Koti Artikkelit Miksi kansallismielisten tulee vastustaa Israelia?

Miksi kansallismielisten tulee vastustaa Israelia?

65

Kansallinen Vastarinta julkaisee tänä syksynä artikkelisarjan rahasta, sionismista ja globalismista, joiden risteykseen todellinen poliittinen valta on keskittynyt. Artikkelit on julkaistu alun perin vuosina 2015–2017. Sarjan yhdeksäs teksti on 15.10.2015 ilmestynyt “Juutalaiset ja rasismi: Miksi kansallismielisten tulee vastustaa Israelia?”. Artikkeli julkaistaan alkuperäisessä muodossaan ilman lisäyksiä tai muutoksia. Lue myös sarjan aiemmat osat: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Lokakuun alusta lähtien Länsirannalla ja Gazassa on kiehunut. Paikalliset ovat osoittaneet mieltään sionistisia miehittäjiä vastaan, ja juutalaisvaltio on surmannut kahdessa viikossa noin 30 palestiinalaista. ”Juutalaiset ja rasismi” –sarjan kolmas osa selvittää, miksi kaikkien isänmaallisten eurooppalaisten tulisi vastustaa Israelia. Lue myös osat 1 ja 2!

Miehitetyn Palestiinan väkivaltaisuuksia on alettu kutsua jo kolmanneksi intifadaksi eli arabien kansannousuksi juutalaista väkivaltaa vastaan. Intifadan ovat julistaneet muun muassa vastarintaliikkeet Hamas ja Palestiinan Islamilainen Jihad (PIJ).

Palestiinalaiset ovat vaatineet yleislakkoa ja juutalaiset ovat vastanneet ampumalla arabiprotestoijia kovilla sekä kumipäällysteisillä teräsluodeilla. Kuten aina miehitetyssä Palestiinassa, suurin osa sionistien* uhreista ovat täysin sivullisia lapsia ja nuoria. Juutalaisten ilmaisku on tappanut jopa raskaana olleen äidin.

Sosiaalisessa mediassa leviävällä videolla kuoleva palestiinalaispoika makaa verilammikossa. Häntä ympäröivät juutalaiset huutavat: ”Kuole, huoranpenikka!” ja ”Ammu sitä päähän!” Vaikutusvaltainen israelilaispoliitikko Yair Lapid on puolestaan kannustanut laittomissa siirtokunnissa asuvia juutalaisaktivisteja ”ampumaan rohkeasti” uhkaavanoloiset palestiinalaiset.

Palestiina on uskonnollisen ja kulttuurillisen historiansa vuoksi aluetta, johon harva osaa suhtautua objektiivisesti. Monet kokevat uskonnolliseksi velvollisuudekseen puolustella juutalaisia terroristeja silloinkin, kun nämä teurastavat kotiaan puolustavia arabinuoria tai polttavat kristittyjä kirkkoja.

Poliittinen vasemmisto vertaa Israelia mielellään Hitlerin Saksaan, joka heille symboloi pahuuden ruumiillistumaa. Konservatiivit ja oikeisto sen sijaan mielellään väittävät, että Israel on ”kansallismielinen” valtio, joka käyttää oikeutettua voimaa ”muslimiterroristeja” vastaan.

Tulemme artikkelissa osoittamaan, ettei kummallekaan näkemykselle ole pitäviä perusteita. Sionismi ei ole kansallinen vaan kansainvälinen liike, jonka pääkaupunkina miehitetty Palestiina toimii. Saksan vertaaminen Israeliin on puolestaan poliittisesti umpimähkäistä ja ennen kaikkea loukkaavaa saksalaisten kannalta.

On myös väärin väittää, että väkivaltaisuudet Lähi-idässä johtuisivat islamin uskosta tai arabien ja iranilaisten pahantahtoisuudesta. Al-Qaidan, ISIS:n ja Talebanin kaltaiset pahamaineisimmat islamistiliikkeet olisivat jääneet mitättömiksi lahkoiksi ilman Yhdysvaltojen ja Israelin viime vuosikymmeninä Lähi-idässä sytyttämiä sotia. Syyriaa vastaan taistelevat islamistiterroristit saavat hoitoa israelilaisissa sairaaloissa, ja sionistien liittolaisvaltio Saudi-Arabia on äärivanhoillisten islamistiliikkeiden merkittävin rahoittaja.

Israel ja ääri-islam: rakkautta ensisilmäyksellä

Vaikka ääri-islamistit ovat pyrkineet kartuttamaan suosiotaan väittämällä kannattavansa palestiinalaisten itsenäisyyttä, ovat puheet ja teot täydellisessä ristiriidassa. ISIS ei koskaan hyökkää Israelia vastaan vaan murhaa ainoastaan muslimeita ja kristittyjä!

Oman ryhmänsä muodostavat islamilaisen maailmankatsomuksen omaksuneet vastarintajärjestöt, kuten Hamas, Hizbollah, PIJ, Palestiinan Kansan Vastarintakomiteat ja niin edelleen. Toisin kuin Israelin tukema ääri-islamistinen ISIS, vastarintajärjestöt eivät murhaa ”vääräuskoisia” vaan Hizbollahin tavoin monet niistä ovat liittoutuneet kristittyjen tai täysin maallisten ryhmien (kuten Baath-puolueen ja Syyrian sosiaalisen kansanpuolueen, SSNP:n) kanssa.


Video: Monet Israelin ankarimmista arabivihollisista eivät ole muslimeja.

Oikeistokonservatiivit ovat kärppänä paikalla leimaamassa arabivastarinnan kannattajat ”islamisteiksi” ja ”terroristeiksi”. Oikeistokonservatiivit eivät joko osaa tai tahdo tunnustaa, että Lähi-idässä Israelia vihaa monenkirjava joukko opiskelijoista yrittäjiin ja eläkeläisiin sekä maltillisista muslimeista kristittyihin ja agnostikoihin.

Maalliseen esivaltaan tottuneista suomalaisista voi olla epämukavaa ajatella millaista elämä Hamasin kaltaisen voimakkaasti islamilaisen puolueen hallitsemassa maassa olisi. Ensiksi on paikallaan muistuttaa, että uskonnon merkitys ja koko valtakulttuuri arabimaissa eroavat voimakkaasti länsimaalaisesta kulttuuristamme. Jos totean kannattavani Hamasin vastarintaa Israelia vastaan, se ei tarkoita, että haluaisin Suomesta islamilaisen teokratian.

Mikä tärkeintä, Israelin vastustaminen ei Lähi-idässä ole millään tavalla kytköksissä ääri-islamismiin. Historiallisesti juutalaisvaltion suurimmat alueelliset haastajat ovat olleet maallisia nationalistihallituksia, kuten Baath-puolueiden johtamat Irak ja Syyria, Gaddafin Libya, Nasserin Egypti sekä islamistista vallankumousta edeltänyt Iran.

Israelin voimakkaimmat vastustajat ovat olleet nationalistihallituksia, jotka ovat taistelleet sionismin ja länsimaalaisten suuryhtiöiden lisäksi ääri-islamistista oppositiota vastaan.

Israel onkin aina pitänyt nationalistihallituksia vakavampana uhkana itselleen kuin pieniä ääri-islamistisia terroristiryhmiä. Siksi se on lobannut Yhdysvallat tuhoamaan arabinationalistiset hallitukset yksi toisensa jälkeen, mikä on johtanut veriseen lopputulokseen: väkivaltainen ääri-islamismi ja uskonnolliset jännitteet ovat kasvaneet Lähi-idässä aina Israelin perustamisesta lähtien.


Video: Kristitty laulaja Julia Boutros on omistanut kappaleitaan Hizbollahille. Vastaako video sionistien luomia uhkakuvia naisia alistavista kivikautisista fundamentalisteista?

Palestiinan lähihistoria heijastelee arabimaailman yleistä kehitystä. Jyrkistä kannanotoistaan tunnettu Hamas on Israelin luomus. Islamistinen Hamas syntyi 1980-luvun lopulla, ja Israel päätti tukea sitä, koska tuolloin pieni ääriuskonnollinen ryhmä vaikutti sionistien kannalta edullisemmalta vaihtoehdolta kuin suosittu PLO-johtaja Jasser Arafat. (Saman hajota ja hallitse –periaatteen mukaisesti Israel tukee nyt Hizbollahia vastaan taistelevia ISIS-terroristeja.)

Lopulta Hamas kasvoi kuitenkin PLO:n Fatah-puoluettakin vaarallisemmaksi ryhmäksi, joten nyt se on Israelin ja Yhdysvaltojen suosikki-inhokki. Israelin ystävät maailmalla väittävät, että Israel käy ”oikeutettua” olemassaolokamppailua pahoja palestiinalaisia ääri-islamisteja vastaan, vaikka todellisuudessa juutalaisvaltio vain niittää mitä se on kylvänyt.

Arabien ja iranilaisten vastarinta sionistimiehittäjää vastaan on oikeutettua käytiinpä taistelua sitten nationalismin tai islamin nimissä, kuten seuraavaksi tulemme osoittamaan. Lopulta ainut tapa kitkeä ääri-islamismi Lähi-idästä on lakkauttaa Israelin valtio, jonka koko olemassaolo on perustunut arabien keskinäisen vihanpidon ruokkimiseen.

Miksei juutalaisille riittänyt yksi kotimaa?

Israelin olemassaoloa oikeutetaan erilaisilla myyteillä ja typerryttävän mustavalkoisilla iskulauseilla: ”Kansaton maa valtiottomalle kansalle”, ”Juutalaiset saavat aavikon kukkimaan”, ”Israel on Lähi-idän ainut demokratia”, ”Vain oma valtio voi estää ’uuden holokaustin’” ja niin edelleen.

Irvileuat voivat tähän väliin kysyä, mikä saa juutalaiset pelkäämään joutuvansa välittömästi kansanmurhan uhriksi ilman omaa etnisesti puhdasta valtiota. Pitävätkö sionistit juutalaista kansaa niin inhottavana, että nämä luonnonvoiman tavoin pakottavat ympäröivät kansat suorittamaan uusia pogromeja? Miten kaikki muut maailman kansat ovatkaan säilyneet hengissä ilman Yhdysvaltojen ja Euroopan jatkuvaa sotilaallista ja taloudellista tukea? Mikä juutalaisten synnynnäinen ominaisuus ajaa heidät uudelleen ja uudellen kansanmurhan partaalle?

Israel on rakennettu valheiden perustalle. Juutalaisille perustettiin oma valtio jo kauan ennen Israelia – ja ensimmäinen juutalaisvaltio on edelleen olemassa! Maan virallinen nimi on Juutalaisten autonominen alue, mutta usein sitä kutsutaan pääkaupungin mukaan Birobidžaniksi.

Birobidžanin lippu ja sijainti.
Kuva Birobidžanista.

