Koti Artikkelit Yhteiskunta Maahanmuuttajaväkivalta raaistuu pääkaupunkiseudulla

Maahanmuuttajaväkivalta raaistuu pääkaupunkiseudulla

40

knife attack

Viime aikoina uutisoidut pääkaupunkiseudun monikulttuuriset väkivallanteot ovat poliisin tutkinnassa paljastuneet odottamattoman röyhkeiksi. Tikkurilan “joukkotappelu” (todellisuudessa joukkoryöstö), Helsingin keskustan puistoryöstöt sekä Espoon syyskuinen joukkopahoinpitely ovat saman maahanmuuttajaryhmän käsialaa. Ne ovat järjestäytynyttä suomalaisvastaista väkivaltaa.

Pesäpallomailoin, puukoin sekä muovikuula-asein varustautuneet alaikäiset maahanmuuttajat ovat värvänneet tukea sosiaalisessa mediassa ja lähteneet pahoinpitelemään suomalaisia. Jälkikäteen he ovat Internetissä ylpeilleet suorittamillaan rikoksilla. Pahoinpitelyihin syyllistyneet ovat voineet kerätä itselleen “pisteitä” sillä perusteella, miten nopeasti uhrit on saatu puolustuskyvyttömiksi. Uhrit ovat yleensä olleet jo alkujaan käytännössä puolustuskyvyttömiä suomalaisia lapsia ja teinejä, jotka ovat kohdanneet joukon aseistautuneita maahanmuuttajia. Pääkaupunkiseudun raakaa rikosvyyhtiä on verrattu sosiaalisessa mediassa ulkomailta tuttuun Knockout-peliin. Knockoutissa mustaihoiset miehet yllättävät kadulla satunnaisesti valitsemansa ihmisen ja yrittävät iskeä uhrinsa yhdellä lyönnillä tajuttomaksi.

Suomalaisia uhreja on tähän mennessä poliisin mukaan ilmennyt noin 70. Tekijöitä on ollut kiinniotettuina 20, joista neljä on vangittu. Vangitsemisista huolimatta poliisi pelkää, että maahanmuuttajien väkivaltainen harrastus jatkuu. Poliisin mukaan kyse on “sosiaalisista ongelmista”. Samat “sosiaaliset ongelmat” vaikuttavat seuraavan afrikkalaisia kaikkialle, minne he menevät.

Knockout42843

Onko tämä paljon puhuttua monikulttuurisuutta, jonka meidät suomalaiset pakotetaan hyväksymään? “Monikulttuurisuus on rikkaus”, kuuluu sanonta. Ainakaan pääkaupunkiseudulla monikulttuurisuudesta eivät ole hyötyneet ketkään muut kuin sosiaalisia tulonsiirtoja saavat maahanmuuttajat. Sosiaalitukea ovat Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla täydentäneet myös suomalaisuhrien taskuista saadut ryöstösaaliit. Näin “uussuomalaiset” kunnioittavat heidät elättävää kansaa.

Tahot, jotka yleensä valittavat julkisuudessa kovaan ääneen “rasistisesta väkivallasta”, ovat jostain syystä olleet tänään aivan hiljaa. Miksi? Pääkaupunkiseudun rikokset ovat rasistista suomalaisvastaista väkivaltaa. Kuinka media ja kansalaisjärjestöt reagoisivat, jos kansallisuudet olisivatkin olleet toisin päin ja 50 suomalaista olisi pahoinpidellyt ja ryöstellyt viattomia maahanmuuttajia? Vuonna 1997 noin 50 suomalaista kävi Helsingin Kontulassa kostamassa nuorempien tovereidensa pahoinpitelyn somaleille paikallisella jalkapallokentällä. Tapahtumasta puhutaan edelleen lähes kaksi vuosikymmentä myöhemmin. Valtamedian mukaan vain valkoiset voivat syyllistyä rasismiin.

Suomessa joukkomaahanmuuton vastustajat ovat suositelleet jo vuosia seuraamaan muiden Euroopan suurkaupunkien synkkää kehitystä, jotta ymmärtäisimme, mihin pakkomonikulttuurisuus johtaa. Nyt Pariisin, Malmön ja Lontoon rumimmat ilmiöt alkavat rantautua Suomen suurkaupunkeihin. Yllättyikö kukaan?

