Koti Artikkelit Holokaustivalhe: Riimuradio-lähetys ja aktivismia

Holokaustivalhe: Riimuradio-lähetys ja aktivismia

3

27. tammikuuta vietettiin “vainojen uhrien muistopäivää”. Vastarintaliike järjesti monipuolista toimintaa, jolla suomalaisia valistettiin holokaustivalheesta.

Riimuradio julkaisi noin tunnin mittaisen erikoislähetyksen aiheesta. Kuuntele lähetys:

 

 

Tarkoitus holokaustiaiheisen valhepropagandan syytämiselle on saada eurooppalaiset tuntemaan syyllisyyttä sellaisesta asiasta, johon teillä ei ole osaa eikä arpaa. Syyllisyyden tunteen herättämisen tarkoitus on puolestaan se, että me eurooppalaiset emme uskaltaisi kritisoida esimerkiksi joukkomaahanmuuttoa. Sellaiset mielipiteethän “johtavat kansanmurhaan”.

Mielleyhtymien kautta tätä propagandaa käytetään ennen kaikkea aseena niitä ihmisiä vastaan, jotka ovat tunnustamassa sen tosiasian, että juutalaiset ja sionistiset ei-juutalaiset omistavat suurimman osan valtavirran mediasta ja kansainvälisistä pankeista, kuten Goldman Sachsin. Lisäksi he kontrolloivat muun muassa Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaa AIPAC:n kaltaisten lobbausjärjestöjen kautta.

Holokausti-kortti on viime vuosien aikana osoittautunut hyvin tehokkaaksi aseeksi sionistisen ylivallan intressit kyseenalaistavia vastaan.

 

Miten holokaustimyytti rakennettiin?

Vuonna 1945 Saksa ja muut akselivallat hävisivät sodan liittoutuneille. Voittajavaltiot perustivat sodan jälkeen sotarikostuomioistuimen ja tätä seurasivat niin kutsutut Nürnbergin oikeudenkäynnit häviäjien rankaisemiseksi. Kyseessä ei siis ollut millään tapaa puolueeton tuomioistuin tuomitsemaan “holokaustista”, vaan syytettyjä olivat syyttämässä heidän entiset vihollisensa.

Kun liittoutuneet jakoivat nyt itse “oikeudenmukaisuutta”, ketään ei tuomittu Dresdenin ja muiden saksalaisten kaupunkien terroripommituksista, lähes jokaisen saksalaisen naisen raiskaamisesta, Hiroshimaan ja Nagasakiin pudotetuista atomipommeista ja muista liittoutuneiden tekemistä siviilien joukkomurhista. Edellä mainitut rikokset ihmisyyttä vastaan ovat painettu unohduksiin, ja esille on nostettu vain väitetty juutalaisten kansanmurha.

Nürnbergin oikeudenkäynneissä muka vahvistettiin holokaustin tapahtuneen sotavuosina. Ensimmäiset tiedot saksalaisesta “tuhoamispolitiikasta” ovat peräisin juutalaista ylivaltaa kannattavalta järjestöltä nimeltä Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress). Tuo järjestö oli niin vaikutusvaltainen, että sen johtajat olivat voineet tuosta vain rynnätä istumaan Yhdysvaltain presidentti Rooseveltin kuistille keskustelemaan yhdessä siitä, millaisia käskyjä he presidentille antoivat.

Juutalaisten maailmankongressin mukaan kaksi miljoonaa juutalaista olisi tapettu jo “holokaustin” kahtena ensimmäisenä kuukautena. Järjestön versio tapahtumista oli tuolloin se, että näitä kahta miljoonaa juutalaista ei olisi tapettu kaasua käyttämällä, vaan “natsilääkärit” olisivat injisoineet ilmakuplia juutalaisten suoniin. Nämä tiedot tarkastettiin myöhemmin, kuten paljon muitakin tietoja. Tietoisesta tuhoamispolitiikasta tehtiin kuitenkin virallinen totuus.

Nürnbergin oikeudenkäynnit olivat harvinaisen suuri oikeusmurha – ne voidaan hyvin rinnastaa inkvisitiotuomioistuimiin, jotka tuomitsivat tiedemiehiä tai veivät “noidiksi todistettuja” naisia roviolle. Tuomioistuin selvensi, että istuin “ei ole sidottu teknisiin sääntöihin, jotka yleensä koskevat todisteiden hankintaa”. Sen sijaan todistajat (monien heistä on tiedetty myöhemmin todistaneen väärin) ja kuvat kuolleista juutalaisista (jotkut näistä olivat liittoutuneiden omien pommitusten uhreja, joita koottiin pommitusten jälkeen kasoihin) saivat toimia todisteina “holokaustin” paikkansapitävyydestä.

Oikeudenkäyntien aikana liittoutuneet siis käyttivät käänteistä todistusaineistoa samaan aikaan, kun tehtiin uusia lakiasetuksia ja syytettyjä tuomittiin takautuvasti. Toisin sanoen Nürnbergin oikeudenkäynneissä sivuutettiin kaikki oikeudelliset periaatteet.

