Koti Artikkelit Tervetuloa marssille Kohti vapautta 2018!

Tervetuloa marssille Kohti vapautta 2018!

42

Itsenäisyyspäivän perinteeksi muodostuneet kansallismieliset tapahtumat tulevat taas tänäkin vuonna. Näistä näkyvin lienee suomalaisten kansallissosialistien järjestämä Kohti vapautta! -marssi.

Helsingissä 6. joulukuuta järjestettävään marssiin Kohti vapautta ovat tervetulleita kaikki kansallismieliset, ja sinne voi tuoda mukaan omia lippuja ja banderolleja. Viime vuonna tapahtumaan osallistui noin 500 ihmistä useista eri järjestöistä. Näin ollen marssi olikin historiallinen, sillä siitä tuli sotien jälkeisen Suomen suurin kansallissosialistinen tapahtuma. Tehdään jälleen historiaa vuonna 2018!

Suomalainen kansallismielinen liike on joutunut viime vuosina poikkeuksellisen rajujen tukahduttamispyrkimysten kohteeksi, mutta tämä on vain lisännyt kapinamielialaa ja vastarintaa. Mitä kovempaa meitä vastaan hyökätään, sitä vahvemmiksi tulemme.

Kutsummekin jokaisen kansallismielisen viettämään avoimen poliittista itsenäisyyspäivää Helsinkiin joulukuun kuudentena. Meille itsenäisyyspäivä ei ole kuolevan kansan surumarssi, vaan taisteluhenkeä ylläpitävä juhlapäivä, jolloin kunnioitamme menneisyyden, tämän päivän sekä tulevaisuuden itsenäisyystaistelijoita.

Mikäli rakastat maatasi ja tahdot taistella kansasi tulevaisuuden puolesta, näemme itsenäisyyspäivänä Helsingissä!

KohtiVapautta.com

42 KOMMENTIT

 1. Hienoa. Siellä nähdään. Kohti voittoa kulkee kansallismielisten tie. Kivinen on polku, mutta lopulta sitkeys palkitaan. Vapaudella on hintansa, ja sen me olemme valmiita maksamaan.

 2. Taaska en saa olla rauha kotona ja syödä suolakurku ja sisu aski itsenäisyyspäivänä kun te marssi. Koko päivä mene taas twiitamassa. Miksi teette tätä?

 3. Paikalla tulen olemaan kalju kiiltäen syksyn sateesta ja aatteen paatoksesta.

  • Samoin minä paitsi naamioituneena koska en uskalla näyttää finnistä pärstääni jos vaikka vanhemmat sattuisivat katsomaan. Siihen loppuisi viikkoraha. Käsissä olisi kaljakassi ja liimatuubi ja iskulauseena: Leninillä on niin suuri otsa, että siihen mahtuu koko maa ja taivaskin.

  • Sinä päivänä ei voi olla mitään tapahtumaa parempaa ja innostavampaa kuin PVL marssi! (jos perheen lisäystä ei lasketa).
   Takaan, että muistat tämän marssin hyvällä mielellä loppuelämän. Ota kaveri(t) mukaan.

 4. Olisihan se ihanaa olla mukana mutta en pääse tulemaan. Tottakai voi aina auttaa toisillakin tavoilla tiedän sen. Toivon kaikkea parasta ja toivon näkevän enemmän kansallismielisiä tai ihmisiä jotka haluavat osallistua marssiin! Ja iloista joulua myös sitten!

 5. Te natsit häpäisitte 1918 kaatuneitten saksalaissotilaiden haudan. Aiotteko te natsit jälleen häpäistä Suomen itsenäisyyspäivän 6.12.? Kansallissosialismi ei ole isänmaallisuutta eikä oikeaa kansallismielisyyttä. Kansallissosialismi on ihmisvihamielinen, rikollinen ”aate”. Alas kansallissosialismi!

  • Äärioikeistolainen ja muslimien kansanmurhaa kannattava Erkki taas äänessä!

  • Jos Eki-setä nyt perehtyisi edes sen verran vittuilujensa aiheisiin, että kertoisi, tulivatko myös II Maailmansodan uhrien haudat häpäistyä? Siellä, mihin viittaat, on valtaosa heitä. Jos ei, niin miten he erottuivat tästä kunnianosoituksesta, jota sinä matalaotsaisella ja tiukkapipoisella raamattufundamentalismillasi kutsut häpäisyksi, sinä kirottu sionistikätyri?

   Pidin sinua aikaisemmin lähinnä huumorimiehenä ja siksi vastasin kirjoituksiisi usein ns. kieli poskessa, mutta näyttää siltä, että erehdyin kohdallasi täysin. Kunnioitus pitää ansaita, mutta häpeän ja halveksunnan saa ilmaiseksi. Ole hyvä, ei maksa mitään.

