Koti Artikkelit Ei afrikkalaista raiskauskulttuuria Suomeen!

Ei afrikkalaista raiskauskulttuuria Suomeen!

24

Kohuttu Tapanilan joukkoraiskaus on jälleen noussut otsikoihin ja tyrmistyttänyt suomalaisia ympäri maan. Jo joukkoraiskaus itsessään sai paljon huomiota, kun se tapahtui alkuvuodesta, mutta vähintään yhtä pöyristyttävää on suomalaisen oikeusjärjestelmän suhtautuminen tänne maahanmuuton myötä rantautuvaan afrikkalaiseen raiskauskulttuuriin.

tapanila

Maaliskuussa nuori nainen matkusti paikallisjunalla Pohjois-Helsingin Tapanilaan, kun samassa junassa ollut somalijoukko ryhtyi ahdistelemaan häntä. Kun juna lähestyi Tapanilan asemaa, nainen siirtyi junan ovelle. Somalijoukko seurasi naista ja alkoi “mittailla” häntä. Somalit naureskelivat ja tönivät.

Nainen ei ollut sanonut tönijöille mitään. Hänen noustessaan pois junasta somalit lähtivät kulkemaan hänen perässään ja kävivät häneen käsiksi. Uhrilla ei ollut mahdollisuutta paeta, sillä somaleita oli enemmän ja he estivät uhrinsa liikkumisen sekä avunhuudot. Somalit raiskasivat naisen tunkemalla sormia hänen sisäänsä. Lopulta uhri onnistui huutamaan apua, mikä ilmeisesti sai joukkoraiskauksen loppumaan.

Naisen mukaan tekijät olivat erittäin ylimielisiä, ja yksi somaleista jäi naisen luo vielä senkin jälkeen, kun tämä ryhtyi huutamaan. Uhrille jäi mielikuva, että tekijöiden mielestä rikoksessa oli jotain “siistiä”. “He olivat kaikki vain naureskelleet”, käräjäoikeuden päätöksessä todetaan.

Monissa Afrikan maissa raiskaustilastot (jopa lapsiin kohdistuvat) ovat sillä tasolla, että voidaan puhua raiskausepidemiasta. Rikos saatetaan nähdä jopa miehisyyttä pönkittävänä asiana. Etelä-Afrikassa jopa koirien joukkoraiskaaminen on ongelmatasolla.

Monikulttuurisuuden haitallisuudesta on tänä vuonna saatu useita esimerkkejä. Suomalaisiin kohdistuva maahanmuuttajaväkivalta on merkinnyt niin pahoinpitelyjä, ryöstöjä, raiskauksia kuin murhiakin.

tapanila2

Samaan aikaan, kun Porissa käsiteltiin 17-vuotiaan tytön joutumista maahanmuuttajan murhaamaksi, päätti Helsingin käräjäoikeus ottaa erikoisen kannan Tapanilan joukkoraiskaukseen. Syytteessä oli yhteensä viisi somalia, joista kaksi vapautettiin kokonaan syytteistä. Ilmeisesti käräjätuomari Peik Spolanderin mielestä joukkoraiskauksen sivusta seuraaminen ja sille naureskelu eivät ole tuomittavia tekoja.

Nekin kolme somalia, jotka saivat “tuomion”, selvisivät ehdollisella vankeudella. Käytännössä heillekään ei siis tule seurauksia teosta. Oikeuden mukaan teko ei ollut törkeä raiskaus, vaikka siihen osallistui useita henkilöitä. Oikeus myös totesi, että tekijöiden saama negatiivinen julkisuus vaikutti alentavasti tuomioon.

Tavallisten kansalaisten lisäksi jopa syyttäjä tyrmistyi oikeuden näkemyksistä. “Rikoslain määrittelemät kriteerit törkeästä raiskauksesta täyttyvät tapauksessa selvästi. Jo se, että raiskaajia on useita, tekee raiskauksesta törkeän”, kihlakunnansyyttäjä Eija Velitski huomauttaa. Hän myös lupaa valittaa tuomiosta hovioikeuteen.

Helsingin käräjäoikeuden päätös ehdollisista tuomioista ja rikosnimikkeen lieventämisestä on suututtanut kansalaisia. Asiasta on käyty runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa, ja vaikuttaa siltä, että suomalaiset ovat yksimielisiä siitä, että Helsingin käräjäoikeuden antama “tuomio” on vastenmielinen.

