Koti Artikkelit Äärivasemmisto haaveilee itsenäisyyspäivänvieton estämisestä

Äärivasemmisto haaveilee itsenäisyyspäivänvieton estämisestä

22

Itsenäisyyspäivänä Helsingissä on jälleen luvassa hienoa tunnelmaa, useita kansallismielisiä tapahtumia sekä ainakin yksi koominen “vastamielenosoitus”.

Ruotsalaiset ja suomalaiset äärivasemmistolaiset mainostivat Twitterissä näkyvästi lauantaille päivättyä kokousta, jossa oli tarkoitus suunnitella itsenäisyyspäivän häiriköintiä. Kuten monet muistavat, on äärivasemmisto epäonnistunut nolosti viime vuosina käytännössä joka kerta, kun se on yrittänyt erilaisin keinoin “estää” kansallismielisten itsenäisyyspäivän marsseja.

Lokakuussa yksi vastamielenosoituksen järjestäjätaho, Varisverkosto, järjesti Jyväskylässä julkisen suunnittelukokouksen itsenäisyyspäivän häiriköintiin liittyen. Kirjoitimme tuolloin: “Julkinen kokous viittaakin siihen, että äärivasemmisto saattaa yrittää jotain uutta taktiikkaa tai sitten kyseessä on pyrkimys vain rekrytoida uutta väkeä kuihtuvaan toimintaan.”

Tämä näyttää pitävän paikkaansa, sillä nyt Varisverkoston edustaja on matkustanut Ruotsiin kutsumaan sikäläisiä kommunisteja Suomeen tarkoituksenaan estää “natsimarssi”, jolla viitattaneen kansallissosialistien järjestämään Kohti vapautta! -marssiin. Suomen kommunistit ovat huomanneet, ettei heillä ole kykyä päästä haluamiinsa tavoitteisiin, joten he yrittävät nyt houkutella kansainvälisesti tovereitaan ohjeistamaan toiminnassa.

Kuvakaappaus: Twitter.
Suomalaisia äärivasemmistolaisia 2015.

On myös mielenkiintoista, että Varisverkosto on “maltilliseksi” ja “lailliseksi” brändätyn vastamielenosoituksen yksi järjestäjätaho, mutta silti he esitelmöivät kansallissosialistimielenosoituksen “estämisestä”, joka ei virallisesti ole heidän järjestämänsä vastamielenosoituksen tarkoitus. Logiikkana äärivasemmistolla on se, että paikalle halutaan houkutella laajempi ihmisjoukko vetoamalla rauhalliseen mielenosoitukseen, mutta osa ryhmästä pyrkii isomman väkijoukon turvin tekemään laittomuuksia. Toisin sanoen ääriaines käyttää maltillisia mielenosoittajia ihmiskilpinä.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, kuinka äärivasemmisto jatkaa tänä vuonna itsenäisyyspäivän perinteitään nolaamalla itsensä. Kommunistien toilailut ovat parhaita livenä, joten jokaisen isänmaallisen kannattaa tulla paikalle paitsi kunnioittamaan itsenäisyystaistelua myös nauttimaan marxistisesta katuteatterista.

Kannustamme kaikkia kansallismielisiä osallistumaan Helsingissä 6. joulukuuta järjestettäviin Kohti vapautta! -marssiin sekä 612.fi-yhdistyksen järjestämään soihtukulkueeseen.

Kuten Kohti vapautta! -marssin järjestäjät kirjoittavat:

“Kutsummekin jokaisen kansallismielisen viettämään avoimen poliittista itsenäisyyspäivää Helsinkiin joulukuun kuudentena. Meille itsenäisyyspäivä ei ole kuolevan kansan surumarssi vaan taisteluhenkeä ylläpitävä juhlapäivä, jolloin kunnioitamme menneisyyden, tämän päivän sekä tulevaisuuden itsenäisyystaistelijoita.

Mikäli rakastat maatasi ja tahdot taistella kansasi tulevaisuuden puolesta, näemme itsenäisyyspäivänä Helsingissä!”

 

Toimitus

22 KOMMENTIT

 1. No, ne saa haaveilla siitä. Minäkin haaveilen helikopterista mutta yhtä realistisia ovat.

 2. OU NOU! Pelätty Antifa tulee paikalle!!! Nyt kyllä jään kotiin!! 😂😅

 3. Jokaisella on keinonsa yrittää olla tärkeä, eikä erota tärkeyttä typeryydestä 😑

  • Noiden anarkistien elämä on täsin turha eikä se yhteiskunnallisestikkaan ole positiivista. Joissain toisissa maissa ne vain katoaisivat ja niiden elimet ilmestyisivät varaosakauppaan. Sillä tavalla niistä olisi yhteiskunnallisesti hyötyä.

 4. Rahavallan käsikassarana toimivien “kommunistien”, “anarkistien”, ja “antifan” ja muun roskaväen keinot ovat vain väkivalta. Heiltä puuttuu kokonaan toteutuskelpoinen teoria tai kestävä maailmankatsomus. Ja he päättyvät aina vain samaan monttuun useimmiten toisten kommunistien/anarkistien/antifanttien toimesta.
  Kommunismi kun ei ole muuta kuin terrori ja ankara hierarkkinen tyrannia, tiukka luokkayhteiskunta, jossa kaikki ovat peloissa, johtajasta alkaen.
  Anarkia “hallintomuotona” on taas pelkkä tuho, banditismi, kuolema. Intensiivinen, mutta lyhytkestoinen koska itse anarkistit siinä kuolevat kuin kärpäset syksyllä.
  Antifa taas on näiden järjestäytyneempi roskaväki, joka kuvittelee itseään jonkinlaisena “kuoleman partiona” ja fantasioi Rahavallan vastustajien murhaamista. Kaikki tämä Rahavallan tuella, koska itse roskaväki ei pysty järjestäytymään eikä tekemään työtä.

