Koti Artikkelit Vastarintaliike Helsingin katupartio puhuttaa suomalaisia

Helsingin katupartio puhuttaa suomalaisia

36

ilpartio 1

Vastarintaliikkeen Helsingissä lauantaina järjestämä katupartio suomalaisten turvaksi herättää paljon julkista keskustelua. Ruohonjuuritason toiminnalla voi olla huomattavaa yhteiskunnallista merkitystä.

Viime viikolla Suomen ykkösuutinen oli väkivaltaiset maahanmuuttajat ja romanit, jotka ovat järjestelmällisesti hyökänneet suomalaisten lasten ja nuorten kimppuun pääkaupunkiseudulla. Vaikka toimittajat, poliisin tiedottajat ja sosiaalityöntekijät pyrkivät jälkikäteen jopa kiistämään maahanmuuttajajengien olemassaolon, eivät vakuuttelut ole purreet kansaan. Esimerkiksi nettipoliisi Marko Forss yritti väittää, ettei rikossarja ole “etninen ongelma” eikä edes “sinänsä maahanmuutto-ongelma”. Kuten vasemmistolaiset sosiaalityöntekijät, myös Forss syyttää suomalaisvastaisesta väkivallasta suomalaisten omia “ennakkoluuloja”, jotka suorastaan pakottavat maahanmuuttajat puukottamaan ja ryöstämään lapsia. Maahanmuuttajat vapautetaan vastuusta.

Poliisin ylimalkaisen ja suorastaan ylimielisen tiedottamisen vuoksi useat suomalaiset alkoivat suunnitella katupartiointia viime viikolla. Suomen Vastarintaliike siirtyi sanoista tekoihin. Saimme jo partioinnin aikana runsaasti positiivista palautetta suomalaisilta sosiaalisessa mediassa. Alkuviikosta myös lukuisat tiedotusvälineet, poliitikot ja toimittajat tarttuivat uutiseen. Kuten arvata saattaa, Ruben Stillerin ja Roosa Meriläisen kaltaiset liberalismin lipunkantajat eivät lainkaan jakaneet suomalaisten positiivista suhtautumista partioihin. Helsingin Sanomat julkaisi kannanoton kolmelta poliitikolta otsikolla ”Helsingin kaduilla kenenkään ei pidä pelätä”. Emma Kari (vihr.), Lasse Männistö (kok.) ja Osku Pajamäki (sd.) vetosivat “kaikkiin helsinkiläisiin”, jotta nämä pysyisivät maltillisina eivätkä liittyisi katupartioihin; kansalaisten suora toiminta huolestuttaa elitistisiä ja kankeita suurpuolueita.

Liberaali verkkolehti City kirjoitti myös toiminnastamme ja väitti, ettei mitään väkivaltaisia maahanmuuttajajengejä ole edes olemassa. Asiantuntijalähteenään julkaisu käytti raiskaajalta taiteilijanimensä lainannutta räppäriä Seppo “Steen1” Lampelaa. Artikkeli sai negatiivisten kommenttien palautevyöryn.

Vastarintaliikkeen partio oli puheenaiheena myös Radio Helsingin ohjelmassa, jossa vastakkain olivat laitavasemmistolainen somalifeministi Maryan Abdulkarim sekä entinen poliisi, perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén. Radiossa Abdulkarim jopa syytti Packalénia Helsingin katupartiosta. Lisäksi ohjelmassa lainattiin otteita Kansallisen Vastarinnan julkaisemasta lauantain toimintaa koskeneesta artikkelista. Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa annettiin jopa ohjeet siitä, kuinka ottaa yhteyttä Vastarintaliikkeeseen ja liittyä siihen. Vaikka toimittajilla olikin pilke silmäkulmassa, on ilmainen mainos aina paikallaan.

ilpartio 2

Tiistain Iltalehti puolestaan julkaisi sivun kokoisen artikkelin katupartioon liittyen otsikolla “Äärioikeisto partioi Helsingissä”. Kannanottomme saivat lehdessä kiitettävästi näkyvyyttä, vaikka Iltalehden teksti olikin täynnä asiavirheitä liikkeen nimestä lähtien. Yöllä sattunutta nujakkaa artikkeli ylidramatisoi. Partiota uhkailleet ja fyysisesti provosoineet äärivasemmistolaiset eivät olleet “aktivisteja”, vaan sattumalta paikalla ollut aggressiivisesti käyttäytynyt kaveriporukka, joka saatiin nopeasti ojennukseen.