Herää kysymys, miksi tuomiot ovat käytännössä olemattomat. Oikeus perusteli päätöstään osittain tekijöiden saamalla negatiivisella julkisuudella. Tämä tarkoittaa, että oikeuden mukaan joukkoraiskaajan ei tulisi joutua “negatiivisen julkisuuden” kohteeksi. Monien mielestä törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden tulisi kuitenkin saada julkisuutta, jotta mahdolliset tulevat uhrit osaisivat varoa heitä tarvittaessa. Onko oikeus huolissaan siitä, että tekijät ovat joutuneet “rasistisen vihapuheen” kohteeksi? Vai onko kyse siitä, että oikeus tahtoi kunnioittaa Suomen ja Afrikan välisiä “kulttuurieroja”?

Somalit pitivät tekoaan “siistinä juttuna” ja nyt he myös huomasivat, ettei joukkoraiskauksesta seuraa Suomessa rangaistusta. Käräjäoikeuden rakentama ilmapiiri ruokkii uusien joukkoraiskausten riskiä. Mikäli viranomaiset ovat kyvyttömiä tai haluttomia rankaisemaan joukkoraiskaajia, on täysin mahdollista, että jatkossa suomalaiset näyttävät omatoimisesti somaleille, että Suomessa vallitsee nollatoleranssi afrikkalaiseen raiskauskulttuuriin.

 

Toimitus

24 KOMMENTIT

 1. Monikulttuurisuus on haitallista lapsillesi ja lapsenlapsillesi!

 2. Koko ajan alkaa enemmän näyttää siltä, että Suomi tarvitsee suoraa toimintaa pakkomonikulttuuria vastaan.

 3. Kyllähän tämä oikeusjärjestelmän hyysäys ja toimettomuus alkaa vituttamaan. Onneksi MV-lehti julkaisee nimet ja tietoja jonkun verran kenttäoikeutta varten.

  • Se on vaan niin että erittäin mittavasta uhoamisesta huolimatta minkäänlaista “kenttäoikeutta” ei ole nytKÄÄN nähty kantasuomalaisten toimesta. Siellä ne samat jampat vipeltää edelleen asemalla. Älkää uhotko mitään jos ette aiokaan toimia, liikaa hyttysen fysiikalla a rohkeudella varustettuja “internet-SS-miehiä” liikkeellä.

   Älkää viitsikö keuhkota naama punaisena asioista JOILLE TEILLÄ EI OLE AIKOMUSTAKAAN TEHDÄ MITÄÄN!! Te jotka näin teette, olette ämmämäistä porukkaa.

   • Olen aikalailla samaa mieltä, ja jos nuo somalit todella hakattaisiin, niin siinä tulisi tekijöille sitten oikein kunnon tuomiot näiltä mm. SKP:n riveissä työskenteleviltä virkamiehiltä.

    Paljon kovempi juttu olisi se jos näistä uutisista tuohtuneet kansalaiset alkaisivat liittymään Vastarintaliikkeeseen. Mitä enempi porukkaa liittyy mukaan, sitä huolestuneemmaksi alkaa eliitti käydä kun alkaa kaduilla marssimaan jo vähän isompi joukko riimulipun alla kulkevia suomalaisia.

    Jo pelkkä tukijäsenyyden ostaminen on paljon kovempi juttu kuin jonkun random-neekerin kotiosoitteen levittäminen netissä (joka ei johda yhtään mihinkään kun se pitäisi olla ei minä vaan “joku muu” joka siellä sen apinan oven takana käy jakamassa sitä kenttäoikeutta).

   • Luuletko että siitä on SVL:lle mitään hyötyä jos aktivistit käyvät pieksemässä nämä raiskaajat? Siitähän vasta valtamedia saisi juttua koko loppuvuodeksi jos saisivat tietää, että patriootin jäsenet ovat käyneet antamassa kenttäoikeutta näille apinoille. SVL on kuitenkin jo sen verran pitkälle kehittynyt järjestö ettei olisi mitään järkeä lähteä saalistamaan näitä rikastajia. Katupartiot sen sijaan voisi olla hyvä pistää pystyyn.

 4. Apinat vittuun Suomesta. Eivät ole kuin riesa ja vetävät meidät omalle tasolleen. Lopulta uppoamme paskaan tai laitamme heidät takaisin Afrikkaan. Pitkällä tähtäimellä ei ole muita vaihtoehtoja.

 5. Suomi tarvitsee oman laser miehen ruotsin malliin, yltiö suvakki palmenkin hoitivat hevon vittuun.

 6. Kiittäkää tavja halosta ddr yhdistämiskomitean puheenjohtajaa, hänen siunauksellaan nämäkin somalit ovat suomessa, kas kun rouva ex pressa ei ole kommentoinut tapahtunutta julkisuudessa, tai ei ole kerinnyt roskis dyykkauksiltaan, minkä takia suomea pitäin näin mädättää oikeuslaitoksen kautta?

 7. MAAÄITI PUHUU

  Virossa kerätään allekirjotuksia pakolaisten vastaanottamista vastaan.
  Tavoittena on tehdä sama Suomessa.

