Koti Uutisia Eläinseksilobbaus tulossa homoaktivismin rinnalle?

Eläinseksilobbaus tulossa homoaktivismin rinnalle?

11

Kulttuurimarxistien kulttuurisota eurooppalaisia vastaan etenee entistä vastenmielisempään suuntaan. Nyt julkiseen keskusteluun on homolobbaamisen rinnalle tulossa eläimiin sekaantumisen normalisointipyrkimykset.

Tommi Paalanen homojen Pride-marssilla.
Tommi Paalanen homojen Pride-marssilla.

Viime vuosina valtamedia on kiihtyvällä tahdilla pyrkinyt normalisoimaan homoseksuaalisuutta ja niin sanottua transsukupuolisuutta. Kukaan ei ole voinut välttyä kuulemasta homojärjestöjen ja viihdeteollisuuden markkinoimasta “sukupuolineutraalista avioliittolaista”. Televisio-ohjelmien, tunnettujen artistien ja vaikutusvaltaisten poliitikkojen avulla merkittävä osa suomalaisista saatiin kannattamaan homojen adoptio-oikeutta, sillä sen kerrottiin olevan “tasa-arvoista”.

Tasa-arvoisuuden tavoittelu ei kuitenkaan rajoitu homoihin, sillä myös muut vähemmistöt vaativat tasa-arvoa itselleen. Tiistaina Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja Tommi Paalanen ryhtyi jo ottamaan kantaa “eläinseksin” puolesta. Hänen näkemyksilleen palstatilaa tarjosivat useat suomalaiset valtamediat. Paalasen mukaan pelkkä inho, ahdistus tai hämmennys eivät ole riittäviä perusteita toiminnan kriminalisoinnille.

Hän kommentoi muun muassa argumenttia siitä, ettei eläin voi antaa suostumustaan. “Näkemys ei kuitenkaan ole kovin kestävä eettisenä argumenttina, sillä eläimen voi joissakin tapauksissa katsoa olevan aktiivinen seksuaalisessa toiminnassa ja tällöin antavan suostumuksensa toiminnallaan”, Paalanen kirjoittaa blogissaan. Esimerkiksi Iltalehti julkaisee hänen lausuntojaan.

Paalanen lämmittelee nyt varovaisesti keskustelua eläimiin sekaantumisen hyväksyttävyydestä. Näennäisesti järkevällä argumentoinnilla yritetään puolustaa jotain täysin sairasta ilmiötä. Samaa taktiikkaa käytetään myös homolobbaamisessa. Paalasen kirjoituksen voi lukea kokonaisuudessaan hänen blogistaan ja siellä voi myös kommentoida asiaa: http://seksualisti.blogspot.fi/2015/10/elainseksin-kriminalisoinnille-ei-ole.html

Sexpo-säätiön tavoitteen kerrotaan olevan seksuaalisen hyvinvoinnin edistäminen. Jo aiemmin Iltalehti julkaisi dokumentin henkilöstä, joka “elää tasavertaisessa suhteessa koiransa kanssa”.

 

Lähteet: Iltalehti, Savon Sanomat

Aiheeseen liittyen:

Magnus Hirschfeld ja homoliike
Homolobbarit: “Lisää homoja lastenohjelmiin!”
Suomalaislehti: homoaktivismi runnottava työelämään

11 KOMMENTIT

 1. Oi aikoja, oi tapoja. Pahoin pelkään että sama fraasi jää minulta toistamatta lapsenlapsilleni!

 2. Miten joku kehtaa puhua näin iljettävän asian puolesta julkisesti. Pokka pitää.

 3. mtv3 on ainakin tässä lobbauksessa mukana, mtv3 kanavan omistaa ruotsalainen bonnier joka on juutalaisen Bonnier-suvun hallinnassa.

 4. Tämä on ihan käsittämätöntä. Pitääkö nyt koiranulkoiluttajien ruveta varomaan puskaraiskareita – koiransa puolesta?

  Kenen mielestä on normaalia sekaantua eläimiin? Kysynpähän vaan. Mistä joku saa idean, että nautimpas tasavertaisesta suhteesta eläimen kanssa.

 5. Milloinhan joku kehtaa alkaa ajaa “lajineutraalia avioliittolakia”?

  Pikku hiljaa vaan sairaammaksi menee. Ei olisi ollut puhettakaan 10 vuotta sitten, että tollainen kannanotto olisi julkaistu useammassa lehdessä ihan muiden juttujen ohella ja ilman kohua.

 6. AIDS levisi ehkä neekeristä joka harrast seksiä simpansssien kanssa. Tästä ei paljon kuule enää.

  On myös seksitauteja ihmisten ja eläinten välillä. Jenkeissä yksi nainen sai oll maksamassa eläinlääkärin maksuja kun yksi “kunniakansalainen” raiskasi jatkuvasti hänen hevosensa.

  • Ei ole kauaa siitä, kun kolme (neekeri-?) poikaa sai HIVin naituaan samaa aasia. Oli oikein mediassa.

 7. Ompas täällä onnettomien ihmisten kommentteja aiheesta.
  Käykää oikeasti lukemassa tuo Paalasen blogi.

  • Tuli kyllä luettua se blogi. Naurettavaa kuinka pitkälle tämän kehityksen on annettu edetä. Nyt kulttuurimarxistien kanssa pitäisi jo väitellä siitä, onko “eläinseksi” ok.

   Toivottavasti tämä hulluus päättyy mahdollisimman pian.

Comments are closed.