Koti Uutisia Kotimaa Äärivasemmistolla itsenäisyyspäivän suunnittelukokous Jyväskylässä

Äärivasemmistolla itsenäisyyspäivän suunnittelukokous Jyväskylässä

9

Äärivasemmistolainen Varisverkosto mainostaa näkyvästi lauantaille suunnittelemaansa kokousta, jonka tarkoituksena on kerrata ja suunnitella kansallismielisten itsenäisyyspäivän tapahtumien häiriköintiyrityksiä.

Taustalla ovat vuodesta toiseen epäonnistuneet pyrkimykset “estää” tai häiritä kansallismielisten tapahtumia. Viime vuosi oli niin sanotuille antifasisteille ehkä tähän mennessä kaikkein noloin sattumus, sillä he jäivät kiinni julkisesta valehtelusta ja siitä, että he pyrkivät käyttämään lapsiperheitä ja alpakoita omina ihmiskilpinään.

Julkinen kokous viittaakin siihen, että äärivasemmisto saattaa yrittää jotain uutta taktiikkaa tai sitten kyseessä on pyrkimys vain rekrytoida uutta väkeä kuihtuvaan toimintaan. “Tule paikalle kuuntelemaan esitelmää itsenäisyyspäivän natsimarssien historiasta, sen vastareaktioista ja pohtimaan yhdessä sitä, miten tähän tilanteeseen ollaan päädytty ja kuinka siirtyä eteenpäin”, äärivasemmisto kirjoittaa kutsussaan.

Kokous pidetään Jyväskylässä Vakiopaine-nimisessä ravintolassa tulevana lauantaina 13.10. kello 18.00.

Tapahtumalla on sivu Facebookissa: https://www.facebook.com/events/327352841372933/

9 KOMMENTIT

 1. Mitenkäs se meni: Antifa globalistin kassara… tai jotain siihen suuntaan.

  Mutta joo… On hyvä pistää merkille että ryhmä (Takku/Antifa) joka ei pysty tarjoamaan jäsenilleen mitään konkreettista hyvää eikä muuta kuin agressiota, kuihtuu pois. Kyllähän äärivasemmiston pitäisi tietää Maslowin tarvehierarkia. Sen sijaan ryhmät jotka pystyvät tarjoamaan jäsenilleen jotain joko materialistista tai henkistä, niihin ihmiset hakeutuvat automaattisesti.

  Kun henkilön perusasiat ovat kunnossa, sen jälkeen yhteisöllisyyskin toteutuu.

 2. Ravintola mätäpaise? 🙂 Sieltä varmaan saa pirkka-kaljaa ja tiskin alta huumeita kun vammaisten osasto on päättänyt pitää siellä kokoustaan.

 3. Vakiopaine on tunnettu siitä, että siellä käy juuri tuollainen pössyporukka sekä luonnollisesti yliopiston vasemmistolaiset.

  • Se jäi vielä kirjoituksesta, että nyt olisi oiva hetki Jyväskylän osastolle mennä tarroittamaan strategisesti vakkarin ympäristöä, olisi porukalla verenpaine kohdillaan ts.vakiopaine kun kokoukseen menevät. XD

 4. Jos olis asiaa siihen suuntaan, voisi olla kiva piipahtaa noin ikäänkuin undercover.

 5. Teki nämä rättipää-antifat mitä tahansa niin kaikki nauraa niille kuitenkin.

Comments are closed.