Kun vallanpitäjät tänä päivänä puhuvat holokaustista, kyse on pääasiassa viittauksista Nürnbergin parodiamaisissa oikeudenkäynneissä saatuihin tietoihin. Valtamedia levittää näitä oikeudenkäyntien “tietoja” edelleen eteenpäin. Valtamedian omistajilla, aivan kuten Juutalaisten maailmankongressillakin, on omat intressinsä ruokkia holokaustimyyttiä.

Todisteita “holokaustin” todenperäisyydelle ei punnittu yhdessäkään riippumattomassa tuomioistuimessa, ja tämän vuoksi holokaustin voi sanoa olevan huijausta tai tapahtuma, jolle ei ole todisteita. Tästä huolimatta toisen maailmansodan voittajavaltioiden useasti valheelliseksi todistettu propaganda on monelle vielä tänäkin päivänä kuin uskonto.

holo5 holo6 holo7 holo12 holo1holo2holo3holo4holo8holo9holo10holo11 holo13 holo15

Aktivismia ympäri Suomea

Holokaustivalheen kyseenalaistavaa materiaalia levitettiin katukuvaan sekä Pohjois- että Etelä-Suomessa.

Tampereella merkkipäivää muistettiin viemällä lukioiden tuntumaan ja postilaatikoihin flyereitä, joissa kehotettiin suhtautumaan kriittisesti koulun holokaustiopetukseen. Lisäksi veimme teiden varsille samaa aihetta käsitteleviä banderolleja.

Helsingissä eristettiin seitsemän eri koulun pääsisäänkäynnit eristenauhalla, johon teipattiin kiinni holokaustirevisionismia käsittelevä flyeri.

Jyväskylässä kiinnitettiin kymmeniä flyereitä kolmen koulun pihoille, oviin ja lähistöille sekä laitettiin banderolli näkyvälle paikalle autotien varteen.

Porissa kyseenalaistettiin muistopäivän valheita kiinnittämällä valtatien varteen näkyvä banderolli ja vierailemalla punamielisestä journalismistaan tunnetun Satakunnan Kansan toimituksella.

Oulun aktivistiryhmän jäsenet kiinnittivät eristysnauhaa useiden oppilaitosten sisäänkäynneille. Jaoimme myös holokaustivalheesta tiedottavaa lentolehtistä.

Lahdessa materiaalia levitettiin muun muassa kirjastoihin ja postilaatikoihin

 

Vastarintaliike

3 KOMMENTIT

 1. Kannatettavaa toimintaa! Onko mielestänne Thomas Daltonin ‘Debating the Holocaust’ paras kokonaisesitys aiheesta? Miten holokaustikriittistä kirjallisuutta saisi levitettyä kirjastoihin ja kirjakauppoihin?

 2. Realisti resisti voi olla, vaikka holokausti totta olisi.

  Historia kertoo senkin, että voittajat kirjoittavat historian mielensä mukaan, miksei häviäjätkin sitä tekisi. Facta on se että 2 maaimansodan aikana sotilaita ja siviilejä kaatui monia, monia miljoonia.

  On todennäköisempää, että juutalaisiakin tapettiin ja paljon. Oliko 4 miljoonaa vai 6 miljoonaa, tarkkaa lukua en tiedä minäkään. Mutta sodassa siis toteutuu perisynnin alaisten ihmisten hirviömäisyydet aina.

  Olisi parempi haastaa 10.000,- eurolla tutkimaan miksi näin tapahtuu ja miksi historia toistaa itseään uudestaan ja uudestaan?! Olisi parempi tutkia kuka on aito juutalainen ja kuka ei, sekä kuka on aito kristitty ja kuka nimi kristittty! Mikä olikaan n. 2000 vuotta sitten farisealaisesta juutalaisuudesta Jeshuan (Jeesus)Kristuksen Nasaretilaisen uskoon kääntyneinen kohtalo ja mikä oli/on pakanuudesta (Paavali/pakanoiden apstoli) varsinkin paavinvallan aikana!

  Aitoja Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin (lihaan tullut kristus) Jumalaan uskovia on vainottu kuin teuraslampaita, aina 2000 vuotta jo, ja yhä vainotaan, eikä mene pitkä aika kun aitoja arvokonservatiivejäkin vainotaan kuolemaan asti, rukoilen, että Suomessa tältä vältytään, mutta eskatologisesti kaikki uhkapilvet jo “matalalla” leijuvat.

  On totta, että maailman mahtisuvuissa esim. 33 asteen “free pride mason pankkiireissa”, on juutalaisiakin paljon… (kasaareja?) Mutta onko he aitoja juutalaisia hengellisessä mielessä? Kyllä uudessa liitossa, uudessa testamentissa on selkeät ohjeet asioiden ymmärrykseen. Mutta satoja, satoja vuosia on kiihtyvästi “kolmion kärki” väki okkultismin, pakana jumalien oppia viljellen soluttautunut yhä enemmän maailman eliittiin ja monin valheen keinoin liberaaleja agendojaan rakentanut, tuhotakseen kaiken aidon arvokkaan, kristilliset arvot kokonaan ja väittäväthän “he”, maailman raha ja valta eliitti, että itse pahuus, saatana lucifer olisikin hyvä Jumala ja historiallinen juutalaisten ja kristittyjen Jumala paha.

Comments are closed.