Koti Uutisia Video Varisverkoston mielenosoituksesta

Video Varisverkoston mielenosoituksesta

15

YouTubessa on julkaistu video reilun viikon takaisesta äärivasemmiston vastamielenosoituksesta Helsingin Kampissa, jonne he olivat kokoontuneet vastustamaan kansallismielisten terrorisminvastaista mielenosoitusta.

Kyseessä on Suomen ainoa poliittinen ryhmä, joka kertoo julkisesti kannattavansa väkivaltaa toisinajattelijoita kohtaan. Ryhmittymä uhosi etukäteen häätävänsä kansallismieliset Helsingistä, mutta lopulta paikalle saapui varsin vaatimaton määrä äärivasemmistolaisia.

Äärivasemmisto muun muassa levittelee toisinajattelijoiden henkilötietoja netissä sekä fantasioi säännöllisesti väkivallalla ja “fasistien elämän vaikeuttamisella”, joten on hyvä, että heidän usein anonyymeinä esiintyvät toimijansa tuodaan julki. Jokainen voi yllä olevalta videolta muodostaa itse mielipiteensä siitä, kuinka vakavasti otettavasta porukasta on lopulta kyse.

Alla on vielä muutama valokuva tapahtumasta.

 

Aiheeseen liittyen:

Tunnistatko kansallismielisiä seuranneen äärivasemmistolaisen?
Yle-toimittaja esiintyi yhdessä Varisverkoston perustajasisäpiiriin kuuluvan kanssa

15 KOMMENTIT

  • Estrogeeni korvaa testosteronin rasisminvastaisessa taistelussa. Ainoastaan rasisteilla on testosteronia ja ryhdikkäältä ja skarpilta näyttäminen on rasistista.

  • Noilla naisoletetuilla näyttäisi olevan enemmän miehekkyyttä itsessään kuin noilla miesoletetuilla. Sen huomaa jo siitä että huiveihin ja mustiin vaatteisiin (black block-larppaus)pukeutuvista suurin osa on naisia tuossa porukassa. Eihän kukaan oikeasti itseään kunnioittava mies edes haluaisi mennä tuohon laumaan itseään nolaamaan.

 1. Ai tuolta näyttää ne pellet jotka netissä uhkailee toisinajattelijoita? Hyvä tietää…

  • Hyvä myös tietää ettei niiden uhkailujen takana ainakaan ole lihaksia, sillä tuosta porukasta ei ole kukaan kuullutkaan punttisalista tai fyysisestä työstä.

 2. Kah, siellähän näkyy tuttujakin. Tuo kyseinen tuttu on sen verran Läppä(nen), että ehkä on hänen kannaltaan parempi ettei osuta samoihin karkeloihin jatkossa, sillä aloitteellista väkivaltaa kannattavan järjestön mielenosoitukseen osallistuminen on minulle syy puolustaa itseäni.

 3. Homma jäi pahasti kesken 1918, kun punakoirat häiriköi taas. Pitäisikö ottaa 2018 “juhlavuosi” ja hoitaa homma loppuun, joka taatoilta jäi kesken?

  • Minä olen jo pitempään ajatellut, että vuonna 2018 on varmaan Vapaussota, osa 2. Tarkoittaa siis sitä, että maahantunkeutujat ja heidän hyysääjänsä maasta ulos, tai……

 4. Vaikea uskoa, että videolla ja kuvissa esiintyvistä kukaan kannattaa väkivaltaa. Taitaa tämä väkivallalla uhittelija olla etäämmällä näistä tapahtumista. Ehkäpä hoitamassa kansanedustajan tehtäviään?
  Jännästi rahaeliitti päässyt unohtumaan näiltä tyypeiltä.

 5. Ei helvetti, tuon videon lähikuvat tuovat välillä mieleen Der Ewige Juden 😀

  Kiitos kuvaajalle, vaikka kaunista katsottavaa tuo ei kyllä ollut.

 6. Enpä ole täysin varma asiasta, mutta videon kohdassa 4:05 taka-alalla oleva ulkomaalaisen näköinen henkilö näyttää kovasti KRP:n etsintäkuuluttamalta Zuhriddin Rashidovilta.

 7. Varikset ovat kuin Mölyapinoita. Eivät edes omaa ymmärrystä olla silloin hiljaa kun tilanne vaatii.

 8. Koska täällä näyttää kommentoivan toinenkin “juha” kirjoittaen oman nimimerkkinsä etunimensä alkukirjaimen “suurella” J:llä.
  toisin kuin minä poika “pienellä” j:llä.
  Sekaannuksen välttämämiseksi vastaisuudessa vaihdan nimimerkkini muotoon “juhaxt”.

 9. Pahoittelen aiheutunutta haittaa xt:lle!Tarkoitus ei ollut omia tms. Puolustukseni olkoot “huono mielikuvitus” 🙂

Comments are closed.