumassa monikulttuuriseksi valvontayhteiskunnaksi

Suomi on muuttumassa monikulttuuriseksi valvontayhteiskunnaksi

7

Poliisin lisääntyvät valtuudet, maahanmuutonvastustajien jahtaaminen netissä, kokoontumisvapauden rajoittaminen ja Vastarintaliikkeen kieltohanke ovat kaikki merkkejä siitä, mihin suuntaan Suomi on menossa. Maamme on muuttumassa poliisivaltioksi, jonka valtiollinen ideologia on “monikulttuurisuus”.

Erityisesti viimeisten kahden vuoden aikana Suomen poliisi on ryhtynyt politisoitumaan aiempaa näkyvämmin. Sosiaalisessa mediassa poliisilla on nykyään henkilöstöä, jonka tehtävänä on osallistua maahanmuuttokeskusteluun valkopesemällä ja vähättelemällä maahanmuuton ongelmia. Poliisi saattaa julkaista “rasistisiin” ajatusrikoksiin syyllistyneiden tarranliimaajien kuvia lehdistötiedotteissa, mutta toisaalta se jättää esimerkiksi alaikäisen raiskaamisesta epäillyn maahanmuuttajan kuvan julkaisematta.

Kansallissosialisteja vangitaan ja syytetään olemattomasta “väkivaltaisesta mellakasta”, mutta siirtolaisten mellakka jätetään kokonaan tutkimatta, koska “poliisilla on parempaakin tekemistä”. Suomen poliittinen poliisi on mennyt jo niin pitkälle, että se on ottanut sosiaalisessa mediassa kantaa Vastarintaliikkeen ruotsalaisen puolueen osallistumiseen maan politiikkaviikoille. Mistä lähtien poliisin toimenkuvaan on kuulunut jopa naapurimaan puoluepolitiikkaan puuttuminen?

Viranomaisten politisoituminen on erityisen huolestuttavaa, kun siihen yhdistetään laajennetut valtuudet seurata toisinajattelijoita. Huhtikuussa sisäministeriön, puolustusministeriön ja oikeusministeriön työryhmät julkaisivat uudet mietinnöt, joissa suojelupoliisille suunnitellaan laajoja tiedusteluoikeuksia. Mietinnöissä toimintavaltuuksia halutaan lisätä etenkin tietoverkkotiedusteluun. Tällöin suojelupoliisi saisi oikeudet tutkia esimerkiksi sähköposteja, tekstiviestejä tai muuta verkkoliikennettä ilman rikosepäilyä – “yleisen turvallisuuden” nimissä.

Koska esitys on niin radikaali, että se vaatii muutoksia Suomen perustuslakiin, täytyy asiasta äänestämistä puoltaa viisi kuudesosaa kansanedustajista. Tämän jälkeen pidettäisiin vielä erillinen äänestys lain toteutumisesta. Media ja suurin osa merkittävistä poliitikoista on ottanut puoltavan kannan lakiuudistuksiin, joten on todennäköistä, että se toteutuu lähiaikoina.

Jokainen poliisin kehitystä seurannut ymmärtää, että uusia valtuuksia tullaan väärinkäyttämään kansallismielisten valvontaan, koska ajatusrikollisuus ja “vihapuhe” koetaan jo nyt suureksi turvallisuusuhkaksi. Sekä viranomaisten politisoituminen että lisääntyvä kansalaisten vakoilu johtuvat molemmat siitä, ettei keinotekoinen monikulttuurinen yhteiskunta voi pysyä kasassa ilman vahvaa valvontaa ja mielipidemuokkausta.

Klikkaa kuvaa, tulosta lentolehtisiä ja jaa niitä kotikaupunkiisi!

Poliisin näkökulmasta akuutein turvallisuusuhka muodostunee islamilaisista terrori-iskuista, joita Euroopassa tapahtuu nykyään jo säännöllisesti. Toisaalta eliitin suurempana huolena pitkällä aikavälillä on, että suomalaiset saavat hulluudesta tarpeekseen ja ryhtyvät radikaaleihin toimenpiteisiin ongelmien korjaamiseksi. Ilman keinotekoista monikulttuurisuutta ei Suomen poliisin tarvitsisi pelätä Isis-iskuja, pystytellä betoniporsaita yleisötapahtumiin, olla huolissaan netin “vihapuheesta” tai vakoilla niitä suomalaisia, jotka uskaltavat nostaa kissan pöydälle.

