Koti Uutisia Kotimaa Ministeri Mykkänen vaatii lisää työperäistä maahanmuuttoa

Ministeri Mykkänen vaatii lisää työperäistä maahanmuuttoa

11

Viime päivinä mediassa on ollut esillä, kuinka suomalaisten syntyvyys on alhaalla ja jatkuvassa laskussa. Hallituksen ratkaisuna ei näyttäisi olevan kuitenkaan suurempi lapsiperheiden tukeminen vaan vierasperäisten työläisten tuominen. Suomessa on kuitenkin jo runsaasti työttömiä.

Sisäministeri Kai Mykkänen hämmästyi, kuinka Espoon kouluissa joka viides koulunsa aloittanut on vieraskielinen. Mykkäsen arvio on, että kymmenen vuoden kuluttua Espoossa joka kolmas työtä tekevä ihminen on vieraskielinen. Mykkäsen mielestä tämäkään ei riitä – suomalaisia on edelleen liian vähän. Hän myös ohimennen toteaa, että suomalaisia nuoria on liian vähän, mikä on haastava ongelma.

Suomi ei ole syntyvyysongelmien kanssa yksin. Myös muissa valkoisissa Euroopan maissa sama ongelma on havaittavissa. Samaan aikaan kun media toitottaa viestiä, ettei pidä hankkia lapsia, koska se rasittaa ympäristöä ja kiihdyttää ilmastonmuutosta, toisessa uutisessa pakotetaan valkoisia maita ottamaan ei-valkoisia kadut täyteen. Kun tilanne on tämä, miten ylipäätään kukaan poliitikko voi enää ihmetellä, kun suomalaisia syntyy liian vähän?

Mykkänen kerskailee lisäksi, että Suomeen on helppo saada ulkomaista työvoimaa. Hän toteaa, että työn perässä Suomeen saapuneiden työllisyysaste olisi 90 prosenttia kun taas koko Suomen väestöllä 72 prosenttia. Mykkänen kuitenkin näkee valtavan ongelman byrokratiassa. Mikäli EU:n ulkopuolelta henkilö haluaa tulla Suomeen töihin, voi hän joutua odottamaan lupia jopa vuoden.

Suomea pitäisi myydä aktiivisesti ulkomaille kolmella kriteerillä: turvallisuus, lapsiperheiden edut ja puhdas luonto. Mikäli lapsiperheiden edut olisivat niin mahtavat, miten suomalaisten syntyvyys voi laskea kriittiselle tasolle? Turvallisuuskin alkaa olla kortilla, kun vierasrotuisia saapuu tuhansittain ja poliisiylijohtaja valittelee jatkuvasti resurssipulaa.

Mykkänen haluaisi EU:n ulkorajoille ulkomaalaiskeskuksia. Keskusten tehtävänä olisi kartoittaa EU:n alueelle hakeutuvien taustat ja taidot. Näillä keskuksilla olisi oikeus tehdä myös lupapäätökset. Mykkänen perustelee keskusten tarvetta sillä, että tällä hetkellä “ihmissalakuljettajat” päättävät siitä, ketkä saapuvat ja minne. Mykkänen epäilee mahdollisuutta vastaavanlaiseen ihmisvirtaan kuin vuonna 2015. Tällä kertaa Suomen tulisi olla “valmiina”.

– Meidän täytyy madaltaa palkkaamisen kynnystä, jotta heikommin koulutetut tai pitkään työttömänä olleet saavat mahdollisuuksia, Mykkänen toteaa.

Mykkänen siis haluaa Suomeen heikosti koulutettuja ja halvalla töitä tekeviä työläisiä. Kestävän kehityksen ja Suomen kansan selviämisen kannalta olisi kuitenkin oleellista tukea lasten hankkimista ja lapsiperheitä enemmän.