  SUOMEN KANSAN ALLEKIRJOITUSTEN KETJU
  “KANSAN TAHTO”

  1. Rajat pitäisi sulkea
  2. Pysäyttääkää ihmiskauppa
  3. Ei pakolaisille Afrikasta

 8. Homma kussu jo silloin ku noita vitun somalin paskoja on tänne ruvettu ottamaan. Äkkiä rajat kiinni ettei tota sontaa valu tänne lisää. Ja nykyiset paskat pitää kuskata ” kaatopaikalle” ????

 9. Alkanut hallituskausi on varmasti näyttänyt viimeistään kaikille epäuskoisimmillekin nationalisteille, että nykypuolueiden kautta ei voi tehdä isänmaallisempaa politiikkaa. Perussuomalaiset ovat näyttäneet lopullisesti todellisen karvansa ja kaikkien nationalististen perussuomalaisten on aika hylätä puoluepolitiikka ja liittyä SVL:n. SVL on ainoa todellinen vastavoima nykyiselle kansanmurhamyönteiselle politiikalle.

  Tilanne ei ole vielä katastrofaalinen, mutta se on sitä nopeasti, jos ei nyt kääritä hihoja ja ruveta toimimaan. Olemme n. 15 vuotta jäljessä Ruotsin monikulttuuristumisvauhdista. Suurin piirtein 15 vuoden päästä olemme Ruotsin tasolla. 50 vuoden päästä on jo helvetti irti, jos ei tälle hulluudelle laiteta stoppia. Otetaan oppia etelänaapuristamme, jossa terve nationalismi ja rotutietoisuus kukoistaa!

  • … tilanne on jo katastrofaaninen, täysin karannut käsistä. Asiaan en näe muuta ratkaisua kuin että meidän pitää vastata samalla mitalla, mitä muslimit pitää oikeutettuna… annetaan siis heille sitä mitä ne pitävät oikeutena !

  • Hallituksessa on 3 puoluetta, 1 ei pysty jyräämään 2. Onko se vaikea käsittää? Suomijan on olevinaan demokratia.

 10. Sitten nopeasti liittoon Virolaiten kanssa. Ma sanotaan vastaanväittämätön EI. Iso mielenosoitus tapahtuu 18.07.2015 Tallinnan Vapaudentorilla ja yli maata. FB-ssä on vastarintaliike Ei pagulasmassidele – elikkä suomeksi – Ei pakolaismassoille.

  • Ryhmä on minulle tuttu entuudestaan kavereiden kautta. Liittykää ihmeessä!

 11. Olen ollut töissä ympäri maailmaa. Olen vuosien saatossa havainnut, että eri kansat käytäytyvät aikalailla eri tavoin kuin Suomalaiset. En oikein koe olevani rasisti- toki ymmärrän monia eri mielipteitä. Olen kuitenkin huolestunut siitä kehityksestä, joka Suomessa nyt on vallalla.

  Kumotkoon se tämän väitteen, joka luulee siihen pystyvän. En ota kantaa moneenkaan asiaan, kuten pitäisikö sitä ja tätä, vaan ihan yksikertaisesti siihen, mitä tavallinen kadun mies ajattelee elikkä:

  Paras tapa kitkeä rasismia ja myötävaikuttaa suvaitsevaisuuteen on se, että hyvin käyttäytyviä ulkomaalaisia kannustetaan ja niitä, jotka tekevät rikoksen survotaan ensimmäiseen koneeseen mikä lähtee Suomesta pois. Kun usko oikeuteen ja rangaistukseen palautuu kansan keskuuteen, niin suvaitsevaisuus lisääntyy

  • Tai sitten sullotaan kaikki siihen ensimmäiseen koneeseen. Yksinkertaista.

 12. Katsotaan vaikka mitä Ruotsissa tapahtuu jos tähän Suomen tilanteeseen ei puututahttp://paavotajukangas.com/2014/11/22/629/

 13. kylhän toi vihaseks pistää. suomen oikeus järjestelmä on aivan perseellää muutamast kortitta ajost tai veropetoksest joudut linnaa mut raiskauksesta et ni kyl jossai mättää. nyt valoja päälle perkele

 14. Terveiset täältä Tapanilasta. Vaimo oli koiran kanssa sattumalta samaan aikaan aseman tunnelissa kun somaliraiskaajat olivat tekonsa jälkeen pakenemassa. Koira oli yrittänyt purra yhtä ohi juosseista somaleista. Vaimo oli valitettavasti estänyt koiraa koska ei ollut vielä tietoinen raiskauksesta. Koiran vaisto ei petä. Näissä asioissa jälkiviisaus on turhaa. Puuttukaa heti jos edes epäilette jotain vastaavaa.

Comments are closed.