Koti Uutisia 17-vuotiaan tytön murhannut maahanmuuttaja ylimielisenä oikeudessa

17-vuotiaan tytön murhannut maahanmuuttaja ylimielisenä oikeudessa

33

17-vuotiaan suomalaistytön murhanneen maahanmuuttajan oikeudenkäynti on alkanut Porin käräjäoikeudessa. Syytetty Ramin Azimi niskuroi oikeudessa ja väitti tytön tehneen itsemurhan.

Ramin Azimi.
Ramin Azimi.

Syyttäjän mukaan lenkkeilijätytön surman taustalla vaikuttivat mustasukkaisuus ja mahdollisesti myös vaikeudet saada Suomen kansalaisuutta. Tyttö oli aiemmin jättänyt syytetyn, mistä suuttuneena Ramin Azimi surmasi tytön. Miehellä ei ole Suomen kansalaisuutta, vaan oleskelulupa. Hänen kansalaisuushakemuksensa on hylätty vuoden 2014 alkupuolella. “Suomalaisen vaimon saaminen olisi tietysti edistänyt asiaa huomattavasti”, syyttäjä Kalle Kulmala taustoitti.

Murhasta syytettyä Ramin Azimia puolustavan asianajaja Rauli Virtasen mukaan syyttäjän näyttö ei ole vedenpitävä. Puolustus kyseenalaistaa niin syyttäjän näyttönä olevia todistajanlausuntoja kuin keskusrikospoliisin rikoslaboratorion teknistä näyttöä. Virtasen mukaan Azimi päinvastoin suunnitteli itsemurhaa ja tyttö sai surmansa yrittäessään estää Azimia surmaamasta itseään. Syyttäjä tulkitsi puolustuksen väittämiä niin, että tyttö olisi tehnyt itsemurhan ja “kävellyt liekkeihin”. Syyttäjän mukaan puolustuksen käyttämä itsemurhateoria on täysin poissuljettu.

Oikeudenkäynti alkoi myös erikoisesti, sillä syytetty ryhtyi niskuroimaan heti alkuvaiheessa. Mies oli peittänyt kasvonsa kameroiden ollessa paikalla, mutta jatkoi kasvojensa peittelyä vielä kameroiden poistuttua, mihin tuomari joutui puuttumaan. Epäilty ei kuitenkaan suostunut paljastamaan kasvojaan oikeudelle, vaan tulkki ja asianajaja joutuivat suostuttelemaan häntä noin viiden minuutin ajan.

 

Lähteet: Iltalehti, Satakunnan Kansa, MV-lehti

33 KOMMENTIT

 1. Olin tänään bussissa, kun radiosta tuli juttua tästä tapauksesta. Radiojutussa ei mainittu sanallakaan tekijän maahanmuuttajataustaa eikä sitä, että tekijä syyllistyi mahdollisesti myös törkeään raiskaukseen. Bussissa oli muutama henkilö minun lisäkseni ja radio oli sen verran lujalla, että kaikki etuosassa olijat kuulivat ainakin, mitä radiossa sanottiin. Siinä sitten takanani istunut pariskunta alkoi haukkumaan puolustusasianajajan moraalia ja toimintaa. Ilmoitin ystävällisesti heille, että tekijä oli myös kiintiöpakolaisena Suomeen tullut afgaani, joka mahdollisesti syyllistyi myös raiskaukseenkin samalla. Siinä sitten yhdessä haukuttiin Suomen maahanmuuttopolitiikkaa loppumatkan ajan ennen kuin jäin pois bussista. Oli mukava huomata, että ihan tavallisen näköiset ihmisetkin uskaltavat avoimesti puhua maahanmuuttopolitiikasta.

  • Kuppi on tullut täyteen ja kaatunut suurimmalla osalla ihmisistä. Vain suomalaisvastaiset paskamediat koittavat enään pitää yllä illuusiota, että maahantunkeutujat eivät tulisi tänne hajoittamaan meidän kotimaita ja aiheuttamaan ongelmia.