Vielä ei kuitenkaan ole syytä luovuttaa ja muuttaa pois suurista kaupungeista. Sen sijaan suomalaisten tulisi järjestäytyä vahvaksi joukoksi, joka on tulevaisuudessa valmis vastaamaan suomalaisvihamieliseen väkivaltaan. Päättäjiä tai poliisijohtoa eivät juurikaan kiinnosta kantaväestön asiat, joten kansalaisten on itse puolustettava omiaan. Verkossa on jo vaadittu katupartioita kaupungille.

Narinkkatori_27092014_14

Suomalaisvastainen väkivalta tulee jatkossa muuttumaan entistä raaemmaksi. Silloin on elintärkeää, että suomalaiset kykenevät lyhyelläkin varoitusajalla jalkautumaan kaduille. Nyt on aika valmistautua tulevaan, sillä tosipaikan tullen on jo liian myöhäistä. Liity Vastarintaliikkeeseen ja taistele vastaan – tänään.

 

Jesse Torniainen

 

Lue myös:

Pohjoismainen rotumellakka
Lapset monikulttuurisuuden uhreina

40 KOMMENTIT

 1. “Knockoutissa mustaihoiset miehet…”

  Kirjoittaja tarkoittaa siis mustia miehiä. En suosittele käyttämään median rotu-denialistien epätieteellisiä termejä kuten mustaIHOINEN tai valkoIHOINEN, ikään kuin rotueroissa olisi kyse vain ihonväristä. Itse asiassa ihonväri on rotujen välillä se pienin joskin usein se näkyvin ero. Todelliset erot ovat ihon alla.

 2. Erittäin hyvä kirjoitus. Tämä ilmiö on valitettavasti aivan totta (tuskin yllättää ketään) ja tulee lisääntymään, jos siihen ei puututa nyt heti.

 3. Tässähän voisi olla hyvä sauma näyttää ihmisille, että täälläkin on vielä joku joka välittää, ja perustaa vaikkapa vapaaehtoispartioita kiertämään puistoissa ja muualla, pitämään rauhaa yllä. Sellaista mihin suomen poliisi ei näytä kykenevän: nimittäin omien kansalaistensa suojeleminen.

 4. Näihin hyökkäyksiin ja hakkaamisiin olisi tuskin puuttuttu ellei Vantaan kaupungin viskaalin poika olisi ollut Heurekan hyökkäyksen kohteena. Tämä vain sivusta kuulleena. Joka tapauksessa nyt poliisi joutuu koventamaan otteita näihin mamuihin ja terroristien alkuihin. Nämä hyökkäykset täyttävät kaikki viharikokset ja vielä jää ylikin, mm suunnitelmallisuus, kuvaaminen, ryöstö, häpäisy, taponyritys silloin kun potkitaan maassa makaavva uhria ( syytöntä lasta ).Tuskin yhtään mamua on joutunut näiden hullujen kynsiin. Väitän, että nämä somput ym. seuraavat ISSIN:n touhuja YouTubesta ja muista kanavista sekä ihannoivat näitä murhamiehiä.

  Huomioikaa lastenne vanhemmat, että ensiviikolla on Linnanmäellä valokarnevaalit jotka kestävät koko viikon. Siellä varmasti kohtaamme somalijengejä, joten tarkkana.

  En kehota tällä foorumilla ottamaan lakia omiin käsiin mutta puolustautua täytyy.
  Näistä kiihotuksista kansanryhmää vastaan on jo käsitelty ylimmissä oikeusasteissa mm Jussi Halla-ahon tapaus. Varovaisuutta kirjoituksiin, tiedämme jokainen mikä olisi oikea rangaistus näille lastenmurhaajille!!!
  Huomasitteko muuten, että Iltasanomien ja Iltalehden lööppeihin ei voinut kommentoida millään lailla.
  Timo Soinikin on hiljaa kuin kusisukassa ettei tuli leimatuksi, pitäisi edes omien puolta.

  PS. Laittakaa lapsenne punttisalille ja itsepuolustuskurseille, se on sijoitus terveyteen ja on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

 5. Kaduille olisi saatava vastavoima näille mamujengeille. Kansalaisten tulee organisoitua ruohonjuuritasolla uhkaa vastaan, koska valtio on läpeensä mätä, eikä puutu tilanteeseen.