Valtamedian reaktiota arvokkaampana pidämme kuitenkin partioinnin kirvoittamia kannanottoja tavallisilta suomalaisilta. Tilausta suoralle kansalaisaktiivisuudelle Suomessa löytyy, kuten sosiaalisessa mediassa saamastamme palautteesta voi huomata. Myös Suomen Sisu -järjestö ilmoitti maanantaina, että “mikäli viranomaisilla ei ole halua tai resursseja huolehtia kansalaistensa turvallisuudesta, Suomen Sisu on järjestönä valmis käynnistämään katupartioinnin”.

Vaikuttaa siltä, että huomattava osa suomalaisista on kyllästynyt omahyväisten toimittajien ja poliitikoiden tapaan vähätellä monikulttuurisuuden suomalaisille aiheuttamaa kärsimystä. Lauantain katupartio oli paikallistason vapaaehtoistoimintaa, jolla oli selvä vaikutus koko Suomessa käytyyn keskusteluun. Nyt on jokaisen kotimaansa tulevaisuudesta huolestuneen suomalaisen vastuulla, että toiminta maahanmuuttajien väkivaltaa vastaan jatkuu. Meidän on annettava selkeä viesti valtamedialle, poliisille ja puolueille – suomalaisvastaisuudella on seurauksensa!

 

 

Toimitus

36 KOMMENTIT

 1. Vasemmistolaisen [vastapuolen verkkosivuosoite poistettu viestistä. -Toimitus] porukan mielestä on siis ok. että suomalais lapsia pahoinpidellään ja ryöstetään?

  Mitä jos vasemmisto porukan omia lapsia ryöstetään ja pahoinpidellään? he siis vaikenevat eivätkä pyydä poliisia apuun? en usko somali ryöstäjien erottelevan vasemmiston lapsia oikeiston lapsista, heidän toimintansa on outoa ja rikollista.

  Pollisi ja sosiaalitoimi ei kykene poistamaan nykyisin keinoin alkanutta järjestelmällistä nuoriin kohdistuvaa raakaa väkivaltaa, tilanne on miltei sama jos tätä vertaa poliisin liikennevalvontaan joka ikävä kyllä on lähinnä vitsi, psykologisine pelotteineen, nämä mamu-rikolliset tietävät tasan tarkkaan mitä mistäkin seuraa, ja missä poliisi milloinkin on. lisäksi ei tule unohtaa erästä huomiotta jäänyttä asiaa, näin kriminaalin alut saavat ns. sosiaalista taustaa, mitä enemmän taustaa sen paremmin asiat hoituvat sosiaaliviranomaisten asiakkaana, tarkoittaa sen vuokra-asunnon saamista ym. vastaavia asioita, tätähän kutsutaan positiiviseksi syrjinnäksi. Huolestuttavaa on myös romanien kanssa liittoutuminen, sieltä tulee se korkeakoulu rikoksen maailmaan, luulisi netti poliisi forssin tämän hyvin tietävän, on varmasti opetettu poliisi opistossa. Ääneenhän tätä ei tietenkään sanota.

  • Kyllä meillä kun siwassa työskentelin, oli aikas tarkat turvallisuusohjeet varaston seinällä. Eipä siinä lapussa lukenut kuin lumi ja jää talvisaikaan ja satunnaiset mustalaiset. Niitä piti aina valvoa kun kauppaan saapuivat. senkin fasistisiwalaiset :DD

 2. Noh eipä yllätä että zionistikommarien lehdistö yrittää mustamaalata näitä kansalaisvelvollisuuttaan hoitavia rauhanturvaajia.
  Toivonpahan vain että myös tänne kotikunnalleni Turkuun saataisiin aktiivien toimesta vastaavaa toimintaa turvaamaan meidän rehellisten ihmisten oikeus liikkua kaduillamme, ilman että tarvitsee peljätä milloin joku aivopesty vihervassariopiskelija tulee uhoamaan tai milloin jengi ISIS-nuoria yrittää hivuttaa!

  • Pari huomiota:

   Suomeksi sionisti, toisekseen sionistikommunisti ei taida olla mahdollinen yhdistelmä, sillä sionismi on juutalaisnationalismia eli lähempänä teidän ajatusmaailmaanne kuin kommunismia. Kommunismissa taas ei ole uskontoja, sionismi on puhtaasti juutalainen ajattelutapa. Lisäksi Suomen media on enemmän pro-Palestiina kuin pro-Israel.

