Koti Artikkelit Riimuradio Studio 204 – jakso 42

Studio 204 – jakso 42

11

Studio 204 ottaa kantaa ajankohtaisiin poliittisiin kysymyksiin ja kansalaisaktivismiin kansallissosialistisesta näkökulmasta. Vakituisten juontajien lisäksi ohjelmassa esiintyy usein radikaaleja aktivisteja ja mielipidevaikuttajia niin Suomesta kuin ulkomailta.

 
Studio 204:n uusimmassa jaksossa käydään läpi muun muassa seuraavia aiheita:

  • Vaatimus Vastarintaliikkeen väliaikaisesta toimintakiellosta kumottiin
  • Aktivistipäivät 2018 Ruotsissa
  • Suomen presidentinvaalien jälkilöylyt
  • Europa: The Last Battle, osa 4 arvostelussa

Mitä ajatuksia uusin Studio 204 -jakso herätti? Millaisia keskusteluaiheita haluaisit kuulla seuraavassa jaksossa? Ota osaa keskusteluun!

Listen to “Studio 204 – jakso 42” on Spreaker.

Riimuradio

11 KOMMENTIT

  1. Mielenkiintoista kuunneltavaa jälleen, kiitos! Toivotaan, että väliaikaisen toimintakiellon kumoaminen tosiaan ennakoi hovioikeuden linjaa!

  2. Jo ajatus rekisteröimättömän yhdistyksen kieltämisestä on järjetön, yhdistyksen voi “vaihtaa uuteen” vain pikaisesti sopimalla, kun vielä yhdistys toimii useassa maassa voi porukan kirjata naapurimaahan jäseniksi. Vapaa liikkuvuus takaa sen, että kokoontua voi missä haluaa. Aina voi perustaa Suomeen jonkin yhdistyksen luvanhakuja varten, vaikka se tietenkin lopetetaan kun viranomaisille selviää mistä on kysymys, mutta sitten seuraava yhdistys käyttöön jne…
    Tilanne on vaikea, mutta selvät merkit Euroopan unionin ja nykyisen valtaeliitin valta-aseman romahduksesta on nähtävissä, joten sitkeydellä ja kärsivällisyydellä kansa tulee voittamaan alistajansa.

  3. Disclaimer: en ole rasisti.

    Olen kuunnellut Sven Longshanksin podcastin “Aryan Esoterica – In the Beginning”. Ihan vain mielenkiinnosta ja tylsyyspäissäni. Olen hämmentynyt kuulemastani. Minua rupesi kiehtomaan tämä aihepiiri.

    Disclaimer: en ole rasisti.

    Onko täällä ketään toista joka olisi kuunnellut tämän ja ymmärtänyt kuulemansa? Mitä mieltä olette? Podcastissa väitetään mm. Hitlerin olleen jonkinlainen Intian jumaliin verrattava “tuhon jumala”, hahmo jonka vain oli manifestoituva maailmaan tekemään tehtävänsä. Näin vain tuli olla.

    Disclaimer: en ole rasisti.

  4. Aadolf oli todella Kalin asialla. Yli minä on kaikkialla. Kuolemaa ei ole. Tämän nuo nuotioon nukahtaneet tietävät, ja luulevat, ettemme me tiedä.

  5. Miten niin holokaustia ei tapahtunut? Saisinko todisteita ja lähteitä asiaan, kiitos.

  6. poliisi on kehitysvammainen!! MOni heistä ei tajua vitustakaan mitään! valitettavasti eivät ymmärrä kuinka kuinka vapaamuurarit hallitsee heitä!!

    itse en aio asua tässä paska maassa saati tehdä lapsia tulevaan suomeen!!

  7. sauli 🙂

    http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com.ee/

    ja tämän sivun pitäjä ei ole ikinä lukenut talmudia 🙂 🙂 vittu huh huh. helvetin hyvä sivu mutta kyllä naurettava sivuston pitäjä!!

    http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com.ee/2017/12/sauli-niinisto-2018.html

    Sauli “Bilderberg” Niinistön kampanjalogossa symboliikasta kiinnostuneiden huomio kiinnittyy oikeassa yläkulmassa olevaan siniseen sydämeen – tarkemmin sen sijaintiin.

    Vuonna 2005 Sauli Niinistöltä kysyttiin onko hän vapaamuurari. Vaustaus oli lyhyt: “En”.

    Sauli Niinistö kuuluu Konstantinus Suuren ritarikuntaan, jonka tunnuksessa on vapaamuurarien kaksipäinen kotka

    Kun Bilderberg-taustaisen presidenttiehdokkaan kampanjalogossa on “33 astetta”, pöllö ja “Sine Nomine”, kenen intressejä luulette hänen ajavan? Kenelle hän on lojaali? Kansalle vai “tuntemattomalle omistajalle”?

    onhan suomen kansa tyhmää!!

Comments are closed.