  • Mikäs pyhimys tästä Erkistä nyt on tullut?

   Ihmisvihamielisyydestä on sinun aika vähän varaa sössöttää kun itse kirjoitit täällä aiemmin lähes joka jutun kommenttikenttään niitä tosi typeriä “se ja se soramontulle ja pum pum” viestejäsi.

   • eki todellakin on hieman hämäävä persoona…

    Näitä on tullut muutama vastaan matkan varrella, jokainen jäänyt kiinni ja kohta jää se seuraava… 🙂

  • Juuri kansallissosialismi on ainoaa oikeaa isänmaallisuutta. Muu on liberaalikommunismia. Vain ihmiskunnan vihollisten selättämissä maissa kansallissosialismi on säädetty rikolliseksi. Tietenkin. Onhan se ainoa pelastustie ylös sillasta

  • Jos Eki (kuten on useasti kehoitettukin) vaivautuisi tutkiskelemaan jutkujen “pyhiä” kirjoituksia, niin verrokkina esim. Mein Kampf Arvaako Huru-Eki kummassa kehotetaan liki joka sivulla toiseuden, tai vääräuskoisten tappamiseen? Eli, mikäli aletaan puhumaan ihmisvihamielisestä aatteesta/kultista, niin eiköhän se ole lähinnä se juutalaisuus. “Alas sionismi!”

   Jutkut ovat sen oman saastaisen harhauskon ohella antaneet maailmaan yhden orjamentaliteetti uskonnon, joka perustuu äpäräpojan ristiinnaulitsemiseen ja ison liudan ISMEJÄ, kuten kommunismi, feminismi yms..

 6. Tänne tulemme taas, kuten aina ennenkin, vaikka SVL ei kovin radikaalia paloa olekaan saanut ihmisten sydämissä syttymään. Mutta sehän ei ole SVL:n vaan kansan vika.

   • Mitä vittua? Oletko kehitysvammainen? No, olethan sinä ja kovin moni muukin täällä. Me todelliset isänmaalliset olemme jotakin aivan muuta. Mene sinä vain antamaan muilutuskyytejä huumediilereille ja mitä muuta nyt veteletkään mielikuvituksesi hatusta. Viestisi eivät ole hauskoja, vaikka selvästikin pyrit jonkunlaiseen humoristisuuteen niillä. Taitaa vain vituttaa niin kovin se elämä siellä 30 m²:n muovilattiaisessa sossukämpässä, siellä harmaassa betonieläintarhassa muiden juoppojen, neekereiden ja elämässään muuten vain epäonnistuneiden kanssa. Ympärillä vain tupakan kyllästämät seinät ja seuraavan fattapäivän odottelu tarjouskahvia sekä -olutta litkien ja Bonus-sätkiä käärien. Säälittävää paskaa olette lähes jokainen tänne sivulle vakituisesti kirjoittelevista. Täyttää paskaa. Ette yhtään parempia tai hyödyllisempiä yhteiskunnalle kuin neekerit tai vassaritkaan. Onneksi teidät pyyhitään pois täältä pian, kun valta vaihtuu.

    • Kiitos omaelämänkerrasta, arvoisa numerosarja. Se oli mielenkiintoista, liikuttavaa ja ennenkaikkea huvittavaa. Ehkä sinun kannattaisi tulla ulos sieltä muovilattiasossumaailmastasi aina silloin tällöin ja vilkaista hiukan ympärillesi, mitä maailmalla on tarjolla.

     Jos matut ovat kansoittaneet lähi ostarin kantabaarisi, etkä enää uskalla sinne mennä, ota julkinen kulkuväline ja aja keskustaan. Siellä liikkuu vielä päiväsaikaan muutamia valkoihoisia ja saatatpa löytää itsellesi sopivan mielenterveysklinikankin, josta voit kysellä vertaistukiryhmien kokoontumisaikoja ja -paikkoja. Tai jos edustat afrikantuomisia, marssi rohkeasti sossuun ja nosta muutama tonni tililtäsi ja shoppaile vähän. Uusi huulipuna ja ripsienpidennys, jouluksi punainen niqab ja vaikkapa näppärä pieni retkikirves.

     Kyllä teille syrjäytyneillekin vielä jotain apua löytyy, vaikka sosiaali- ja terveystoimen painopiste onkin yli 90% matujen iPhoneprepaidien ja merkkivaatteiden hankinnassa. Se on seikka, johon PVL yrittää saada muutosta, mutta antifa-akselin punavihreä prideklaani tummahipiäisine puolisoineen on kantasuomalaisten auttamista vastaan ja valitettavasti he ovat vallanneet kaikki päättävät elimet.

