Koti Artikkelit Suomen rahaeliitti kampanjoi “rasismia” vastaan

Suomen rahaeliitti kampanjoi “rasismia” vastaan

11

Suomalaisten työntekijöiden vastainen painostusjärjestö Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) on aloittanut näyttävän kampanjan muun muassa “rasismia” ja “homofobiaa” vastaan. Kampanja kuvaa osuvasti, kuinka lähellä “oikeistolainen” rahaeliitti on kulttuurimarxistista vasemmistoa.

Päivänpolitiikassa EK:n tärkein tavoite on estää rehellisten työntekijöiden palkkojen nousu. Lisäksi lobbausjärjestö pyrkii purkamaan työehtoja ja -hyvinvointia, jotta palkansaajien neuvotteluvoima työmarkkinoilla heikentyisi. Mureneva neuvotteluvoima merkitsee puolestaan matalampia palkkoja. Palkkaleikkauksia vaativat EK-johtajat itse sen sijaan nauttivat massiivisista tuloista, mikä tuskin yllättää ketään.

Liitto ei ole juuri välittänyt julkisuuskuvastaan, vaan se on ajanut röyhkeästi jopa yhteiskunnan heikoimpien ryöväämiseen syyllistyvien pikavippiyhtiöiden etua. EK:n tavoite on käytännössä taannuttaa suomalainen yhteiskunta takaisin aikaan, jolloin työntekijöillä ei ollut oikeuksia ja jolloin lain ulkopuolella toiminut rahanvalta sai sanella politiikan suunnan. Tässä liitto onkin onnistunut ihailtavalla tehokkuudella.

Omin voimin EK ei tosin ole tavoitteitaan saavuttanut, vaan se toimii todellisen eliitin – kansainvälisen finanssiverkoston – suomalaisena satelliittina. Se on monikansallinen BusinessEurope-pankkilobbaajajärjestön osasto. Toisin sanoen EK:n tehtävä on välittää Suomen hallituspuolueille käskyt, jotka ovat peräisin ulkomaalaisilta pankkiireilta, monopolijohtajilta ja suursijoittajilta.

Maahanmuuttokriitikot ovat jo kauan varoitelleet siitä, että finanssieliitti pyrkii polkemaan suomalaisten palkat entistä matalammalle tuomalla maahan mahdollisimman paljon halpatyövoimaa. Palkansaajien ohella tilanteesta kärsivät paitsi asiakkaat myös rehelliset yrittäjät, joilla ei ole lain mukaan lupaa “syrjiä” maahantunkeutujia eli suosia suomalaisia. Matalammat palkat merkitsevät myös supistuvaa kysyntää eli pienempiä myyntituloja kotimaisille yrityksille.

Vuonna 2016 EK:n johtaja Ilkka Oksala kirjoitti, että Suomen on kaikin voimin hankittava lisää maahanmuuttajia. Perustellakseen absurdia vaatimustaan Oksala väitti, että muuttovirtojen kohdistuminen kehittyneisiin ja rikkaisiin maihin todistaa monikulttuurisuuden ja vaurauden välillä olevan sidoksen. Oksala antoi siis ymmärtää, että elintasopakolaiset ovat rakentaneet valkoiset hyvinvointivaltiot, vaikka todellisuudessa syy–seuraussuhde on päinvastainen: Valkoisten rakentama korkea elintaso houkuttelee Eurooppaan elintasopakolaisia, joiden nettovaikutus talouteen on negatiivinen.

EK onkin ottanut uuden vaihteen silmäänsä taistelussaan palkkoja sekä suomalaista työvoimaa vastaan. Liiton uusi Työ ei syrji -kampanja vaatii suomalaisia yrityksiä pönkittämään muun muassa ei-valkoisten maahanmuuttajien sekä erilaisten seksuaalivähemmistöjen asemaa työmarkkinoilla. Vähemmistöjen suosiminen tapahtuu tietysti valkoisten heteroiden kustannuksella. EK ilmoittaa tavoitteekseen “ihmisten asenteiden muuttamisen”.