Israel perustettiin 1948 vuosia jatkuneen britteihin ja arabeihin kohdistetun säälimättömän terrorismikampanjan päätteeksi. Miljoonat palestiinalaiset ajettiin pois kotoaan eivätkä he saa palata vieläkään, sillä etnisesti puhdistetut alueet ovat vain juutalaisia varten. Silmitöntä väkivaltaa ja rasismia on kautta Israelin historian perusteltu sillä, ettei juutalaisilla ollut muutakaan paikkaa minne mennä, mikä on yksi historian traagisimmista ja röyhkeimmistä valheista.

Birobidžan perustettiin jo vuonna 1934 eli lähes 15 vuotta ennen Israelia Venäjän kaukoidän eteläosaan Kiinan rajalle. Sveitsin kokoinen juutalaisalue on tunnettu rauhallisuudestaan ja luonnonresursseistaan. Sionistit ovat perustelleet Palestiinan valloittamista sillä, että juutalaiset ovat vuosituhansien ajan kärsineet väkivaltaisesta vainosta. Mikäli väkivallan pelko olisi ollut todellinen motiivi juutalaisvaltion perustamiselle, eivät juutalaiset olisi suinkaan menneet Lähi-itään murhaamaan arabeja vaan asettuneet rauhalliseen Birobidžaniin. Juutalaisten autonomisella alueella ei ole koskaan koettu antisemitististä väkivaltaa.

Logistiikankaan ei pitäisi olla ongelma, sillä juutalaisia matkustaa jatkuvasti entisen Neuvostoliiton alueilta Israeliin. Mikäli juutalaiset eivät halua elää Palestiinassa tasavertaisesti arabien kanssa, ei muuton Birobidžaniin pitäisi siis tuottaa lainkaan käytännön ongelmia.

Turvallisuutta ja vakautta vai mainetta ja mammonaa?

Miksei alkuperäinen kotimaa Birobidžan ole houkutellut turvallisuudestaan huolimatta? Toisin kuin Palestiina se ei sijaitse maailmanpolitiikan sekä öljy- ja kaasuesiintymien keskiössä. Se ei hivele niiden itsetuntoa, jotka ovat rakentaneet identiteettinsä Talmudin rasististen opetusten varaan. Birobidžan tarjoaa turvallisuutta, tasaista elämää ja ruumiillista työtä. Palestiinan väkivaltainen miehittäminen puolestaan tarjoaa vaaraa, mainetta ja mammonaa.

Sionistisen liikkeen todelliset motiivit paljastuvat sen kiistattoman gurun Theodor Herzl’in teksteistä. 1895 sionismin perustaja kirjoitti päiväkirjassaan:

”Meidän täytyy hienovaraisesti pakkolunastaa kaikki yksityinen omaisuus meille kuuluvan valtion alueella. On houkuteltava maamme köyhät vähemmistöt häipymään hankkimalla heille töitä ulkomailta – samalla estäen heidän työllistymisensä täällä. […]

Sekä omaisuuden pakkolunastus että köyhien häätäminen on suoritettava varovaisesti ja vaivihkaa. Annetaan kiinteistöjen ja maiden omistajien uskoa, että he kykenevät naruttamaan meitä ja myymään omaisuuttaan paljon niiden arvoa kalliimmalla. Me nimittäin emme tule myymään heille mitään takaisin.”

Ben-Gurion Look-lehdessä. Klikkaa suuremmaksi.

Israelin ensimmäisen pääministeri David Ben-Gurionin neuvonantaja Uri Lubrani puolestaan totesi, että ”palestiinalaiset on alistettava metsureiksi ja tarjoilijoiksi”. Muun muassa Jewish Agency –järjestössä ja Jewish National Fundissa työskennellyt Israelin etnisen puhdistuksen pioneeri Yosef Weitz kirjoitti 1940:

”Meidän kesken on painotettava, että tässä maassa ei ole tilaa kahdelle kansalle. Emme tule saavuttamaan tavoitettamme, mikäli pienessä maassamme asuu arabeja. Ei ole muuta keinoa kuin siirtää kaikki arabit naapurimaihin. Jäljelle ei saa jäädä yhtään kylää tai heimoa.”

Ben-Gurion itse on antanut ehkäpä paljastavimman lausunnon juutalaisvaltion todellisista motiiveista. Look-lehdessä 1962 hän totesi:

”Jerusalemissa Yhdistyneet kansakunnat (todellinen Yhdistyneet kansakunnat) tulevat rakentamaan profeettojen pyhäkön.

Pyhäkössä palvellaan kaikkien mantereiden yhdistämishanketta. [Jerusalemin pyhäkön] valtaistuin kuuluu ihmiskunnan korkeimmalle oikeudelle, joka tulee hallitsemaan kaikkia mantereita, kuten [juutalainen profeetta] Jesaja on ennustanut…”

Mikäli sionismin kehittäjään ja Israelin ensimmäiseen pääministeriin on siis uskominen, ei juutalaisvaltion perustamisessa ollut koskaan kyse rauhallisesta yhteiselosta tai nationalismista. Sen sijaan sionismin isät puhuivat etnisestä puhdistuksesta, arabien orjuuttamisesta ja kansainvälisestä liittovaltiosta, jota sionistit hallitsevat Israelista käsin.

Koko aate kuulostaisi liian megalomaaniselta ja sairaalta ollakseen totta, elleivät sionismin nimekkäimmät oppi-isät olisi itse kertoneet tavoitteistaan avoimesti. Ikävä kyllä Ben-Gurionin ja Herzl’n rasistisella ja ääriuskonnollisella aatteella on laaja kannatus, sillä juutalainen valtavirta maailmalla on tehnyt selkeän valinnan Israelin ja Birobidžanin välillä.

Juutalaiset eivät saaneet aavikkoa kukkimaan

Sionistien yleinen argumentti Palestiinan miehittämisen puolesta on se, että arabit ovat ”sivistymättömiä” ja ”alikehittyneitä”. Väitetään, että kun juutalaiset saapuivat arabien asuttamille karuille tunkioille, aavikko alkoi kukkia.

Tänä keväänä Helsingin juutalainen seurakunta järjesti sionistisen tilaisuuden, jossa puhui palestiinalaissotilaiden omaisten raiskaamista ehdottanut Mordechai Kedar sekä Israelin suurlähettiläs Dan Ashbel, jotka molemmat syyllistyivät tyypilliseen palestiinalaisvastaiseen vihapuheeseen. Kedar vertasi palestiinalaisia Italian mafiaperheisiin ja totesi, etteivät nämä edes kykenisi ylläpitämään kansallisvaltiota.


Video: Palestiinassa kukoisti ylpeä yhteiskunta ennen sionistista miehitystä.

Ashbel puolestaan imarteli juutalaista yleisöä, kehui Israelia juutalaisen työmoraalin taidonnäytteeksi ja panetteli palestiinalaisia: ”Vastaavia ’national-building’-ponnisteluja ei palestiinalaisten ja heidän johtajiensa kohdalla ole tähän päivään mennessä ollut nähtävissä.”

Mitä Ashbelin rehvastelema ”national-building” tarkalleen ottaen on? Kenen rahoilla Israel perustettiin? Kenen aseilla sitä puolustetaan?

Entä kuka sai aavikon kukkimaan? Eivät juutalaiset vaan saksalaiset. 1860-luvulla Saksassa perustettiin Temppeliyhdistys, jota johti pietistitaustainen teologi Christoph Hoffmann. Hoffmann oli osallistunut politiikkaan kotimaassaan muttei ollut saavuttanut tahtomaansa muutosta Saksassa. Hän päättikin perustaa Temppeliyhdistyksen kohdistaakseen energiansa pyhään maahan. Muutamassa vuodessa sanoista siirryttiin tekoihin ja temppeliaktiivit olivat jo rakentamassa siirtokuntia Palestiinaan.

Temppeliyhdistys oli Palestiinan todellinen uudisraivaaja. Siirtokuntaponnisteluita jatkettiin malariasta ja erittäin vaikeasta soisesta maastosta piittaamatta. Saksalaiset kuivattivat soita, kylvivät peltoja ja toivat modernit maanviljelytekniikat Palestiinaan. He perustivat ensimmäiset hotellit ja apteekit.

Toisin sanoen he tekivät kaiken sen työn, josta sionistinen liike on myöhemmin yrittänyt omia kunnian itselleen. Jopa Jaffa-appelsiinit olivat Temppeliyhdistyksen aikaansaannos! BBC:n haastattelema stuttgartilainen historioitsija Jakob Eisler totesikin:

”Kun juutalaiset saapuivat, saksalaiset olivat jo tuoneet maanviljelyn ja modernin teollisuuden teknologian Palestiinaan. Ilman temppeliliikkeen apua juutalaisen siirtokuntaliikkeen olisi ollut paljon vaikeampi asettua maahan.

Jos vertaa 1880–90-lukujen juutalaisia siirtokuntia saksalaisten siirtokuntiin, saksalaiset olivat selvässä johtavassa asemassa.”

Nolointa sionistien kannalta on kuitenkin se, että Temppeliyhdistyksen jäsenet perustivat ennen toista maailmansotaa kansallissosialistisen puolueen Palestiinaan! Sionistinen liike juurtui Palestiinaan saksalaisten siivellä. (Maailmalla levinneet kuvat vehreistä juutalaisalueista olivat sitä paitsi Jewish National Fund –nimisen sionistijärjestön propagandaa, jolla ”viherpestiin” palestiinalaisten etninen puhdistus metsitetyillä alueilla.)

Temppeliyhdistyksen jäseniä.

Israel elää lahjoituksilla

Saksalaisten hyväksikäyttö ei suinkaan loppunut toiseen maailmansotaan. Varsinainen rahankiristys itse asiassa alkoi vasta sodan jälkeen, kun liittoutuneiden alistamat saksalaiset veronmaksajat pakotettiin kustantamaan juuri perustetun Israelin rakentaminen. World Jewish Congressin pitkäaikainen johtaja Nahum Goldman myönsi 1976:

”Ilman saksalaisia korvausrahoja Israelissa olisi vain murto-osa sen nykyisestä infrastruktuurista. Kaikki Israelin junat ovat saksalaisia. Laivat ovat saksalaisia. Sähköverkko on saksalainen ja niin on myös suuri osa koko maamme teollisuudesta […] puhumattakaan rahoista, joita saksalaiset maksavat yksittäisille [toisen maailmansodan juutalaisille] selviytyjille.”

Kuten olemme uutisoineet, saksalaiset tulonsiirrot juutalaisille ovat vain kasvaneet viime vuosina eikä kiristykselle näy loppua. Kansainvälisen juutalaisjärjestö Claims Conferencen mukaan juutalaiset saivat viime vuonna 760 000 000 dollaria ilmaista rahaa Saksan ja Itävallan veronmaksajilta. Tänä vuonna summa nousee CC:n arvioiden mukaan 900 000 000 dollariin!

