Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastarintaliikkeen katupartio Helsingissä

Vastarintaliikkeen katupartio Helsingissä

52

partio_uk

Maahanmuuttajien järjestäytynyt ja rasistinen väkivalta pääkaupunkiseudun suomalaislapsia vastaan nousi otsikoihin tällä viikolla. Vastarintaliikkeen aktivistit jalkautuivat Helsingin kaduille ennaltaehkäisemään suomalaisvastaista rikollisuutta.

Vastarintaliikkeen tehtävä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa on toimia kantaväestöä puolustavana, innostavana ja aktivoivana toimintaryhmänä. Kun Tukholmassa puhkesi viime vuonna rajuja maahanmuuttajamellakoita, oli Ruotsin Vastarintaliike järjestämässä kansalaiskaartitoimintaa ruotsalaisten turvaksi. Helsinkiä koskevan uutisoinnin jälkeen lukuisat suomalaiset alkoivat keskustella sosiaalisessa mediassa katupartioinnista. Tehokas partiointi vaatii rohkeutta, järjestäytymistä ja kokemusta, joita Vastarintaliike voi tarjota kaikille toiminnasta kiinnostuneille suomalaisille.

Valtamedia, poliisijohto ja vasemmistolaiset sosiaalityöntekijät ovat tehneet kaikkensa, että maahanmuuttajien väkivaltarikosten rasistinen luonne saataisiin piilotettua suomalaisilta. Jo alkuviikosta Internetiin kuitenkin vuosi sosiaalityöntekijä Marko Timosen poliisille laatima sisäinen tiedote, jossa kerrottiin selvin sanoin, että väkivalta kohdistetaan suomalaisiin ja että syylliset olivat “etnisiä ryhmittymiä ja romaneja”. Koimme, että on tärkeää, että suomalaiset jalkautuvat Helsingin kaduille ja antavat selkeän viestin suomalaisia inhoaville maahanmuuttajille. Jo maaliskuussa järjestimme viikon mittaisen kampanjan, jossa muistutimme suomalaisia, että selvästi suurin osa rasistisesta rikollisuudesta maailmalla kohdistuu valkoisiin ihmisiin. Etelä-Afrikassa väkivalta on kärjistynyt jo valkoisten kansanmurhaksi.

Aktivistit ja järjestön tukijat kiertelivät yön aikana Helsingin keskustan puistoissa: Baana, Kiasma, Hakasalmen puisto, Alppipuisto, Linnanmäki sekä Kaisaniemen puisto. Aktivistit keskustelivat rikosaallosta paikallisten suomalaisten kanssa ja jakoivat Vastarintaliikkeen esitteitä. Ilta sujui suhteellisen rauhallisesti, mikä johtui osaltaan varmasti maahanmuuttajajengin viikolla saamasta valtavasta mediahuomiosta. Illan loppupuolella äärivasemmistolaisten joukko uhkaili heille juttelemaan mennyttä aktivistiryhmää. Kun partio oli poistumassa paikalta, lähtivät aggressiiviset vasemmistolaiset seuraamaan heitä, mikä johti pieneen nujakkaan. Tämän jälkeen tilanne rauhoittui ja partio pääsi jatkamaan matkaansa.

Tulemme järjestämään partioita myös vastaisuudessa, sillä maahanmuuttajarikollisuus on Helsingissä vakava ongelma. Nuorimmat jengin uhreista ovat olleet vasta 10-vuotiaita! Toinen syy jatkaa partiointia on saamamme positiivinen palaute – suomalaiset selvästi kaipaavat tällaista toimintaa. Facebook-päivityksemme aiheesta sai nopeasti paljon enemmän kannatusta kuin etukäteen odotimme!

Tahdomme esimerkillämme kannustaa kaikkia suomalaisia toimimaan kotikaupunkiensa kaduilla oman yhteisön viihtyvyyden ja turvallisuuden puolesta! Suomen ongelmia ei valitettavasti ratkaista sosiaalisessa mediassa ja Internetin keskustelupalstoilla – tarvitaan järjestäytynyttä kansalaistoimintaa. Mikäli suomalaisten asia on sydäntäsi lähellä, ota meihin yhteyttä jo tänään!