   Jatkakaa.

 3. Onko kellään antaa jotain linkkejä noihin kyseisiin radio ohjelmiin joissa SVL:tä käsitellään?

  Kiitän jo etukäteen.

 4. Oikein. Poliisi on täysin munaton monikulttuurisuuden edessä, eikä edes suostu takaamaan suomalaisten turvallisuutta. Paljon on media syytänyt valheita tästäkin tapauksesta. Emme tarvitse mamuja ollenkaan. Maa on muutenkin menossa konkurssiin Kokoomuksen ja SDPn järjettömän euro politiikan takia.

 5. “kansalaisten suora toiminta huolestuttaa elitistisiä ja kankeita suurpuolueita.”

  Hyvä huomio. Koko suomalaisvastainen korttitalo pysyy pystyssä vain illuusion voimin. Kansalaisten suoralla toiminnalla se kaatuu todella helposti ja rikolliset saavat ansionsa mukaan.

  Tämä systeemi ei enään palvele suomalaisten etuja.

 6. Aivan oikein. Perkele, partioikaa ja pitäkää kadut turvallisina. T: leijonasydän!

 7. Lahjotut roskamediat ja omissa maailmoissaan elelevät poliitikot saavat nyt nähdä mitä ovat typeryydessään kylväneet.

 8. Oikein hieno homma, median valheet eivät purreet, vaan kansa näkee ihan oikeasti mitä on meneillään. Loistavaa mainosta ja erittäin onnistunut tapahtuma!

 9. Kun katsotaan näiden kommenttien taustavaikuttajia, lehden omistajia, puolueiden Bilderberg edustajia, heidän takanaan toimivia oligarkkeja niin voidaan todeta, että he pelkäävät. He pelkäävät että Suomalaiset havahtuvat nykyisessä tilanteesta ja tekevät asialle jotain. Asiaa kuva hyvin se että kansalta on vankka tuki. Siitä huolimatta että politikot ja lehdistö tuomitsee. Mutta kansa, se joka muodostaa tämän maan väestön, se tukee. Eikä tällaista tukea saa yksikään politikko millään populismilla.

  Valtiovalta tekee erilaisia simulaatioita miten kansan käy jos sitä-tätä-tota asiaa muutetaan. Palkkoja nostetaan, niitä lasketaan, ihmisiä muuttaa kaupungeista maalle jne. Valtiovallan suurin pelko on että kansa alkaa käyttäytymään ennalta arvaamattomasti. Tähän asti on varmaan oletettu että Suomi on viimeinen maa jossa katupartioita olisi, koska Ruotsinkin paritoinneista on tehokkaasti Suomessa vaiettu. Ja suurimman osan malleistammehan otamme Ruotsista. Nyt kun kuitenkin katupartiointi on saanut lähtölaukauksen ja sillä on kansan vankka tuki, sen seuraukset kansan keskuudessa ovat arvaamattomat. Moniko liittyy ryhmään? Partioihin? Mitkä ovat sen sosiaaliset vaikutukset? Entä vaikutukset ihmisiin jotka tuntevat tulleensa yhteiskunnan hylkäämiksi, miten he reagoivat tällaiseen aktivismiin / vapaaehtois työhön?

  Itse pidän tehtyä päätöstä ja sen pohjalta toimeenpantua partiota yhtä merkittävänä kuin Itä- ja Länsi Saksan muurin murtumista. Tällä hetkellä valtiohallinto ei osaa arvioida minkälainen vaikutus tällä tulee olemaan kansaamme lyhyellä ja pidemmällä aikavälillä. Miten suureksi ilmiö voi kasvaa ja kuinka nopeasti? Kun edessä on välittömästi vaalit, niin se pelottaa.

  Oma vaikkaukseni on että kukaan politikoista ei uskalla tuomita katupartiointia koska hän tulee menettämään ääniä. Mutta asiasta varmasti keskustellaan tulevissa paneeleissa.

  Suomalainen kipupiste on teidetty, nyt se on tuotu esille julkisuuteen ja nyt katsotaan mikä on yhteiskunnan vastaus.