Israelin todellinen henkivakuutus on kuitenkin Yhdysvallat, joka hyökkää tunnollisesti sionistien vihaamia hallituksia vastaan ja lahjoittaa joka päivä 8 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahaa juutalaisvaltiolle. Merkittävä osa lahjoituksista ohjataan suoraan sionistiselle sotakoneistolle. Israelin olemassaolo perustuu kokonaan valkoisista länsimaista saatuihin lahjoituksiin. Mikäli rahavirrat katkaistaisiin, joutuisi Israel viimeinkin vastaamaan vuosikymmeniä jatkuneista sotarikoksista arabeille ja Iranille.

Sionistiliike ei siis saanut aavikkoa kukkimaan vaan saapui saksalaisten valmiiksi rakentamaan maahan. Lopulta toisen maailmansodan voittajien kanssa liittoutuneet sionistit riistivät koko maan itselleen ja alkoivat kutsua sitä Israeliksi. He eivät kuitenkaan kyenneet rakentamaan ja puolustamaan ”maataan” itsenäisesti, joten kaikki tehtiin ja tehdään edelleen länsimaisten veronmaksajien piikkiin.

Israel ei siis suinkaan ole ylpeä nationalistivaltio vaan kansainvälinen hyväksikäyttäjä, joka imee elinvoimansa muista valtioista. Siksi Israelia on verrattu jopa ISIS-terroristijärjestön perustamaan kalifaattiin; ovathan molemmat lännen tukemia ja uskontoa tekosyynä käyttäviä rikollisesti perustettuja ”valtioita”. Israelissa toisen luokan kansalaisia ovat ei-juutalaiset, kalifaatissa sen sijaan sorretaan ei-muslimeja.

Holokaustikiristys

Israelin kutsuminen nationalistivaltioksi olisi siis väärin, koska juutalaiset eivät itse rakentaneet sitä. He eivät myöskään taistelleet saadakseen sitä. Kuten valtavirtainen historiakin nykyään myöntää, juutalaiset saivat Palestiinan käymällä kauppaa liittoutuneiden kanssa. ThiemeMeulenhoff-kustantamon Lähi-idän yhteiskuntia käsittelevä lukiokirja kertoo juutalaisvaltion perustamisesta:

”Brittihallitus tarvitsi kipeästi rahaa ensimmäisen maailmansodan aikana. […] Juutalaiset pankkiirit ottivat hallitukseen yhteyttä ja kertoivat voivansa myöntää huomattavan lainan, mikäli britit olisivat valmiit antamaan juutalaiselle kansalle vastapalveluksen.”

Kauppojen taustalla olivat muun muassa World Zionist Organization, lordi Rothschild ja Alfred Mond. Diili tehtiin, minkä jälkeen 1917 Britannian ulkoministeri Arthur Balfour ilmoitti, että englantilaiset tukivat sionistien hanketta perustaa juutalaisvaltio Palestiinaan. Juutalaiset pankkiirit olivat lobanneet maan itselleen vuodattamatta tippaakaan omaa verta tai hikeä.

Toisen maailmansodan jälkeen ”holokaustista” on tullut Israelin tärkein tekosyy olemassaolonsa oikeutukseksi. Kuten olemme useissa artikkeleissa kirjoittaneet, ei juutalaisten joukkotuhonnalle ole lainkaan historiallisia todisteita. Hyvän johdannon aiheeseen tarjoavat artikkelit ”Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään” osat 1 ja 2, ”Kriittistä holokaustitutkimusta” sekä ”Kiista ’holokaustin’ todenperäisyydestä”.

Palestiinan juutalaisille luovuttaneet liittoutuneet antoivat saksalaisille mielivaltaisia tuomioita ”rikoksista”, joista ei ollut lainkaan todisteita. Leimaamalla saksalaiset epäinhimillisiksi hirviöiksi liittoutuneet lakaisivat kätevästi omat sotarikoksensa maton alle. (Toisen maailmansodan aikana Ukrainan juutalaisreservaattiin siirretty rabbi Josef Burg todisti 1988 Kanadassa Zündel-oikeudenkäynnissä, että ”holokausti” oli sionistisen liikkeen kehittämä valhe, jolla pönkitettiin Palestiinan kaappausprojektia.)

Yhdysvaltojen korkeimman oikeuden tuomari Harlan Fiske Stone on kuvannut Nürnbergiä saksalaisten ”lynkkaustapahtumaksi”. Kansainvälisen sotarikostuomioistuimen perustamiskirjan artiklassa 19 todetaan: ”Tuomioistuin ei tarvitse teknisiä todisteita tuomioidensa perusteiksi.” Artiklassa 21 puolestaan sanotaan: ”Tuomioistuin ei tarvitse todisteita asioista, jotka ovat yleisesti tiedossa langettaakseen näiden perusteella tuomioita.” Syyttäjänä toimineen Thomas J. Doddin mukaan peräti 75 % Nürnbergin henkilöstöstä oli juutalaisia, minkä hän pelkäsi syövän uskottavuutta tuomioilta.

Kansallissosialistit eivät kiistäneet etteivätkö he olisi pyrkineet siirtämään juutalaisia pois Saksan alueelta. Syitä tähän oli muun muassa juutalaisten osuus Saksan turvallisuutta uhanneessa vallankumouksellisessa kommunistiliikkeessä, rappiollisena pidetyssä kulttuurimarxismissa sekä järjestäytyneessä rikollisuudessa. Kun Hitler nousi valtaan 1933, kansainvälinen juutalaisyhteisö julisti jopa sodan Saksaa vastaan.

Jopa liittoutuneet myönsivät, että kulkutaudit tappoivat leireillä muun muassa siksi, että monet juutalaiset kieltäytyivät noudattamasta hygieniasääntöjä.

Juutalaisia pidettiin sisäisenä turvallisuusuhkana, josta haluttiin eroon. Tämä ei kuitenkaan merkinnyt kansanmurhaa vaan väestönsiirtoa pois Euroopasta. Tämän vahvistavat esimerkiksi Hitlerin päämajassaan 23.1.1942 (kolme päivää pahamaineisen ”Wannseen konferenssin” jälkeen!) antamat lausunnot: ”Kolmen tai neljänsadan vuoden päästä juutalaiset uskaltavat jälleen palata Eurooppaan. Heistä ensimmäiset ovat kaupparatsuja, ja lopulta muut seuraavat perässä.”

Onkin ironista, että monet juutalaiset kuolivat väestönsiirto- ja työleireillä omaa jääräpäisyyttään. ”Holokaustia” vuosikymmenten ajan tutkinut insinööri Friedrich Berg on todennut, että merkittävin juutalaisia tappanut tekijä olivat pilkkukuumeen kaltaiset vaaralliset kulkutaudit.

Saksalaisten ylläpitämillä leireillä hygieniavaatimukset olivat tiukat, mutta monet juutalaiset vastustelivat Bergin mukaan peseytymistä niin ankarasti, että sillä oli tappavia seurauksia. Berg toteaa, että tämän vahvistivat saksalaisten lisäksi puolalaiset, amerikkalaiset ja englantilaiset lääkärit. Jopa Varsovan gheton juutalainen johtaja Adam Czerniaków kirosi päiväkirjassaan 29.5.1942:

”Ghettoa ei voida pitää siistinä, sillä yhteisö ei ole tarpeeksi sivistynyt. Ikävä kyllä kaikki täällä käyttäytyvät kuin siat. Vuosisatojen saastainen elämäntapa kantaa hedelmää.”

Kylpyjä, vaatteidenpesua, käymälöihin ulostamista ja siivoamista vastustaneet puolanjuutalaiset olivat niin saksalaisten kuin liittoutuneiden mukaan välitön uhka kaikille, sillä taudti levisivät sota-aikana nopeasti. Tämä oli toisen maailmansodan todellinen ”holokausti”.

Uhrimyytti politiikan työkaluna

Kansainvälinen sionistiyhteisö oli jo ennen ”holokaustia” levittänyt maailmalla joko paisuteltuja tai täysin väärennettyjä tarinoita juutalaisvainoista kartuttaakseen varallisuuttaan ja diplomaattista valtaansa. Nobel-palkittu Aleksandr Solženitsyn on kirjoittanut erittäin kriittisesti siitä kuinka juutalaisjärjestöt yrittivät käyttää Venäjän pogromeja poliittisena aseena tsaaria vastaan.

Huhtikuussa 1903 Chișinăun kaupungissa syntyi väkivaltaisuuksia juutalaisten ja ei-juutalaisten välillä. Yhteenottoja tutkinut Solženitsyn totesi, että hallitus ei millään tavalla osallistunut väkivaltaisuuksien aloittamiseen. Maailmalla useat juutalaisjärjestöt kuitenkin syyttivät tsaaria, mitä Solženitsyn piti todisteena siitä, että juutalaisjärjestöt yrittivät uhria esittämällä saada vaikutusvaltaa ja kaataa poliittisen vihollisensa – Venäjän ”antisemitistisenä” pidetyn hallitsijan.

Chișinău-propagandaa on jopa kutsuttu toisen maailmansodan holokaustivalheiden kenraaliharjoitukseksi.

Sama kaava toistuu edelleen: hampaisiin asti aseistettu Israel puolustelee hyökkäyksiään palestiinalaiskouluja vastaan sillä, että pienet militanttijärjestöt ampuvat toisinaan juutalaisalueille umpimähkäisiä raketteja, jotka eivät vahingoita edes rakennuksia. Murhatut palestiinalaislapset painuvat unholaan siinä missä juutalaisten pahoinpitelemät ja murhaamat venäläiskristityt 1900-luvun alussa. (Kyllä, kuten Solženitsyn kirjoittaa, myös juutalaiset aloittivat pogromeja – niistä vain ei näytetä Ylellä koskaan dokumentteja!)

Juutalaisjärjestöjen levittämä pogromipropaganda esitti venäläiset alikehittyneinä raakalaisina.

Myytti ”holokaustin” tuhkista nousseesta ”demokratiasta”

Israelin oikeuttamispropagandaan kuuluu vahvasti ajatus ”Lähi-idän ainoasta demokratiasta”, joka nousi Feenix-linnun tavoin barbaarisen Euroopan murhaamien juutalaisten tuhkasta. Israelin korkein johto ulko- ja pääministeriä myöten syyttelevät jatkuvasti eurooppalais- ja arabivaltioita ”fasistisiksi” ja ”antisemitistisiksi”.

Implisiittinen viesti on, että ilman Israel-majakan näyttämää valoa ihmiskunta vajoaisi loputtomien holokaustien kierteeseen.

Mutta onko Israel demokratia? Ei. Se on etnokratia. Demokraattiset oikeudet on taattu ainoastaan Israelin juutalaiselle väestölle. Juutalaisuutta ei määrittele israelilaisten uskonnollisuus (yhä useammat kansalaisista ovat ateisteja) vaan heidän geeniperimänsä.

