Koti Artikkelit Kansanmurha Monikulttuurinen alkuvuosi 2015

Monikulttuurinen alkuvuosi 2015

12

vanki

Somali murhasi kaksi suomalaista ja hyökkäsi kirves kädessä poliisin kimppuun Oulussa. Poliisi ampui tekijän. Porilainen teinityttö katosi tammikuussa. Ruumis löydettiin palaneesta ladosta paria päivää myöhemmin. Tapahtumaa tutkitaan murhana ja teosta on vangittuna iranilainen Ramin Azimi. Joukkoraiskaus ruotsinlaivalla – tekijöinä oli somaleita ja yksi irakilainen. Poliisi paljasti laajan huumeringin tammikuussa – epäillyt ovat pääosin irakilaisia. Helmikuussa tapahtui kolme ryöstöä. Uhreina olivat 14-vuotias tyttö sekä 14- ja 17-vuotias poika. Ryöstöt tapahtuivat kolmessa eri paikassa Pohjois-Helsingissä. Epäillyt kuuluvat samaan porukkaan, joka ryösteli ja mukiloi jo viime vuoden puolella suomalaisia lapsia enemmän tai vähemmän huvin vuoksi ja suomalaisvastaisista syistä. Kolmoismurha Laukaassa – tekijä ja uhrit ovat turkkilaisia. Vasta viime viikolla Pohjois-Helsingissä sijaitsevassa Tapanilassa somalit joukkoraiskasivat viiden miehen voimin nuoren naisen.

Porin murhaaja oli maahanmuuttaja.
Porin murhaaja oli maahanmuuttaja.

Tämänkaltaisia uutisia tulee pihalle jatkuvalla syötöllä. Uutisiin päätyvät pääasiassa vain räikeimmät tapaukset. Edellä ovat myös listattuina ainoastaan “mieleenpainuvimmat” jutut, toisin sanoen kyseessä on vain pintaraapaisu Suomen monikulttuurisesta arjesta vuosimallia 2015. Tämä on kuin suoraa jatkumoa viime vuoden suomalaisvastaiselle jengiväkivallalle. Touhu muuttuu koko ajan röyhkeämmäksi ja väkivaltaisemmaksi. Helpotusta tilanteeseen ei ole luvassa niin kauan, kun maahan päästetään ei-eurooppalaista väkeä ilman kontrollia.

Esimerkit muualta maailmasta näyttävät, mihin monikulttuurisuus johtaa. Etelä-Afrikka on täydessä kaaoksessa maailman raiskaus- ja murhakeskuksena, rotumellakoita syntyy ympäri Euroopan kaupunkeja vähän väliä ja joukkoraiskaukset, murhat, katujengit, ghettoutuminen ja valkoisille hengenvaaralliset no-go-alueet käyvät yhä yleisemmiksi. Ei tällaista ollut ennen vanhaan – Eurooppa ei ole enää Eurooppa. Silti “rasisminvastustajat” vaativat lisää maahanmuuttoa. Ongelmien esilletuominen on vasemmistolaisen logiikan mukaan “rasismia”.

Me emme halua Suomen muuttuvan sekasortoiseksi etnohelvetiksi. Jokainen varmasti ymmärtää, että näiden kansanryhmien lisääntyessä myös tällaiset tapaukset tulevat yleistymään. Kyse ei ole kulttuurillisista seikoista vaan  rodullisista ominaisuuksista, jotka estävät vieraita kansoja sopeutumasta siihen, mihin me suomalaiset kykenemme ilman mitään ongelmia.

Päättäjät eivät ole kansan puolella. Vaikka heille kerrottaisiin yksityiskohtaisesti jokainen pakkomaahanmuuton mukanaan tuoma ongelma, ei se kiinnostaisi heitä, sillä se ei myöskään kosketa heitä. Omaa etuaan tavoittelevat päättäjät ovat hylänneet Suomen kansan turvatakseen oman hyvinvointinsa kansan kustannuksella. Poliisi suojelee maahanmuuttajarikollisia, kuten viime vuoden katujengiuutisoinnin yhteydessä huomattiin. Medialta on turha odottaa totuudenmukaista uutisointia, sillä se pyrkii pimittämään rikollisten etnistä taustaa silloin, kun kyseessä ovat ei-valkoiset tekijät. Valtamedian mukaan suurempi ongelma on esimerkiksi kansallismieliset, vaikka nämä eivät edes rikkoisi mitään lakeja. Medialta ja poliittiselta eliitiltä ei kannata odottaa puolueetonta tiedottamista tai myötätuntoa, mikäli kokemuksesi sekä näkemyksesi pakkomaahanmuutosta ovat “vääränlaisia” ja haluat sen ääneen sanoa.

Mikä voisi sitten olla ratkaisu? Internetissä ihmiset ovat julistaneet mielipiteitään jo useamman vuoden ajan melko kovaan ääneen. Tämä on toki vaikuttanut yleiseen mielipideilmastoon, mutta se ei kuitenkaan ole varsinainen ratkaisu yhteiskuntamme ongelmiin. Vai onko pakotettu maahanmuutto Suomeen vähentynyt? Ei ole. Isänmaallisten suomalaisten on järjestäydyttävä ja toimittava kaduilla. Päättäjät eivät tule antamaan valtaansa pois Internet-adresseilla tai edes “demokraattisella” äänestämisellä.