 10. Kansallinen Vastarinta on etnisten suomalaisten puolella ja ajaa meidän etuja mutta siltikin valtamedia valehtelee ja mustamaalaa kaiken toiminnan. Oisko ukrainalaisen roskiskampanjan tapainen toiminta aika ottaa meilläkin käyttöön.
  Iltasanomien ja Hesarin toimittajien julkinen nöyryytys näin alkajaisiksi?

  • Hyvä vaihtoehto on myös kakutukset ja mädät kananmunat sekä tomaatit.

 11. Katupartiointi pysyväksi. Loppuu moni muukin rikollinen- ja asosiaalinen toiminta.

 12. Vastoin kuin nettipoliisi Marko Forss väittää, ettei rikossarja ole ”etninen ongelma” eikä edes ”sinänsä maahanmuutto-ongelma”, maahanmuuttajien ja romanien tekemät väkivaltarikokset ovat etninen ongelma ja jo sinänsä maahanmuutto-ongelma. Suomeen annetaan tulla liian paljon tänne sopeutumattomia ihmisiä, jotka elävät täällä kantaväestön kustannuksella. Turhautuneisuus ja vieraantuminen purkautuvat helposti varsinkin nuorilla rikollisiin tekoihin. Lisäksi kyseessä on vakava rasistinen rikollisuus, jossa kantasuomalaisia vihataan ja halutaan vahingoittaa heidän etnisyytensä takia.

 13. Miksi nimimerkki ss:n linkki on sensuroitu? Olisi mielenkiintoista päästä tsekkaamaan mitä vassariporukka on sivuillaan sitten sanonut kun se on aihetta kommenttiin antanut. Toivoisi kvl:n luottavan sen verran lukijoihinsa, ettei tarvitse sensuuriin turvautua.

  • Äärivasemmisto tunnetusti kerää tietoja yksittäisistä kansallismielisistä henkilöistä.

   Jos siirryt verkkosivulta suoraan toiselle verkkosivulle, niin sivuston ylläpito näkee mistä tulit ja mikä on IP-osoitteesi. Eli menemällä tältä sivulta äärivasemmistolaiselle sivulle, annat heille IP:si ja kerrot olevasi KV:n lukija. Ehkä tässä on ajateltu lukijoiden turvallisuutta?

   Jos äärivasemmiston spekuloinnit, valehtelut ja trollaamiset kiinnostaa, niin eiköhän ne jollain hakukoneella löydy..

 14. Miksette puhu asioilla niiden oikeilla nimillä? Kyseessä on somaleista koostuva nuorisojengi, johon mahtuu muutama kantasuomalainen ja muu idiootti.

 15. Huomionarvoista tässä on se, ettei siitä ole montaakaan viikkoa, kun vanhempia ja aikuisia vaadittiin jalkautumaan kaduille katsomaan mitä nuoret siellä puuhaavat. Nyt kun sinne kadulle sitten oltiin menty, ettei nyt ketään sentään kadulle tapeta, niin se onkin kamalaa fasismia jne. Puuttuu enää Dan Koivulaakso tärkeänä posmottaman YLE-ohjelmaan, että aikuiset on ulkomailta johdettua äärioikeistolaista natsitoimintaa.
  Aivan loistavaa työtä kaikilta niiltä, jotka käyttivät vapaa-aikaansa tämän tärkeän yleishyödyllisen/humanitäärisentyön tekemiseen. Lämmin kiitos.

 16. No niin, viikonloppu on taas edessä. Voidaan olettaan että nyt kun uutiskynnys on ylitetty niin kaupungilla on useampia henkilöitä/ryhmiä/median edustajia valmiina valokuvaamaan/videoimaan ja kirjoittamaan artikkeleita jos katupartio havaitaan jossain. On hyvin todennäköistä että provokattorit on asetettu asemiin ja mitä erilaisempia huuteluita ja ärsytystä on luvassa. Varmasti myös kaikki monikulttuurilliset tahot ovat valmiina haastamaan katupartion/katupartiot.

  On siis odotettavissa mielenkiintoinen viikonloppu jossa varmasti jokainen itsepuolustus leimataan ylilyönniksi. Kaikesta huolimatta, tsemppiä ja pitäkää huumori mukana.

 17. Tämä partiointi on siksikin hienoa toimintaa SVL:ltä, että sitä on hyvin vaikea kyseenalaistaa järkiperustein.

  Tietysti punamädättäjät sitä yrittävät, mutta heiltä ei järkiperusteita löydy yleensä muutenkaan.