Pääministeri Benjamin Netanjahun kanslia vahvisti 2013, että Israel voi tehdä DNA-testejä juutalaisiksi itseään väittäville itäeurooppalaisille, jotka haluavat muuttaa Israeliin. Samana vuonna maailmalle vuosi tieto, että Israelin hallitus oli steriloinut mustia etiopianjuutalaisia maahanmuuttajia näiden ”epäpuhtaan” syntyperän vuoksi. Olivatpa etiopianjuutalaiset kuinka uskonnollisia tahansa, on heidän rodullinen perimänsä Israelin hallituksen mukaan väärä.

Israel on demokratia vain juutalaisille.

Geneettisesti juutalainen voi saada Israelin kansalaisuuden vaikka hän olisi hepreaa osaamaton ateisti. Sen sijaan miljoonilla juutalaisten kotoaan häätämillä arabeilla ei edelleenkään ole oikeutta muuttaa takaisin Palestiinaan.

2003 julkisuuteen vuosi The Luntz Research Companies- ja The Israel Project –nimisten pr-firmojen laatima mediastrategia Israelin julkisuuskuvan parantamiseksi. Dokumentti paljasti millä tavoin sionistit järjestelmällisesti pyrkivät julkisuudessa peittelemään Israelin epädemokraattista politiikkaa, laittomia siirtokuntia sekä sotarikoksia. Mediastrategian mukaan yksi Israelin tehokkaimmista viesteistä on ollut se, että maa on ”Lähi-idän ainut demokratia”. Strategia kehottaa sionisteja toistamaan lyhyitä iskulauseita uudelleen ja uudelleen julkisuudessa yleisen ilmapiirin muuttamiseksi.

”Lähi-idän ainut demokratia” on kuitenkin ontto ja valheellinen iskulause. Vaikka Israelissa elävillä arabeilla on muodollinen oikeus äänestää vaaleissa, luokittelee yhteiskunta heidät virallisesti Ö-luokan kansalaisiksi. Adalah-ihmisoikeusjärjestö onkin todennut:

”Israel ei koskaan edes pyrkinyt integroimaan palestiinalaisväestöä. Sen sijaan heitä on kohdeltu kakkosluokan kansalaisina ja heidät on pyritty eristämään yhteiskunnan näkyvistä asemista. Israel syrjii palestiinalaisia järjestelmällisesti: palestiinalaisten omistamia maa-alueita pakkolunastetaan juutalaisille […]

Palestiinalaisia ei virallisesti luokitella vähemmistökansaksi, vaikka YK:n päätöslauselma 181 tätä vaatii. Palestiinalaiset eivät ole virallinen vähemmistö vaan ’israelinarabeja’, ’ei-juutalaisia’, ’muslimeja’ tai ’kristittyjä’.”

Israel ei ole siis demokratia, vaikka palestiinalaisille on kirjoitettu sivurooli parlamentaaristen vaalien teatterissa. Israel on etnokratia, jossa hallitseva etninen ryhmä – juutalaiset – nauttii vapaudesta samalla, kun ei-juutalaiset kärsivät pakotetusta köyhyydestä ja rasistisesta väkivallasta. Äänestysoikeuskin on miljoonille palestiinalaisille vain symbolinen. Kevään vaaleissa juutalaissotilaat estivät arvioiden mukaan noin 4,5 miljoonan palestiinalaisen pääsyn vaaliuurnille!

Elämä väkivaltaisten siirtokunta-aktivistien ja mielivaltaisesti voimaa käyttävien sotilaiden ikeessä ei ole demokraattista. Demokraattinen yhteiskunta ei ylläpitäisi rotuerottelujärjestelmää, jonka nojalla palestiinalaiset on asetettu ankaran sotilastuomioistuimen alaisiksi ja juutalaiset lempeän siviililainsäädännön alaisiksi. Demokraattinen yhteiskunta ei pakkolunastaisi palestiinalaisalueiden kaasua, vettä ja muita luonnonvaroja juutalaisväestön käyttöön. Se ei myöskään saartaisi palestiinalaisalueita ja kontrolloisi ”Ö-luokan kansalaisten” päivittäistä kalorimäärää.


Video: Rotuerottelu vallitsee myös Israelin kiinteistömarkkinoilla.

Kolmannen valtakunnan vastakohta

Kumosimme siis oikeistokonservatiivien hellimän myytin ”Lähi-idän ainoasta demokratiasta”. On aika siirtyä vasemmalle: Onko Israel ”natsivaltio”?

2013 julkaistussa The Gatekeepers –kohudokumentissa Israelin tiedustelupalvelu Shin Betin johtajat arvostelivat hallituksen väestöpolitiikkaa ja vertasivat maataan kansallissosialistiseen Saksaan. 1981–1986 tiedustelupalvelun johtajana työskennellyt Aavraham Shalom esimerkiksi totesi, että ”olemme raakoja miehittäjiä – kuten saksalaiset toisessa maailmansodassa”. (Tästä huolimatta esimerkiksi Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto syytti Yleisradiota ”antisemitismistä”, kun Varsovan ghettoa verrattiin radiossa juutalaisten Libanonissa ja Palestiinassa miehittämiin alueisiin.)

Shalomilla ja hänen kollegoillaan on toki syytäkin hävetä. Shalom itse joutui eroamaan sen jälkeen, kun häntä syytettiin palestiinalaisvankien murhista ja murhatodisteiden hävittämisestä. Artikkelissa ”Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta” olemme käsitelleet tarkemmin juutalaisvaltion väkivaltaa paitsi palestiinalaisia niin myös amerikkalaisten kaltaisia liittolaisia vastaan.

Israelilaissotilaat ja ”-poliisit” alistavat palestiinalaisia muun muassa kidnappaamalla näitä. Pieniä lapsiakin voidaan kaapata keskellä yötä kotoaan ilman perusteltuja rikosepäilyjä. Pelkästään tämän vuoden syyskuun aikana juutalaiset kidnappasivat yhteensä 562 palestiinalaista.

Palestiinan ihmisoikeustilannetta seuraavan International Middle East Media Centerin (IMEMC) mukaan seksuaalinen väkivalta ja jopa pedofilia ovat arkea juutalaisvaltion pidätysselleissä. 2014 Gazan kansanmurhan aikana ja sen jälkeisenä syksynä juutalaiset kidnappasivat IMEMC:n mukaan jopa 600 palestiinalaislasta. 40 % kaapatuista kärsi sukupuolisesta väkivallasta pidätysaikana.

2013 YK julkaisi ihmisoikeusraportin palestiinalaisten vainosta. Raportti sai juutalaisjärjestöt suunniltaan, sillä sen sisältö oli karua luettavaa. Se esimerkiksi paljasti, että juutalaissotilaat käyttävät palestiinalaislapsia ihmiskilpinä, vaikka Israelin propagandan mukaan ihmiskilvet ovat Hamasin heiniä. YK:n mukaan juutalaispoliisit syyllistyvät järjestelmällisesti muun muassa seuraaviin rikoksiin kaappaamiaan palestiinalaislapsia vastaan:

”[Pidätetyt palestiinalaislapset] kärsivät järjestelmällisestä fyysisestä ja verbaalisesta väkivallasta, nöyryyttämisestä, kivuliaisiin asentoihin pakottamisesta ja pään huputtamisesta.

Heille kerrotaan, että heidän perheenjäsenensä tullaan murhaamaan, pahoinpitelemään tai raiskaamaan. Syömistä, juomista ja ulostamista kontrolloidaan epäinhimillisesti.”

Totuus Saksasta

YK:n raportit tuovat totisesti mieleen Hollywood-elokuvat ”natsi-Saksasta” ja etenkin pahamaineisesta Gestaposta, ”Hitlerin oikeasta kädestä”. Kun otamme Hollywood-lasit pois silmiltä ja tutustumme Gestapon todellisiin menetelmiin, huomaamme, että Israel-rinnastus on äärimmäisen halventava saksalaispoliisia kohtaan.

Historiantutkija Vincent Reynouard on selvittänyt Gestapon toimintatapoja paneutumalla alkuperäisiin asiakirjoihin, kuten Nürnbergin sotarikostuomioistuimen sekä Ranskassa 1944–47 Gestapon avustajia vastaan käytyjen oikeudenkäyntien pöytäkirjoihin. Niistä selviää, että toisin kuin Israelissa, saksalaisten miehittämillä alueilla kansalaiset eivät menettäneet perusoikeuksiaan, jos salainen poliisi otti heidät kiinni.

Ranskan oikeudenkäyntipyötäkirjat kertovat lukuisista tapauksista, joissa kansalaiset haukkuivat julkisesti Gestapon johtoa, tekivät valituksia poliisin kotietsinnöistä ja kieltäytyivät noudattamasta viranomaisten käskyjä. Nämä rikkovat täydellisesti median luoman kauhukuvan poliittisesta poliisista, joka murskasi opposition säälimättömästi ja jota kukaan ei uskaltanut kritisoida.

Toisin kuin palestiinalaisia vainoava Israelin väkivaltakoneisto, Gestapo ei ollut ideologinen tai ”rasistinen”: Ranskan Gestapon johdossa työskenteli esimerkiksi Henri Oberschmuckler, joka oli… juutalainen!

Kulttuurimarxistinen viihdeteollisuus ruokkii edelleen myyttiä ”sadistisesta” Gestaposta. Kuva juutalaisen David F. Friedmanin perverssistä propagandaelokuvasta.

Gestapon erotti Israelin ”poliisista” myös se, etteivät saksalaiset raiskanneet pidätettyjä. Voimakeinoja käytettiin muutenkin sotaolosuhteisiin nähden erittäin kitsaasti. Edes saksalaisia terrorisoineen vastarintaliikkeen jäseniä ei pahoinpidelty, mikäli nämä suostuivat puhumaan kuulustelijoille. Gestapo-oikeudenkäyntien pöytäkirjat siis osoittavat, että kansallissosialistisen Saksan ja Israelin salaiset poliisit erosivat toisistaan kuin yö ja päivä: saksalaiset eivät käyttäneet poliisia kollektiivisen etnisen terrorin välikappaleena.

Israelin erottaa Saksasta myös se, että saksalaiset puolustivat itse itseään eikä heillä ollut Yhdysvaltojen kaltaista isoveljeä, jonka selän taakse juosta. Saksalaiset puolustivat omaa kotimaataan Neuvostoliiton tukemaa kansainvälistä vallankumouksellista kommunismia vastaan. Israel sen sijaan alistaa palestiinalaisia, jotka vain tahtovat palata kotiinsa.

Israelin johtajat puhuvat mielellään juutalaisista ”valittuna kansana”, jolla on yliluonnollinen oikeutus alistaa arabeja. Retoriikkaa on usein verrattu saksalaisten kansallissosialistien harvakseltaan käyttämään Herrenvolk-käsitteeseen. Nürnbergin näytösoikeudenkäynnissä harvinainen Herrenvolk-käsite nostettiin arvoon arvaamattomaan ja käännettiin ”hallitsijaroduksi” vaikka tarkka käännös on ”isäntäkansa”. Saksassa kansalaiset tahtoivat olla oman maansa isäntiä, sillä ensimmäisen maailmansodan myötä heidät oli alistettu kansainvälisten pankkien sotakorvausorjiksi.