 

 

Toimitus

52 KOMMENTIT

  • KIITOS KATUPARTIOILLE!!!!!!!!

   OLEN VALMIS JOPA MAKSAMAAN TEILLE TURVALLISUUDEN TAKAAMISESTA JA SUOMALAISTEN YHTEEN HIILEEN PUHALTAMISESTA!!!!!!! PYYDÄN SYDÄMMENI POHJASTA ETTÄ JATKATTE TOIMINTAANNE!

   KIITOS!!!!!!

   -Jukka

 1. Varsin särmää ja esimerkillistä aktivismia! Toivottavasti toimintamalli näkyy tarpeen vaatiessa muissakin kaupungeissa. Itse ainakin olen mukana, heti kun tarvitaan.

 2. Tulos on tässä kun poliitikot, poliisi tai tuomioistuimet haluavat hiljetä asiasta. Kiitos arvokkaasta työstä.

 3. Esimerkillistä toimintaa!

  Vasemmistolaiset mätäpäät tietenkin vastustamassa. Naurettavia pellejä. Häpeäisivät.

 4. Loistavaa toimintaa, myönnän itseäni jännittäneen hieman kulkea Huuhkajien pelin jälkeen Suomen kaulaliinakaulassa Alppipuiston poikki viime aikaisen tapahtumien takia. Kyllä siinä mietti, että entä jos.. Suomessa minulla pitää olla oikeus kulkea missä halua, mihin aikaan tahansa ilman maahanmuuttajien silmitöntä väkivaltaa pelkäämättä.

 5. Hienoa – oikein mukava kuulla! On hyvä että aloitatte jo näin ajoissa – täällä Ruotsissa ollaan harmi kyllä reagoitu liian myöhään. Tällaisten kaartejen olisi pitänyt partioida Tukholman katuja jo 80-luvun lopulla.

 6. Hyvä että joku edes koittaa kansaa suojella, Suomalaiset on niin yksikseen elelevää porukkaa ettei yksittäisillä ihmisillä ole mitään keinoja puolustautua. Laista tai poliisista ei paljon iloa ole.

 7. Hienosti hoidettu! Juuri tällaista on odotettu. Toiminnan tulee tosin jatkossakin olla ammattimaista eikä missään nimessä liian provokatiivista. Teidän toiminnallenne on ehdottomasti kysyntää, mutta tosiasia on, että suuri osa kansasta suhtautuu vielä varmaan aika skeptisesti teihin.

  Nyt on näytön paikka, pidetään peukkuja että pääsette massojenkin suosioon. Nyt on ainakin avaimet siihen kädessä,

 8. Tälläinen kansalaispartio on hyvä. Toisaalta tämän värillisen rikollisuuden koko raaistuessa on pian järeämpiin keinoihin ryhdyttävä.

 9. Aktiivista katupartio toimintaa lisää ja useasti kyllä ihmiset hämmästyvät ketkä ovat oikeasti niitä öykkäreitä… Emme me! Ensi kerralla olen mukana jos päästetään!

 10. Itse EN ole syntyperäinen suomalainen. Olen kuitenkin asunut täällä koko ikäni. Isäni oli arabi ja teki kotona hyvin selväksi sen että kun tässä maassa ollaan niin puhutaan suomea ja hyväksytään se että kun täällä asutaan niin sopeudutaan. Meidän perhe ei halunnut olla sellainen jota katotaan vinoon kadulla. Vituttaa kun otetaan viattomia ohikulkijoita uhreiksi.. :/ Näitä vanhempia erityisesti pitäisi puhuttaa. Itse pienenä kun tapeltiin niin tapeltiin tappelut omina. Ennen kunnioitettiin ihmisiä, etenkin vanhempia. Ja kun sai koivun oksaa perseelle hölmöilystä se opetti nöyryyttä. Pääsekö messiin?