  Sen sijaan heidän surkeat läpinäkyvät vedätykset avaavat yhä useamman silmiä pakkomonikulttuurisuuden kohtalokkaille seurauksille.

  Samalla kansallismielisiin kohdistuva huomio auttaa erästä ratkaisevan tärkeää asiaa; yhä useampi tajuaa, että moni muukin ajattelee samoin kuin itse.

  Tämän oivalluksen syntymisen estämiseen nykyinen valtamedia on erikoistunut. Se tekee kaikkensa, etteivät ihmiset tunnista omaa hyväänsä ja usko, että se mikä tuntuu sydämessä oikealta, on myös sitä. Ja että moni tuntee juuri samoin!

  Meidän pitää vapautua, meidän pitää uskoa itseemme ja tehdä asioita, jotka tiedämme oikeiksi! Ja meitä on joka päivä yhä enemmän.

  Nämä synkät ajat tarvitsevat positiivisia esimerkkejä kansallismielisyyden voimasta, yksinkertaisia ja toimivia tapoja osoittaa, että kaikki on vielä mahdollista! Siihen katupartiointi on hyvä keino. Samalla se puuttuu karmeaan epäkohtaan, suomalaisten nuorten kaltoinkohteluun vieraan roskaväen taholta, mihin varsinaisia syypäitä ovat ylimieliset eliitin edustajat, jotka ovat Suomen tähän jamaan ajaneet.

 18. Teette tärkeää työtä Suomen puolesta vahingollista mamuttamista vastaan. Meitä samoin ajattelevia on paljon ihan tavallisten kansalaisten keskuudessa. Jo riittää laiskojen ja rikollisten sossumamujen rahtaaminen maahamme. Jatkakaa hyvää työtänne samaan malliin. Uskon että kannatuksenne vain lisääntyy mitä enemmän näitä ulkomaisia siivelläeläjiä tänne otetaan.

 19. Tämä on hyvä juttu! kiitos pojat! Olisin mielellään auttamassa fyysiseti. Mutta nyt ei vaan pääse liikkumaan mihinkään. Päätin sitten rahallisesti tukea teitä tällä kertaa. Ja varmasti jatkossakin tuen. Ei se ole meiltä pois jos isä vaikka jättää ostamatta paidan ,yhen tai pari kuukautta materiaalia se vaa on 🙂 Ja tiedän että raha ei mene Vastarintaliikkeen saunailtoihin taikka taksi laskuihin.

 20. Hienoa toimimtaa kiitos. Mukavaa huomata, että Suomessa on vielä aitoja suomalaisia. Täällä lapsena uskalsi yksin kulkea linja-autolla kun aikuiset suomalaiset huolehtivat, että on turvallista ja mukavaa, pienen lapsen itsenäisesti mennä hammaslääkäriin.:) Sama juttu oli myös Ruotsissa kun olin lapsi 11v. Siskoni laittoi minut 4v. ja siskoni 6v. Linja-autolla kotia kun olimme päiväkerhotaksista myöhästyneet, kun halusimme jäädä vielä kerhoon leikkimään, pidimme tavattoman paljon kerhotädistä:) siskolla kun oli vain polkupyörä, ei siihen kahta pientä nappulaa mahtunut, joten bussilla mentiin ja Ruotsalaine kuski piti huolen, että pienet taaperot pääsee turvallisesti kotiin. Isosisko oli vielä polkupyörällä bussipysäkillä vastassa jotta osaamme vaihtaa bussia. Että näin upeaa oli vielä 1981- 1991. Itse huolehdin isosiskon roolissa, että nuorempi siskoni myös sai turvallisesti kulkea. Se on sitä suomalaisuutta parhaimmullaan lähimpien ja viattomien suojelu:)

 21. Anteeksi, mutta missä uskalsi lapsena kulkea, paitsi maalla? Aikuiset olivat sodan raaistamia ja kaupungeissa isommat kundit ryöstivät, pahoinpitelivät pikkukundeja. Siis 60-luvulla, kun ei kukaan ollut nähnyt mustaa naamaa muualla, kuin Pekka ja Pätkä elokuvissa.

  • Ennen täällä ei ketään hakattu sen takia, että on valkoinen suomalainen.

   Nyt tilanne on muuttunut ja näitä rikoksia peitellään.

   Meidän on kansakuntana ja valtiona täysin mahdotonta nyt kehittyä eteenpäin, kun samalla Suomea pilataan päästämällä tänne vihollisia.

Comments are closed.