Koti Uutisia Kotimaa Journalistiliiton lehden uusi päätoimittaja levittänyt väkivaltavasemmiston materiaalia ja suojellut pedofiilia

Journalistiliiton lehden uusi päätoimittaja levittänyt väkivaltavasemmiston materiaalia ja suojellut pedofiilia

5

Suomen Journalistiliiton Journalisti-järjestölehden uusi päätoimittaja on aiemmin muun muassa Ylellä ja Helsingin Sanomissa työskennellyt kulttuurimarxisti Maria Pettersson. Pettersson on tunnettu journalismiksi naamioidusta poliittisesta aktivismistaan.

Journalistiliitto väittää ylläpitävänsä hyvää journalistista tapaa, objektiivisuutta ja totuudenmukaisuutta. Todellisuudessa kyse on kuitenkin poliittisesta aktivistijärjestöstä, jonka tehtävä on suojella monikulttuurisen finanssikapitalismin ylivaltaa Suomessa. Liitto on osa verkostoa, joka estää esimerkiksi maahanmuuttokriittisten toimittajien etenemisen urallaan.

Nyt liitto on valinnut jäsenlehdelleen arvoilleen sopivan uuden päätoimittajan. Uutisoimme Maria Pettersonista viimeksi vuonna 2015, kun hän levitti aloitteellista poliittista väkivaltaa kannattavan Varisverkoston propagandaa verkossa.

Pettersson tuki Varisverkoston kampanjaa suomalaista ravintolaa vastaan. Kampanjan tavoitteena oli painostaa ravintoloita tarjoamaan konserttitiloja vain Petterssonin, Varisverkoston ja suomalaisen mediaeliitin poliittiset näkemykset allekirjoittaville yhtyeille.

Samassa yhteydessä uutisoimme siitä, että hieman aiemmin Pettersson oli myöntänyt julkisesti, että hän oli suojellut ystäväpiiriinsä kuulunutta pedofiilia. Vaikka pedofiili käytti jatkuvasti hyväksi ystäväpiiriin kuuluneita tyttöjä, ei Pettersson tahtonut puuttua asiaan eikä ilmoittaa rikosepäilyistään poliisille.

Vastaavaa armoa Petterssonilta ei liikene kuitenkaan mediakriittisille suomalaisille. Päätoimittajapestinsä alkajaisiksi Pettersson julisti MustRead-lehdessä olevansa vihainen siitä, että nykyään kansanedustaja voi “seuraamuksitta” sanoa suomalaisen journalismin olevan ala-arvoista.

Nähtäväksi jää, millaisia “seurauksia” Pettersson yrittää mediakriittisille “väärinajattelijoille” järjestää.

Lue aiheesta lisää: Helsingin Sanomien toimittaja armahti pedofiilin mutta vastustaa kansallismielisiä

5 KOMMENTIT

  1. Kulttuurimarxistit, äärivasemmisto, YLE, Hesari, tähän porukkaan tunnetusti mahtuu paljon pedofiileja.

  2. Mitenkään väheksymättä, tai halveksumatta henkilöitä, joilla on jokin mielenterveydellinen ongelma, mutta… Kuinka ihmeessä vihervasemmiston piireissä on niin poikkeuksellisen paljon mielenterveyspotilaita ja -kuntoutujia? Tuntuu välillä, että väh. joka kolmas vihervassari on, joko lääkityksellä, tai säännöllisessä terapiassa. Ja pelottavinta, että jotkut ottavat, näiden MT-ongelmaisten politiikan ja ajatukset ihan vakavissaan….

  3. Ihan “normaalia” “vasemmistolaisuutta”: homotusta, pedofiliaa, eläimiinsekaantumista jne. Kaikki menee. Toivottavasti AIDS niittää satoaan ja Allah [=Saatana] kutsuu omiaan sankoin joukoin.

  4. Kovasti on ammattikuntansa väärti tämä “journalisti”. Joskus tuon kaltaisia on kutsuttu pedofiileiksi ja valehtelijoiksi, huoraa nyt unohtamatta.

  5. Aikoinaan tuli bongattua ravintolaalalla monasti presidentti niinistöä huorabaareissa, sasia homobaareissa jne. Kanervan tuksuilutkin näyttivät aika sairaalta. Siinä nämä pervot edelleen heiluu.

Comments are closed.