  Näillä eväillä tulevaisuuden rakentaminen ei onnistu ja ainoa mitä he voivat toteuttaa – on Rahvaltaa vastustavien ihmisten terrorisointi, ja hieman myöhemmin he kyllä löytävät itseään jostakin montusta tai ojasta (koska aineet ovat osa elämäntyyliä). Mutta mikään varoitus ei tule perille, aina vain uusia dorkia tulee kokeilemaan. Esim. mikään järjestö ei ole likvidoinut niin paljon kommunisteja ja anarkisteja kuin kommunistinen puolue.

  Nytkin miten he voivat estää 6.12. marssit? Huutamallako kommunistiset motot “vittu” ja “paska”? Sylkemällä? Keskisormia (joilla kaivelevat) heiluttamallako? Takapuolta näyttämälläkö? Heittämällä ulosteet ihmisten päälle? Tai polttopulloillako? Hapollako? (Leninin ohjeiden mukaisesti). Hyökkäämälläkö puukoin ja harjateräksillä? Ei, ei, nämä punapersepaviaanien keinot eivät pysäytä marssiamme. Mutta silmät on suojeltava.

 5. Luulis näiten vanhempia hävettävän että omat pennut on tuollaisia anarkomarkoja.

  • Monasti vanhemmat itse ovat entisiä punkkareita, anarkisteja, stallareita, taistolaisia, jotka ovat oivaltaneet aikuisuuden kynnyksellä että; hei, tämä samahan toimii käänteisesti ilman suuria muutoksia jos halutaan itselle mammonaa, maailmaa voi halata kädet toisten taskuissa.
   Katsoo tämän päivän “johtajia” joista ei juuri yksikään ole nuoruudessa ollut kapitalistien puolella. Toki poikkeuksia on kuten Stubbido ja Käteinen.

 6. Heh heh

  Pankkiirien rahoittama antifa kuvittelee toimivansa aatteen puolesta.. todellisuudessa ovat hyödyllisiä idiootteja.. mutta eihän sitä idiootit tajua..

  Eivät ole idiootit tainneet lukea historiaa.. Kommunistiset järjestelmät ovat aina epäonnistuneet.. tuottaen lukemattomia ruumiita

 7. Vähän noloa teiltä kirjoittaa siitä, että antifasistit kutsuvat ihmisiä Ruotsista, kun monissa PVL:n mielenosoituksissa suurin osa osallistujista on ruotsalaisia 😀

  Ei siinä, noloja molemmat puolet, mutta faktoissa kannattaisi pysyä.

  • Onko Vastarintaliike sitten yrittänyt jotenkin peitellä sitä että heidän marsseilleen osallistuu jäseniä myös Ruotsista? Eikö tämä ole ollut tiedossa kaikilla jo pitkän aikaa?

   Paljon nolompi on suomalainen äärivasemmisto joka aina muistaa leveillä kuinka niiden vastamielenosoituksissa oli kymmenen kertaa enemmän osallistujia ja siitä huolimatta ne eivät ole onnistuneet lakkauttamaan Vastarintaliikkeen marsseja millään tavoin. Nyt sitten pitää kaikki toivo laittaa ruotsalaisten hinttikavereiden varaan, josko nyt sitten saataisiin edes jotain rohkeampaa aikaiseksi, kun Varisverkoston lällättävistä lesboreppanoista ei ole ollut mitään hyötyä.

   Sinä se olet nolo kun yrität epätoivoisesti sössöttää jostain faktoista jotka on jo kaikkien tiedossa. Koville näyttää ottavan kun teidät nolataan taas oikein huolella 😀

  • Ei tossa pointti ollut se, että tulee ulkomaanvieraita vaan se, että uhoavat estävänsä yhtään mitään ja kutsuvat ulkomaalaisia siinä toivossa avukseen. Katsotaanpa 7.12. onnistuiko tänäkään vuonna 😀

   Ja ei muuten pidä paikkaansa, että PVLn tapahtumissa suurin osa olisi muualta, että kannattaa alkaa noudattaa omaa ohjettasi faktoissa pysymisestä.

   • Turussa oli hyvin kansainvälinen meininki, oli ruotsista, tanskasta ja britanniasta osallistujia, kuitenkin valtaosa suomalaisia.

   • Eikös PVL saanut vielä veli venäläiseltäkin johonkin marssilleen apujoukkoa?

 8. Suomen hallituksen lemmikit aikovat tehdä sitä, mitä Suomen hallitus on ne valtuuttaneet tekemään.

 9. Toimittajia kokevat eri säännöt. Näköjään raiskaajat ja pedofiilit saavat toimia vapaasti Helsingin sanomien ja Alma median toimituksissa. Sairasta ja rasistista toimintaa !

  https://ibb.co/jwHcEq

Comments are closed.