Itsenäistymisen juhlavuotenaan Suomi on kiihtyvää vauhtia muuttumassa poliisivaltioksi, jonka virallinen ideologia on monikulttuurisuus ja jossa kansallismieliset ovat pahemmanlaatuisia ajatusrikollisia.

Tule mukaan vaatimaan loppua Suomen poliisivaltiokehitykselle osallistumalla Vastarintaliikkeen mielenosoitukseen Tampereella lauantaina 21. lokakuuta 2017!

 

Toimitus

7 KOMMENTIT

  • Samat täältä! On pakko tehdä jotain.

   Sanoisin, että Vastarintaliikkeen tukeminen on paras tapa tukea kansallismielistä vapaustaistelua.

   Kaikki Tampereelle 21.10.!!!

 1. Suomen ainoa pelastus on isänmaallis-kansallinen VALLANKUMOUS!

 2. Kevennykseksi suoraan The Occidental Observer-sivustoilta erään kommentoijan mielipide yhdysvaltalaisesta juutalaismuorista nimeltä Diane Feinstein. Feinsteinhan on eturivin sananvapauden tuhoaja ja kansallismielisten vainoaja Yhdysvalloissa.

  Tässä nimimerkin “Bennis Mardens” mielipide tästä naisesta:

  “Feinstein on erittäin paha ihminen, ja ei pitäisi sallia hänen toimivan julkisessa tehtävässä valtionhallinnossa. Hän vihaa Yhdysvaltoja ja hän vihaa amerikkalaisia ihmisiä. Hän on halveksittava vanha noita-akka ja yhtenä päivänä hän aivan varmasti palaa helvetin tulessa. Kysykää minulta vielä, mitä todella ajattelen Diane Feinsteinista.”

  Kyseisessä artikkelissa “Diane Feinstein:An Exemplar of Our Hostile Elite” eli vapaasti käännettynä “Diane Feinstein: Mallikappale meidän vihamielisestä eliitistämme” kerrotaan mm. siitä, kuinka tämä monesti avioitunut haaska on käytännöllisesti katsoen tuhonnut omin käsin Kalifornian. 🙂 Muutenkin mainio kuvaus elävästä elämästä. Ja jos joku vaivautuu etsimään kyseisen haaskan kuvan niin hän (kuten minäkin) epäilee, onko haaska ihminen vai kenties lisko?

  Kaikki tämä kuvaa sitä, mihin meidänkin maamme vajoaa, jos sallimme haaskojen vallata maamme.

  Mutta sitähän ei tietenkään sallita, koska on Vastarintaliike.

  Meillähän tällaisia haaskoja on YLE, HS, MTV ja muuta valtamediat täynnä, tosin monesti ihan aidoilla suomalaisilla naamoilla, mutta liskon sydämellä.

  Siis Tampereelle.

 3. Erinomaista olisi, jos antifantit, punikit, vihreet, pellet, keppihevostelijat+ muut elämänhallinnan menettäneet “pamihörhöt” saapuisivat runsaslukuisena paikalle riehumaan ja tarjoamaan kansalle oman sekopäisyytensä ihmeteltäväksi…..kiitos. Se on asia, joka pelaa parhaiten liikkeen pussiin.

 4. Kiitos kaikille persujen äänestäjille, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista!

 5. Norge kommer til å følge med på denne store dagen i Tampere. Kjære finske brødre og søstre kamerater, et samlet Norden er den beste medisinen for vårt folk i en globalisert verden. Vi her oppe i det kalde Norden må stå sammen for våres barns skyld så de ikke kommer til å vokse opp som hjernedøde rotløse historieløse sovjet-zombies.
  Takker de modige finner som tar kampen mot (((systemet))) i denne skjebnetid.
  Vi må stå sammen i Ragnarokk. Edda+Kalevala skal for alltid leve i Norden

Comments are closed.