Koti Uutisia Pakolaiset hakkasivat kaksi vanhusta metrossa Saksassa

Pakolaiset hakkasivat kaksi vanhusta metrossa Saksassa

1

UK_hyokkays_metro_Saksa

Alla olevalla videolla joukko pakolaisia käy käsiksi kahteen eläkeläiseen, jotka koettivat estää miehiä kourimasta naista metrossa Münchenissä.

Videomateriaalilla näkyy, kuinka noin viiden arabin joukko nappaa vanhaa miestä käsistä ja huutaa loukkauksia hänelle. Toisen vanhemman uhrin voi nähdä kamppailevan yhden joukon jäsenen kanssa ennen kuin hän nappaa tätä kurkusta ja uhkailee tätä.

 

https://www.youtube.com/watch?v=-3m9GR65CYI

 

Paikallinen müncheniläinen mies oli ladannut videon Facebookiin tapahtuman jälkeen. Hän kertoi, että ensin ei-valkoiset olivat yrittäneet lähennellä ja kouria naista. Tämän tehdessä vastarintaa yksi tekijöistä oli uhkauksena lyönyt nyrkillä lujaa naisen viereiseen ikkunaan. Tämän jälkeen muut matkustajat olivat puuttuneet arabien käyttäytymiseen, mistä tappelu alkoi. Poliisit ovat aloittaneet jahdin saadakseen tekijät kiinni ja he pyytävät mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä.

Videon lataaja pahoitteli, kuinka metro oli ennen hyvin turvallinen, mutta tämäkin on muuttunut ei-valkoisen invaasion myötä. Hän lisäsi, kuinka pakolaisilla ei ole kunnioitusta naisia, vanhuksia eikä muitakaan saksalaisia kohtaan.

Lähde: Süddeutsche Zeitung

1 KOMMENTTI

  1. Onhan tota ongelmaa ollu Stadinkin metrossa. Erityisesti Itiksen suunnalla kamelikuskit ja somalian moniosaajat häiriköivät jatkuvasti. Vähintään molotetaan kaiutinpuhelimeen paskaa tahi ei väistetä ovensuusta sivummalle.ei muuta kun maastakarkotus ja mestaus allahin kansalle.

Comments are closed.