 11. “Kun partio oli poistumassa paikalta, lähtivät aggressiiviset vasemmistolaiset seuraamaan heitä, mikä johti pieneen nujakkaan. Tämän jälkeen tilanne rauhoittui ja partio pääsi jatkamaan matkaansa.”

  Vaikea uskoa että olitte aivan syyttömiä tässä “nujakassa”

  • No, ehkä totuuksia sun on muutenkin vaikea uskoa. Et vissiin oo hirveemmin seuraillu vasemmiston toimintaa? Tämä katupartio oli aivan loistava juttu!

 12. Tätä ollaan odotettu. Yleensä suomalaiset ovat sellaista selänkääntäjä porukkaa, ettei ongelmiin millään haluta puuttua, puhumattakaan näistä maahanmuuttajien aiheuttamista ongelmista. Mukava nähdä tässä poikkeus.

 13. Haluaisin vielä korjata hiukan tuota uutisointia. Siinä puhutaan maahanmuuttajista, tarkemmin sanottuna tässä on kyse yhdestä kansanryhmästä, mikä on somalit. Tätä ei pidä nyt kaataa kaikkien ulkomaalaisten päälle. Eiväthän latinot tai aasialaiset mitään ole tehneet. Somalit eivät ole sopeutuneet Suomeen – sen enempää kuin omaan maahansa. Somaleilla on todella huono maine myös Afrikassa.

  • kiitos heidi. olen itse suomen kansalainen mutta syntynyt keniassa.asunut suomessa pitkään. Kyllä tosi asia on, että suomen maahanmuuttajien joukkoon mahtuu monenlaisia. Kaikki eivät ole rikollisia. Se on ihmisryhmä kuin mikään muu toiset ovat rehellisiä ja kunnon ihmisiä toiset taas osallistuvat rikollisiin asioihin. Ei pidä syytä kaikkia.

 14. Tähän se johtaa, että suurtenkin kaupunkien kaduilla uskallettaisiin taas kävellä vapaasti, myös iltaisin.

  On se vaan niin harmillista että vasemmistolaiset taktikoivat olemalla tulematta mukaan tähän toimintaan. Ikäänkuin ajatuksenkulku olisi se että mitä enemmän kapitalismi sotkeutuu mihin tahansa, sitä parempi sen tuhoa ajatellen. Jos olisin nuorempi, olisin kuitenkin vasemmistolaisena joukossanne, katuharja symbolisesti olallani…

  • Ihan yleisesti ottaen: vasemmistolla ei ole missään toiminnassaan mitään järkeä.(ääri)Vasemmisto, se on 100% suomalaisvihaa, ei mitään ylpeyttä.

 15. Mahtavaa että jotkut toimii asian eteen eikä vähättele tilannetta Iso peukku myös täältä
  ___________________▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▄
  _______________▄▀▀____▀▀▀▀▄____█
  ___________▄▀▀__▀▀▀▀▀▀▄___▀▄___█
  __________█▄▄▄▄▄▄_______▀▄__▀▄__█
  _________█_________▀▄______█____█_█
  ______▄█_____________▀▄_____▐___▐_▌
  ______██_______________▀▄___▐_▄▀▀▀▄
  ______█________██_______▌__▐▄▀______█
  ______█_________█_______▌__▐▐________▐
  _____▐__________▌_____▄▀▀▀__▌_______▐_____________▄▄▄▄▄▄
  ______▌__________▀▀▀▀________▀▀▄▄▄▀______▄▄████▓▓▓▓▓▓▓███▄
  ______▌____________________________▄▀__▄▄█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄
  ______▐__________________________▄▀_▄█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓_____▓▓____▓▓█▄
  _______▌______________________▄▀_▄█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓____▓▓_▓▓_▓▓__▓▓█
  _____▄▀▄_________________▄▀▀▌██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓__▓▓▓___▓▓_▓▓__▓▓█
  ____▌____▀▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀___▌█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓__▓________▓▓___▓▓▓█
  _____▀▄_________________▄▀▀▓▓▓▓▓▓▓▓█████████████▄▄_____▓▓__▓▓▓█
  _______█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▄▄___▓▓▓▓▓█
  _______█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓███▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▓█
  ________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▓▓██░░███████░██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓█
  ________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓░░░░░█░░░░░██░░░░██▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▌
  ________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███░░░░░░░░____░██░░░░░░░██▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▌
  ________▐▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░░░░░________░░░░░░░░░██████▓▓▓▓▓█▓▌
  ________▐▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░░░░___▓▓▓▓▓░░░░░░░███░░███▓▓▓▓▓█▓▌
  _________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░░░___▓▓█▄▄▓░░░░░░░░___░░░░█▓▓▓▓▓█▓▌
  _________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░█░░░___▓▓██░░░░░░░░▓▓▓▓__░░░░█▓▓▓▓██
  _________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░███░░____▓░░░░░░░░░░░█▄█▓__░░░░█▓▓█▓█
  _________▐▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░█████░░░░░░░░░░░░░░░░░█▓__░░░░███▓█
  __________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░███████░░░░░░░░░░░░░░░▓_░░░░░██▓█
  __________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░███████░░░░░░░░░░░░░░_░░░░░██▓█
  __________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░███████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██▓█
  ___________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░███████░░░░░░░░░░░█████░██░░░
  ___________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░__███████░░░░░███████░░█░░░░
  ___________█▓▓▓2▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░█▄▄▄▀▀▀▀████████████░░█░░░░
  ___________▐▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█