  En ymmärrä kuinka pitkälle tilanteen tulee vielä edetä, että suomalaiset reagoivat konkreettisesti.

  Eikö tässä olisi Kansalliselle Vastarintaliikkeelle oiva mahdollisuus toimintaan?

 6. “Vielä ei kuitenkaan ole syytä luovuttaa ja muuttaa pois suurista kaupungeista.”
  Ei niin, koska koko ongelman ydin on nimenomaan kaupunki, kaupungistuminen ja kaupunkilainen mentaliteetti. Kaupunkilaisella ei ole mitään konkreettista “juurta” omaan maahan tai kansaan, on vain ympäristö jossa tullaan ja mennään, kaikki pyörii rahan ja kiireen ympärillä. Tämä ylistressaantunut ja näennäisesti menestynyt ihmismassa ei välitä mistään muusta kuin omasta egosta ja sen pönkittämisestä toisten kustannuksella.

  Mitä enemmän maaseudun pakkoliitoksia tehdään ja mitä enemmän maaseudulta viedään oppilaitoksia ja työpaikkoja, sitä enemmän tämänkaltainen toiminta tulee lisääntymään.

  Kyllä, tämä on minun hätähuutoni maaseudun puolesta, koko ikäni olen “landella” ollut kirjoilla, asunut Suomessa kaupungissa hetken ja ulkomaillakin kolmeen otteeseen, kotiin on juuret silti aina vetäneet. Mies voi lähteä Etelä-Pohjanmaalta, mutta Etelä-Pohjanmaa ei miehestä, koskaan. Maaseudut imetään kuiviksi, nuorille ei ole yhtään mitään järkevää tarjolla ja vanhuksetkin sullotaan homeisiin luukkuihin odottamaan viimeistä hengenvetoaan.

  Ja me jotka sitten maaseudulla aiomme pysyä, meitä verotetaan tällä median lanseeraamalla “paskalailla” ja muilla aivan yhtä hienoilla keinoilla, joilla saadaan ihminen kypsymään omaan elinalueeseensa ja muuttamaan pois.

  Jos tulevaisuuden päätökset ja päättäjät ovat yhtä ja samaa kuin kaupunki, niin peli on menetetty.

  Tämä on vasta esimakua, mitä elämä kaupungeissa tulee olemaan, jokainen oikeasti järkevä ihminen ainakin lapsensa kasvattaa maalla ja silloinkin miettii edes kahdesti muuttaako kaupunkiin koskaan. Minun silmissäni kaupungit, erityisesti Helsinki on suomalaisuuden Sodoma, jossa kirjaimellisesti on kusi ja paska sekaisin nykyään. Ennen oli Oulukin hieno kaupunki, mitäs nykyään, opioidiriippuvaisten päiväkerhoja ja tummaihoisten moniosaajien iltakinkereitä.

 7. Helsingin skinheadit herätys? Vai onko konserttimeno tärkeämpää?

  • Eikö voi tehdä molempia vai olemmeko me skinit vain sinun öykkäröinti siipesi? Mitä itse olet tehnyt tilanteen eteen?

 8. Vastarintaliikkeelle oivallinen tilaisuus.
  Partiomme voisivat kulkea kadulla ja varmasti kun ihmiset alkavat huomata ettemme ole mitään “uusnatseja”, alkaa myös suosio kasvaa. Sitä kautta turvallisuudentunne ja niin pois päin. On kuitenkin vain ajan kysymys koska…