Päättäjät eivät ole pelkästään kansanedustajia. Taustalla on paljon suurempia voimia, kuten suuria mediataloja, näkymättömiä virkamiehiä, kansainvälisyyttä vaativia pankkiireita sekä lobbaajia. Kansanedustajat ovatkin lähinnä pelinappuloita. Kun “väärien” puolueiden äänestäminen on aiheuttanut todellista paniikkireaktiota eliitille, on puolueita Euroopassa kielletty lailla ja näiden johtajia laitettu vankilaan tekaistujen syytteiden varjolla. Siksi pelkkä äänestäminen ei riitä. On myös havaittu yhteiskunnan kulisseissa toimivien lobbaajien onnistuvan manipuloimaan isoja puolueita maltillisempaan suuntaan. Suomalaisten tulee järjestäytyä organisoiduksi kansanliikkeeksi, joka näkyy, kuuluu ja toimii jokaisella saralla ja jonka kaikki toiminta tähtää Suomen kansan hyvinvoinnin parantamiseksi.

 


Video: katupartiointi on konkreettinen tapa osoittaa mieltä pakkomonikulttuuria vastaan.

 

Vastarintaliikkeen toiminta tähtää vallankumoukseen. Me emme aio hyväksyä manipuloivaa mediaa, kansaa ryöstävien pankkiireiden epäisänmaallista toimintaa emmekä petollisia poliitikkoja. Pakotettu joukkomaahanmuutto on lopetettava ja täällä asuvat ei-eurooppalaiset on palautettava takaisin esi-isiensä maille. Suomen kansalla on oikeus elää omassa maassaan ja omaa kulttuuriaan vaalien. Nykyinen malli johtaa koko valkoisen rodun tuskalliseen kuolemaan. Sitäkö eliitti haluaa?

Toimikaamme paremman tulevaisuuden puolesta ja tiedottakaamme suomalaisia yhteiskuntamme epäkohdista. Liittykää Suomen Vastarintaliikkeeseen jo tänään, ja parempi Suomi on askeleen lähempänä.

 

 

Jesse Torniainen

artikkelin_peraan

12 KOMMENTIT

 1. Hieno ja ytimekäs kirjoitus! Olemme vähän samanlaisessa tilanteessa kuin v. 1917 tai 1939. Vaarallisin vihollinen on järjestyksessä maan sisäinen ja sen jälkeen ulkoinen, joskin ne ovat tietysti keskenään symbioosissa ja samasta lähteestä eli Kv-juutalaisuus/talmudismi/marxismi, yms. vasemmisto aatteet.

  Läheneekö nyt viimein se hetki että sisäinen vihollinen on nujerrettava ennen kuin se tuhoaa lopulta meidät kaikki Suomalaiset?

  • “suomalainen” hyvin sanottu. Lisäisin, Maamme epärehellinen johto. Pyrkyreitä. Perustuslain mukaan, jonka rikkomisesta muuten ei ole sanktioitu rangaistusta? valtionjohdon tulisi ajaa suomalaisten etuja. Jälleen kerran kehotan kaikkia katsomaan velkakelloa.fi milloinhan nuo miljardit kyetään maksamaan takaisin, kysynpähän vain?

 2. Tässäpä mitä parhain artikkeli, joka ei jätä mitään epäselväksi. Mamut on palautettava ja mieluiten heti. Totta on myös se, että siionisti-eliitti ei luovu vallasta demokraattisesti, kuten Flaam belags ja kultainen aamunkoitto osoittaa. Kaduille!

 3. Ihan mieletöntä millä tahdilla näitä artikkeleita pusketaan ulos. Ja jokainen on edellistä parempi! Hatunnoston arvoinen suoritus.

 4. Kela on ruvennut hylkäämään vaikka minkälaisia sairauslomia suomalaisille. Ei siinä auta vaikka diagnoosi olisi vakava. Maahanmuuttajat saa kaikki mitä ne haluaa, ja vielä lisää. Päättäjät eivät ole kansan puolella. Olen samaa mieltä, Suomen kansalla on oikeus elää omassa maassaan ja omaa kulttuuriaan vaalien.

 5. Hyvin kirjoitettu juttu! 1 tosiasia vielä tähän…..noi mamut lisääntyy kauheaa vauhtia verrattuna meihin suomalaisiin (tarkoittaa sitä, että kun mamu lisääntyy suomessa, niin ikävä kyllä hänen lapsestaan tulee suomenkansalainen… kai? Ja he lisääntyvät paljon kantaväestöä (SUOMALAISIA) useammin/enemmän!). Ei mee ku muutama vuosikymmen ja he ovatkin kohta “kantaväestö”!!!! Eläköön SUOMI, toivottavasti vaaleissa kansa osaa äänestää OIKEELLE! EIKU SIIS OIKEIN! T:Aatu…mulla jäi vähän hommat kesken!

 6. Oulussa aletaan jo pelätä MaMutaustaisia asiakkaita. Ei ole hyvä tämä.

  • Kyllä. Toki adoptoitujen ihmisten juurettomuus on surkea kohtalo, mutta näitä asioita voisi miettiä jo siinä kohtaa kun lähdetään adoptoimaan. Eikä väkisin kehitettyä rodullista itsemurhaa oikeuta mikään.

Comments are closed.