Koti Uutisia Tutkijat etsivät viikinkien jälkeläisiä Ranskassa – saivat rasismisyytteet niskaansa

Tutkijat etsivät viikinkien jälkeläisiä Ranskassa – saivat rasismisyytteet niskaansa

2

Tutkijat Isossa-Britanniassa suunnittelevat tekevänsä geneettisen kartoituksen siitä, kuinka moni ihminen Ranskan Normandiassa on pohjoismaista alkuperää. Tutkimus on saanut kuitenkin kritiikkiä osakseen, sillä joidenkin mielestä tämä lisää “rasismia”.

UK_viikinkipatsas

Brittijohtoisen tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, kuinka paljon muinaisten viikinkien jälkeläisiä asuu Luoteis-Ranskassa sijaitsevassa Normandian maakunnassa, sillä useiden viikinkien kerrotaan saapuneen alueelle 800-luvun aikana. Geneettinen tutkimus suoritettaisiin henkilöillä, joilla on Pohjoismaihin viittaava sukunimi. Sata vapaaehtoista on tähän mennessä ilmoittautunut mukaan kartoitukseen.

Monet niin kutsutut rasisminvastustajat ovat kuitenkin kritisoineet tutkimusta, sillä heistä tämänkaltaiset kartoitukset voivat johtaa muukalaisvihaan. Lisäksi pelätään sitä, että yhteiskunta saattaisi omaksua ajatuksen siitä, että eritaustaisia ihmisiä on todella olemassa.

Politiikan tutkija Gerald O’Colemanin mielestä pelko on kuitenkin aiheeton. Hän kritisoi myös nykyistä yhteiskunnallista ilmapiiriä Euroopassa, sillä se näyttää estävän tieteellisen tutkimustyön.

“Nykyisessä Euroopassa yleensä ja eritoten Ranskassa hallitukset ja yhteiskunnalliset instituutiot yrittävät luoda vaikutelman siitä, että ne todella pyrkivät taistelemaan rasismia vastaan. Ihmisten mieliin koetetaan iskostaa ajatus, jonka mukaan eurooppalainen politiikka on hyvin viisasta ja edistyksellistä. Koko tämä poliittisesti korrekti malli on tosiasiassa kuin ‘ajatuspoliisi’, joka on ollut viime aikoina läsnä kaikkialla. Se on alkanut haitata sekä tieteellistä tutkimusta että rationaalista keskustelua”, O’Coleman uskoo.

Lähteet: Nordfront.se, se.sputniknews.com

2 KOMMENTIT

 1. ” Lisäksi pelätään sitä, että yhteiskunta saattaisi omaksua ajatuksen siitä, että eritaustaisia ihmisiä on todella olemassa.”

  Nyt meni meikäläisellä tunteisiin niin helvetin pahasti.

 2. Se hyvä tällaisissa antirasistien yms. järjettömissä älähdyksissä on, että yhä useampi tavallinen ihminen alkaa kyllästyä niihin.

  Ja kun he tajuavat, että kyllästyneitä muitakin, he alkavat luottaa itseensä, eivätkä enää pelkää suvaitsevaistoa ja sen tyrannia alkaa vääjäämättä sortua.

  Koska monikulttuurisuus on vale, ainut keino pitää sitä yllä on jatkaa valehtelua. Tämä kääntyy lopulta sitä itseään vastaan.

  Luontaisesti muodostuneet homogeeniset kansanyhteisöt ovat yksinkertaisesti toimivin tapa järjestää tietyllä alueella elävien ihmisten asiat.

  Historian ironia on siinä, että kun suvaitsevaisto haluaa tuhota kansat ja kansallisvaltiot ”sotien välttämiseksi”, he ovat aikaansaaneet kulttuurisodan ihmisten keskuuteen ja sisällissodan muukalaislähiöihin.

  Mutta sitä suvaitsevaisto on halunnutkin; eripuraa ihmisten välille, joka pitää heidät heikkona, mutta eliitin vahvana ZOGin palvelijana.

Comments are closed.