Koti Uutisia Kotimaa Yle-toimittajaa epäillään kaupunginvaltuutetun kunnian loukkaamisesta – mediahiljaisuutta ihmetellään

Yle-toimittajaa epäillään kaupunginvaltuutetun kunnian loukkaamisesta – mediahiljaisuutta ihmetellään

10

“Faktantarkastajana” julkisuudessa esiintyvää Yle-toimittaja Johanna Vehkoota vastaan on nostettu syyte kunnianloukkauksesta. Vehkoon uskotaan syyllistyneen rikokseen herjaamalla oululaista kaupunginvaltuutettua ja faktantarkastajakollegaansa Junes Lokkaa.

Suomen oikeushistoriassa on äärimmäisen harvinaista, että toimittajia syytetään poliitikkojen kunnian loukkaamisesta. Tekniikan Maailma -lehden päätoimittaja Reijo Ruokanen huomioikin sosiaalisessa mediassa, että historiallista tapausta ympäröivä uutisointihiljaisuus on vähintään kummallista:

“Oululainen Junes Lokka levittää väitettä, että Johanna Vehkoo olisi saanut syytteen hra Lokan kunnian loukkaamisesta. Jos väite on totta, se pitäisi uutisoida. Jos väite on valetta, sekin pitäisi uutisoida, niin laajalle väite on levinnyt. Mahtaako kukaan tietää tarkemmin?”

Syy uutispimennolle on luonnollisesti se, ettei valtamedia tahdo kirjoittaa negatiivisia uutisia omista kulttuurimarxistitoimittajistaan. Koska Vehkoo on “monikulttuurisuutta” kiihkeästi kannattava toimittaja, pyritään hänen rikossyytteensä lakaisemaan maton alle.

Vehkoo on Julkisen sanan neuvoston jäsen. Lisäksi hän oli vuonna 2016 perustamassa Huhumylly-nimistä maahanmuuttopropagandasivua yhdessä tunnettujen väkivaltavasemmistolaisten kanssa. Vehkoon työryhmään kuului suomalaisia äärivasemmistolaisia, jotka ovat julkisesti kannustaneet poliittiseen väkivaltaan maahanmuuttokriitikoita vastaan.

Lähde: Suomen Uutiset

10 KOMMENTIT

  1. Eihän korppi korpin silmää noki, mutta nyt se ilmestyi Iltalehteen. Vastarinta oli tällä kertaa uutisten edellâkävijä.

  2. Lokkakin tekee selvän pesäeron kansallissosialisteihin, koska tietää ettei juutalaisvastaisuudessa ole mitään järkeä. Pisteet siitä Lokalle! Islamissa riittää tarpeeksi vastustettavaa.

    • Lokka paljastaa kanteellaan todellakin kuuluvansa persujen viiteryhmään. Ei jatkoon

    • Persu taas tekee selvän pesäeron kun on niin Juntti ja kehitysvammaisen tasolla.

  3. Muistetaan, että tässä ovat kuitenkin vastakkain kulttuurimarxismin vasemmistolainen äänitorvi ja sen aatteen vastustaja. Jokainenhan saa kannattaa ketä ja mitä tahansa, mutta tässä väännössä puolen valinta oli ainakin minulle helppoa.

  4. Yhtä hyvin erästä Josif Stalinia, voitaisiin pitää eräänä kommunistisen historian suurimpana “Faktan tarkistajana”.

Comments are closed.