Koti Uutisia Koirat joukkoraiskausten uhreina Etelä-Afrikassa

Koirat joukkoraiskausten uhreina Etelä-Afrikassa

20

Etelä-Afrikka on tunnettu raiskauksista ja eläimiin kohdistuneista julmuuksista. Joka neljäs Etelä-Afrikan musta on myöntänyt syyllistyneensä raiskaukseen. Nyt brutaalien joukkoraiskausten uhreiksi ovat joutuneet jo koiratkin.

Kuvottava ilmiö, jossa joukko juopuneita mustia pahoinpitelee kulkukoiran puolustuskyvyttömäksi ja tämän jälkeen raiskaa tämän, yleistyy epidemian lailla koko Etelä-Afrikassa. Julman rääkkäyksen jälkeen eläimet jätetään tien varteen kuolemaan. Koirien raiskaus ei ole uusi ilmiö Etelä-Afrikassa. Itse asiassa se on melko yleistä useassa maassa Saharan eteläpuolella.

Osa eläimistä, jotka on saatu hoitoon, on pahasti ruhjeilla ja vuotaa runsaasti verta. Joitain koiria on hakattu, potkittu sekä puukotettu. Koirat joudutaan operoimaan kirurgisesti sisäisten vammojen takia, eikä niiden kokema julmuus unohdu koskaan.

Kyseessä näyttäisi olevan seksuaalinen ilmiö, koska uhreiksi valikoidaan maskuliinisia ja lihaksikkaita koiria kuten Staffordshiren terrierejä ja American Pit Bull -terrierejä.

Lähde: EuropeanKnightsProject.com

20 KOMMENTIT

 1. Luulisi, että viimeistään tälläiset uutiset herättäisi ihmisten aivot ajattelemaan. Mutta ilmeisesti ei, koska rasismi!

 2. Mahtoikohan olla tämänkaltaisia “harrastuksia” julman apartheidin aikaan…

  • Apartheidin aikaisessa heteronormatiivisessa yhteiskunnassa vapaa seksuaalisuus oli tukahdettu. Onneksi ANC:n vallankaappaus muutti kaiken.

 3. Onks tähän jotain lähdettä jossain? Ei sillä, että epäilisin ollenkaan.

  • Tuossa uutisessahan on lähdelinkki, jonka takaa löytyy myös kuvia ja lisää linkkejä.

 4. Mitä hittoa .. aukasin tuon kuva lähde linkin ja .. ny toivon että en olisi ikinä tätä koko uutista nähny .. sairaita ovat ihmiset … ja tänne noita si raahataa avo sydämmin ei vitt..

 5. Noi koirat pitäisi lopettaa samantien, ei tollaisen jälkeen tule enää luottavaista ja tervepäistä koiraa. Samalla vois lopettaa ne ihmisetkin.

 6. Afrikkalaista kulttuuria! Onko tosiaan niin, että valkoinen rotu on kolmesta päärodusta ainoa, joka ei todella vihaa eläimiä?

 7. Sairasta. Tästä inhimillisintä mitä koiralle noi jäätävän brutaalin halveksittavan kohtelun jälkeen olisi saattaa ressu uhri ikuiseen uneen, tuollaisia kokeneet yksilöt eivät koskaan enää välttämättä mentaalisesti tule terveiksi, ikävä kyllä :'(

 8. Tämä on siis sitä “rikasta kulttuuria”, mitä vihreät, rkp ja vasurit haluavat tännekkin.
  Kerrassaan aivan kamalaa!

Comments are closed.