  • Kyllä suurin osa kansasta itse asiassa vastustaa maahanmuuttoa. Helsingissä on muutama karvainen per*reikä, ja niillä alueilla kannatetaan mamuilua sokeasti. Valitettavasti myös moni toimittaja on sieltä kotoisin, joten mielipiteet on sen mukaisia. Jos tavallisilta ihmisiltä kysytään, niin rajat kiinni on se ratkaisu.

 2. Iltalehdestä: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015062219912064_uu.shtml

  “Puolustusasianajaja oli maininnut aiemmin, että mies on Suomessa asuvan sukunsa ainoa, joka ei ole saanut maan kansalaisuutta.”

  Ei perkele, eiköhän tuokin voimavara™ saa jäädä Suomeen ‘perhesyiden takia’. Helvetti, kun pistää vihaksi!!!! Ja kommentointikin kielletty iltalehdessä, yllatus yllatus.

  Täällä tarvittaisiin samanlaisia massiivisia mielenosoituksia maahanmuuttoa vastaan, mitä Virosssa ja Slovakiassa on järjestetty viime aikoina. Mutta kuka/mikä olisi sellainen taho, joka saisi suuret massat liikkeelle?!

  • Mielenosoitus olisi saatava. Parasta olisi mobilisoida porukkaa kaikista vähänkin järkevistä porukoista. Perussuomalaisten riveistä, Suomen sisusta, Vastarinnasta, yms. Jos laajasti ilmoiteltaisiin miekkarista ja aloitettaisiin sen suunnittelu hyvissä ajoin, niin porukkaa kyllä tulisi.

 3. Tänne ei olisi ikinä pitänyt ottaa yhtään muslimia. Ja viimeistään nyt pitäisi herätä tajuamaan, että ei yhtään rättipäätä enää tähän maahan. Linnatuomion istuu täällä, mutta sitten pois Suomesta, suoraan Afganistaniin. Jos ei olot siellä miellytä, niin painukoon johonkin rikkaaseen öljyvaltioon, jossa on muita saman henkisiä idiootteja.

 4. Missä vanhemmat? Pitäisi olla vähän sielä kotonakin jotain rotia että ei anneta 17-vuotiaan tytön alkaa rietastella 25-vuotiaan mutiaisen kanssa. Ihme hommaa. Voivat vanhemmatkin vähän katsoa itseään peilistä.

 5. Siis mitä tosta?
  Jos on mieleltään ja ajatusmaailmaltaan niin pilautunut että alkaa apinoiden kanssa vehtaan niin kuuluukin kuolla.
  Mitä tuostakin olisi seurannut? Lisää jotakin sekasikiö korpineekereitä eläteiksi.

  • Juuri näin! On se kumma, että monet naiset lähtee näitten seuraan. Kantakoon seuraukset, ei hetkauta.

  • Mieleen tunee ainakin RwR Finland facebookissa. Heillä on nettisivutkin jo pystyssä alustavasti.

   • Olen tuossa ryhmässä myös, mutta usko ei tahdo riittää mopopoikien ja sekalaisten skinheadien kanssa toiminnan tasolle. Sitä paitsi onhan vastarintaliikkeelläkin toimintaa, kuten katupartiot ja suomalaisapu.

 6. Mitenkä kauan suomalaiset sietää tätä paskaa??? Kyllähän me siedetään…. ei tehdä mitään, eihän nuo ruotsalaisetkaan tee mitään vaikka ovat jo korviaan myöten siinä itsessään. Asioitten pitää mennä aivan helvetilliseksi ennen kuin kamelin selkä napsahtaa…!

 7. Northern National Socialist Alliance. Suomessa pakko. Pakko tehdä jotain. Vieraat vallat eivät uskalla puuttua Pohjoisen asioihin ja saamme lopulta ITSE määrittää poliittisen suuntautumisemme.

  Ilman taistelua siis ei TAASKAAN synny yhtään mitään uutta.

  PS. Ja ilman verta, se kuuluu asiaan.

