Koti Uutisia Aktivismi Itsenäisyyspäivänä järjestetään myös 612-kulkue

Itsenäisyyspäivänä järjestetään myös 612-kulkue

5

Itsenäisyyspäivän Kohti vapautta! -marssin lisäksi Helsingissä järjestetään jälleen myös perinteinen 612-soihtukulkue. Lisäksi myöhemmin illalla on luvassa kansallismielinen konsertti. Toimituksen saamien tietojen mukaan Kohti vapautta! -marssi järjestetään jälleen siten, että halukkaat ehtivät osallistua myös soihtukulkueeseen.

“612.fi-yhdistys järjestää edellisien vuosien tapaan myös tänä vuonna soihtukulkueen Helsingin Hietaniemen sankarihautausmaalle itsenäisyyspäivänä 6.12.2018 klo 18:30”, soihtukulkueen järjestäjät kertovat tapahtuman Facebook-sivulla.

5 KOMMENTIT

  1. Tapahtuman jälkeen Bar rock bearissa järjestetään konsertti jossa esiintyy Vapaudenristi, Pagan Skull ja yllätysesiintyjä. Tapahtuma alkaa 21.00 ja sinne on bussikyydityksiä hietaniemenhautausmaalta. Enemmän infoja ja liput bussikyydityksiin ja keikalle. Samaisilta sivuilta saatavilla myös 612 tukipipoa jolla voit tukea tämän hienonperinteen säilymistä https://kiuaskustannus.com/products-page/muut-tuotteet/

    • Hienoa! Täytyykin ostaa liput. Ensin KohtiVapautta marssille, sitten 612-kulkueeseen ja jatkoille kuunteleen “natsimusiikkia”! 😁

  2. Kappas, Timo “hevosenkyrpä” Hännikäinen taas Sisun kanssa päsmäröi, toivottavasti ei ala sekoilee niin paljon kuin viime vuonna kun alkoi hulisee takeista ja merkeistä.

Comments are closed.