Koti Artikkelit Riimuradio Studio 204 – jakso 18

Studio 204 – jakso 18

6

Kansallissosialistisen keskusteluohjelma Studio 204:n tuorein jakso on julkaistu! Kuuntele uusi podcast TÄÄLLÄ!

studio204logoSeuraavien viikkojen aikana Studio 204 poikkeaa hieman normaaleista rutiineistaan ja antaa äänen Vastarintaliikkeen aktivisteille.

Tämän syksyn aikana Kansallinen Vastarinta julkaisee lukuisia artikkeleita siitä, miksi jokaisen kansallismielisen suomalaisen tulisi aktivoitua poliittiseen toimintaan ja liittyä Vastarintaliikkeeseen.

Tulevien jaksojen vieraat kertovat itsestään, poliittisista näkemyksistään sekä siitä, mikä aikoinaan motivoi heidät liittymään toimintaan ja minkä vuoksi he jatkavat edelleen taistelua itsenäisen Pohjolan puolesta.

Uusimmassa jaksossa vieraana on Petri. Jaksossa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

 • Miten Petri löysi Vastarintaliikkeen
 • Israelin oikeusministerin mukaan muslimiterroristit “vetävät juutalaisnuoria nenästä”
 • Helsingin tapahtumat ja niin sanottu Zyskowicz-kausti
 • AfD vie kannatusta Merkelin puolue CDU:lta

Muista vierailla Studio 204:n Facebook- ja Twitter-sivuilla, kommentoi ohjelmaa ja ehdota keskusteluaiheita seuraavaan jaksoon!

 

Riimuradio.com

6 KOMMENTIT

 1. Jees! Pelkäsin, että tämän viikon Studio jää julkaisematta ylimääräisten mediakaustien vuoksi. Onneksi olin väärässä!

  Hyvää ja sopivan joviaalia vastapainoa talmudistimedian suomalaisvastaiselle hysterialle.

 2. Hyvä pätkä! Mukavaa vaihtelua, että otatte uusia ääniä mukaan ohjelmaan.

 3. Vastamedian artikkelit käsittelevät Euroopan pakolaiskriisin talous- ja maailmanpoliittisia syitä, Suomen valtamedian korruptiota sekä Suomen kansallisomaisuuden kauppaamista ylikansallisille pankeille.

  On selvää, että teemat suututtavat HS:n toimittajia, mutta niiden väittäminen rikollisiksi on vain ja ainoastaan säälittävää.

  Helsingin Sanomat keksii siis uusia rikoksia omasta päästään yrittäessään tehdän ”äärioikeiston uhan” olkinukestaan uskottavamman näköisen keskivertokansalaisten silmissä.

  Valtamedian kaksinaismoralismi nousi eilen jälleen puheenaiheeksi, kun Suomen Uutiset muistutti, kuinka erilainen eliitin reaktio oli, kun somalimaahantunkeutujat murhasivat muutamia vuosia sitten upseerin Helsingin rautatieasemalla.

  Upseerin murhanneet somalit saivat vain ehdollisen tuomion, vaikka he olivat potkineet toistuvasti maassa makaavaa suomalaisuhriaan päähän. Karttusen ”pahoinpitely” oli sen sijaan poliisin mukaan yksi rintaan kohdistunut potku, jonka Karttunen kärsi syljettyään mielenosoittajia kohti.

  Mikäli Helsingin Sanomiin on uskominen, somaliväkivalta vaan on jotenkin parempaa.

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/11/vapaamuurarit-ja-kasimerkit-osa-1.html

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/09/vapaamuurarit-ja-kasimerkit-osa-2.html

  vapaamuurareissa on – kuten kaikki tiedämme – lähinnä yhteiskunnan yläpäätä, sen vaikuttajia: tuomareita, juristeja, yritysjohtajia, ylilääkäreitä, pankkimiehiä, kaupunginjohtajia, arkkitehtejä, ja tietysti poliitikkoja jne. Tunnetuimpia suomalaisia vapaamuurareita (´hyvin´ pienellä varauksella): Korkean asteen muurareita ovat Martti Ahtisaari, Paavo Lipponen, Arto uusitalo, lisäksi mm. Jean Sibelius, Axel Gallen-Kallela, Joonas Kokkonen, Jyrki Katainen, Iiro Viinanen, Olavi J Mattila, Teuvo Aura, Knut Aas, Heikki Kinnunen, Matti Ranin, Ossi Runne, Ismo Sajakorpi, Eino Grön, kenraalit Ensio Siilasvuo ja Urpo Levo, teknomiljonäärit Jorma Terentjeff ja Juha Hulkko, Pekka Ervast, Risto Ryti ova

Comments are closed.