 8. “Toisaalta Freudenthal harrasti ajalleen tyypillisiä rotuoppeja ja uskoi suomalaisten alempiarvoisuuteen” Tää maa on suomalaisten, Ryynästen ja Horttanaisten, ulos mutakuono, lakupelle sekä hurrin paska…

 9. asun taloyhtiössä,johon somput jo pahasti pesiytyneet.aivan kamalaa toimintaa.kaikki nämä idiootit saavat muiden normi elämän sekaisin.kakaroita ei komennella.huutavat ja meuhkaavat pitkin öitä vanhempineen.eivät vaan sopeudu meidän yhteiskuntaan.on tässä jokunen taisto käyty niitten osalta.jonkunlaiset säännöt on jokaissessa taloyhtiössä,mutta ne eivät ilmeisesti koske näitä idiootteja. sitten taas haukutaa rasistiksi,jo jostain huomautat.olen aika kypsä koko porukkaan.lisää vaan tänne noita idiootteja,niin hyvä tulee.missä suomen itsenäisyys…ihmettelen vaan.

 10. rwrfinland.org , vasta aluillaan oleva liike jota ei tulisi samantien tyrmätä. Tässä maassa on sekin ongelma että useasti kansallismieliset tyrmäävät yritykset. “Ei sitä noin tehdä eii, mitään ei tulla saamaan aikaiseksi jos ei ole sitä ja tätä” meidän tulisi nyt tukeutua omaan rotuumme ja niihin jotka ajattelevat samoin kuin me sionistipankkiirien ja maahantunkeutujien vastustajat. Jokaisen tulisi tehdä muutakin kun huudella netissä että mikään ei tule muuttumaan. On totta että parlamentaarisella vaikuttamisella ei voi vaikuttaa. Se joka siihen uskoo, uskoo varmasti myös sen että peli on EU:n takia menetetty. Normaali kansa tarvitsee rohkaisua liittymään riveihin. On se “natsina” olo kyllä sen verran kova tabu tämänpäivän suomessa. Tosiasia on että suvakkien silmiin radikaalit ovat ainoita jotka ajattelevat tämän maan parasta.

  • Oisko kumminkin parempi keskittyä jo pystyssä oleviin liikkeisiin? Ei Suomessa toimi Saksan malli monella sadalla eri järjestöllä sama päämäärä…

   Miksi uusi järjestö eikä esim. SVL?
   Liittyykö tämä siihen omaan haluun olla suoraan johtohommissa?

   Noh katsotaan mitä tästä tulee…

   • SVL ei todellakaan tule kysymykseen useallakaan nationalistilla enää,allekirjoittanut mukaan lukien.RWR on se mitä tänne on odoteltu jo pitkään.

    • Joo, Vastarintaliike on tosi ikävä järjestö, kun sen tapahtumissa ei saa dokata ja tehdä muita aidosti tärkeitä juttuja :/

     • Ja se on toki myös Vastarintaliikkeessä perseestä, ettei kukaan voi ylentää itseään ilmoitusluontoisesti “johtajaksi” vaikka ego sitä vaatisi :/ Onneksi sitä varten löytyy kaikkia kivoja harrastelijakerhoja.

    • Hahaha, “ex-svl” tai sitten satunnainen internet-trolli, tai korkeintaan nykyinen kokemusasiantuntija.

     • Nyt kun “kokemusasiantuntijan” muistelmatkin on siirretty kauppojen alelaareista kaatopaikoille, niin olisihan se kieltämättä aika kova veto tuoda Right Wing Resistance Suomeen :—D

      15 minuutin huomio olisi taas taattu, eikä muulla ole väliä!

      Ehkä kokemusasiantuntija voisi perustaa myös RWR-nettikaupan ja riistää siinä sivussa tovereita ennen seuraavaa katoamistemppua!

  • Ihan näin vinkkinä oisko kannattanu tehä sivut kunnolla loppuun ennenkuin julkaisitte ne? Todella raskaan oloinen blogipohja… Ja miksi taas uusi järjestö?

  • Kyllä toi rwr vaikuttaa ihan pellejutulta sori vaan. Saa vastapuoli taas aihetta nauraa. Mikä Svl:ssä tökkii, kun kerran pitää perustaa ihan oma puuhakerho vaikka yhtä hyvin voisi liittyä jo vankan pohjan saavuttaneeseen vastarintaliikkeeseen ja ehkä vaikuttaa siellä omien kykyjen mukaan? Hierarkian pelko kenties? Erilaiset alakulttuuriin keskittyneet järjestöt toki eria asia, jossa pelataan hieman suppeammalla kentällä. Tämäkään ei estä esim. tukijäsenyyden hommaamista.