Sen sijaan Israel perustettiin, kun sionistinen liike tunkeutui vieraaseen maahan, ajoi alkuperäiskansan kodeistaan ja perusteli tätä vetoamalla asemaansa ”valittuna kansana”!

Israel – kristillisten arvojen linnake?

Olemme nyt kumonneet myytin siitä, että Israel olisi ”nationalistinen” valtio, jolla olisi oikeutus puolustautua palestiinalaisia vastaan. Voi kuitenkin olla, ettemme vieläkään ole onnistuneet vakuuttamaan kristillisiä sionisteja, joille Israel edustaa uskonnollisia hyveitä ja vastavoimaa ”pahoille natseille ja arabeille, jotka yrittävät hävittää kristillisen perinnön”.

Mitään todisteita kristittyjen sionistien maalaamille kauhukuville ei tietenkään ole. Esimerkiksi kansallissosialisteille uskonnonvapaus oli niin tärkeä arvo, että se kirjattiin puolueohjelmaan. Kuten laina-artikkelissamme ”Kansallissosialistinen Saksa oli kristitty valtio” puolestaan todettiin, ei Hitlerin puolue koskaan käynyt taistelua kirkkoa vastaan. Poikkeuksen tietysti muodostivat liberaalit ja sionistiset papit, jotka yrittivät verhota politiikkaansa uskon kaapuun.

Juutalaisten polttaman kirkon raunioilla Israelissa.

Israelissa tilanne on täysin toinen. Juutalaisryhmät ovat vain koventaneet väkivaltaansa palestiinalaiskristittyjä vastaan viime vuosina. Kirkkoja poltetaan, pappeja pahoinpidellään, kristittyjen asuntoihin ja autoihin maalataan herjoja ja uhkauksia. Äärijuutalaiset johtajat saavat julkisesti vaatia kristittyjen murhaamista ja kirkkojen tuhoamista – heillä on tuomioistuimen lupa. Kuten kirjailija Craig Nielsen on todennut, ”Israel vastustaa kristinuskon julistamista rajojensa sisällä voimakkaammin kuin kommunistinen Kuuba koskaan on tehnyt”!

Pääministeri Benjamin Netanjahu on ilmoittanut tahtovansa, että Talmudista tehtäisiin Israelin perustuslaki. Talmudin kanta kristinuskoon on yksiselitteinen, alla muutama esimerkki:

 • Sanhedrin 45a, 52a-b, 106a: Kuvaa kolmea niistä neljästä menetelmästä, joilla Jeesus [‘Balaam’] tapettiin (kivittäminen, polttaminen, kaulan katkaiseminen, kuristaminen). Kivitettäessä raskas kivi pudotettiin Jeesuksen rinnan päälle niin että se murskaantui. Poltettaessa Jeesus laskettiin lantaan kainaloita myöten, sitten hänen kaulansa ympärille kiedottiin kangas, jonka päitä vedettiin sen jälkeen vastakkaisiin suuntiin, niin että suu aukesi. Sulaa lyijyä kaadettiin suusta sisään, niin että sisälmykset paloivat (näin tahdottiin polttaa sielu). Kuristaminen samalla systeemillä, kiristämällä lujasti kankaan päitä. Kaula katkaistiin miekalla.
 • Shabbath 116a: Kristillisiä kirjoja [mm. Uusi testamentti] ei tule pelastaa tulelta, kuten ei myöskään rakennuksen romahdukselta, vedeltä tai miltään muulta joka ne tuhoaisi; kristittyjen kirjoja tulee polttaa; Uusi testamentti on kuin tyhjä paperi. – – Missään olosuhteissa ei saa mennä kristityn taloon.
 • Gittin 57a: Jeesus [‘Balaam’] lähetettiin rabbien moittimisen vuoksi helvettiin, jossa häntä rangaistaan keittämällä häntä kiehuvassa ulosteessa. Jeesus luettiin yhdeksi niistä kolmesta suurimmasta “Israelin synnintekijästä” (Jeesus, Bileam, Tiitus), jotka Israel on koskaan tuntenut.

2009 lehdistössä kuohui, kun rabbi Yitzhak Shapiron kirja The King’s Torah nousi bestselleriksi Israelissa. Kirjassa todettiin, että on oikein murhata ei-juutalaisia (olivatpa nämä sitten vauvoja tai aikuisia) vaikka nämä eivät aiheuttaisi suoraa fyysistä vaaraa juutalaisille. Kirja järkytti maailmalla paitsi sisältönsä vuoksi niin myös siksi, että sen julkaiseminen ylipäätään sallittiin.

Tämä on jälleen yksi tekijä, joka erottaa Israelin kansallissosialistisesta Saksasta. Kansallissosialistit esimerkiksi kielsivät kirjailijalegenda Louis-Ferdinand Célinen juutalaisvastaisen pamflettisarjan, koska sen sisältö oli liian vihamielistä. Sen sijaan Israelissa äärijuutalaiset saavat rauhassa julistaa rasististen murhien ilosanomaa!

Israelilaispoliisit palestiinalaisen kimpussa.

Arabinationalismia vai väkivaltaista ääri-islamismia?

Kansallissosialisteja, alkuperäisiä kristittyjä ja muslimeja on aina yhdistänyt yksi erityisen voimakas yhteiskunnallinen arvo: koronkiskonnan vastustaminen. Yhteinen arvopohja tuli esiin mielenkiintoisella tavalla, kun kansallissosialistit pohtivat, minne juutalaiset tulisi siirtää Euroopasta.

Yksi mahdollisista kohteista oli Palestiina. Palestiina-vaihtoehdosta kuitenkin luovuttiin pian. Juutalaisasioista vastannut ulkoministeriön virkamies Eberhard von Thadden kirjoitti syyn tälle muistioonsa: ”Saksan hallitus ei voi sallia toimia, jotka antavat juutalaisille mahdollisuuden ajaa Palestiinan ylväät ja hyveelliset kansalaiset pois isänmaastaan.” Samaa mieltä oli SS-johtaja Heinrich Himmler:

”Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää […] siirtää juutalaisia Palestiinaan. Tiedämme, että arabit eivät pidä juutalaisista lainkaan enemmän kuin me saksalaiset. Emme tule sallimaan, että Palestiinaan lähetetään enää ollenkaan lisää juutalaisia…”

Sionistisessa propagandassa Israelia kiivaasti vastustaneet arabinationalistit leimattiin välittömästi kristinuskon ja uskonnonvapauden vihollisiksi – aivan samoin kuin Hitlerkin oltiin leimattu. Kuten artikkelin alkukappaleissa jo kuitenkin muistutimme, Israelin voimakkaimmat viholliset ovat aina olleet arabimaailman uskonnollisesti suvaitsevaisimmat valtiot.

Ennen Yhdysvaltojen ja Israelin synnyttämiä sotia Baath-puolueiden hallitsemien Irakin ja Syyrian suurkaupungeissa naiset saivat liikkua ulkona ilman huntuja, uskontoryhmien väliset avioliitot olivat yleisiä ja kristityt eivät pelänneet mennä kirkkoon. Nyt pelkäävät. Nationalismi Lähi-idässä on kuolemaisillaan Syyrian myötä. Kansallisaatteen paikan ovat ottaneet sitä vastustavat aatteet – sionismi ja ääri-islamismi.

Hizbollah, Syyrian sosiaalinen kansanpuolue ja muut Israelia vastustavat aseelliset ryhmät ovat arabikristittyjen viimeinen toivo. Mutta milloin kristityt sionistit ymmärtävät tämän?

Sionismi on kansainvälinen liike siinä missä kommunismi

”Juutalaiset ja rasismi” –sarjan kolmannessa osassa tahdoimme osoittaa, että juutalaisvaltio Israel on a) rasistinen valtio, jonka kansalaisuutta hakevien on varauduttava DNA-testeihin ja toisaalta b) antinationalistinen valtio, jonka olemassaolo perustuu kokonaan kansainväliseen rahoitusjärjestelmään ja ulkomaalaiseen apuun.

Samalla todistimme, että eurooppalaisten turvallisuuden kannalta olisi paljon edullisempaa, että Israel lakkautettaisiin ja uskonnollisesti maltillinen arabinationalismi elvytettäisiin taistelemaan al-Qaidan kaltaisia terroristijärjestöjä vastaan. Erityisen tärkeää tämä on Lähi-idän kristittyjen vähemmistöjen turvallisuuden kannalta.

Israelin ensimmäinen presidentti Chaim Weizmann luonnehti New Yorkissa 3.12.1942 pitämässään puheessa sionistista liikettä ”troijalaiseksi hevokseksi vihollislinnakkeessa” ja jatkoi: ”Tuhannet Euroopassa elävät juutalaiset takaavat, että vihollisemme tulee tuhoutumaan.” Weizmannin lausunnot tukevat lainaamiamme Ben-Gurionin suunnitelmia kansainvälisestä liittovaltiosta, jonka keskus Israel olisi. Israelin ensimmäinen pääministeri ja ensimmäinen presidentti olivat yhtä mieltä siitä, että sionismi on bolševismin tavoin kansainvälisyysaate – ei kansallismielinen.

Ei olekaan ihme, että Israelin perustamisen jälkeen diasporaan on jäänyt elämään merkittävä määrä juutalaisia, jotka tukevat Israelia Euroopasta ja Yhdysvalloista käsin. World Jewish Congressin ja sen jäsenjärjestö Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvoston kaltaiset ryhmät vaativat Israelin säilymistä juutalaisvaltiona mutta monikulttuurisuutta Eurooppaan (1, 2).

Miksi kansallismielisten tulisi siis Suomessakin vastustaa Israelia? Koska Israel on monikulttuurista Eurooppaa vaativan World Jewish Congressin kaltaisten järjestöjen taloudellisen ja poliittisen vallan keskus. Sen sijaan Muammar Gaddafin kaltaiset rehelliset arabinationalistit tiedostivat varsin hyvin, ettei Eurooppa tahdo hukuttautua pakolaistulvaan.

Mutta Gaddafi on kuollut. Libyan tuho oli voitto Israelille, mutta kohtalokas Euroopalle, joka kohtaa nyt historian tuhoisimman siirtolaistulvan.

*”Sionisti” ei ole kiertoilmaus sanalle ”juutalainen”. Tämä artikkeli ei väitä, että tekstissä nimetyt juutalaiset edustaisivat koko juutalaista kansaa tai toimisivat tietyllä tavalla siksi, että he ovat juutalaisia. Sellaisen väittäminen olisi Suomessa rikollista.

