Koti Uutisia “Transrotuinen musta” saa oman televisio-ohjelman?

“Transrotuinen musta” saa oman televisio-ohjelman?

2

Rachel Dolezal -niminen antirasisti, joka jäi hiljattain kiinni valehdeltuaan julkisesti kymmenen vuotta olevansa musta, on saamassa oman tosi-tv-ohjelman Yhdysvalloissa. Mediassa Dolezalia on aiemmin kutsuttu “transrotuiseksi”.

UK_rachel_dolezal

Johtava rasismin vastustaja ja mustien kansalaisoikeustaistelija Rachel Dolezal sekä hänen edustamansa NAACP-järjestö joutuivat hiljattain kiusallisen kohun kohteeksi, kun paljastui, että Dolezal on jo vuosia valehdellut omasta rodullisesta taustastaan tekeytyen mustaksi. Hän oli myös useita kertoja puhunut julkisesti “rasismista”, jonka kohteeksi hän on joutunut siksi, että on musta. Asia paljastui, kun paikallinen uutiskanava haastatteli Dolezalin vanhempia.

Kohun myötä Yhdysvalloissa heräsi julkista keskustelua siitä, voiko henkilö olla transrotuinen. Asiaa käsiteltiin runsaasti muun muassa sosiaalisessa mediassa, jossa kulttuurimarxilaisille ja Dolezalille on naurettu viimeiset kaksi viikkoa. Monet vasemmistolaiset ovat kuitenkin ottaneet transrotuisuuden hyvin tosissaan.

 

https://www.youtube.com/watch?v=AsNWHpldrOA

 

Magneettimedia uutisoi viime viikolla siitä, että Dolezal saa tukea myös juutalaisilta vaikuttajilta. “Vähemmän yllättäen kuuluisa juutalainen kulttuurivaikuttaja on nyt asettunut Dolezalin ja transrotuisuusliikkeen puolelle. Rabbi Michael Knopf vertaa Dolezalia itseään naiseksi luulevaan kilpajuoksija Bruce Jenneriin. Rabbin mukaan Jenner teki ‘urhean’, ‘ihanan’, ‘juhlimisen arvoisen’ ja ‘rehellisen’ valinnan, kun tämä päätti suurentaa rintojaan ja alkaa pukeutua naiseksi”, lehti kirjoittaa.

Koska suurin osa mustista tuomitsee Dolezalin toiminnan, hänet päätettiin erottaa NAACP-järjestöstä. Hänen julkinen toimintansa ei kuitenkaan ole vielä päättynyt, sillä nyt on käynyt ilmi, että Dolezal saattaa saada oman tosi-tv-ohjelman Yhdysvalloissa. Lähipiirin mukaan “kaksi eri tuotantoyhtiötä on tarjonnut hänelle tosi-tv-ohjelmaa”. Lähteen mukaan “Rachel haluaa käyttää kaikkea julkisuutta lisätäkseen tietoisuutta rotuasioista”.

 

Lähde: Radar Online

Aiheeseen liittyen: Unohda transsukupuolisuus – nyt tulevat transrotuiset

2 KOMMENTIT

  1. Kaikki tärähtäneet ovat jotain “trans” juttuja. Uusi kiertoilmaisu pahasti psykiatrista hoitoa tarvitsevista. Nimestä päätellen tämä Rachel Dolezal on itse juutalainen ja juutalaisethan ovat aina löytäneet petikumppanikseen juuri mustat jotka toimivat heidän työrukkasina ja tekevät kaiken likaisen työn.

Comments are closed.