 16. Erinomaista.

  Tästä se lähtee.

  Vai että ei saisi edes omassa maassa partioida kaduilla, kyllä partioida saa, ja
  viesti on annettava nyt eikä vuonna 2020, jolloin on liian myöhäistä.

 17. Hienoa toimintaa, arvostan. Itse olen ikävä kyllä sivusta seuraaja mutta haluan turvallisesti kävellä pitkin katuja. Kiitos

 18. Äärivasemmisto tuntuu olevan siitä ongelmallista porukkaa, että heidän kanssaan ei voi keskustella rauhanomaisesti. Keskustelunaloituksen jälkeen vastaan tulee ainoastaan kuluneita iskulauseita ja ehkä sitä kättä pidempääkin jos vasemman laidan porukalla sattuu olemaan miesylivoima.

 19. Mukana varmasti, koska Ruotsin malli ei toimi ja Kokoomus vaan yrittää
  Kopioida naapurista. Nyt järki käteen ja kadulle. Muslimit ei kunnioita kristinuskoisia ikinä.
  Tehdään turvallinen kotimaa Suomalaisille.

 20. Luin tästä iltalehdestä. Ihme että kirjoittivat jutusta niinkin asiallisesti ja ilman mustamaalaustanne, tosin en tiedä onko “äärioikeisto” oikea termi. Enkä tosin lukenut koko juttua, IL antaa lukea vain osan ja loput jutusta pitäisi ostaa. MUTTA: ERITTÄIN, ERITTÄIN HIENOA TOIMINTAA! Mahtavaa! Hienoa, jatkakaa upeaa työtä! Ei tullut jälleen kerran vasemmiston hölmöys yllätyksenä. Kuinka kehtaavat ja viitsivät tätäkin vastustaa. Aivan kuin haluaisivat sanoa “Hei, lähtekää kotiinne maahanmuuttajilla on oikeus olla täällä pahoinpitelemässä ihmisiä!”, heiltä mikään ei enää yllätä. Mutta TE olette upeita ihmisiä, kiitos suomen ja suomalaisten puolesta kamppailusta. Tuntuu että tämä maa luovutetaan ties kenenkä käyttöön ja täällä saa tehdä mitä vaan, kysymättä kansalaisilta. En ymmärrä kuinka vasemmistolaiset eivät voi tajuta, että kulttuurien väkisin sekoittaminen johtaa väistämättä aina kaaokseen, vaikka kuinka te tai minä hyväksyisimme maahanmuuton. Aina löytyy joku, tai jokin asia joka aiheuttaa eripuraa ja näkemyseroja. Jo nyt riidellään naapurin kanssa lehtien haravoinnista, ajatella nyt että vielä tulisi uskonto, pukeutumis, koulutus tai jokin muu näkemysasia..