65 KOMMENTIT

 1. Hyvä artikkeli jälleen, kiitos. Maailma ilman juutalaisia on tavoittelemisen arvoinen asia, miten hienoa se olisikin.

  • Juutalaiseksi synnytään eikä sille ihminen itse voi mitään. Juutalaisuuden tapauksessa tietenkin saa olla kiitollinen synnynnäisestä lahjakkuudesta, mutta sillekään ei itse voi mitään. Siksi on käsittämätöntä ja primitiivistä, että ihmistä vainotaan vain syntyperänsä vuoksi. Sen sijaan, jos ihminen kehittyy natsiksi, sille voi yrittää tehdä jotain ja siten estää,pahuuden leviämistä. Parantumisesta onkin paljon hyviä esimerkkejä. Koulutus ja ja muiden huonojen lähtökohtien tasoitus ovat parhaita keinoja, takapakkia näyttää vaan valitettavasti taas näinä aikoina tulevan, kun ihmiskunnassa putkahtaa koko ajan tyhmyyttä äärioikeistolaisena ajatteluna ja toimintana; Venäjällä, USA:ssa, Syyriassa, Turkissa, Unkarissa, Puolassa, Saudi-Arabiassa, Brasiliassa jne. Mutta enemmistö on kuitenkin rehellistä ja kunnollista väkeä, joten
   hyvyys voittaa lopulta.

   • Menes nyt Brunila saarnaamaan kaltaisillesi…voi vastaanotto olla hiukan suopeampaa 😀

    • Nykydiktaattoreista Putinilla on mongolipiirteitä, Saudi-Arabian kruununprinssi on arabi, Kim Jong-un on keltaista rotua, Al Assad ja Erdogan itämaisia, mutta Trump on valkoinen arjalainen. Näistä ylivoimaisesti tyhmin ja lahjattomin on Trump.

     • Trump ei ole tyhmä saati lahjaton. Riippuu tietenkin miten mittaat tyhmyyden. Kaveri on multimiljardööri ja Usan presidentti joten aika hyvältä cv:ltä kuulostaa. Tietenkin Trumpin(ja monen muunkin) suhteet juutalaisiin on tyhmyyttä(valkoisen rodun silmissä) mutta tähän kategoriaan menee myös Erdogan ja saudien ympärileikattu tuhkamunaprinssi. Noista nimistä mitä annoit niin paras on tietenkin Assad, ainoa aito kansanmies ja antisionisti.

     • Trump on tyhmä ja lahjaton. Saanut omaisuutensa perinnöksi ja olisi menettänyt sen jo monta kertaa konkursseissa elleivät neuvonantajat (juutalaisia?) olisi tulleet apuun. Valehdellut menneisyyteensä eikä voi antaa julki verotietojaan kun kaikki kähmintä ja rikokset paljastuisi. Trump ei lue, ei osaa kirjoittaa kuin lyhyitä lauseita, ei tunne historiaa, ei maantiedettä, ei mitään. On USAn presidentti, koska tuosta kansasta on aina puolet ollut hölmöjä, tyhmiä, tietämättömiä, vanhoillisia kiihkouskovaisia. Myös rahaeliitti (juutalaisia?) kannatti Trumpia, koska saavat kahmittua ja keinoteltua nyt lisää omaisuuksia.

     • Muistaakseni Trump sai rahallista apua isältä mutta muuten itse jutkuili bisneksensä. Kimi ja saudiprinsessa saivat paikkansa isältä joten ei paljoa voi niitä itseä kehua omasta työstä. Verotiedot? Ketä ne kiinnostavat ja mitä niistä selviää. Eikö ne ole jo julkistettu. Kähmintää harrastavat kaikki joilla on mammonaa ja mainetta, tämä lista on loputon poliitikkojen ja rahamiesten keskuudessa. 100% varmuudella saudeilta ja muilta kebabsheikeiltä löytyy haaremia jos jonkinlaista. Trump on bisnesmies ja tekee hyvää bisnestä. Tietenkin tekee huonoja valintoja näin kansallismielisen näkökulmasta mutta en silti sanoisi että hän on tyhmä tai lahjaton. Ei kukaan noista nimistä ole tyhmä, lahjattomia kyllä on. Paitsi Assad. Ja tiedän kyllä että shlomot ovat isossa roolissa Trumpin hommissa. Sama juttu on ollut Usan presidenteillä jo pitkän aikaa mm Obongo ja Bush.

   • Juutalaiset ovat vapaaehtoisesti ja määrätietoisesti osa Judentumia, ja täten osallistuvat Judentumin hirmuisiin rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. Juutalaisten Talmud ohjeistaa juutalaisia rikoksiin ja ihmisten veren imimiseen, ja tätä Talmudin ohjesääntöä sinä Shlomo et onnistu kieltämään.

    Jotkut juutalaista syntyperää olevat ihmiset nousevat taisteluun tätä juutalaista hirviötä vastaan; sellaistakin tapahtuu toki, mutta ääremmäisen harvoin.

 2. No höh, suomalaisen tulisi kannattaa Suomen Uskoa jos jokin usko oltava

  Kumma tämä että nykysin kaikkia jotka eivät tahdo suomalaisia tuhottavan kutsutaan natseiksi sekä ryssiksi. Itsehän siis en ole.
  Kopsaan ylilaudalta, itse äsken kirjoitin kopsauksen muualta sinne mutta kiirus niin en ehdi siloitella.
  Tossa:

  Minkälaista olisi venäjän informaatiovaikuttaminen mikäli sellaista tekisivät ja tahtoisivat maan vallata?
  Eikö kannattaisi tuhota maa epäilemään ties mitä ryssätrolleja, ties mitä muutakin.
  Alunperin sanoivat vihreitä hajotusyritykseksi, nyt sitten ovat sanomassa ryssätrolleiksi kaikkia jotka tahtovat maan pitää pystyssä. En nyt tarkoita että ryssät olisi viittineet suomeen kiinnittää huomiota, taitaa ihan muualta tuo tuhoaminen olla kotoisin. Junilla toivat ruotsista, eivät venäjältä. Josko on koko ruotsi sitten valloitettu jo valmiiksi niin miksi sitä edelleen ylistävät?

  Ryssätrolleja löytynyt kaikkialta. Koittakaapa googlailla venäjän trolli, venäläinen trolli jne.
  Sanomalehtien jutuista tietty löytyy koska lehdet opastaneet mitä mikin on mutta löytyy myös it-palstoilta, muro ja iobbs kummasti samasten sanomisten alaisia ovat.
  Kumma vaan että ne trollit on aina matuasioissa löytyneet. Jos tahtoo venäjätrolli hajottaa maan, eikös paras keino ole tuoda maa täyteen rikkautta jotka ei kunnioita mitään paikallista? Kuka se trolli on ja kuka ei?

  Kopsaan tähän:
  >Vähän joka palstalla löytynyt venäläisiä trolleja trollitehtaasta. Mistähän johtuisi?
  https://www.ksml.fi/kotimaa/Vainottu-Ylen-toimittaja-Minut-saatiin-pois-pelistä-hyvin-pitkäksi-aikaa/1272093#comments

  >Erkki taitaa olla sama kuin Anssi Mikkola joka myöskin täällä kirjoittelee. “Venäjän trolleja” löytyy kun siitä maksetaan, suomalaisten tuhoa ajamassa on.

  >Pari vuotta vanha tekstinsä löytyy edelleen netistä.

  https://keskustelu.suomi24.fi/t/14353533/anssi-mikkola-kannattaa-sananvapauden-kaventamista
  >Anssi Mikkola kannattaa sananvapauden kaventamista
  >anonimyys
  >28.6.2016 12:29

  >Antaapa sosialistin itsensä kertoa:

  >”Lähettänyt 28. kesäkuu 2016 – 10:58 käyttäjä Anssi Mikkola
  >Arvoisa nimimerkki “humppa”, astuit juuri trollin ansaan. Nimimerkki “niin” on puhdas ja tyypillinen trolli. >Jatkossa tuollaiset kommentit kannattaa jättää huomiotta. Negatiivisesta huomiosta trolli saa jopa enemmän virtaa kuin positiivisesta.
  Kiitän kaikkia trolleja materiaalin luovuttamisesta. Edeltävä kansainvälinen vuoden kestänyt tutkimus on jo raportointivaiheessa.
  >Tutkimuksella pyritään kehittämään automaattisia trollien tunnistustyökaluja, joilla trollit voidaan blokata pois keskusteluista heti alussa.
  >Tuosta kv. tutkimuksesta löytyy tietoa Aalto-yliopiston sivuilta tai suoraan haulla “Jure Leskovec troll”.

  >Eli Mikkolat pyyhkivät Eurooppalaisella sananvapaudella ns. peräänsä. Aika mielenkiintoista. Mahtaa vähentää jotenkin kahtiajakoa. Vai mitä?

  Oisiko tahallaan typerästi kirjoitettu vai oisivatko vain ostaneet yksinkertaisia?

 3. Kristittynä annan täyden tukeni Israelin ja juutalaisten elämälle. Kansallissosialismi eli natsismi on rikollista valhetta. Joukkomurha holocaust on historiallinen tosiasia. Suomi ei natseja tarvitse eikä halua.

  • Oletkin suuri typerys eikä kukaan sinua arvosta.Ottaisit asioista selvää,lammas.

    • Upeaa…Eki edustaa kansan syviä rivejä 😀 Millähän mandaatilla Eki-seta puhuu koko Suomen puolesta 😀

    • Juutalaiset järjestivät Jeesuksen teloituksen. Ja nauraavat Jeesuksen kohtalolle vieläkin.

     Tuntuu, että kristityt sionistit ovat ihmiskunnan tyhmin aines. Ei ole olemassa mitään muuta uskonnollista ryhmää, joka palvoisi oman jumalan murhaajia.

  • Kannattaa tukea. Tooran mukaan tosin kristittyjen olemassaolon ainoa tarkoitus on olla orjia juutalaisille ja kaikki ei-juutalaiset pitäisi tappaa, jos heistä ei ole hyötyä. Suomi haluaa ja tarvitsee sionismia.

   • Ei Toorassa (Raamatun viidessä ensimmäisessä kirjassa) mitään kristittyjen orjuuttamista opeteta. Juutalaisten uskonnon edustajat eivät edes aidosti usko Tooraan. Jos he oikeasti tänäpäivänä uskoisivat Mooseksen kirjoitukset, niin he uskoisivat silloin myös Jeesukseen.

    Israel Moment #20 – Jews Don’t Believe the Torah
    https://www.youtube.com/watch?v=8ll5YpobPfM

    • No vilkaises sitten Talmudia aikasi kuluksi. Kiva olla kristitty, jos sen mukaan aletaan elämään. No, ei koska meitä Odinin pakanoita.

  • Perussuomalaisena olen samaa mieltä kanssasi natsismista. Huhtasaarikin on Israelin ystävä. Miksi sinä Erkki olet kuitenkin haukkunut muissa keskusteluissa myös persuja? Mitä olemme tehneet niin väärin? Sinun puolueesi, Keskustan, johtaja Sipilä lupasi jopa kotitalonsa mamuille. Kuka merkittävä kepulainen on sanonut viime vuosina äänekkäästi mediassa jotain maahanmuutosta? Ei kukaan. Väyrynenkin jätti kepulaisten lammaslauman. Kekkonen kääntyy haudassaan, kun olette nykyään pelkkiä perseennuolijoita ja rikkaitten asioitten ajajia. Kauas on jäänyt alkiolaisuus.

