Koti Uutisia Kotimaa “Pedofiilinmetsästäjä” tuomittiin sakkoihin seksuaalirikollisen paljastamisesta

“Pedofiilinmetsästäjä” tuomittiin sakkoihin seksuaalirikollisen paljastamisesta

10

Huhtikuussa 2015 äänekoskelainen Mikko Parantainen tuomittiin Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa 40 päiväsakkoon pedofiilin henkilöllisyyden paljastamisesta Facebookissa. Parantaisen tapaus on käsitelty nyt korkeimmassa oikeudessa (KKO), ja tuomio on pysynyt ennallaan.

Parantaisen ylläpitämä Facebook-sivu “Pedofiilien uhrien puolesta” johti syytteeseen, kun lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitun miehen kuva julkaistiin sivulla henkilötietoineen. Kyseinen pedofiili sai reilun kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion 14-vuotiaan tytön hyväksikäyttämisestä. Mies oli tehnyt tutkintapyynnön poliisille “yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä”.

KKO:n mukaan rikoksesta tuomituilla tulisi olla oikeus elää yksityiselämäänsä rauhassa, ja erityisesti pedofiilin valokuvan julkaisemista pidettiin tapauksessa “voimakkaasti loukkaavana” hänen yksityisyyttään kohtaan.

Viime vuonna Parantainen sai syytteen henkilörekisteririkoksesta, kun 52 seksuaalirikollista vaati vahingonkorvauksia arkaluonteisten tietojensa leviämisestä Parantaisen Facebook-sivuilla.

Lähde: Yle

10 KOMMENTIT

 1. “Oikeus” puolustaa nimenomaan pedofiileja, kun taas “väärinajattelijoiden” yksityistiedot ovat vapaata riistaa koko valtakunnan median lokakampanjissa.

  • Pedofilia onkin siis luonnollista ja parantaa libidoa? Suosittelen kaikille. Halpaa.

 2. Hhhahahhhavavhvahhahahahavavavaaahavhhhhava😁😁😁😀😀😀😃😃😄😄😄

  Kiitos Suomi

 3. Parantaiselle pitäisi järjestää myös keräys samalla tavalla kuin Jösse Järvenpäälle. Vai mitä olette mieltä?

 4. Demla lähtee siitä, että rikollisella on korkeammat oikeudet kuin uhrilla.
  Näin tekemällä Demla on pedofiilien rikostoveri ja myötävaikuttaja.

 5. Mikolle pitäisi laittaa keräys pystyyn,osallistuisin kyllä sakkojen ja vahinkorvausten maksuun

Comments are closed.