Koti Uutisia Facebook perustaa itsenäisen osaston tuomitsemaan julkaisuja

Facebook perustaa itsenäisen osaston tuomitsemaan julkaisuja

10

Facebook on tähän asti sisäisesti ratkonut julkaisuun liittyviä ongelmia. Facebookin tekoäly ja käyttäjät raportoivat julkaisuja ja raportoidut menevät sisäiseen tutkintaan. Lopullisen ratkaisun tekeminen ulkoistetaan nyt itsenäiselle osastolle. Facebook on viime aikoina parantanut “vihapuheen” tunnistusta ja poistamista, mutta ilmeisesti silti osa vihapuheesta pääsee läpi sisäisestä arvioinnista.

Juutalaisen omistajan Mark Zuckerbergin mielestä Facebook on onnistunut hienosti kitkemään vihapuhetta ja rasismia sosiaalisesta mediasta. Ongelmana ovatkin ilmeisesti olleet erilaiset kulttuurit ja kielet.

Kansallisen Vastarinnan lukijat ovat varmasti törmänneet Facebookin käsittämättömään sensuuriin, mikäli julkaisuilla on mitään tekemistä kansallismielisyyden kanssa.

Lähde: Breitbart

10 KOMMENTIT

 1. Ei kai kukaan Jewbookissa pyöri? Sääliksi käy jos joku siellä aikaansa tuhlaa.

 2. Ainoa sensuuri johon olen törmännyt ovat kotimaisten lehtien kommenttiosiot.
  Ei ole ikinä tullut oltua missään “sosiaalisessa” kyttäysmediassa, koska arvostan sellaisia asioita kuin yksityisyys ja oman elämän hallinta.

  • Kieltämättä nauratti, menee muki ostoslistalle. Pojalle joululahjaksi, kun isi ryystää mörkömukista.

   • Ai pirskatti, nehän onkin lakanoita, joissa tuo kuvio. Tahtoo KKK-Muumimukin!

    Moomin ­Characters yhtiön toimitusjohtaja Roleff Kråkströmin vastaus tavoitehakuiseen kysymykseen on kyllä napakymppi.

    • Joo, voi olla että tierna muumit tulee kausimukina myyntiin, ellei kaikkia tuotteita joissa tierna muumit on, oteta pois myynnistä tämän kamalan “rasismiskandaalin” myötä. 😁

 3. Kyse on Facebookin omasta tuomioistuimesta.

  Tällä tavalla askel askeleelta olemme luomassa maailmaa jossa valtioilla ei ole rajoja, jossa suuret yhtiöt ovat valtioita itsessään.

  Esimerkiksi

  — Joka hakeutuu kansalaiseksi Google-valtioon ja hyväksyy ehdot saa universaalin Google-kansalaisuuden. (Se ja G-suojelu on voimassa myös maailmankaikkeuden ulkopuolella.)
  — Hän saa käyttöönsä G-rahan
  — G-sairausvakuutuksen
  — G-oikeuden matkustaa muissa maissa ja
  — käyttää valtioiden omistamaa infrastruktuuria.

  — Sotilaalliset palvelut G-valtio ostaa eri valtioilta.
  — Valtioilta ostetuilla Drone-iskuilla tuhotaan ihmisiä, jotka
  — G-tuomioistuin päättä eliminoida.
  — Jos joku valtio ei alistu G-komentoon, tilataan toinen valtio tuhoamaan se.
  — Sodan kustannukset otetaan hävinneeltä osapuolelta. (Koska G ei ole perinteinen valtio, se voi kuitata saaliista oman osuutensa ennen hyökkäykseen käytettyä valtiota ja on näin ollen aina voittaja.)

 4. Tämä facebook kannattaa hylätä kokonaan. Sielä ei ole mitään sellaista ingormaatiota jota ei olisi toisaalta saatavilla. Minä olen saanut jokaisen videon ja tekstin sähköpostilla kun olen sen ko. tekijältä pyytänyt. Ja minä en ole koskaan rekisteröitynyt fakebookkiin.

  Toiset sanovat että sielä pitäisi olla sne vuoksi että sielä ovat ihmiset. Miten niin? Jos ihmiset hylkäävät jonkun median niin silloin sielä ei ole ihmisiä. Ja toisaalta, sielä ovat ne ihmiset jotka elävät valheellista elämäänsä eivätkä halua muuttaa olemassa olevaa tilannetta. He eivät halua kuulla totuutta koska se on liian raadollinen ja se sattuu: Tuhoaa mielessä rakennetun unelmalinnan.

  Se mitä facebook tekee tai päättää, siihen on turha käyttää energiaa. Se elää omaa elämäänsä amerikassa ja me täälä Suomessa. Me emme tarvitse facebokia mutta se tarvitsee meitä. Tietysti on hyvä tietää millaisi “oikeusistuimia” amerikassa kehitellään, mutta ne pitää ottaa vain informatiivisina asioina.

 5. Zuckerberg on yhtä rikollinen paska kuin Sauli Niinistö. Kuin kaksi marjaa.

Comments are closed.