   • Persut on samanlaisia kansanpettureita.Se mitä teitte väärin,oli ettette tehneet mitään pysäyttääksenne maahanmuuttoa.

   • On ihan eri asia luvata jotain jos ei ole aikomustakaan pitâä lupaustaan. Persujen alkutaival oli täynnä lupauksia, joihin sisältyi mm. tämä Afrikasta tulevan sosiaalipummiturismin blokkaaminen, vaan kuinkas on puheet nykyään?

    Ei persut ainoita ole, koko poliittinen puoluekenttä kääntää takkia ja peruu puheitaan nopeammin kuin meikä vaihtaa sukat. Oli siellä joitakin suoraselkiä, jotka sitten puoluekurin sun muitten takia savustettiin pihalle. Ja sitten ihmetellään, miksei meihin luoteta.

    Pitäkää lupaukset ja tehkää jotain konkreettista puolivillaisten selitysten sijaan ja luotto alkaa nousta. Samalla tulee vihamiehiä väkisinkin, mutta kahteen suuntaan kun ei voi samaan aikaan kumarrella. Nyt pitäisi valita EUn diktatuurisen sanelupolitiikan ja suomalaisten välillä. On nähty, kumpi painaa vaa’assa enemmän.

    • Pakko vielä kysyä Erkiltä että hyväksytkö kristittyjen palestiinalaisten,libanonilaisten tai syyrialaisten tappamisen Israelin edun vuoksi?

     • En hyväksy kenenkään puolustuskyvyttömän tappamista.
      Puolustussodassa on pakko tappaa.

      Olen Israelin puolella, koska juutalaiset ovat Raamatun mukaan Jumalan valittu kansa, emmekä saa heitä kirota, vaan me kristityt siunaamme Jumalan omaa kansaa ja sille luvattua maata Israelia.

      Rukoilen kansallissosialismiin erehtyneiden ihmisten puolesta, että hekin kerran pelastuisivat.

     • Koska lahko käskee olla Israelin puolella, on kätevää tietenkin valehdella teurastus ja aggressio puolustussodaksi. Voi itki miten vammaisia persut ovat

     • Erkki, tutustu hiukan Talmudin ja Tooran kirjoituksiin. Siellä annetaan kristityille sama arvo kuin kapiselle kulkukoiralle. Se, että Raamattu sanoo heitä valituiksi ja käskee heitä palvomaan ja palvelemaan, on taas kerran yksi todiste lisää kyseisen kirjan epäluotettavuudesta.

   • Suomen Keskusta ei ole puolueeni. Kannattaisin Maalaisliittoa, jos se olisi vielä olemassa. En ole KDn kannattaja kaikissa asioissa, mutta ensi eduskuntavaaleissa äänestän KDn ehdokasta. Persut ja siniset ovat osoittautuneet huijareiksi, valitettavasti.

   • Alkiolaisuudessa on paljon hyvää. Sen mitä sanoit Keskustasta on valitettavasti aika pitkälle totta.

  • Näinhän se on,näyttää edelleen olevan todella typeriä ihmisiä,hyödyllisiä idiootteja,eivät itsekään tiedä mitä tai ketä ovat,saisivat mennä elämään islamistivaltioihin ja khamenein ja muiden roskajoukon kanssa,kerran haluavat juutalaisten tuhoa,säälittävää porukkaa,tämä elämä surkeaa,ja kuoleman jälkeen jos ei asiat Jumalan kanssa selvänä,mukava kokemus kohdata juutalaisten Jumala,joka kyllä maksaa takaisin.

   • Heti kun vastan kävelee henkilö joka todentaa että on kuoleman jälkeinen elämä ts. itse kuollut ja palannut viesti mukanaan, minä lyön kipan päähän, krusifiksin kaulaan, rukousnauhan oikeaan ja rukousmyllyn vasempaan käteen välittömästi.
    Ei ole tähän päivään mennessä kukaan tuonut viestiä suuresta tuntemattomasta konkreettisin todistein, vain hölmöt uskovat ihmisen toiselle antamiin lupauksiin tulevasta jos ei ole itse kokenut asioita.

   • “mukava kokemus kohdata juutalaisten Jumala,joka kyllä maksaa takaisin.”

    Juutalaiset eivät itse ainakaan usko Raamatun Jumalaan, toisinkuin kristityt:

    Israel Moment #16 – Jews Worship a Different God than Christians
    https://www.youtube.com/watch?v=JAvLxY3Pn5k

    Juutalaiset ovat pientä vähemmistöä lukuunottamatta (hengellisessä mielessä) saatanan lapsia. Koko juutalaisuus (saatanan synagooga) uskontona perustuu, Raamatun VT:n ja UT:n Jumalan tahdon vastustamiseen, ja hänen vihaamiseensa, kuten esim talmudin opit Jeesuksesta osoittavat.

  • Erkki+ Missään ei ole kirjoitettu, että juutalaisia ts. nyky Israelia pitäisi siunata tai vielä vähemmän, että he olisivat millään mittarilla valittuja mihinkään. Jeesuken mukaan he ovat isästä perkeleestä ja Saatanan synagoga. Muinaisheprealaiset kuten Abraham jolle sitä siunausta oli tarkoitus osoittaa eivät olleet juutalaisia. Tuo on väärin käännetty Amerikan evankelista “kristityille”. Siinä Raamatun kohdassa Abrahamin kohdalle on käännetty tarkoituksella virheellisesti “Israel” tukemaan sionistista politiikkaa. Abrahamin aikana ei ollut mitään Israelin kansaa edes nimellisesti vielä olemassa. Ja vaikka olisi ollutkin niin se tarkoittaa arjalaisia, ei näitä nykyisiä edomilaiskäännynnäisiä. (kt. esau piste today)

   • Ovatpa lihalliset israelilaiset sitten geneettiseltä taustaltaan minkälaisia tahansa, niiden Abrahamille annetujen lupausten perillisiä ovat ainoastaan kristityt, eli hengellinen Israel. Todellinen Abrahamin siemen on (kollektiivisesti) kaikki ne ihmiset, jotka uskovat Jeesukseen:

    Israel Moment #5 – Christians Inherit the Promises of Abraham
    https://www.youtube.com/watch?v=1VJmOnciMfk

  • Erkki: Juutalaiset eivät enää nauti Jumalan siunausta vaan ovat paholaisen puolella “Joh 8:44 Te olette lähtöisin Saatanasta. Hän on teidän isänne, ja hänen halunsa te tahdotte tyydyttää. Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras. Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä”– : Gal 3:27– Te kaikki olette Jumalan lapsia, kun uskotte Kristukseen Jeesukseen. 27 Kaikki te, jotka olette Kristukseen kastettuja, olette pukeneet Kristuksen yllenne. 28 Yhdentekevää, oletko juutalainen vai kreikkalainen, orja vai vapaa, mies vai nainen, sillä Kristuksessa Jeesuksessa te kaikki olette yksi. 29 Ja jos te kerran olette Kristuksen omia, te olette Abrahamin jälkeläisiä ja saatte periä sen, mikä hänelle oli luvattu. (Luonnollinen polveutuminen Abrahamista ei siis enää Jumalan kannalta katsottuna ratkaise sitä, ketkä ovat Abrahamin siementä.)
   Natsit olivat pääosin syvästi kristittyjä, ks esim. kirja The Holy Reich.

 4. Kiitos artikkelista. Toivottavasti näitä ihmiset lukevat, vaikka ovatkin pitkiä. Valitettavasti vain nykyaika on monesti sellainen, että kaikki pitäisi tiivistää yhteen kappaleeseen. Tätä ei voi, koska asia on monimutkainen.

  • Näinhän se menee. Oppineet juuri tekevät sitä, että jos tiettyä aihetta aletaan käsitelemään juuria myöden, niin kaikki joka poikkeaa päälinjalta on heidän mielestään epäolennaista, vaikka juuri ne langat ovat ne tärkeimmät osoittamaan mitä ja miksi.
   Ihmisiä oikeasti opetetaan omaksumaan mahdollisimman suppeasti informaatiota, koska silloin on helpompi syöttää pajunköyttä eikä tiivistelmät pysy mielessä niiden sisällöttömyyden vuoksi.

 5. Miten jotkut jaksavat käyttää niin valtavat määrät effortia yhden etnisen ryhmän analysointiin. Suorastaan huvittavaa nykyaikana, eikä muuhun johtopäätökseen voi tulla kuin että vähempiosaiset eivät löydä ahdinkoonsa sen kummempaa ulospääsyä kuin aina vaan tuon saman ryhmän osoittaminen syntipukiksi. Siitähän Hitlerin juutalaisviha lähti. Ja totta kai taustalla on kateus juutalaisten lahjakkuudesta, jota he ovat osoittaneet kaikilla elämän aloilla. Ikäänkuin he olisivat itse syyllisiä lahjakkuutensa. Uskomattominta on primitiivisten ja naurettavien juutalaisiin liitettyjen salaliittoteorioiden kehittely.

  • Juhani hyvä….käärme- ja hämähäkkikammo on monesti geneettistä ja perinnöllistä. Pieni lapsi tuntee jo alitajunnassaan, käärmeen nähdessään “Tuossa madossa on jotain pahaa ja vaarallista” mielestäni sama efekti on komunokissakin 🙂

   • Kammot ovat opittuja, kun vanhempi hyppää jakkaralle käärmeen nähdessään, menee lapsi tutkimaan moista matoa, mutta vanhempi osoittaa käytöksellään että lieroa pitää inhota ja pelätä, toistolla lapsikin lopuksi alkaa pelkäämään ja inhoamaan.
    Siksi toiseksi juutalaiset eivät ole etninen vaan uskonnollinen ryhmä, he eivät ole arabeja kummempia geenistöltään.
    Vanhempien esimerkki/ sen puute ohjaa lasta ensimmäisten elinvuosien aikana, loppukaneetin lyö korruptoitunut koulutus ja kotona opitusta joko mielikuvat vahvenee tai ne kyseenalaistaa.

  • Hitler oli lahjakkaimpia ihmisiä, mitä on ollut. Myös saksalaiset olivat menestyskansa, jonka “kosher-konferenssiiks” myös yleisesti kutsuttu Versailles painoi alas. Mutta Hitler oli antisemiitti jo vuosisadan alkuaikoina Wienissä, jopa Linzissä, koska kannatti yleissaksalaissuuntausta, joka kiinnitti huomiota juutalaisiin. Ainakin mahtiasema Wienissä ja jutut heidän toiminnastaan silloin ja siihen saakka kannustivat vastustamaan ja tarkkailemaan.