 9. Viestin totuudenperästä ei 100% varmuutta(!) :
  “huomaa että täällä ei helsinkiläisiä ole, annan nopea infon tästä jengistä.
  Kyseessä on tapulista kotoisin olevan neekerijengin jatkumo. Jengi lähti mannejen ja kongolaisten yhteenliittyneistä jengeistä, somaleita en ole ikinä (todella outoa kyllä) nähnyt, tiedetään tosin näiden tiedetään kyllä satunnaisesti riehuneen myös joidenkin vähemmän organisoitujen somppujengien kanssa.
  Tällä jengillä on facebookryhmä ja täysin toimiva hierarkia jota johtaa Kongolainen äitinsä ja isänsä hylkäämä ghettoneekeri, pahimmasta päästä nimeltään Zikke Kilutu(-97), hän poisti nännäviikolla naamakirjansa, tai toimii valenimellä siellä koska pääsi neljännen kerran nuorisoposeen vähän aikaa sitten. Kyseinen tapaus on aivan sekaisin ja tunnetaan siitä, tiedetään hakkaavan jengiä omaksi huvikseen myös mutta yleensä ryöstelytarpeessa. On lojaali entisille tuttavilleen joilta ei ryöstä, käänsi ystäväni mutta antoi seuraavana päivänä lompakon ja känykän takas “koska ei tajunnut että hän oli hän.” mitään ei oltu viety. Tässä ei ole kyse puolustelusta missään nimessä nämä kulttuurin rikastajat ovat kotimaansa hylänneet ja sinne he kuuluvatkin, rakentakoot sinne oman maan.
  Kyseissä jengissä on myös täysi hierarkia ja toimivat järjestelmät joissa kukaan ei ole tasa-arvoinen. Tiedetään pääsykokeina olevan juuri todetut “hit and run” tai “knockout” haasteet, ne videoidaan ja niitä levitetään.
  Kuitenkin kyseessä rikollisjengi joka ryöstelee huvikseen ja varsinkin alppipuiston aikanaan uutisiin päässeet ryöstöt olivat hänen ja myös 29.9 ollut heurekanpuiston joukkotappelu oli hänen jenginsä tekosia, olin paikalla ja ystäväni meinattiin raudoittaa poliisien toimesta kun lähdimme puolijuoksua sieltä ja kaverini ontui pyöräilyvammansa takia.

  Poliisille nämä hahmot ovat tuttuja, ja zikke on istunut jo useasti.
  He eivät lopeta ennen kuin vielä isompi ja vihaisempi neekeri nirhaa heidät.
  Mukama myös usein oulunkyläläinen köyhä nisti kusipää nimeltään “Ons

 10. “Onska” eli
  https://www.facebook.com/onnioskari.hakala
  Aivan järkyttävän väkivaltainen, zikken hyvä frendi.
  JA vielä lopuksi, poikkeuksellisesti nyt turha vetää muslimikorttia, tämä jengi on kristillistä, jopa helluntailaista (mannet, kongot) ei ole hiekkaneekereitäkään paljon”

 11. On erittäin surullista että tälläistä niin sanoinkuvaamattoman vastenmielistä on tapahtunut niin runsaasti Helsingissä ja Pk-Seudulla viimeaikoina. Tälläistä ei saisi tapahtua ollenkaan Suomessa! 50-luvun Helsingissä ja ylipäätänsä silloin kun Helsinki oli vielä suomalainen kaupunki, niin ei tälläistä tapahtunut koskaan!
  Helsingin väestöstä mamut muodostavat 12,2% mutta ovat vastuussa noin 70-80% kaikista rikoksista ja jo 5 viikon aikana he ovat kylväneet kauhua.

  • Itse olen syntynyt “vasta” 1960-luvulla, ja vanhemmat sukulaiset ovat kertoneet, että maaseudulta mentiin Helsingin Olympialaisiin (v. 1952) mm. neekeriä ihmettelemään. Näitä ei ollut juuri “landella” nähty. Eikä varmaan paljon sen ajan “Stadissakaan”…

   Itselläni maalaispoikana ensimmäinen neekerihavainto taisi olla 1980-luvun puolivälissä Jyväskylässä. Ei ollut paljon moniosaajia ja kulttuurinrikastajia nuoruudessani, ei…

 12. Ei tämä yhteiskunnan sairaus poistu ainakaan sillä, että media tarjoaa puheaikaa tämänkaltaisille “asiantuntijoille”:

  http://yle.fi/uutiset/nuorisojengien_vakivalta_ei_yllata_nuorisotyontekijaa__kaduilla_hirvea_maara_aikuisennalkaisia_nuoria/7516993

  Joo, siis väkivalta on ”hyväksynnän hakemista”. Vähentääkö tällainen ”oivallus” väkivaltaa?

  Päinvastoin tällaiset ymmärtäjät ovat osa ongelmaa. Vai kuvitteleeko kukaan rehellinen ihminen, että yhteiskunnan syyttäminen saa rikollisen parantamaan tapansa? Päinvastoin, tämä saa teoilleen oikeutuksen ja kaupan päälle rohkaisun sääliä itseään.

