Koti Uutisia Kotimaa Teinit kaahasivat autolla karkuun – kolhivat poliisiautoa

Teinit kaahasivat autolla karkuun – kolhivat poliisiautoa

4

Kuusi teiniä päätti lähteä lauantai-iltana ajamaan. Kuljettajana toiminut 14-vuotias puhalsi rattijuopumuslukemat. Poliisi sai ilmoituksen epäilyttävästi ajaneesta ajoneuvosta. Poliisi pysäytti ajoneuvon, mutta teinit lähtivät karkuun. Karkuun lähtiessä teinien anastama auto osui poliisiautoon ja yksi poliisi loukkaantui.

Poliisit yrittivät lopettaa ajoneuvon matkan piikkimatolla, mutta ajoneuvo ei pysähtynyt. Poliisi joutui kiilaamaan ajoneuvon pientareelle. Korkeimmillaan teinit kaahasivat 150 km/h. Auto kuului erään kyydissä olleen teinin äidille.

Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena, moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja liikennerikkomuksena. Kaksi nuorta toimitettiin pikahuostaanottoon lastenkotiin ja loput neljä takaisin omiin koteihinsa.

Tämänkaltaiset tapaukset heijastavat sitä, kuinka hyvinvointiyhteiskunta murenee.

Lähde: Yle 

4 KOMMENTIT

  1. Vapaa kasvatus kantaa hedelmää ja GTA näyttää miehen mallia. O tempora, o mores. Kunhan vielä saadaan huumeet laillistettua, niin maailma pelastuu.

    • Taisi olla teineillä GTA-psykoosi päällä ja tuossa iässä (ellei jo nuorempana) se huumeidenkäyttö jo alkaa.

  2. Siinä on kasvatus kohdillaan.. varmaan käynyt oma äiti vielä hakemassa viinat kakaroille, olen näitä vapaakasvattajia nähnyt.

  3. Ihme ettei poliisi lopettanut niden kärsimyksiä heti siinä tien penkereellä.

    Jos kuusi teiniä ryhtyy tällaiseen rikokseen niin se tarkoittaa että todennäköisesti meillä on kuusi perhettä joissa teinit saa huutamalla ja reihumalla mielihalunsa läpi. Meillä on kuusi perhettä joissa ei ole kuria ja joiden vanhemmat haluavat lla lapsilleen kavereita eikä vanhempia. Meillä voi olla kuusi luokkaa oppilaita jotka kärsivät näiden teinien oppituntien häirinnästä ja agressiivisesta käytöksestä. Ja mitä kaikkea muuta meillä voi ollakkaan. Ehkä tulevaisuudessa kuusi rikkinäistä perhettä joissa alkoholi ja päihdeongelmat varjostavat arkea ja vaikuttavat heidän lastensa tulevaisuuteen.

    Maan kansa tyhmenee ja laiskistuu. Ja kuten ylempänä lausuttu: O tempoja, O mores. Miksei tuo äiti ilmoittanut heti autoaan varastetuksi?

Comments are closed.