     Ennenkaikkea, ole rohkea, ota itseäsi niskasta kiinni ja avaa ovi maailmaan. Sieltä voi löytyä vaikka mitä sinulle sopivaa. Etenkin, jos olet suojavärillä varustettu prideoletettu, on maailma sinun, kaikki ovet avoinna. En nyt tarkoita Alkon tai apteekin ovea, vaikka ne varmasti ovatkin mielestäsi ne kiinnostavimmat.

    • Kiitos “numerosarjalle” Sai jopa totisen maalaispoijaankin hymyilemähä jo het kohta aamupäivästä 😀

 7. Ota pari hiilitablettia, ne auttaa ruletukseen. Älä käytä hissejä, sillä niissä piereskely on hyvien tapojen vastaista. Etenkin jos siellä on kääpiöitä samaan aikaan.

 8. Mikset antifasisti järjestä riittävän suurta väkivallan uhkaa kaduille jotta koko marssi peruttaisiin? Siitähän sinä onneton turhake kuitenkin haaveilet, eikö totta?

  Ainiin, ettehän te haisevat anarkistireppanat pysty sellaiseen. Noh, itke vähän lisää. Se helpottaa! 😀

  • Koska Antifa koostuu pitkälti iskän ja äiskän kanssa asuvista “vallankumoussotureista”, sekä lähinnä tulonsiirroilla, tai sairauseläkkeellä elelevistä liimaa juovista ja punaviiniä imppaavista runk in Finland hahmoista…en osaa nähdä tilannetta, jossa järjestö kykenisi masinoimaan rumpuryhmää ja keppihevoseskardoonaa pelottavampaa väkivaltakoneistoa kaduille 😀

 9. Vituttaa käydä enää missään, esim. ruokatäydennyksillä kaupungissa, sillä hiekkaneekerit eli afgaanisaasta on vallannut kaikki paikat jo täysin. Siellä ne “neekeröivät” (kuten tyttöystäväni asian ilmaisi) marketissa. Vastasin: “Eiväthän ne muutakaan osaa — siksi niitä hiekkaNEEKEREIKSI kutsutaan.” Eli perkeleellistä meteliä pitävät. Tekisi mieli potkia hampaat kurkkuun niiltä ja talloa sen jälkeen vielä kädet ja jalat poikki. Pelkkää raivoa tunnen. Ei huvita lähteä mihinkään enää maaseudun rauhasta, mutta marssille kyllä tullaan, kuten aina ennekin. Joskus on uhrauduttava. Ja mutarunkkujen sekä vassereiden mielisairaasta itkusta ynnä ulinasta saa aina hyvän mielen ja virtaa. Tämä nähtiin kesällä Turussa. Toivottavasti nuorempi sukupolvi aktivoituu ja radikalisoituu. Tuntuu että omat keinot on jo käytetty. Yksi mies ei tätä sotaa voita, eikä SeTa yhtä miestä kaipaa jne.

  • Seppo, olet näistä asioista perillä yhtä hyvin kuin lumiukko! Jos kansallisuuksia olisi kohdeltu “Ukrainassa” yhdenvertaisesti, niin venäläiset, unkarilaiset, romanialaiset, ruteenit/rusinit, puolalaiset ja muut olisivat jo irtautuneet tuosta Neuvosto-Ukrainasta (Ukrainan SNTL) iät ja ajat sitten.
   Osaatko sinä Seppo sanoa, mikä on “Ukrainan” rajat? ja ketkä ovat ne määränneet, ja oliko sikäläisten kansojen mielipidettä kysytty kun alueet liitettiin Neuvosto-Ukrainaan väestöjen kanssa.
   http://data.cyclowiki.org/images/2/27/Ukr_etapy.png
   On todella hassua, että valkoiseksi vaihtoehdoksi itseään sanova Seppo Lehto on kommareiden Leninin, Stalinin ja Khruschovin rajoen puolesta puhuja.

   Kun aikanaan väkipakolla “Ukrainaan” liitetyt alueet ja kansat ennen pitkää irtautuvat “Ukrainasta”, jäljelle jää aika vähän. Eikä tarvitse pitkään odottaa – asiat siellä ovat sen verran sekaisin.

   • Jahka lappilaiset, savolaiset, rantaruotsalaiset ja karjalaiset irtautuvat lahtari Mannerheimin aikojen rajasta, mitä jää jäljelle Suomesta?

    Ukrainan tilanne sinua Leo ärsyttää suunnattomasti, mikä tietysti on venäläiselle normaalia, mutta oletko vaatimassa Karjalaa, Petsamoa, Kalastajasaarentoa, Suomenlahden saaria tai Sallan/Kuusamon alueita takaisin?

    https://suomen-pakkasukko.blogspot.com/

    Entäs inkerinsuomalaiset, eikös heidätkin pitäisi saada Suomen rajojen sisälle, jos kerran ukrainalaiset ovatkin venäläisiä?

    http://kavkaz.fi/

Comments are closed.