– Olemme halunneet herätellä ihmisiä miettimään, millä asioilla oikeastaan on merkitystä sen kannalta, että työ tulee tehdyksi. Osaamisella on väliä, mutta ei ihonvärillä, uskonnolla, sukupuolella, seksuaalisella suuntautumisella tai vaikkapa iällä, EK:n tasa-arvoasiantuntija Katja Leppänen totesi liiton kotisivuilla.

Liitto on värvännyt kampanjaan mukaan ensimmäisen kahden kuukauden aikana omien sanojensa mukaan “jo 400 yritystä ja yhteisöä”. Listaa selatessa selviää, että harvaa mukana olevaa todella kiinnostaa yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus.

Kampanjaan kuuluvat muun muassa huumerahaa pesevä ja vanhuksia ryöstänyt Nordea sekä niin ikään rahanpesuun erikoistunut Danske Bank, eläinrääkkäyksestä tunnettu roskaruokayhtiö McDonald’s sekä Euroopan pahamaineisimpiin veronkiertäjiin lukeutuvat Ikea ja Ernst & Young. Lisäksi rahaeliitin hanketta tukevat esimerkiksi Suomen pankki, Helsingin pörssi, Yleisradio sekä Suomen oikeus- ja sisäministeriöt, jotka ovat johtaneet hallituksen taistelua järjestäytynyttä kansallismielisyyttä vastaan.

Rikollisyhtiöt eivät luonnollisesti osallistu tasa-arvokampanjaan parantaakseen maailmaa. Sen sijaan ne jakavat EK:n kyynisen vision siitä, että mitä monikulttuurisempi Suomi on, sitä helpompaa suomalaisten riistäminen on. Rahaeliitin tulisikin olla jokaisen kansallismielisen suomalaisen kärkivihollinen.

Lähde: Elinkeinoelämän keskusliitto (1, 2)

11 KOMMENTIT

 1. Harmi vaan, niitä värillisiä ei juuri lapio- ja pensselihommat kiinnosta.

  • Sehän on positiivinen asia ettei työ kiinnosta. Se nimittäin helpottaa puhdistustyötä kun sen aika tulee.

 2. Nuorisotyöttömyyden poistoon tarvitaan juurikin muutama satatuhatta partavauvaa Afrikasta. Tämä yhdistettynä eläkeikien nostoon ja kampanjointiin tulee takaamaan nousun. Niin sosiaalituella elävien määrässä kuin täyspäisten vitutuskäyrässä.

 3. “Ei lapiota kiinnosta, kenen kanssa nukut.”

  Ompas todella kylmä ja kyyninen heitto. Ei taida olla kyse lapiosta, vaan eliitistä jota ei kiinnosta. Ja ne haluaa että meitäkään ei kiinnostaisi.

  Tämä työELÄMÄ, kulttuuri ja yhteiskunta joka pyörii työn ja talouden ehdoilla ei ainakaan kiinnosta minua. Eikä minua kiinnosta lapion – tai rahaeliitin – mielipide tässä asiassa.

 4. Harkimo haluaa rajoittaa lakko-oikeutta. Tuo oikeus kirjoitettiin lakiin sen perusteella, kun SDP ei veljeillyt neuvostojuutalaisten kanssa vuonna 1939. Toinen on meno Kokoomuksessa nykyään, kun Harkimot sun muut ovat parasta pataa entisten neuvostojuutalaisten Abramovichien,
  Rotenbergien sun muiden oligarkkien kanssa. Eikä Neuvostoliitossa lakkoiltu.

  Nyt pöydällä oleva on työvoimapoliittinen lakko. Puhtaasti poliittinen lakko liittyisi verotukseen, mikä kuuluu hallituksen toimivaltaan. Se olisi myös pitänyt järjestää vuonna 2015, yleislakko, ellei hallitus saa rajoja kiinni. Jokainen maahan tullut väärennetty turvapaikanhakija lisää työssäkäyvien ay- jäsenten verotaakkaa. Eipä tullut lakkovaroitusta ay-pomoilta eikä tarvinnut Li Anderssonin liittyä Kokoomuskommunisteihin puoltamaan monikulttuurista halpatyötä ajamalla lakko-oikeutta alas. Eli piiri pieni senkun pyörii.

 5. On se kiva kun teitäkin toisten homous täällä kiinnostaa, aika säälittävää sakkia olette 😀

Comments are closed.