  Ja tässä esimerkki, kuinka ymmärtäjä puhuu itsensä pussiin. Ensin ”etninen tausta” ei selitä mitään, ja sitten se seuraavassa hetkessä selittääkin kaiken:

  ”Helsingin kaupungin nuorisotoimenjohtaja Tommi Laitio korostaa, että asiasta ei pitäisi tehdä maahanmuuttajakysymystä. Hänen mukaansa nuorten etninen tausta ei ole selittävä tekijä.

  – Kysymys on siitä, että Helsingissä on valitettavasti kasvava määrä nuoria, jotka ovat koulutuksen ja työelämän ulkopuolella, Laitio sanoo.

  Laition mukaan ilman koulutusta ja työpaikkaa olevia vieraskielisiä nuoria on kolminkertainen määrä kantaväestöön verrattuna.”

  Jos ongelmat eivät oikeasti johtuisi keskeisesti juuri ”etnisestä (lue: rotu)taustasta”, pääkaupunkiseudulla olisi esimerkiksi 10 kertainen määrä pelkästään suomalaista koostuvia samanlaisia jengejä…

  Mutta sama valehtelu ja vääristely vallitsee ”asiantuntijoiden” ja median käsitellessä Suomesta käsin toimivaa muslimiterrorismia. Kuvitteleeko joku, että se vähentää terroristiksi ryhtymisen suosiota, kun julkisesti ilmiöstä syytetään pelkästään suomalaisia(!) ja tehdään terroristeista(!) uhreja…

  • Aika pitkälti tämä. Tällainen suomalaisiin kohdistuva etninen väkivalta on huonon maahanmuuttopolitiikan seurausta.

   Nämä ulkomaalaiset on suomalainen yhteiskunta ottanut osakseenn ja suomalaisessa yhteiskunnassa on asiat huomattavasti paremmin kuin näiden ulkomaalaisten kotimaassa. Näille ulkomaalaisille suomalainen yhteiskunta kustantaa toimeentulon, hyvinvoinnin, koulutuksen, avut, tuet jne. Koulutus on ilmaista ja sosiaaliapua tms. vastaavaa on aina tarjolla. Näiden maahanmuuttajajengien väkivalta kohdistuu etnisiin suomalaisiin ja motiivina on suomalaisviha ja rasismi. Tulosta huonosta maahanmuuttopolitiikasta. Mutta eeeei, YLE:n “asiantuntijoiden” mukaan kaikki on aina yhteiskunnan syytä ja ulkomaalaiset ovat vain pieniä ja herkkiä ressukoita, jotka kaipaavat silitystä ja hoivaa, aikuisen kättä. Väite “ei ole aikuista” on kanssa tyhjästä temmattu.

   Minkä takia nämä YLE:n valikoimat “asiantuntijat” yrittävät pehmittää tätä tekoa? Minkä takia nämä “asiantuntijat” kiistävät tällaisten ilmiöiden todelliset syyt, eli huonon maahanmuuttopolitiikan ja ulkomaalaisten ottamisen paikoista, kuten Afrikka tai Lähi-itä? Suomalaisia syrjäytyneitä ja yksinäisiä nuoria on paljon ja heidän määränsä on kasvussa. Mikseivät he perusta vastaavia jengejä ja harjoita järjestelmällistä etnistä väkivaltaa maahanmuuttajia kohtaan? Miksi tällaisia loisparasiitteja, joita ei Suomessa edes tulisi olla, varjellaan YLE:llä? Miksi tekojen todelliset motiivit ja syyt kiistetään ja syitä yritetään sysätä suomalaisten niskoille, vaikka suomalainen yhteiskunta tarjoaa aivan kaiken näille maahanmuuttajille ja tekee heille kaiken TODELLA helpoksi? Miksi maahanmuuttajien rasistinen väkivalta yritetään “pehmittää” “ei muuta tekemistä” tekosyyllä, mikä on todella surkea väite?

   “Että varmistamme, että vieraskielisillä nuorilla on samanlaiset mahdollisuudet päästä koulutukseen ja joka puolella Helsinkiä on mahdollisuudet harrastuksiin riippumatta tulotasosta” – Mitä vasemmistolaista p*skapuhetta.

