Koti Uutisia Elämäntavat Iltalehti yrittää normalisoida pedofiliaa

Iltalehti yrittää normalisoida pedofiliaa

7

Kulttuurimarxistinen valtamedia on viime vuosien aikana ryhtynyt varovaisesti normalisoimaan pedofiliaa. Homojen Pride-kulkueiden saavutettua valtavirtaisen aseman seksuaalivähemmistölobby on siirtynyt ajamaan lasten raiskaamisesta haaveilevien asiaa.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, muun muassa Yleisradio on julkaissut jo toistuvasti pedofiileja puolustelevaa sisältöä. Nyt mukaan on lyöttäytynyt myös Iltalehti, jonka toimittaja Emmi Oksanen kirjoitti valeuutisen “Mikään seksuaalinen taipumus ei ole sellaisenaan väärä tai sairas, ei edes pedofilia, korostavat asiantuntijat”.

Oksanen haastatteli artikkeliaan varten samoja kulttuurimarxistiaktivisteja (“asiantuntijoita”), jotka ovat aiemmin olleet valtavirtaistamassa homoseksuaalisuutta. Vielä muutama vuosi sitten ääriliberaalit syyttivät kansallismielisiä “salaliittoteorioista”, kun nämä varoittivat homolobbauksen johtavan pedofiililobbaukseen. Nyt kulttuurimarxistit toimivat kuitenkin juuri kansallismielisten ennustamalla tavalla.

– Pedofiili, joka ei ole tehnyt seksuaalirikosta lasta kohtaan, ei ole tehnyt mitään väärää, julistaa Oksasen haastattelema Sexpo-säätiö, joka on aiemmin puolustanut myös eläintenraiskaajia.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Yle jatkaa pedofilian normalisointia
Liberaali ”tiedeyhteisö” kiihdyttää pedofilian normalisointia
Journalistiliiton lehden uusi päätoimittaja levittänyt väkivaltavasemmiston materiaalia ja suojellut pedofiilia
”Pedofiilinmetsästäjä” tuomittiin sakkoihin seksuaalirikollisen paljastamisesta

7 KOMMENTIT

 1. Ehkä paras analyysi tapahtuman syistä on Henry Laasasen kirjoitus Oikeassa Mediassa Henry Laasanen, to 09.08.2018 12:51

  — Aikuisten miesten ja teini­homojen välinen seksi lienee enemmän tai vähemmän hyväksytty käytäntö homo­piireissä.

 2. Vetää kyllä sanattomaksi. Näiden “asiantuntijoiden”, “toimittajien” ja homo -ja pedofilialobbaajien, jotka oikeasti ihan pokalla kehtaavat väittää, että pefofilia olisi “normaalia” kannattaisi tutkituttaa päänsä tai mielummin ihan tappaa itsensä. Ne aikovat ihan oikeasti saada pedofilian osaksi LGBTP “ihmisiä” (Lesbian, gay, bisexual, transgender, pedosexual)

 3. Emmi Oksanen kirjoitti: ”Mikään seksuaalinen taipumus ei ole sellaisenaan väärä tai sairas, ei edes pedofilia, korostavat asiantuntijat”.

  Suosittelisin Oksasta tutustumaan kriminaalipsykologian synkkiin syövereihin; valtaosalla sarjamurhaajista on tekojensa taustalla sadismin kautta saatava seksuaalinen tyydytys eli tärkkäävät usein kalsarinsa puuhaillessaan näitä tekojaan. Jotka eivät kai sitten olekaan vääriä tai sairaita.

  Eli sarjakuristaja Michael Penttilä kera aatetoverinsa sarjahukuttaja Pekka Seppäsen heti vapaaksi ja vainajille kaikille sakko viranomaisten harhauttamisesta?

 4. Vasurit tykkäävät nussia lapsia, työntää mulkkuaan persereikään & kävellä päivät pääksytysten kikkeli paskassa sekä rakastella esim. puluja. Kyllä tämä kaikki silloin on normaalia.

  Myös vinosilmät, kurdit, hiekkaneekerit, apinat jne. saavat järjestää pride-juhlia ynnä marsseja, mutta valkoinen suomalainen tehdessään sen syyllistyy rikokseen.

 5. Kertonee lehden omistavien tahojen mielihaluista sekä heidän kanssaan samanmielisten toimittajien mielihaluista.

  • Hinteillä on tapana luulla että kaikki muutkin tykkäävät työntää penistään toisen miehen paskareikään. Kummaa porukkaa.

Comments are closed.