Koti Uutisia Kotimaa Romani pahoinpiteli vanhuksen Porissa

Romani pahoinpiteli vanhuksen Porissa

5

Vaasan hovioikeus on hylännyt syyttäjän valituksen rikosasiassa, jossa iäkäs mies joutui törkeän ryöstön ja vakavan väkivallan kohteeksi. Syyttäjä vaati tuomiota tapon yrityksestä. Hovioikeus vahvisti käräjäoikeuden ratkaisun, jossa vuonna 1997 syntynyt Mertsi Mikael Allan Friman tuomittiin kolmen vuoden ja kuuden kuukauden vankeuteen törkeästä ryöstöstä ja törkeästä vammantuottamuksesta.

Uhri oli 78-vuotias mies tekoaikaan eli viime vuoden syksyllä. Hän istui pubissa Porissa ajauduttuaan teini-ikäisen nuoren naisen seuraan. Miehen mukaan tyttö houkutteli hänet lähtemään asunnolleen viettämään iltaa. Mies ehti juoda yhden lasillisen kotonaan vieraan kanssa, kun ovikello soi ja ovesta änkesi sisälle Friman ja hänen kaverinsa.

Friman hyökkäsi ikämiehen kimppuun, kaatoi hänet maahan ja hakkasi hänen päätään vasten lattiaa. Romani väänsi uhriltaan sormen sijoiltaan ja myös potki miehen kylkiluut hajalle. Mies sai muun muassa jänniteilmarinnan, joka vaati nopeaa lääkärihoitoa. Tarkoituksena oli ryöstää vanhus.

Tekijät saivat saaliikseen 155 euroa käteistä, kymmenkunta viinapulloa ja pohjalaiseen kansallispukuun kuuluvan puukon.

Lähde: Iltalehti

5 KOMMENTIT

  1. Integraation helmi….500 vuotta ja olemme saaneet yhteiskunnallemme arvokkaan ja tuottavan yksilön… Mutta toisaalta…ikäihmisten hoitajiksihan nuo herrat ovatkin kaikkia tulokkaita kaavailleet

  2. En sano mitään,etten syyllistyisi vihapuheeseen. Vai lasketanko se, jos solvaa mannea?

  3. Huvittavaa, kun välillä kuulee väitettävän, että “mustalaiset kunnioittavat vanhempia”. Sitten todellisuudessa manneja tuomitaan jatkuvasti erilaisista vanhuksen ryöstöistö tai siitä, että kusettavat ikäihmisiä muun muassa valepoliisina esiintyen.

  4. Tunnen monia “rasisminvastustajia”, jotka vihaavat ylikaiken manneja, KUKAAN ei pidä tuosta roskaväestä ja jostain syystä nämä ovat saaneet loisia Suomessakin yli 500 vuotta… hirttolaki ei valitettavasti toiminut kovinkaan hyvin aikoinaan, round two? Ihan tarpeeksi omakohtaista kokemusta näistä paskiaisista.

Comments are closed.