Koti Uutisia Ulkomaalaiset joukkoraiskasivat naisen Helsingissä

Ulkomaalaiset joukkoraiskasivat naisen Helsingissä

30

noose16x9

Poliisi tiedotti aikaisemmin tänään pidättäneensä viisi “ulkomaalaistaustaista” 15–18-vuotiasta henkilöä Helsingin Tapanilassa maanantai-iltana tapahtuneeseen joukkoraiskaukseen liittyen. Uhri, jota poliisi kuvailee nuoreksi naiseksi, nousi Tikkurilasta kello 21.10 lähtevään I-junaan. Tässä vaiheessa raiskaajaporukka oli alkanut ahdistella häntä. Nainen nousi pois junasta Tapanilan asemalla kello 21.15. Myös ulkomaalaiset nousivat junasta ja lähtivät seuraamaan uhriaan ahdistellen häntä samalla. Tilanne päättyi joukkoraiskaukseen.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa, muttei halua kertoa tarkkaa tapahtumapaikkaa tutkinnan alkuvaiheessa. Asiaa tutkivat poliisit eivät halua, että mahdollisten todistajien kertomukset muuttuvat lehdistä luettujen juttujen perusteella.

Iltalehden mukaan uhrin “vammat eivät ole vakavia”, vaikka hän on joutunut joukkoraiskauksen uhriksi. Tällä kuitenkaan tuskin tarkoitetaan henkisiä vammoja, joita tällaisesta tapahtumasta tulee.

Lähde: Poliisi

30 KOMMENTIT

 1. Jaahas. Taas on aika pistää katupartot pystyyn. Tekijöiltä leikattava tekovälineet valtion varastoon takavarikkoon ja tietysti maastakarkotus.

  • Hyvä kun toit katupartioinnin taas ihmisten mieleen. Oliko niin että ihan kuka vaan voi partioon osallistua?

   • Kuka tahansa voi katupartion laittaa kavereidensa kanssa pystyyn. Kansallinen Vastarinta mielellään raportoi tällaisesta toiminnasta.

 2. ”Nuoressa miesporukassa tyhmyys tiivistyy” on Erkkomedian valitsema sitaatti asiaa koskien. Kyllä meinaa laatta lentää kun lukee kommaripaskalehden artikkelia asiasta. Joukkoraiskaukset olivat lähestulkoon täysin ennenkuulumaton rikosnimike ennen maahanmuuttoa. Hesarin naurettavassa artikkelissa ei ole sanaakaan mamutaustoista. Muistakaa pitää mainossuojat kun käytte Erkkomedian sivuilla älkääkä missään tapauksessa antako näille julkisen mielipiteen puoskareille rahojanne.

 3. Hauskaa kun näitä tapahtumia koitetaan vielä sensuurin lisäksi vähätellä valtamediassa.

 4. Näitä raiskaajia voisi alkaa upottamaan soihin. Kenellekkään ei tulisi ikävä ja Suomi olisi kaikille mukavampi paikka elää.

 5. Poliisi pitää tapahtumaa todella poikkeuksellisena. Mielestäni tapahtuma on sairas, mutta odotettavissa oleva. Kenenkään ei tule joutua raiskauksen uhriksi. Milloin täällä tajutaan mitä maahanmuuttajien holhoaminen saa aikaseksi? Katupartiot kaduille!

 6. Näiden tulevien veronmaksajien kotikulttuurissa ei ole tapana että nuoret naiset kulkevat yksin ulkona. Ehkä he vain päättivät opettaa miten täälläkin pitäisi toimia. “Mitäs lähti itseään tarjoamaan”. Eikä ollut edes huivilla päätään peittänyt.

 7. Vihreät julkaisi vaaliohjelman tänään. Eräs tärkeimmistä kohdista on maahanmuuton lisääminen. Parantaa kuulemma elintasoa Suomessa. Kai nyt tiedätte miten äänestätte?

  • Älä äänestä petturia. Koita löytää puolue, joka ei täytä maanpetturuuden kriteereitä. Yksittäinenkin hyvä ehdokas luultavasti kuuluu puolueeseen, jolle annettu ääni on oman kansansa pettämistä.

   Älä äänestä – toimi

 8. Oksettaa lukea tällaista. Yksin lenkkeilessä tänä iltanakin tuli mieleen tyttö/nainen joka joutui kokemaan niin kuvottavaa tällä viikolla.. Kaikkien naisten tulisi kulkea yksin liikkuessaan, tästä lähtien, niin kovilla aseilla että uutiskynnys ylittyisi kunnolla. Naisten tulisi vastata mahdollisimman kovalla “vastauksella”. Kaikki naiset; ottakaa käyttöön koko arsenaali miten koettekaan pystyvänne parhaiten puolustamaan itseänne. Maahanmuuttajissa on eroja; kuin yö ja päivä eroavat esim. Ghanan kristitty, Somalian muslimista. Itse olen naimisissa afrikkalaisen kanssa ja liittomme on kuten normi suomalaisella, erotuksena että mieheni tekee suurimman osan kotitöistä.

  • Siinä olet oikeassa, että naisten pitäisi pystyä puolustautumaan paremmin ja nopeammin. Tota… Naimisissa afrikkalaisen kanssa? Sitä myöten taisi tulla myös oleskelulupa… En ymmärrä, miksi pitää rotuja sekoittaa väkisin? Toivottavasti ette ainakaan lapsia tee.

  • ^Rotupetturi eksynyt väärälle sivustolle. Jos tykkäät afrikkalaisista, niin sinun pitäisi muuttaa Afrikkaan!

   Miltä tuntuu tietää, että valkoisia on maailmassa enää 8-9 prosenttia määrän vähentyessä koko ajan, ja sinä tuet tätä kehitystä?

   PS: samaa mieltä aseistautumisesta!

  • Kaltaisesi ihmiset, jotka teoillaan tukevat nykypäivään johtanutta kehitystä ovat se syy, miksi näitä tapauksia tapahtuu ylipäätään.

 9. Luin jostain kun oli tutkittu miksi Afrikan mantereella tapahtuu eniten raiskauksia ja joukkoraiskauksia. Yhtenä syynä, miksi siellä raiskataan, on että musta mies tykkää tiukasta ja kuivasta. Ja kaikkein tiukin ja kuivin on nainen, joka tekee vastarintaa. Eli musta mies ottaa sitä, mitä halua, silloin kun halua. Tottakai he tuovat omaa kulttuuria ja tapoja myös tänne.

 10. Tällä samalla logiikalla Euroopan ulkopuolella sitten pistävät esim. serbit samaan suomalaisten kanssa. Uskokaa jo ettei kaikilla samanvärisillä ole välttämättä mitään yhteistä toistensa kanssa, esim. arvot, kulttuuri.. Jotenkin tuntuu että täällä on tosin turha edes jatkaa asiasta, joten hyviä jatkoja kaikille.

 11. Onko tietoa missä ko.joukkoraiskaajia säilytetään ennen oikeudenkäyntiä?
  Niiden olot täytyy saada siellä mahdollisimman epämukaviksi.

  • Todennäköisesti Vantaan vankilassa. Veikkaan että menevät suoraan lisko-osastolle.

Comments are closed.