  • RWR, Hienosti poistitte teille esitetyt asialliset kysymykset suoraan moderoinnista…

   Miksi kopioitte KV:lta tavaraa, kun kommenteissane selvästi ilmoitatte mukautuvanne massan mielipiteeseen?

   Kansallissosialismi siis ahdistaa kun myötäilette nimim. Aku Ankkaa joka itkee “hitleriläisyydestä”…

   Ette julkaissut kysymystäni “Aku Ankalle” mitä on “hitleriläisyys”

   Tuette myös varustelekaa, joka tukee LGBT sekoilua ja muuta epäilyttävää…

   Pitäkää sekava lafkanne ja myötäilkää massoja… keskenänne..

 11. RW:n sivulla on linkki sionistimieliseen JamesGonzoon. Mikä on RW:n kanta juutalaiskysymykseen?

  • “meidän tulisi nyt tukeutua omaan rotuumme ja niihin jotka ajattelevat samoin kuin me sionistipankkiirien ja maahantunkeutujien vastustajat.”

   Joo itsekkin mietin, että hetkonen…
   Vastustetaan sionismia, mutta mainostetaan sionistimielistä bloggaria…

   Vai vastustaako RWR vain sionistisia pankkiireita? Muuten sionismi heille ok?

   Saisko jonkun RWR jäsenen vastailemaan näihin kysymyksiin tänne?

   • Minuakin on jo yhytetty provosointiin täällä. Hienoa. Uskallan ihan kirjoittaa omalla nimelläni. Teen sen jopa ihan mielelläni, sillä en koe yhteisen asian olevan olevan meille kenellekkään mitenkään haitaksi.
    Kansallismielisten liikkeiden ähkäämistä on sosiaalinen media pullollaan. Jokaisella on VÄHINTÄÄN YKSI oma ryhmä, jossa säädetään ja ollaan kateellisia. Vakoillaan ja kaadetaan toinen ryhmä…. MIKSI?
    Uhka on kuulkaas poijjaat rajalla ja jopa niitä resursseja yhdistämällä saadaan yllättäviä vaikutuksia aikaiseksi.
    Tieto, Taito, Yhteydet (jopa ihan henkilökohtaiset) ovat Suomemme perinteiden, kulttuurin, tapojen ja niiden säilyttämisen kannalta oleellinen asia. Siihen pystytään vaan ME.
    Ei sota yhtä miestä kaipaa, vaan entäs jos joka sota kuitenkin tarvitsee ne kaikki miehet.
    Annetaan tilaa, ymmärretään. Sovitaan ja hoidetaan. Tehdään Suomesta sellainen kuin se oli silloin kuin oltiin lapsia. Itse olen jo vanha ukko, syyskuussa 50. Luotan tulevaisuuteen. Annetaan tilaa kaikille, autetaan.

    -Kari Kulmala-

    • Kuulutko siis RWR:ään?

     Jos kyllä niin saisiko kysymyksiin itsessään jotain vastauksia?

     • Horst, jos se sinua rauhoittaa niin en ole mainitsemasi ryhmän riveissä.

 12. Ehkä kaikkia ei kiinnosta mikään Pohjoinen liittovaltio, vaan ennemmin itsenäinen Suomi, eli näin ollen SVL on poissuljettu vaihtoehto eräille.

  RVR:stä kommentoijien kanssa kyllä samaa mieltä.

  • Osaatko kertoa mikä ihmisiä ahdistaa siinä ajatuksessa, että pohjoismaiset vastarintaliikkeet tekevät yhteistyötä saavuttaakseen yhteisen päämäärän? (Kukin omassa maassaan)

   Miksi pohjoismaat eivät saisi olla liitossa keskenään? (Oletetaan siis, että jokainen näistä maista olisi KS valtio)

   Miksi niin monet (Jopa kansallismieliset) tarttuvat punikkien ja muiden olkiukkoihin liikkestä ja sen tavoitteista? Tahallaanko?

Comments are closed.