 13. Me Suomalaiset olemme varsin hitaasti lämpiävää sorttia, kun on väkivallasta kyse. Me olemme siinä verraten hyviä. Pragmaattisia. Me joille väkivallalla on pelkkää välinearvoa on myös iso kynnys käyttää sitä.Se ei ole mikään leikkikalu.Loppumetreille saakka odotetaan, että yhteiskunta hoitaa velvollisuutensa.
  …Luulen kyllä, että ihmisten mitta alkaa nyt täyttymään, varsinkin kun media ei puhu halaistua sanaa rangaistuksista, vaan tapansa mukaan papattaa mitä kaikkea kivaa pitää nyt näille moniosaajille järjestää verorahoilla, kun selvästikin ovat ikävissään.

 14. Yhdysvalloissa St.Louisin alueella on sattunut jälleen ampumatapaus, jossa musta nuorukainen on kuollut poliisin ampumaan luotiin. Elokuussa poliisi ampui hengiltä 18-vuotiaan mustan nuorukaisen St. Louisin lähellä sijaitsevassa Fergusonin kaupungissa. Ampuminen nostatti ajoittain mellakoinniksi muuttuneita mielenosoituksia.

  Tuoreessa tapauksessa poliisi, joka työskenteli vapaapäivänään vartiointiyrityksen palveluksessa, yritti pysäyttää 18–20-vuotiaaksi kuvaillun miehen kadulla St. Louisin eteläosassa. Poliisin epäilykset heräsivät, koska miesjoukko lähti juoksemaan nähtyään poliisin auton. Nuorukainen ampui kohti poliisin univormuun sonnustautunutta miestä. Poliisi, joka ei haavoittunut tilanteessa, vastasi tuleen ja surmasi nuorukaisen.

  Eilen keskiviikkona sattuneen ampumisen jälkeen noin 200 ihmistä kokoontui kadulle osoittamaan mieltään. Pieni joukko mielenosoittajista vaurioitti poliisiautoja.

  Lähteet:
  AP, Reuters

 15. frenillä tuli konfliktia noiden kanssa kun olivat poltellet joidenkin tyttöjen hiuksia ja taisivat myös pahoinpidellä. Hän sitten halusin tietää mistä oli kyse niin otti selvää ja siellä oli jotakuinkin kymmenen somali taustaista vastassa

 16. Nyt näyttää siltä, että tästä tulikin se viimeinen korsi, joka katkaisi kamelin selän. Vuosi-pari sitten mokuttajat hävisivät nuiville somessa: Ne kaikki vihapuhelait jne. olivat vain suvakkien viimeinen yritys kääntää tappio voitoksi. Niistä laeista ei kukaan enää piittaa.
  Nyt kun on jihad-turistit, isis ja nämä mamu-jengit, niin ottelua käydään koko yhteiskunnasta…ja kyllä, suvakit ovat häviämässä. Tuleva maahanmuuttopolitiikka linjataan näiden viikkojen sisällä.

 17. Kyllä vihapuhelait olivat ja ovat kv. juutalainen projekti. Ne tulevat tiukentumaan tai siis ne tulkinnat. Laithan mahdollistavat mitä hyvänsä.

  Tietenkin “suvakit” häviävät väittelyt. Kaikki tulee kuitenkin jatkumaan, sillä juutalainen on luonut myös suvakit ja määrää heidän toimistaan.

  Tappioista on turha puhua niin kauan, kun kantaväestö vain ruikuttaa netissä ja puolueetkin ovat kaikki juutalaispuolueita. Persujen äänestäminen ei ole ratkaisu.

  Kuinka ihmeessä suomalaisten kokema mamuväkivalta olisi jokin tappio? Tätähän kaikki CIA:n visiotkin ovat kaavailleet. Kaikki on suunniteltua.Kyse on suomalaisten ja muidenkin vastaisesta sodasta, jossa meiulle halutaan väkivaltaa ja kaikkea pahaa.

 18. Otetaampa esimerkki ja olettamus tähän väliin: olet kantasuomalainen ja mamujengi tunkeutuu kotiisi, puolustaudut ja puolustat kotiasi. Rytäkässä mamut saavat eriasteisia kolhuja (ja tietysti myös traumoja).
  Ylihyysäysyhteiskunnan koneisto tekee tapansa mukaisesti sinusta rikollisen ja mamuista uhreja. Erona katujengi-rikollisiin on kuitenkin se, ettei em. tapauksessa kukaan tule puolustamaan sinua ja sanomaan että “sillä on ollut vähän tylsää viime aikoina” tms. ja että annetaanpa asia olla.
  Sen sijaan sinua tullan rankaisemaan bonusten kera, koska puolustit itseäsi ja kotiasi ja koska veit kulttuurinrikastajilta onnistumisen ilon, kun niillä on ollut viime aikoina hieman tylsää.