   • 1923 pankkiirit järjestivät kriisin Saksaan ja inflaation jälkeen juutaaiste tahot omistivat o kolmanneksen Saksan kiinteistöistä. Muutos tohon aikaan oli juuri merkittävä tässä suhteessa. Myös esim.suuri massa yrityksiä oli siirtynyt pilkkahintaan muihin käsiin. Usein juutalaisiin. Esim. Hitlerin puolueen ensimmäinen vuokraemäntä Winter oli joutunut myymään tehtaansa pilkkahintaan kahdelle juutalaiselle keinotteijalle

    • Vai olisiko ollut jopa 38 % ja tämä vielä v. 1938, kun joitain omaisuuden myyntejä takaisin oli jo ollut. Ilmeisesti arjalaistamisiakin. Pitänee tarkistaa

   • Hitler oli mieleltään vinksahtanut ja se näkyi jo naamasta ja kuului äänestä. Vastenmielisen näköinen ukko, hyi hitto. Trump taas on vain tyhmä, näyttää sialta, mutta on aasi.

     • Kenen hullun idoli Stalin nyt olisi, korkeintaan Putinin. Tuskin kenenkään suomalaisen, korkeintaan putinistien.

     • Putinistien ja muiden Venäjäuskovaisten sekä kommunismin ihanuuksien perään haikailevista niitä löytyy. Ja pyörii täälläkin, osa provoamassa ja jotkut undercover.

    • Evalla on vahva tietotaito mielenterveystyön saralta 😀 Kyllä hullu, hullun tunnistaa, mutta tällä kertaa taisi tulla huti. Trumpin osalta ikävä kyllä yhdyn Evan MIELIPITEESEEN 😀
     Ylipäänsä osoittaa Evalta aivan megalomaanisia älynlahjoja ja näyttää, että sydän on paikallaan, kun osaa kritisoida henkilöitä ulkonäköperusteisesti 😀

     • Etteikö Hitler ollut hullu? No kyllähän se oli, ei sitä erikseen tarvitse kenenkään todistella. Joka on toista mieltä, on itse pöpi joko aivopesun uhrina tai luonnostaan.

     • Varmasti olikin, kun antoi työväelle 40h työviikon ja ensimmäiset realistiset eläinsuojelulait. Aivan kaapihulluhan tällaisia keksii hassispäissään.

     • Hulluthan ne nostelee vararikossa olevia valtioita talousmahdeiksi muutamassa vuodessa. Suomeen tarvitaan hullu hallitus ja pian!

 6. Hei kiitos. Nyt mä vasta tajuun, et mä en viittinny ja koulu jäi kesken enkä pärjänny duunis ja muija jätti ja päihteet vei. Se on jutskujen vika. Ja jo faijal meni huonosti niitten takia. Mitä mä voisin tehdä että ne sais köniinsä, onks jotain helloi tai uunei tai jotain? Ja mä oon sentään valkonen ja ne ei ihan ja kuiteski ne on olevinaa parempii vaik ei oo valkosii vaikk ihmiset siis meidät nerommat luotii aluks ihan valkosiks ja tänne pohjoseen ja Saksaan.

 7. Voit rakastaa maatasi kansaasi ja jumalaasi, vaikka päihteet. Pakoa tästä nykyajasta. Ei ole ihme,jos herkät alkaa vetää jotain. Tyhmää vittuilla pudonneille, jos sydän paikallaan. Kaikkia tarvitaan. Juppijutkutus on kestänyt kauan.

  • Jumala on kaikissa uskonnoissa sama, nimet vain vaihtelee. Mutta se on kai sitten totuus, että juutalaiset ovat syyllisiä kaikkien muiden ihmisten surkeisiin kohtaloihin, ainakin mutkan kautta. Tämä totuus lohduttaa pudokkaita. Ei pidä syyttää puolueita eikä johtajia, juutalaiset on syypäitä. Mitäköhän niille pitäisi tehdä. Mitäköhän Trump, hyvä, hyvä mies, on suunnitellut vävynsä päänmenoksi. Se on huolestuttavaa kun niin monet intellektuellit, huippututkijat ja taiteilijat, myös parhaat viihdetaiteilijat, aina osoittautuu juutalaisiksi. Onneksi meitä, jotka tunnemme totuuden juutalaisten pahuudesta, on 0,000 prosenttia suomalaisista.

   • Ei missään muussa uskonnossa, kuin kristinuskossa, uskota aitoon Elävään Jumalaan. Kaikkien muiden uskontojen “jumalat” (Toki myös saatanaa ja demoneja palvotaan jumalina joidenkin toimesta) ovat täysin mielikuvituksen tuotetta, tai sitten ihmisten pyrkimyksia muokata aidosta Jumalasta, oma kuvansa, esim islamin Muhammedin tai mormonismin Joseph Smithin tyyliin.

    Juutalaisuudessa, LBGT lobbyn tyylin, opetetaan Jumalan olevansa samaan aikaan sekä mies että nainen:

    Israel Moment #32 – Jews Worship a Female God Named “Shekinah”
    https://www.youtube.com/watch?v=KjVEmCbN15M

    Eipä tarvitse ihmetellä mistä uskonnosta motivaatiota levittää kultuurimarxismia tulee…

    • Voisitko tuoda sen aidon ja elävän Jumalan näytille vaikkapa Mikkelin torille ensi sunnuntaina puolilta päivin? Tarjoan kaffeet kera munkkipossun.

     • Ei näkynyt, oli vissiin juna myöhäässä. Ei ollut aikaa jäädä odottelemaan, läpikulkumatkalla kun oltiin, muutta terveisiä Odinilta ja Sleipneriltä.

  • Herkät vai heikot?? Herkkyydellä selitetään nykyään kaikenmoisten pudokkaiden örveltämisiä….

 8. Hieno artikkeli, kiitos! Itse uskoin vielä pari vuotta sitten holohoaxiin vaikka olinkin (ja olen aina ollut!) kansallismielinen. Jossain kansallismielisillä sivuilla aloin sitten törmäämään sanoihin sionisti ja holohoax – ja harmitti kun en osannut niihin ko. kommentteihin vastata yhtään mitään kun en ollut noita asioita vielä tutkinut.
  Päätin ottaa selvää ko. asioista ja aika nopeasti löysin vakuuttavat todisteet sen puolesta, että holokausti on 1900-luvun suurin ja traagisin suurhuijaus ja nykyään olen sitä mieltä, että on järkevämpää uskoa joulupukkiin kuin holokaustiin. Onneksi en mennyt nolaamaan itseäni ja kommentoimaan sen aikaisen viralliseen (eli valheelliseen voittajien sotapropagandaan) historiankirjoitukseen perustuvilla holokaustitiedoillani, kuten moni näyttää tekevän, vaan otin asioista ensin selvää.
  Ja tiedän myös sen, ettei ns. “Israelin ystävät” (kuten persut) tule koskaan laittamaan rajoja kiinni, sillä se ei ole sionistien päämäärä – päinvastoin!

 9. Otan kantaa artikkelissa esitettyyn tietoon “juutalaisten autonomisesta alueesta” Venäjällä. Alue osoitettiin NL:n juutalaisille ja siitä tuli ns. autonominen alue Stalinin aikana 1930- luvulla. Juutalaisilla ei ollut entuudestaan kulttuurillisia siteitä alueeseen. Nykyään alue on Venäjän federaation alainen autonomia ja väestöstä valtaosa kuuluu venäläisiin. Autonomiasta on muutettu runsaasti Israeliin. Stalin kaavaili asuttaa suomalaisetkin sinne Siperian perukoille maamme valtauksen jälkeen. Kansallismielisenä ja Suomea isänmaanani pitävänä ihmisenä en olisi voinut hyväksyä uudeksi omaksi maaksi vierasta Siperian kolkkaa enkä tuntisi maatani järin itsenäiseksi, kun se olisi nyt vastaavalla tavalla Venäjän alaisuudessa toimiva “autonomia.” Voisin myös kuvitella sellaisen tilanteen, jossa venäläiset keskustelisivat ruotsalaisten ja norjalaisten kanssa siitä, ettei härmänjätkiä sovi koskaan palauttaa entiseen Suomeen, koska eivät ole syystä tai toisesta kyllin kelvollisia heidän ja tietysti venäläisten itsensä sekaan. Varmasti tilanne tuntuisi itsestäni väärältä, mutta jos saumaa aukeaisi muuttaa Suomeen ja siitä saataisiin oma valtio, tämä Venäjän federaation autonomia-alue ei ymmärrettävistä syistä jaksaisi kiinnostaa vähääkään. Voidaan väittää, etteivät juutalaiset ole samalla tavalla kansallismielisiä, joten esimerkkini ontuu. Vaikka kansallisuusaatteessa olisi eronsa, ensin NL ja sitten Venäjä ovat joka tapauksessa varsin vaikeita ja hallitsevia kumppaneita tehdä “autonomiayhteistyötä”. Muuttohalukkuuden käsitän tältäkin pohjalta.

  • Hassua, että juutalaiset saivat kuitenkin muuttaa pois tuolta autonomisesta alueestaan muualle Neuvostoliittoon. Vielä ihmeellisempi erioikeus heille anneetttiin myöhemmin, kun he alkoivat saada lupia muuttaa pois koko maasta. Mikään muu väestöryhmä ei tällaista oikeutta saanut.

   Puheet ei-kelvollisuudesta venäläisten sekaan ovat ihmeellistä lahkolaisvalehtelua. Heitähän on aina ollut venäläisten seassa miljoonia. Ei heitä siirretty Birobirzjaniin. Etenkin johtoportaassa ja salaisessa poliisissa on aina ollut erittäin suuri miehitys. Koko itäblokin napamiehet ja salaisen poliisin johto kostui aina Neuvostoliitosta tuoduista juutalaisista

 10. Ehkäpä eniten mietityttää kokonaisuus…. Kun sionistijuutalaiset onnistuivat kiristämään itselleen, tuon maapläntin, jota Israeliksi kutsuvat…ja itsekin uskovat harhoissaan sen olevan heille pyhästi osoitettu. Juutalaisvaltion edustajat vaativat/pumppaavat kaikenmoista tukea ja apua maapläntilleen (niin henkistä, kuin materiaalistakin)
  Koska juutalaisilla on kaikkialla toisten kansojen keskellä ongelmia ja niin kovin paha olla…niin miksi ihmeessä heitä pesii/loisii yhä toisten kansojen keskuudessa? Miksei koko “valittu kansa” pakkaa kimpsujaan ja kampsujaan ja siirry, herran heille osoittamalle maapläntille?
  Olisi aavistuksen verran helpompi hyväksyä se rättipäiden teurastaminen ja sortaminen, kun tietäisi vuorenvarmasti heidän olevan kokonaisuutena Israelissa…ja pysyvän siellä.

 11. Noissa kahdessa ylimmässä kiteytyy oleellinen, juutalaisvalta perustuu näiden läsnäoloon muiden kansojen keskuudessa ja tietysti kansanvälisen finanssijärjestelmän vallan…

Comments are closed.