Lähde: Helsingin Sanomat

11 KOMMENTIT

 1. Juu, kyllähän Suomeen voitaisiin ottaa pakolaisina valkoisia viljelijöitä Vetelä-Afrikasta, kun niitä peltoja kuulemma makaa käyttämättöminä metsitettäväksi asti. Osaan sen verta afrikaansia, että voin tulla Mykkäselle tulkiksi sellaista nimellistä kymppitonni/kk korvausta vastaan. Siis nettona.

 2. Mykkäsen mielihalut ovat mitä ovat. Vai vielä että “joka kolmas on vieraskielinen”, unen näki. Nimittäin eikös niistä -90 luvun somalistakin vain muutamia prosentteja ole työllisynyt. Mutta rikostilastoja ne johtaa suvereenisti. Eräänlaista työllistymistä se on sekin kun harjoittaa omia ammattejaan täälä pohjolassa.

  Mykkänen saa tuottaa niin monta “ulkomaalaista” jotka se pystyy itse elättämään. Ei yhtään enempää. Mykkänen on kansanedustaja ja minä hänen palkkaansa maksavana vaadin isännän oikeudella renkiä toteuttamaan tahtoani.

 3. En tiedä oikeasti välillä että tajuaako nämä esillä olevat ns päättäjät että pakko ‘monikultturisuus’ johtaa konflikteihin ja lopulta sotaan. Verhojen takana olevat todelliset päättäjät sen tietävät kyllä.

 4. Tosi hienoa Kai Mykkänen! Olet kyllä hieno mies. Kyllä me suomalaiset tarvitsemme vielä todella paljon enemmän rikastajia! 30 miljoonaa Afrikasta ja Lähi-idästä olisi hyvä näin alkuun, että saadaan talous nousuun ja synnytystalkoot käyntiin!

 5. Mykkänen on on kyllä oikein verenimijä kansan Petturi. Kansamme rappiotila vain kasvaa, kun otetaan näitä kansan rikastuttijia tänne. Juman kautta mihin on kadonnut se oman kansamme ylpeys suojella omaa kanssaa ensin ja saada perhe keskeisyys kunniaan. Maamme rakastamisen on kunnia asia ja velvollisuus. Nuoremme on saatava liikkumaan ja aktivoimaan fyysisen kunnon merkitys niin sieltä tulee kaikki muu

 6. Tämä mies vaatii lisää ei palautettavia maahan joista tulee uusia kriminaali jengejä ja huumekauppiaita . Puistolassa kuulemma jo tapahtuu ja nähty näiden toimintaa.

 7. Kova on Mykkäsellä pyrky Brysseliin, siinä ei Suomen etua ajatella.
  Saapas nähdä onnistuuko, tai väliäkö sillä, koko unioni on kanttuvei parin vuoden päästä.

 8. “Viime päivinä mediassa on ollut esillä, kuinka suomalaisten syntyvyys on alhaalla ja jatkuvassa laskussa. Hallituksen ratkaisuna ei näyttäisi olevan kuitenkaan suurempi lapsiperheiden tukeminen vaan vierasperäisten työläisten tuominen.”

  Ei tässä varsinaisesti mitään lapsiperheiden tukemisia tarvita. Nämä tukemiset ja rahalliset avustukset ovat muutenkin vain koukuttavia toimenpiteitä, joiden taustalla saada lisää rahaa virtaamaan haluttuun suuntaan. Näin mm. asumistukien korotuksien kohdalla.

  Vastaus millä suomalaisten ja yleensäkin länsimaiden syntyvyys saadaan nousuun, löytyy terveistä elämänarvoista. Jatkuva homosaatio, irtosuhteiden palvonta, aborttien räjähdysmäinen kasvu ja ylipäätään kaikenlainen hedonismi ja sen vielä absurdimmat väänteet, ovat omiaan ajamaan ihmistä kieroon jo ihan lapsesta lähtien. Ei ole lasten saanti tai useamman sukupolven yhtenäinen suurperhe-elämä enää millään muotoa tavoiteltavaa.

 9. Mykkänen se ei osaa olla hiljaa vaan haaveilee lakkaamatta valkoisen rodun kansanmurhasta.

Comments are closed.