 19. Ongelma on siinä että Suomen Valtio hyysää täällä näitä maahanmuuttajia ja pakolaisia..Signaali on väärä..Tulkaa tänne,niin kyllä rahaa ja asunto löytyy..Eihän tommoiset reppanat tee kotimaassaankaan muuta kuin pahaa..Mitä vittua noita täällä ruokitaan..Ei muuta kuin kaikki lentokoneeseen ja rahtiluukut auki Saharan kohdalla,ja potku perseeseen..Tämä maahanmuuttopelleily alkaa olla nyt siinä pisteessä,että kohta tulee seuraavaksi ruumiita;joko musulmaaneja ja mamuja,tai sitten suomalaisia..Voin vain kuvitella minkämoiset mamujen hirttäjäiset sitten tulevat,jos valkoinen suomalainen sattuu kuolemaan..Nämä helvetin murjaanit ja musulmaanit eivät kuulu Suomeen..Näistä tulee vaan ongelmia täällä..Se on nyt nähty..Suomen Hallitus ja Eduskunta täynnä idiootteja..Eivät näe asioiden totuutta..Nythän ne alkavat ikävä kyllä näkyä..

 20. “Kaduille olisi saatava vastavoima näille mamujengeille. Kansalaisten tulee organisoitua ruohonjuuritasolla uhkaa vastaan, koska valtio on läpeensä mätä, eikä puutu tilanteeseen.”

  Näin on totuus ja näyttäis, että ei ole muuta tietä. Valtio toimii kansaa vataan. Päättäjät ovat näiden sikojen suojelijoita.

 21. Oikeastaan sotaa käydään jo matalalla intesiteetillä Suomessa ja muuallakin Euroopassa. Sen on aloittanut tämä muslimi-jihaisti-roskasakki. Vaan meidän täytty organisoitua ja ryhtyä taistelemaan vastaan. Uskoisin, että me armeijan suorittaneet taistelijat pyyhkästää tuo roskasakki turpen alle. Järki pitää palautta tätän maahan!

 22. Täytynee hieman avautua, “aamukonjakkien” avulla. Olen jo vanha äijä, mutta nuorena palvellu yk-sotilaanakin ja intti tuli käytyä suhthyvin. Juutalaisia en vihaa. Sylettä tää nykymeno, kun maata luovutetaan ilmaseksi mutakuonoille. Ja suomalaisten isänmaallisten päälle syljetään. Käännöstä parempaan ei ole näköpiirissä. Vääjämättä tulee se törmäyslinja ja katotaan kelle tää maa kuuluu.

 23. Suomalaiset on nykyään vässyköitä ja todellisia lampaita, jotka menee netissä barrikaadeille, mutta ei livenä. On teoriaa poikineen, mutta mamut ne vaan jyllää rikoksesta toiseen. Voivotellahan me vaaleat viikingit osataan netissä, mutta käytännössä pillitetään vain eri palstoilla

  • Olis joo, ja se sotakin tullee. Nyt se jo matalalalla intesisiteetillä riehuu.

 24. Hyvä kirjoitus.

  Mukava tietää, että joku viitsii meitä kantasuomalaisiakin puolustaa.

 25. Yksi asia mikä minua näissä keskusteluissa häiritsee, on se että käytetään sanaa “ulkomaalainen” ja/tai “maahanmuutaja”. Kaikkihan sen tietävät, että esimerkiksi tässä Helsingin katuväkivallassa on 99 % kyse somali-nuorisosta. Somaleilla on ollut suuria ongelmia sopeutua.

  • Siellä oli yksi jengin pomoista kurdi. Somalit eivät ole ainoa ongelma.

   • Kurdi, arabi, somali ja kaksi ihan kotimaista (ei mustalaisia, uskokaa pois) saastaa.

    Siinä nuo 5 päätekijää, ainakin poliisin ja valtamedian mukaan.

 26. Ennen sotia oli suojeluskunnat.Miksi ei niitä voida perustaa uudelleen.

Comments are closed.