Koti Artikkelit Riimuradio S204 Extra: poliisin mielivalta Ruotsissa

S204 Extra: poliisin mielivalta Ruotsissa

2

Vastarintaliike järjesti Tukholmassa lauantaina 23. tammikuuta mielenosoituksen, joka johti poliisin mielivaltaiseen operaatioon aktivisteja vastaan. Studio 204 haastatteli aktivisti Pär Sjögreniä.

 

 

Mielenosoitus järjestettiin “vainojen uhrien muistopäivää” edeltävänä viikonloppuna. Vastarintaliike muistutti, että todellinen kansanmurha ei uhkaa etnisiä vähemmistöjä vaan valkoisia eurooppalaisia, joiden syntyvyys supistuu samalla kun maahantunkeutujien määrä jatkuvasti kasvaa.

Poliisi puuttui ilman mitään syytä Vastarintaliikkeen perustuslailliseen oikeuteen osoittaa mieltään, ja kymmeniä aktivisteja pidätettiin. Lue tapahtumasta lisää artikkelista “Vastarintaliikkeen mielenosoitus Tukholmassa”.

Haastattelussa käydään läpi mielenosoituksen vaiheet ja jälkipyykki sekä Vastarintaliikkeen viimeaikaiset kuulumiset Ruotsissa.

Muista vierailla Studio 204:n Facebook- ja Twitter-sivuilla, kommentoi ohjelmaa ja ehdota keskusteluaiheita seuraavaan jaksoon!

 

Riimuradio.com

2 KOMMENTIT

  1. Tuli mieleen tuosta haastattelusta sellainen idea jonka voisi välittää myös Ruotsin aktivisteille, että kun seuraavan kerran ollaan kuvaamassa kameralla jotain Vastarintaliikkeen mielenosoitusta ja on olemassa vaarana että poliisi takavarikoi kamerat ja tuhoaa kuvatun materiaalin, niin voisiko harkita suoran striimin laittamista esim. youtubeen tai johonkin muuhun vastaavaan?

    Eli paikallaoleva kuvaaja tai kuvaajat lähettävät omista kameroistaan suoraa striimiä nettiin jota on samaanaikaan tietokoneella seuraamassa aktivisti joka ottaa sen lähetyksen talteen jottei sitä voida hävittää kokonaan.

    Silloin ei tarvitsisi pelätä sitä että poliisi vie kamerat ja tuhoaa arkaluontoista kuvamateriaalia, kun kuva on jo ehditty lähettää suorana samaantapaan kuten esim. Suomessa on näitä rajat kiinni mielenosoituksia ja 612-kulkueita striimattu nettiin.

    Ja siellä youtubessa tai muussa vastaavassa striimauspalvelussa olisi käytössä vielä joku yleisölle tuntematon käyttäjänimi jotta sitä striimiä ei tule netin kautta kukaan häiriköimään, vaan siitä tietää ja sitä seuraa vain Vastarintaliikkeen aktivistit jotka varmistaa sen ettei kuvamateriaali katoa mihinkään.

    Eikö tässä olisi jotain ideaa jota kehitellä? On erittäin tärkeää saada aitoa kuvamateriaalia näistä tapauksista jotta yleisö tulee immuuniksi näille valtamedian kirjoittamille Vastarintaliikkeen syyllistämisartikkeleille joissa aktivistit esitetään aina väkivaltaisina häiriköinä ja poliisi puhtoisena oikeuden puolustajana.

Comments are closed.