 21. Loistavaa toimintaa! Toivottavasti mahdollisimman moni ottaa esimerkistä mallia. Toimitaan rauhallisesti, mutta näkyvästi ja tarvittaessa ollaan valmiina puolustamaan itseään sekä viattomia. Kiitos!

 22. Oho, suomessa tapahtuu jotakin mikä suututtaa kansaa, ja jotkut tekevät asialle jotain, eikä vaan uhoa iltasanomien keskustelupalstalla. Arvostan.

 23. Aivan loistavaa. Jatkakaa samaan malliin ja jos vain voitte niin laajentakaa partioita muihinkin kaupunkeihin.

 24. Todella hienoa että tähän asiaan puututaan,koska kyllä Suomalaisten pitää saada kulkea kaupunkien kaduilla mihin vuorokauden aikaan tahansa että ei tarvitse pelätä tulevansa hakatuksi ja/tai ryöstetyksi. Olen valmis lähtemään heti mukaan partioimaan Helsingin tai Espoon kaduille.

 25. Vihdoinkin asialle tehdään jotain. Vaikka itse olen Virosta kotoisin niin kannatan tollaista toimintaa. Ihmettelen, että tätä urpoilua on näinkin kauan kestetty. Omassa tuttavapiirissa olen tuonut asian esille jo yli 10 vuotta sitten mutta kukaan ei tietysti usko ennen kun asia muuttuu todella rumaksi.

 26. Mahtavaa, loistavaa toimintaa.
  Ei voi muuta kuin nostaa hattua.
  Kiitos, kiitos, kiitos!!!!!

 27. Tyhmintä olis vaan jäädä “sormi suusa oottamaan tappamistaan”, pitää herätä näkemään tilanne. Sota on jo käynissä matalamalla intesiteetillä.

 28. Haluaisin oikaista sen verran että katupartio ei varmastikkkaan jututtanut oikeita “äärivasemmistolaisia”, kuten tuossa raportissa mainittiin, vaan pikemminkin salonkivasemmistolaisia pettureita, jotka eivät ymmärrä vasemmistolaisuudesta tuon taivaallista.

  Ehdottaisin että katupartio soittelee vastedes kaiuttimista ennakkoluulottomasti:
  -punakaartin marssilaulua http://www.youtube.com/watch?v=WkgmcUX4qlI
  -kenen joukossa seisot-laulua http://www.youtube.com/watch?v=TvrLV2Glvwo
  “Pitäkööt puolueettomat humanistit korulauseensa-tätä vääryyttä vastaan ei taistella kukkasin”

  Noiden laulujen avulla ensimmäinen vihollinen on jo kukistettu, sillä vihervasemmistolaisten pitäisi alkaa jo ymmärtämään että maahanmuuttokin on imperialististen kapitalistien juoni, jolla pyritään lisäämään maapallolle epäekologista kansakuntaamme velkaannuttavaa kulutusta kylmissä olosuhteissa sekä konflikteja, jotka ovat kapitalisteille tuottavinta bisnestä varsinkin kun niistä kehkeytyy usein aseellisia selkkauksia.

 29. Katupartio lisää turvallisuutta kaikille ihmisille ja etenkin nuorille naisille liikkua iltamyöhällä työstä tai harrastuksista kotiin. Minä kiitän!

 30. Kehotan ajamaan tätä (kerrassaan kannatettavaa) asiaa niin ettei kaiveta maata hyvän asian alta. Asia on niin arka (joillekin) että hakemalla haetaan perusteita kieltää ja urputtaa, tai vain urputtaa. Harmi olisikin jollei perusteita löydy eikö vaan?

  Asiaa sivuten vielä ei ole löytynyt tolkun vastausta seuraavalle: kuinka (yhtä hyvin myös toisen kuin oman) kansanryhmän lakkaamaton puolustelu, tekojen selittely, ymmärtäminen ja hyväksyntä loogisesti eroaa rasismista?

Comments are closed.